2side çok ıyı oyuncular sonuç hiç belli olmaz..
ßeyler uçmayın ilk kez oynıcam adamla | ;D
kendısını tanırım egemen en buyuk aday ama kolay olmaz anti_fb burda 1. turnuvası galba benımle bol maç yapmıştır..2side çok ıyı oyuncular sonuç hiç belli olmaz..
anti-fb yi hiç duymamiştim ben
kendısını tanırım egemen en buyuk aday ama kolay olmaz anti_fb burda 1. turnuvası galba benımle bol maç yapmıştır..2side çok ıyı oyuncular sonuç hiç belli olmaz..
bencede alır zaten benım favorımde egemen anti_fbyi ben benıde egemen yenıo ama sağlam ve ıstıkrarlı oyuncu skorumu yazayım...kendısını tanırım egemen en buyuk aday ama kolay olmaz anti_fb burda 1. turnuvası galba benımle bol maç yapmıştır..2side çok ıyı oyuncular sonuç hiç belli olmaz..
hmm olsun dig alır yinede :)
DigRunTLeD:8-0:Anti_Fb |
goLLer:henry
henry
henry
henry
eto'o
eto'o
eto'o
eto'o
ßen böle mac görmedim rakibimi yinede tebrik ediorum maçtan çıkmadıgı için çünkü ilk devre 6-0 bitti | :)
repimi isterım..:D
repimi isterım..:D
repimi isterım..:Dlan insan az fark söler ;D
valla inanılmaz oynuyor herif sağ sol ne yapacağımız şaşırdım hem yeniyim daha inş ilerki turnuvalarda başarılı olurum :)
teşekkur ederim diğer oyunculara başarılar egemen sanada tbrkler..:)repimi isterım..:D
yolladim replerini :)
rica ederim alt taraı oyun nasılsa sanki herkez anasının karnında mı öğreniyo fifa yı bende zamanla örenecem inş :)valla inanılmaz oynuyor herif sağ sol ne yapacağımız şaşırdım hem yeniyim daha inş ilerki turnuvalarda başarılı olurum :)
Sanada tebrikler kardeş.keşke herkes senin gibi centilmen olsa.katildiğin için teşekkür ederiz :(alk)
Eyw Kardesim SaoL | ;)teşekkur ederim diğer oyunculara başarılar egemen sanada tbrkler..:)repimi isterım..:D
yolladim replerini :)
yuh 8 0 ;D;D