hayatımda yaptıgım en irenç bağlantılardan biri kasınca 0 ' a iniyor performansım
Asil Fifacı 3-3 SAMPO
2-0 dan 3-2 yaptım sonra 3-3 oldu bitti :D
Asil Fifacı 3-3 SAMPO
2-0 dan 3-2 yaptım sonra 3-3 oldu bitti :D
3-3 ? Uzatmalar Sayılmıyor Dior Hala Kardeş Bi Tarafınızdan Kural Uydurmayın
5 Vs 5
3 oLan Site Kazanır ;) Bunu Hamza 2 Sene Önce Söledi . . .
3-3 DeğiL 4-3 ;)
Bu Durumda 2-1 Öndeyiz ;)
tebrikler burhanhamza ilk maca girdik o hosttu semi pro ayarları oynadık 4 -1 yendm cıktık ben semı proyum dedi sora bidaha yaptk dk 83 de gol attı sora ben dk 90 frikik hayatta atamadıgım yerden gol attm sora 120 ye uzadı dk 105 de bi gol attım maç bitti zaten sora hamachide olur olmaz laflar ediyo yok tanıstıgıma memnun olmadım cartta curtta
2-1 yenmişsin
MAÇI OYNARKEN DİSİPLİNİ VE CİDDİYETİ ASLA ELDEN BIRAKMADIM.MAÇ SONUNA KADAR BİR TEK HATA BİLE YAPMAMAK İÇİN VARIMI YOĞUMU HARCADIM.NORMAL TURNUVALARDA OLSA RAKİPLERİMİ BENİ BİLİR KALECİ İLE ÇOK OYNARDIM AMA SİTE ADINA YAPMIŞ OLDUĞUM MÜCADELEDEN DOLAYI CİDDİYETİ ELDEN MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜ ÇALANA KADAR BIRAKMADIM.ŞAMPİYONLUĞA SADECE BİR ADIM KALDI.
ARTIK BİZE BİR BERABERLİK YADA TEK FARKLI MAĞLUBİYET BİLE YETİYOR.BEN ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM.ARTIK İŞ MUMYANIN ELİNDE MAÇI BERABER BİLE BİTİRSİN YETER.BAŞARILAR KARDEŞİM.
MALATYASPORLU:3 TAGA756:0
HERŞEY OYUNSİTENİZ İÇİN.
MAÇI OYNARKEN DİSİPLİNİ VE CİDDİYETİ ASLA ELDEN BIRAKMADIM.MAÇ SONUNA KADAR BİR TEK HATA BİLE YAPMAMAK İÇİN VARIMI YOĞUMU HARCADIM.NORMAL TURNUVALARDA OLSA RAKİPLERİMİ BENİ BİLİR KALECİ İLE ÇOK OYNARDIM AMA SİTE ADINA YAPMIŞ OLDUĞUM MÜCADELEDEN DOLAYI CİDDİYETİ ELDEN MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜ ÇALANA KADAR BIRAKMADIM.ŞAMPİYONLUĞA SADECE BİR ADIM KALDI.
ARTIK BİZE BİR BERABERLİK YADA TEK FARKLI MAĞLUBİYET BİLE YETİYOR.BEN ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM.ARTIK İŞ MUMYANIN ELİNDE MAÇI BERABER BİLE BİTİRSİN YETER.BAŞARILAR KARDEŞİM.
HERŞEY OYUNSİTENİZ İÇİN.
2.Mumya.13 - KURSATT34
3.MalatyaSporlu - TAGA756
kritik maçlar beyler. Açık vermek gerek.
Evren Abi Fazla Emin Konuşmayalaım Be abi Dünde Çok Emin Konustun Sonucu Ne Oldu qördün..;):)
Saten q+w olmasa nabıcaksınız bilemiyorum herşey q+w..
HERŞEY OYUNSİTENİZ İÇİN.
MALatya Sporlu İstersen güzelleşme ;) Msjımı Editleyip Editleyip Durma ;) SEni Yendik İşte Yediremiyosan Götüne Maçını Yapmıyacaksın Arkadaş
MALatya Sporlu İstersen güzelleşme ;) Msjımı Editleyip Editleyip Durma ;) SEni Yendik İşte Yediremiyosan Götüne Maçını Yapmıyacaksın Arkadaş
Düzgün Konuş ! Q+W yapmış olabilir, bende çoğu turnuvada yenildim öyle ama sen neden yapmadın ? Yapsaydın şimdide gelmişsin babalık taslıyon burda.Yenildiysen adam gibi tbr de çık işin içinden, yendiysende adabında dur şurda !DURMAYACAKSAN ÇIKIŞ BUTONU YUKARDA !!!Malatyasporlu karşında olsa bu lafların %1 ini bile diyemezsin korkarsın, Kendinden büyüklere saygılı ol klavye delikanlılığı yapma burda!