İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

397
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / LAPTOPTA FİFA?
« : 09 Aralık 2007, 00:12:47 »
Arkadaşlar bende laptop var.Malum normal bilgisayarda ekran kartı sorunu nedenile fifa oynayamıyorum.Dizüstü bilgisayarda fifa oynayabilir miyim?Yani tuşlara alışmak zor olur mu?Aranızda oynayan var mı laptoptan?

398
HER TELDEN DUYURULAR / Barış İçin...
« : 04 Aralık 2007, 22:06:12 »
Bugün yani 4 Aralık günü barışı kaybetmemizin üzerinden tam 5 ay geçti.Onu unutmadım,unutturmamak istiyorum...

399
Arkadaşlar şimdi ben ekran kartını değiştircem de pc deki dosyalar,programlar filan çalışırmı,sistem de sorun olur mu yani bi uyumluluk sorunu yaşanır mı?Yoksa kartı takınca pc normalde olduğu gibi tıkır tıkır çalışır mı?

400
HER TELDEN DUYURULAR / Nasılsınız Arkadaşlar :)
« : 23 Kasım 2007, 21:44:20 »
Bayadır giremiyorum siteye bi hal hatır sorayım dedim nasıl gidiyo hayat :)

401
SORULAR VE SORUNLAR / LÜTFEN BAKIN!!
« : 11 Ekim 2007, 19:12:32 »
ŞU ANA KADAR HİÇ GÖRMEDİĞİM PENCERE BU AKŞAM BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA KARŞIMA ÇIKTI.BU NEDİR BİLEN VAR MI??



402
SERBEST BÖLGE / b
« : 02 Ekim 2007, 12:46:35 »
b

403
GALATASARAY / Adnan Polat Lİncoln'Ü Zor İkna Ettİ
« : 01 Ekim 2007, 18:14:32 »
Hakan Şükür gibi Feldkamp'ın 'hışmına' uğrayan Lincoln zor da olsa olayın şokunu atlattı . Kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Feldkamp'ın bu kararının ardından G.Saray'dan ayrılmayı bile kafasına koydu. Kadrodışı kaldığı haberini alır almaz yöneticileri arayıp, "Artık Feldkamp ile çalışamam. O varsa ben yokum" diyen ve sadece kampı değil Türkiye'yi terk etmek için bavullarını bile toplamaya başlayan Lincoln; başkan yardımcısı Adnan Polat ve sportif direktör Mustafa Turgun tarafından zorlukla ikna edilebildi.

SEZGİN: KARARI ANLATAMADIK
Siniri uzun süre yatışmayan Lincoln, "Arkadaşlarım ve akrabalarım daha önceki kamplara da gelmişti. Akrabalarım benden maç bileti almak için ziyarette bulundu. Brezilya'dan gelen adamlara '30 dakika sonra gidin' mi deseydim? Hiçbir zaman disiplinsiz bir futbolcu olmadım. Brezilya'da kamp diye bir şey yok. Almanya'da ise maçtan bir gün önce kampa giriyoruz. Hocanın kararını anlamadım. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsam, çeker giderim" tehdidini savurdu. Bu arada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, "Lincoln'e kararı açıklamak uzun sürdü. Kadrodışı kalmasının nedenini bir türlü anlatamadık" diyerek Brezilyalı futbolcunun içine düştüğü ruh halini de özetledi. Öte yandan Brezilyalı yıldız, dün akrabaları ile Akmerkez'de alışveriş yaparak stres attı ve olayı unutmaya çalıştı.

404
GALATASARAY / G.saray'a Nonda Pİyangosu VurmuŞ!..
« : 01 Ekim 2007, 18:13:47 »
Kongo'lu, 3. golünü Beşiktaş ağlarına gönderirken, G.Saray'ın 15 milyon ödemeye hazır olduğu Kone, Sevilla'da 1 gol atabildi


*** Piyango vurdu

Kongo'lu, 3. golünü Beşiktaş ağlarına gönderirken, G.Saray'ın 15 milyon € ödemeye hazır olduğu Kone, Sevilla'da 1 gol atabildi.

Galatasaray turnayı gözünden vurdu. Necati'nin gönderilmesinin ardından golcü arayışına giren sarı-kırmızılılar, özellikle ünlü oyuncu Kone üzerinde durmuş ve bu futbolcuyu transfer edebilmek için 15 milyon euro'yu gözden çıkarmıştı. Ancak Kone, İstanbul'a gelmek istememişti. Ünlü bir isim beklerken, transfer edilen Nonda, önceleri hayal kırıklığı yaratsa da takım da kısa sürede kendisine yer açmayı başardı.

DÖRT KÖŞE OLDULAR

Roma'dan 500 bin euro'ya alınan Kongo'lu, kale önünde soğukkanlı tavırları, sert şutları ile dikkat çekerken, Konya (2) ve Beşiktaş'a attığı gollerle yıldızlaştı. Sevilla'nın 12 milyon euro'ya aldığı Kone ise 3 maçta, sadece 1 gol atabildi. Sarı-kırmızılılar şimdi hem paralarının cebinde kalması, hem de iyi bir oyuncu kazanmış olmanın keyfini yaşıyor. FOTOMAÇ

Tam isabet

G.Saray kadrosuna en son dahil edilen iki isim olan Hakan Balta ve Nonda Beşiktaş'ı yıkan golleri atarken, futbollarıyla da beğeni topladılar. İkili herkese "İsabetli transfer işte böyle olur" yorumunu yaptırdı.



Türk futbolunun ilk seyircisiz derbisinde Beşiktaş'ı Ali Sami Yen Stadı'nda 2-1 yenen Galatasaray'ın gollerinin, Sarı-Kırmızılı takıma en son katılan isimlerden gelmesi ilginç bir tesadüf oldu. Başarılı futbollarını birer golle süslemeyi başaran Hakan Balta ile Shabani Nonda ne kadar isabetli transfer olduklarını da herkese ispatlamış oldular. Vestel Manisa'dan gelen Hakan Balta savunmada '0' hata ile oynarken takımının ilk golünde usta bir vuruş yaptı. Genç futbolcu, "Kornerden sonra karambol oldu. Top ömüne düşer düşmez vurdum. Kalabalığın arasından geçerek gol olması benim şansımdı" ifadesini kullandı. Sahada basmadık yer bırakmayan ve Beşiktaş savunmasını en çok zorlayan futbolcu olan Shabani Nonda ise maçın en kritik anında kazanılan penaltıyı çok ustaca kullandı.

405
GALATASARAY / 'Tarihi fark atardık'
« : 01 Ekim 2007, 18:11:08 »
Sarı-Kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Arda, "İkinci yarıda Diatta oyundan alınmasaydı derbinin sonucu çok farklı olurdu" dedi.
1.10.2007


‘Çok yavaş oynuyor’
Galatasaray’ın genç oyuncusu Arda derbi maçın ardından ilginç sözler sarfetti... Beşiktaş derbisi sırasında başarılı futbolcunun sürekli Diatta’yı işaret ettiği ve karşılaşmanın devre arasında da teknik direktör Kalli’ye “Diatta çok yavaş bir oyunucu. Onun üzerine oynarsak maçı kesin kazanırız” dediği öğrenildi. Fakat Beşiktaş’ın genç çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam’ın karşılaşmanın ikinci devresinde Senegalli futbolcuyu oyundan çıkarmasıyla bu fırsat kaçtı.
‘Fırsatı kaçırdık’
Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla takdir toplayan Arda, Siyah-Beyazlılar karşısında alınan 3 puanın önemine değinerek, “Bizim için önemli bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Fakat tarihi bir fark atabilirdik. Diatta çok yavaş bir oyuncu ve onun üstüne oynasaydık çok daha farklı kazanabilirdik. Hocama bunu anlattım. Ne yazık ki ikinci devrede oyundan çıktı ve bu durumu değerlendiremedik” diye konuştu.

406
GALATASARAY / Tek kelimeyle muhteşem
« : 01 Ekim 2007, 18:10:35 »
Daha 7. haftada Fener'e 7, Kartal'a 5 puan fark atan Galatasaray, lig tarihindeki en iyi 3. başlangıcını yaptı
1.10.2007


Son benzeri Eric Gerets’le
Süper Lig’in namağlup lideri Galatasaray, Beşiktaş’ı da devirerek zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. Feldkamp yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Sarı-Kırmızılılar, daha 7. haftada Fenerbahçe’ye 7, Beşiktaş’a 5 puan fark atarken, lig tarihindeki en iyi 3. başlangıcını gerçekleştirdi. Cim Bom, elde ettiği 6 galibiyet ve 1 beraberlikle, 1987-1988, 1994-1995, 2005-2006 ve 2001-2002 sezonlarındaki başarısını tekrarladı.
3’ünde şampiyon tamamladı
Galatasaray, yüzde 92.8 galibiyet oranıyla başladığı bu sezonların 3’ünü şampiyon bitirirken, yalnızca 1994-1995’te zirveyi Beşiktaş’a kaptırmıştı. Benimsediği hücum futboluyla ligi domine eden Cim Bom’da artık gözler UEFA Kupası’na çevrildi. Gruplara kalma mücadelesinin ilk ayağında Sion’a deplasmanda sürpriz bir şekilde 3-2 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, perşembe günü taraftarıyla buluşup, rakibini yenerek turu geçmeyi hedefliyor.

407
GALATASARAY / Işte UEFA'nın derbi yorumu
« : 01 Ekim 2007, 18:10:09 »
UEFA, Aslan'ın zaferiyle sonuçlanan Beşiktaş maçının ardından, "Kapalı kapılar ardında Galatasaray'ın derbi mutluluğu" yorumunu yaptı.
1.10.2007


UEFA, Aslan’ın zaferiyle sonuçlanan Beşiktaş maçının ardından, “Kapalı kapılar ardında Galatasaray’ın derbi mutluluğu” yorumunu yaptı. Resmi internet sitesinde karşılaşmanın önemli dakikalarına yer veren UEFA, mücadelenin kaderini Arda’nın değiştirdiğini vurguladı. Genç oyuncunun, sakatlığını üzerinden atarak, iyi bir dönüş gerçekleştirdiğini ifade etti.
Sakatlar can sıkıyor
Sarı-Kırmızılı ekipte Sabri ile Okan’ın ardından Ayhan’ın da sakatlanması, teknik heyette sıkıntı yarattı. Kalli, dün kulüp doktorlarıyla yaptığı görüşmede sakatlıklar hakkında detaylı bilgi alırken, futbolcularının yoğun maratona bir an önce yetiştirilmesini istedi. Bu oyunculardan Okan’ın 2, Ayhan’ın 6, Sabri’nin 8 hafta sonra takımla birlikte çalışmaları bekleniyor.
Sion’a Aarau darbesi
Aslan’ın UEFA Kupası’ndaki rakibi Sion, İsviçre 1. Ligi’nde oynadığı Aarau deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. 52 ve 75. dakikalarda Rogerio’nun gollerine engel olamayan Sion, 4 gün önce Thun’u 2-1’le devirmeyi başarmıştı. Sion, sadece 10 takımın yer aldığı İsviçre 1. Ligi’nde 5. sırada bulunuyor ve daha şimdiden lider Zürih’in çok gerisinde kaldı

408
GALATASARAY / İlaç gibi geldi
« : 01 Ekim 2007, 18:08:48 »
Derbi zaferiyle moral bulan Canaydın'ın sağlık durumunun beklenenden daha hızlı düzeldiği öğrenildi
1.10.2007


Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, geçirdiği pankreas ameliyatının ardından, Memorial Hastanesi’nde dinlendiriliyordu. Beşiktaş derbisini de kendisi için özel olarak hazırlanan ve içerisinde Digitürk bağlantısı bulunan odada izlemişti. Hem Galatasaraylı hem de Beşiktaşlı oyuncuların hazırladığı pankartlar karşısında gözleri dolan Canaydın’ın, derbi zaferiyle iyice keyiflendiği belirtildi. Yaşanan bu olumlu gelişmelerin, Başkan’ın sağlık durumu üzerinde olumlu etki yaptığı ve beklenenden daha hızlı bir iyileşme sürecine girildiği öğrenildi.