alperon dediğin alperanom sa benım başka biri yok deilmi alperon diye :)
alper 1-0 alacaktiryok be hiç adını duymadım hem deniz gol atmadan duramaz 2-0 alır
evet pardon hocam yanliş yazmişim :)) sensin bu :X
başarılar alperon 2-1 alır ;)
başarılar alperon 2-1 alır ;)
EYW. SAOL KARDEŞİM ;) ŞU NECATİYİDE Bİ ZAHMET... ;)
keşke tanıdık olsaydı zor da olsa klayda olsa şimdi alper kardeşimizi tanımıom o kötü işte tanısam belki yorum yapardım ama hiç oynamadım başarılar iyi olan kazansın
EYW. SAOL KARDEŞİM ;) ŞU NECATİYİDE Bİ ZAHMET... ;)
neco da tamamdir hocam
keşke tanıdık olsaydı zor da olsa klayda olsa şimdi alper kardeşimizi tanımıom o kötü işte tanısam belki yorum yapardım ama hiç oynamadım başarılar iyi olan kazansın
bende senı tanımıyorum be kardeşim ;) maçta tanışırız işte :) ii oynayan kazansın :(alk) başarılar ikimize...
bende senı tanımıyorum be kardeşim ;) maçta tanışırız işte :) ii oynayan kazansın :(alk) başarılar ikimize...
Tebrikler arkadaşlar.Tüm maçlar böyle fair-play çerçevesinde geçer inşallah
her ikinize de şimdiden başarilar.dostluk kazansin :(alk)
hamza kardeş rica etsem benim şu alperon_denıs yazısını düzeltsek....***alperanom** _denis yapalım olmasmı ;)
hallettim bile
hallettim bile
way kardeşim ya şırt diye ayarlamış eywallah çok saol :) şimdi konsantre meselesi bilionmu isim olayı ondan şeettim :)
DENİS 3 ___ 1 ALIR.
YOK KARDEŞ TURNUVAYA KATILMADIM.
hamza kardeş senın msj sayın ne öle yaa :) azım açık kaldı ... ne zamandır burdasın ayıptır sorması ;)
hamza kardeş senın msj sayın ne öle yaa :) azım açık kaldı ... ne zamandır burdasın ayıptır sorması ;)
:D 30 nisan 2006 tarihinden beri buradayim kardeş.her gün ortalama 200 mesaj atmişim bu güne kadar düzenli olarak :=)
:D 30 nisan 2006 tarihinden beri buradayim kardeş.her gün ortalama 200 mesaj atmişim bu güne kadar düzenli olarak :=)
wayyy bea kardeşim helal olsun :) neyse a.e.o kaçtım ben..
wayyy bea kardeşim helal olsun :) neyse a.e.o kaçtım ben..
sende kardeşim..İyi geceler ;) :)
çok saolun beyler skorda beni destekleyene dostluk kazansın 64lükde 3.oldum sansızlıkla penaltılarda sedata kaybettim ama bu sefer dahada ilerlemek istiom rakip farketmez sonuçda yensemde engüçlü ile oynıcam ilerde şimdi oynamısım farketmez kendime skor tahmini yapayım beni bilen bilir zor gol yerim o yüzden ya 1-0 ya 2-0alırım gibime gelio sans bu arada keşke grub usulu olsaydı ozamn kaybeden elenmezdi sansa güçlüyle oynayan elencek başarılar beyler hamza silva diego tores ve daha aklma gelmeyen yönetim çok i iş yapıosunuz tebriklereyw kardeşim
denis2 alperon 0 sorun çzülmüştür skoruda bildim kendi skorumu :Dtebrikler deniz skoru bende bildim puanlarımı isterim :X
aga gönderme sezdim o ne demek adam gibi oynayanlar biz de adam gibi oynadım sorun çıktı hallettik oynadık işte neyse sana haırlı teskereler akere gidceksen maç güzeldi şansın yok ben buldummu atarım dedigim gibi çok gol yemem bana en fazla bi gol atarsınız :) bu arda beyler skor tahminim süper bu maçıda bildim sedatın maçıda bildim 2de 2
Alperanom 2-0 alır
sana hayatında başarılar dielrim çok iyi deilsin ama olabilirsin iyi günler
yalnız bana ilerlemem mucize demşşinde 64turnuva 3.sü kim bi araştır istersen penaltılarla elendim sedata ayrıca daha sonra şampionla yaptımız maçlarıda o sölesin bak bi iki tanesini ben söölim 3-0 aldım 4-2aldım oyüzden emin ol ilerlicm