Başarilar arkadaşlarSaoL PaTron | :)
Fernando Torres 9 : 3 - 2 : Silvatbrkler kardeşim..
samed nerdesin gel ben neco yu ayarlıcam maçınızı yapın !!! neetteyim bugun...neco ne zaman uygun ben bağlarım samedi..;)
samed nerdesin gel ben neco yu ayarlıcam maçınızı yapın !!! neetteyim bugun...neco ne zaman uygun ben bağlarım samedi..;)
yada siz bi zaman söleyin ona göre olsun...BUGUN OLSUN AMA......tmm beklemede kalın..
yada siz bi zaman söleyin ona göre olsun...BUGUN OLSUN AMA......tmm beklemede kalın..
şuanda ulaşamıyorum dışarda kendisi...yada siz bi zaman söleyin ona göre olsun...BUGUN OLSUN AMA......tmm beklemede kalın..
ok haber bekliyoruz!
Dj Staryo => 10
BATUHANKAN => 9
MACIN 90 DAKIKASI 1-1 BİTTİ!!!
şuanda ulaşamıyorum dışarda kendisi...yada siz bi zaman söleyin ona göre olsun...BUGUN OLSUN AMA......tmm beklemede kalın..
ok haber bekliyoruz!
psikolog hiç girmioo :S
Fernando Torres 9 : 3 - 2 : Silva
ALFONYO YOKKİ GELMESSE HUKMEN Y SİMDİDEN GELİRSE YAPARIZburdamısın şu an
burdayım da senmisin alfonso
sexy demek istedin dimiburdayım da senmisin alfonso
evet sex = alfonso ;) :)
psikolog hiç girmioo :S
xstyle bekliorum
DigRunTLeD:4-0:Funky | Yaptık Macı | ;)
90dk 0-0 uzatmalar devrim 1-0 bela07
Eyw Kardeşim | ;)DigRunTLeD:4-0:Funky | Yaptık Macı | ;)
tebrikler kardeşim
ghost yok birader 3-0 hükmen bıktım ya bekle bekle.... samed05 ve blade arkadaşlarım bugun bekle bekle bi hal oldum bizimde işimiz var...artık yeter randevu verdik onada gelmediniz...
samed05_ 0 necati 3
alperano _3 blade 0
böle olması lazım artık.... İLGİLİLERE DUYRULURRRRRR
ghost yok birader 3-0 hükmen bıktım ya bekle bekle.... samed05 ve blade arkadaşlarım bugun bekle bekle bi hal oldum bizimde işimiz var...artık yeter randevu verdik onada gelmediniz...
samed05_ 0 necati 3
alperano _3 blade 0
böle olması lazım artık.... İLGİLİLERE DUYRULURRRRRR
tamamdır kardeş ikinizde 1. ligdesiniz ;)
BEYLER YEDEK YOK HRALDE FAZLA BEKLEMEYELİM BENCE SADECE BENİM MAÇ KALMIŞ HÜKMEN YAZIOM
x-style 3-0 diego
hallederikok gel msnde knşlm ;)
1.lig ve 2.lig oyuncuları belirlenmıştır fixturler belli olacaktır schoot9 kardeşim lig bittiğinde bana ulaş ligi federasyona sokacam..;)ok merak etme ;)
1.lig ve 2.lig oyuncuları belirlenmıştır fixturler belli olacaktır schoot9 kardeşim lig bittiğinde bana ulaş ligi federasyona sokacam..;)
yenı konu açılacak..1.lig ve 2.lig oyuncuları belirlenmıştır fixturler belli olacaktır schoot9 kardeşim lig bittiğinde bana ulaş ligi federasyona sokacam..;)
hangi sayfada görecez acaba bu fikstürleri... bu sayfayamı yazacaksınız ???