Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => SUPER LİG ÖZEL => Konuyu başlatan: emre__haznedar - 17 Temmuz 2008, 11:48:12

Başlık: Hakan merak edilenleri yanıtladı
Gönderen: emre__haznedar - 17 Temmuz 2008, 11:48:12
Hakan merak edilenleri yanıtladı
17 Temmuz 2008 Perşembe 11:15
Milli futbolcu Hakan Şükür, Başbakan Erdoğan ile görüşmesinden sonra merak edilen soruları yanıtladı..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milli futbolcu Hakan Şükür'ü makamında kabul etti.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulün ardından bir açıklama yapan Hakan Şükür, ''Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı ile bir araya geldik. Bugün de daha önceden planlanmış ama yoğun program nedeniyle bugüne kadar sarkmış bir görüşme gerçekleşti. Başbakanımızla çok defa görüşmüştük. Bugün de geleceğimle ilgili sohbet ettik'' diye konuştu.

Futbolu bırak, başkan adayı ol...
Başbakan Tayyip Erdoğan ile dün bir görüşme yapan Hakar Şükür'e Erdoğan'ın "Futbolu bırak, Sakarya'dan belediye başkanı adayı ol" dediği iddia edildi. Hakan ise "Siyaset konuşmadık" dedi.

Belediye başkanı Hakan Şükür
G.Saray'dan ayrılan Hakan Şükür dün Başbakan Erdoğan ile görüştü. Kariyerine nokta koyup koymama konusunda bir karar veremeyen Hakan'a Erdoğan'ın "Futbolu bırak. Seni önümüzdeki seçimlerde Sakarya'da belediye başkanı adayı gösterelim" dediği iddia edildi.

Hakan Şükür iddiaları yalanladı
Ancak Başbakan Erdoğan ile konuşmasının ardından basının karşısına çıkan Hakan Şükür bu iddiayı yalanlayarak basın mensuplarının, ''Belediye başkanlığı adaylığın gündeme geldi mi'' sorusu üzerine Hakan şükür, ''Kesinlikle böyle bir şey yok. Hiç siyaset konuşmadık. Sadece benim sportif yanımla ilgili ne yapmam gerektiği hakkında konuştuk. Geniş bir ailem var. Geleceğimi ona göre şekillendirmek zorundayım. Her şeye karar verdikten sonra karşınıza çıkıp açıklama yapacağım'' yanıtını verdi.

Yurt dışı olmazsa bırakırım...
Basında futbolu bırakacağı yönündeki yorumların kendisini çok rahatsız ettiğini belirten milli futbolcu, ''Çok cazip teklifler alıyorum. Sağolsun benimle ilgili kulüp başkanlarının güzel yorumları var. Yurt içinde futbol oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Bunu açıkça söylüyorum. Aile şartlarımın da iyi olduğu bir kulüpte yurt dışında oynamak istiyorum. Eğer yurt dışında oynayamazsam veya gitmek istemezsem de futbolu bırakabilirim'' dedi.

Şükür, ''Başbakanın herhangi bir tavsiyesi oldu mu'' sorusu üzerine, ''Hayır, herhangi bir tavsiyede bulunmadı. Hayırlısı ne ise o olsun dedi'' şeklinde konuştu.

Şu anda siyaseti hiç düşünmediğini vurgulayan milli futbolcu, ''Zamanı gelince buna karar verilir. Görüşmede ne siyaset, ne barış elçiliği, ne de belediye başkanlığı gündeme geldi. Sayın spordan sorumlu bakanımız da yanımızdaydı. Sadece spordan konuştuk'' dedi.

''Federasyon başkanlığı gündeme geldi mi'' şeklinde bir soruya ise Hakan Şükür, ''Hiç öyle bir şey gündeme gelmez. Böyle bir şeyi, böyle bir zamanda konuşacak kadar acımasız değilim'' yanıtı verdi