150 ytl
;D
taksit oluyosa alırım.
150 ytl
99 Ytl yaptım hade :gsr :gsr :gsr :gsr :gsr
ya şimdi hamza 40 m istiyo bu iş yatar
siteyi kaça satıyosunuz kardeş son fiyat
siteyi kaça satıyosunuz kardeş son fiyat
55 ytl hamza karıştırma aklını milletin :D:D:D
artık o siteden adam olmaz en sağlam paylaşımcılarını kaybetti yani ben-yyusuf1993-jhonsteve-danielıdwentox
puhauah biz varken koşarak ilerliyodu şimdi emekliodur ancakartık o siteden adam olmaz en sağlam paylaşımcılarını kaybetti yani ben-yyusuf1993-jhonsteve-danielıdwentox
sitenin alexada ne kadar hızlı ilerlediğini bilmiyor tabi cahill .. ! :gsr :gsr :gsr
puhauah biz varken koşarak ilerliyodu şimdi emekliodur ancakartık o siteden adam olmaz en sağlam paylaşımcılarını kaybetti yani ben-yyusuf1993-jhonsteve-danielıdwentox
sitenin alexada ne kadar hızlı ilerlediğini bilmiyor tabi cahill .. ! :gsr :gsr :gsr
görüzcez.. siz gittiniz alexada uçmaya başladık :D
bizim kadar paylaşım yapan war mıydı o sitede kaç kere yusufla johnun üyelikleri silindi kimin sildiği belli değilmiş(!!) yusuf geldiğinde 30 FFC wardı o sitede üyelii silinmese yusufun en az 2000 konusu wardı
ii oldu serefsiz sat bakalım satablrsen >:(duzgun konuş len
sanamı sorcam lan k3sevet bana sorcan
İNŞ. SATILMAZZZ BEYLER SAKIN ALMAYIN Bİ BİLDİĞİMZ WAR..!
diorumki o forumu biz adam ettikpuhauah biz varken koşarak ilerliyodu şimdi emekliodur ancakartık o siteden adam olmaz en sağlam paylaşımcılarını kaybetti yani ben-yyusuf1993-jhonsteve-danielıdwentox
bizim kadar paylaşım yapan war mıydı o sitede kaç kere yusufla johnun üyelikleri silindi kimin sildiği belli değilmiş(!!) yusuf geldiğinde 30 FFC wardı o sitede üyelii silinmese yusufun en az 2000 konusu wardı
üyeligi silinse nolcak konular duruyo işte. siz konusa sayısına bakarak iş yapıonuz .
GELCEK İHŞpeki sen parayı odednmi yoksa
ödedim
GELCEK İHŞpeki sen parayı odednmi yoksa
hamza en mantıklısı sercana verilmesi sitenın..
emrah abi adam ol biraz şimdi inkar ediyosun ramco konusunda da ikiili oynadın herkesle ikili oynuyosun şimdide siz konulara bakarak iş yapıyosunuz diyosun sen deilmiydin bizim için konu sayısı önemli diyen ayrıca biz siteden gittikten sonra nasıl uçtunuz anlamadım biz gittikten sonra siteyi satmaya karar wermedin mi?işte bütün oLay bu :D :(alk) :(alk)
ArkadasLar site kime satıLdı.?kimseye
sercan parasını verdi ya..! gorupte yaz kımseye yalan bilgi verme..;)ArkadasLar site kime satıLdı.?kimseye
sercan parasını verdi ya..! gorupte yaz kımseye yalan bilgi verme..;)ArkadasLar site kime satıLdı.?kimseye
emrah deivsonmu..?sercan parasını verdi ya..! gorupte yaz kımseye yalan bilgi verme..;)ArkadasLar site kime satıLdı.?kimseye
Emrah Okullar açılana kadar Gelmezse Site sercana devredilecek borcu ile beraber
Evettmm saolasın aga..:)
emrah oldumu kaldımı habermz yok yasıomu acep ;DSiteyi bıraqtı qitti hacı qeçmş oLsn qeLmez 1 dha bence :D