maçlar rovanşlımı...?
-banko ben alırım..:P
İRSAD kardeş 10_ 0 alır banko...saolasın kardeşim oyunsıtenızde en son siteler arasına girmiştim meğerse neler değişmiş neler...adımızı ezberleteceğiz..:)
irsad gool gool gool :(alk)
İRSAD kardeş 10_ 0 alır banko...saolasın kardeşim oyunsıtenızde en son siteler arasına girmiştim meğerse neler değişmiş neler...adımızı ezberleteceğiz..:)
inşallah..:)İRSAD kardeş 10_ 0 alır banko...saolasın kardeşim oyunsıtenızde en son siteler arasına girmiştim meğerse neler değişmiş neler...adımızı ezberleteceğiz..:)
o zaman kanka finalde rakibim sensin ;)
"İrsad" Seni hamachide beklemekteyim.geliyorum..
İrsad0-6 Craig-Devid
anlayamadımkii çokmu hafifa aldım ne rakıbıme başarılar skoru hatırladıkca icim cız edio:)İrsad0-6 Craig-Devid
irsad bu skor ne kardeşim :D
anlayamadımkii çokmu hafifa aldım ne rakıbıme başarılar skoru hatırladıkca icim cız edio:)İrsad0-6 Craig-Devid
anaaaaaaa yazıklar olsun sna verdigim taktiklere | :Ddonuşum super olacak;D ;D
annam nolmuş bölevurmayın yuzume yav.. ;D ;D
hamzaaaaa
dediğimi anlamadın sanırım..:) hafifa aldığım için taktık olarak çok ofansif oynadm ve yediğim ilk gol uzerıne iyice baskı uygulayınca gerisi geldi ve koptu ilginç bır yanıda benım kaçırdığım topların hepsı ertesi atak kaleme girdi..:)anlayamadımkii çokmu hafifa aldım ne rakıbıme başarılar skoru hatırladıkca icim cız edio:)İrsad0-6 Craig-Devid
Ehueheh hafifa aldım diyo bide :) 6-0 normal bi skor deil tbkler deivid ;)
dediğimi anlamadın sanırım..:) hafifa aldığım için taktık olarak çok ofansif oynadm ve yediğim ilk gol uzerıne iyice baskı uygulayınca gerisi geldi ve koptu ilginç bır yanıda benım kaçırdığım topların hepsı ertesi atak kaleme girdi..:)anlayamadımkii çokmu hafifa aldım ne rakıbıme başarılar skoru hatırladıkca icim cız edio:)İrsad0-6 Craig-Devid
Ehueheh hafifa aldım diyo bide :) 6-0 normal bi skor deil tbkler deivid ;)