İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

445
FENERBAHCE / Yıldırım yalnız bıraktı
« : 24 Eylül 2007, 16:31:39 »
Yıldırım yalnız bıraktı


F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım uzun bir süre sonra takımı yalnız bıraktı. Yıldırım, Bursa'ya gelmezken nedeni öğrenilemedi. Sarı-lacivertli ekibi başkan vekili Nihat Özdemir temsil etti. Özdemir, "Galip gelmek isterdik ama olmadı. İki takım da iyi mücadele etti. Yorgunluk da takımı etkiledi" diye konuştu. 


446
FENERBAHCE / Kadroyu sır gibi sakladı
« : 24 Eylül 2007, 16:31:17 »
Kadroyu sır gibi sakladı


F.BAHÇE Teknik Direktörü Zico, sahaya çıkaracağı onbiri takımdan dahi sakladı. Saat 18.00'deki maç toplantısında kadroyu açıklayan Brezilyalı çalıştırıcı, sakat olan Kezman'ın yerine Semih'e görev verdi. Durumu belirsiz olan Deniz de ilk onbirde yerini alırken, İnter kadrosu bir kişi dışında korunmuş 
oldu.

447
FENERBAHCE / Gönlü Fener'de
« : 24 Eylül 2007, 16:30:56 »
Gönlü Fener'de


TEKNİK direktör Yıllmaz Vural da Bursa'da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Vural'a basın mensupları, "Hocam, Chelsea'ye teknik adam lazım gider misin?" diye takıldılar. Yılmaz hoca da anında espriyi patlattı: Benim gözüm Fenerbahçe'de

448
FENERBAHCE / İçeri sızdılar
« : 24 Eylül 2007, 16:30:16 »
İçeri sızdılar


F.BAHÇE taraftarı kendilerine ayrılan 800 kişilik yeri doldurdu. Sarı-lacivertli 200 taraftar da Bursasporluların olduğu tribüne sızdı. Polis bir olay çıkmaması için F.Bahçelileri çember içine alırken, Bursa taraftarları korumaya da tepki gösterdi.

449
FENERBAHCE / Bir şutum yok
« : 24 Eylül 2007, 16:29:47 »
Bir şutum yok

Fenerbahçe ilk yarıda rakip kaleye sadece bir şut gönderdi, bunda da isabet kaydedemedi. İlk isabetli vuruşu Deivid 49. dakikada yaptı.


ÇOK KISIR GEÇTİ
BURSA ile Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli takım ilk yarıda rakip kaleye isabetli şut çekmeyi başaramadı. Kanarya, ilk 45 dakikada bir şut atarken, ilk isabetli şutu 49. dakikada Deivid kaydetti. Fenerbahçe toplamda 12 şutta 5 isabet kaydedebildi.

CSKA TAKİPTE
F.BAHÇE'NİN Şampiyonlar 
Ligi G Grubu'nda 2 Ekim'de karşılaşacağı CSKA Moskova'nın gözlemcisi Jelle Gaos da maçı izledi. Gaos, güzel bir maç yapıldığını, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu ve kendileri için gerekli notları tuttuğunu söyledi.

450
FENERBAHCE / Egemen devam edemedi
« : 24 Eylül 2007, 16:29:15 »
Egemen devam edemedi


BURSA'nın kaptanı Egemen tam bir savaşçı gibiydi. Tekmeye kafa uzatan Egemen, maç içinde iki kez sakatlandı. İlkinde tedaviden sonra devam eden kaptan, ikincisinde ise çıkmak zorunda kaldı. Egemen'in sol diz iç yan bağlarında zedelenme olduğu belirtildi. Bu arada Bursa'nın PAF'ları F.Bahçe'yi 3-0 yendi. 


451
FENERBAHCE / Efsane eriyor
« : 24 Eylül 2007, 16:28:38 »
Efsane eriyor

Bursa'da da iki puan yitirilince F.Bahçe yönetiminin sabrı taştı Yönetim, Zico'dan ayrıntılı rapor isteyecek. Para cezası gündemde.


F.Bahçe, fikstür olarak büyük avantajlı görünen ilk 6 haftayı tam 9 puan kayıpla kapattı. Geçen sezonun şampiyonu F.Bahçe, Bursa deplasmanında da 2 puan bırakırken, İnter maçındaki görüntüsünden bir hayli uzaktı. Sezona İstanbul Belediye yenilgisiyle başlayan F.Bahçe ilk 6 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. 6 maçta sadece 6 gol atan, kalesinde de 
6 gol gören F.Bahçe son 16 yıldaki en kötü başlangıcı yaptı.

ZİCO'YA UYARI GELİYOR
Kasımpaşa'yı deviren G.Saray, 16 puanla liderliği sürdürürken, F.Bahçe ezeli rakibinin 7 puan gerisinde kaldı. Puan kayıplarından sonra yönetimin acil bir toplantı yaparak Zico'dan savunma isteyeceği belirtiliyor. Brezilyalı hocaya, "Transfer ettiğimiz oyuncuların çoğu kulübede oturuyor. Puan kayıplarında suçlu kimse, öğrenelim" denecek.


452
FENERBAHCE / Toroğlu: Net ofsayt
« : 24 Eylül 2007, 16:28:03 »
Toroğlu: Net ofsayt


HAKEM hocası Erman Toroğlu, Semih'in golünün ofsayt, Sinan'ın F.Bahçe ceza alanında indirilmesinin de penaltı olduğunu açıkladı. Toroğlu, İsmail Güldüren'in Semih'i ceza alanında düşürmesine ise "Penaltının ağa babası" yorumunu yaptı. 


453
FENERBAHCE / Penaltı penaltı gol ise ofsayttı
« : 24 Eylül 2007, 16:27:17 »
Penaltı penaltı gol ise ofsayttı

Bursa'nın hocası, hakemin Sinan'ın düşürülmesini es geçtiğini, Semih'in golünün ofsayt olduğunu söyledi.


Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz,maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımından genel olarak memnun olduğunu belirten Korkmaz şöyle devam etti: "Bair şeyler söylemenin vakti geldi. Sinan'ın düşürülmesi penaltı, F.Bahçe'nin attığı gol ise ofsayt. Kendimi zor tutuyorum. Hep benim olduğum kulüplere 
denk geliyor. Daha önce iyi niyetle bakıyordum ama artık farklı düşünüyorum."

454
FENERBAHCE / Süper timsah!
« : 24 Eylül 2007, 16:26:38 »
Süper timsah!

İnter'i deviren F.Bahçe karşısında başa baş bir mücadele ortaya koyan yeşil-beyazlılar, otoritelerden geçer not aldı.


AÇIK FUTBOL OYNUYORLAR
Hafta içinde İnter gibi bir dünya takımını deviren F.Bahçe karşısında, etkili bir futbol sergileyen Bursaspor, spor otoriteleri tarafından tam not aldı. Evinde oynadığı maçlarda özellikle büyük takımlara karşı açık futbol oynayarak hep kazanmayı düşünen yeşil-beyazlılar, dün akşam 
F.Bahçe karşısında da aynı taktikle mücadele etti.

VEGA'NIN BÜYÜK HATASI
İkinci yarıda bulduğu golle öne de geçen ev sahibi ekip, muhteşem taraftarının da desteğini arkasına alarak F.Bahçe'ye korku dolu dakikalar yaşattı. Kaleci Vega'nın pozisyon hatası nedeniyle yenilen golle üç puanı kaçıran ve bir puana razı olan Bursaspor; ortaya koyduğu futbolla ilerleyen haftalar için de herkese umut verdi.

455
FENERBAHCE / Şut dahi atamadık
« : 24 Eylül 2007, 16:26:13 »
Şut dahi atamadık

Brezilyalı teknik adam: Rakibimiz presle birlikte, sert oynayarak bizi durdurdu. İkinci yarı iyiydik ama olmadı.


POZİSYON ÜRETEMEDİK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Bursaspor karşısında ilk yarıda oynadıkları oyundan yakındı. Zico, "Çok kötü bir ilk yarı geçirdik. Pozisyon üretemedik, topu rakip sahaya getiremedik, şut dahi atamadık. Rakip, presle birlikte sert oynayarak paslaşmamıza engel oldu. İkinci 
yarıda daha iyiydik. Her şeye karşın girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik maçı kazanabilirdik, ama olmadı" dedi.

AZLA HİÇ YETİNMEDİM
"İtalya'da hakemler maçı oyunu duraklamalara göre 8 hatta 10 dakika dahi uzatıyor. Bunu yakınma için söylemiyorum ama hakemlerimiz oyunu durduğu kadar uzatmalı" diye konuşan Brezilyalı teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "Avrupa maçları sonrasında puan kaybetmek canımızı yakıyor. Futbolcularım tempoya alışmalı. Ben azla hiçbir zaman yetinmem. Hep kazanmak, 3 puan almak isterim."


456
FENERBAHCE / Alex isyan etti, sarardı
« : 24 Eylül 2007, 16:21:29 »
Alex isyan etti, sarardı


Alex, hakemin hışmına uğradı. 50. dakikada rakibinin orta sahada sert bir darbesiyle yerde kalan oyuncu, Göçek'in faulü vermemesi üzerine uzun süre itiraz etti. Brezilyalı oyuncu isyanında haklı olmasına karşın Göçek'e sert bir şekilde tepki verince, sarı kart gördü.