İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

457
FENERBAHCE / Bu defa olmadı
« : 24 Eylül 2007, 16:21:01 »
Bu defa olmadı

İnter maçının kahramanı Deivid, Bursa kalesini iki defa uzaktan şutlarla yokladı ama ağları bulamadı.


Bu sezon etkili futboluyla dikkat çeken Deivid, Bursa'yı es geçti. Şampiyonlar Ligi maçında attığı golle manşetleri süsleyen sambacı, dün akşam da ilk 11'deki yerini aldı. Yine istekli oynayan Deivid, Bursa kalesine ceza sahasından gönderdiği şutlarla gol aradı ancak bunda başarılı olamadı. Deivid'in 49. dakikadaki sert vuruşunu 
Vega iki hamlede kontrol ederken, 68. dakikadaki şutu ise az farkla üstten auta gitti.


458
FENERBAHCE / 1 parmak bal
« : 24 Eylül 2007, 16:20:39 »
1 parmak bal


İnter maçında muhteşem oynayarak Avrupa devlerini titreten Fenerbahçe, Bursa'da ilk yarıda hiç gol pozisyonu bulamadı. 55'te Herve Tum'un golü ile geriye düşen sarı-lacivertliler, 63'te Semih'le skoru eşitlediler. Bu dakikadan sonra biraz kıpırdamaya başlayan Fenerbahçe; Deivid, Semih, Roberto Carlos, Colin Kazım ve Mehmet Aurelio ile bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.

Dün harika bir futbol ortaya koyan Bursaspor'un attığı golde Juventus'un transfer listesindeki Lugano'nun büyük hatası vardı. 90 dakika hiç susmadan takımlarını destekleyen Bursaspor seyircisi, Liverpool taraftarının coşkusunu hatırlattı. Maçın hakemi Hüseyin Göçek tam 7 sarı kart çıkardı. Fenerbahçe bu sonuçla 6. hafta sonunda lider G.Saray'ın 7 puan gerisine düştü.


***

Fener klasiği

Tum'un golüyle geriye düşen sarı-lacivertli ekip, Semih'in sayısıyla yenilgiden kurtuldu.

Dünya devi İnter'i Kadıköy'ün çimlerine gömen Fenerbahçe, Bursa'ya da puan kaptırdı. Anderlecht ile oynadığı maçın ardından OFTAŞ ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, Bursa deplasmanından da aynı sonuçla ayrıldı ve ligde üst üste 3. beraberliğine imza attı. Bursaspor, yorgun rakibi önünde oyuna hızlı başlarken, Fenerbahçe'yi 
sağlı sollu ataklarla sıkıştırmaya başladı. Ancak ne Bursa'nın, ne de Fenerbahçe'nin az sayıdaki atakları golü getirmedi.

DEĞİŞİKLİK YARADI
Bursa 2. devreye de hızlı başlarken aradığı gole 55'te ulaştı. Bu dakikada Sinan'ın ortasını Tum, kafa ile ağlara yolladı, taraftarını coşturdu. Golün ardından Önder ile Deniz'i alıp Gökhan ve Kazım'ı oyuna süren Zico, oyunu kendi lehine çevirmesini bildi. Bu değişiklik 63'te golün gelmesini sağladı. Semih, ileri çıkan Vega'nın sağından topu ağlara yolladı. Ancak bu gol galibiyet için yetmedi.


459
GALATASARAY / Maçın en heyecanlı dakikaları
« : 24 Eylül 2007, 16:19:43 »
Maçın en heyecanlı dakikaları


12 dakika
Karşılaşmanın ilk önemli atağı Galatasaray'dan geldi. Lincoln'ün soldan ortaladığı top altı pas içindeki Ümit Karan'a doğru süzüldü. Bu futbolcunun kötü kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

26 dakika
Hasan'ın ceza sahasına girerken Özgür tarafından düşürülmesine Cüneyt Çakır 'penaltı' dedi. Atışı kullanan 
Ümit, kaleci Khalid'in solunu düşündü. Doğru köşeyi tutan Khalid, topu bloke etti.

43 dakika
Topla birlikte hareketlenen Hasan şaş, ceza sahasına girer girmez Ümit Karan'ı gördü. Pozisyonda zamanlama hatası yapan bu futbolcu topa dokunamayınca Galatasaray bir golden oldu.

47 dakika
Kafalardan seken topa son müdahaleyi yapan Hakan Şükür, Ayhan'a indirdi. Bu oyuncunun soldan ceza alanına gönderdiği topa Lincoln ayak koydu ama meşin yuvarlak savunmadan döndü.

53 dakika
Linderoth'tan aldığı topla ceza alanına giren Ayhan Akman, pas vermek yerine kalabalık Kasımpaşa savunmasını aşmaya çalışınca Galatasaray çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

64 dakika
Soldan Göksel'in Galatasaray ceza alanına gönderdiği topa Song ile Erhan birlikte hareketlendi. Erhan'dan hızlı davranan Song, meşin yuvarlağı kafayla kornere göndererek tehlikeye engel oldu.

67 dakika
Galatasaray'ın Kasımpaşa yarı sahasının ortasında kazandığı serbest vuruşu Lincoln kullandı. Ceza alanına ortalanan top kafalardan sekti, son müdahaleyi yapan Khalid tek yumrukla uzaklaştırdı.

73 dakika
Lincoln'ün uzun pasında ceza alanı içinde topla buluşan Ümit, süper bir gole imza attı; 3 rakibinin arasında göğsüyle indirdiği meşin yuvarlağı röveşata ile ağlara gönderip Aslan'ı öne geçirdi: 1-0.

83 dakika
Gelişen Galatasaray atağında ceza alanına ortalanan topu Hakan Şükür kafayla Lincoln'ün önüne indirdi. Müsait durumdaki sambacı istediği gibi vuramayınca meşin yuvalrak üstten auta gitti.


460
GALATASARAY / 1 puan alabilirdik
« : 24 Eylül 2007, 16:18:51 »
1 puan alabilirdik


KASIMPAŞASPOR'da Galatasaray yenilgisinin üzüntüsü yaşanırken, teknik direktör Kadir Özcan, "Maçın hakkı beraberlikti. 1 puan alabilirdik" dedi. Özcan, "Olmayacak pozisyonlara ofsayt bayrağı kalktı" ifadelerini de kullandı.

461
GALATASARAY / Sion Boys'a vuruldu
« : 24 Eylül 2007, 16:18:29 »
Sion Boys'a vuruldu


G.SARAY'ın UEFA Kupası 1. turda karşılaştığı Sion, İsviçre ligindeki kötü gidişini sürdürdü. Sahasında Young Boys'u konuk eden kırmızı-beyazlı takım, 53. dakikada Tiagon'nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Sion, bu golün şokunu yaşarken 2. golü 61. dakikada Schneuwly'nin ayağından yedi. 
66'da Adeshina'nın golü Sion'a puan getirmedi: 1-2.

462
GALATASARAY / Kadroda 5 isim değişti
« : 24 Eylül 2007, 16:18:10 »
Kadroda 5 isim değişti


G.SARAY, Kasımpaşa önüne, Sion maçı kadrosundan 5 değişiklik ile çıktı. Sakatlığı olan Servet'in yerine Bouzid, Nonda'nın yerine Ümit Karan oynarken, Hakan Balta, Ayhan ve Barış da ilk 11'de şans buldu. 


463
GALATASARAY / Hakan etkisiz kaldı
« : 24 Eylül 2007, 16:17:34 »
Hakan etkisiz kaldı


GALATASARAY formasıyla ilk maçına çıkan Hakan Balta, Kasımpaşaspor karşısında istenilen düzeyde değildi. Görev bölgesi olan sol kanatta aksayan sarı-kırmızılı oyuncu, yaptığı pas hatalarıyla da eksi puan aldı. 


464
GALATASARAY / Ayhan yoruldu çıktı
« : 24 Eylül 2007, 16:17:10 »
Ayhan yoruldu çıktı


SİON maçında dökülen Carrusca'nın yerine ilk 11'de görev yapan Ayhan Akman, sahada olduğu süre içinde etkiliydi. Hem hücumda hem de savunmada görevini başarıyla yapan tecrübeli futbolcu, yorulunca 69'da yerini Serkan Çalık'a bıraktı. 


465
GALATASARAY / Oyunum fair-play
« : 24 Eylül 2007, 16:16:52 »
Oyunum fair-play


DÜNYA Fair-play Günü nedeniyle Kasımpaşa- G.Saray maçından önce statta anons yapıldı. Takım kaptanları Hakan Şükür ile Cihat Arslan, fair-play metnini okuyarak, taraftarları centilmenliğe çağırdı. Seremonide, takımların önünde, "Benim oyunum fair-play" yazılı flama yer aldı.

466
GALATASARAY / Kader anı
« : 24 Eylül 2007, 16:16:33 »
Kader anı


İLK yarıda G.Saray'ın kaçırdığı penaltı, maçın gidişatını değiştirdi. Kasımpaşa'nın kalecisi Khalid, Ümit'in köşeye giden topunu çok iyi sezip, güzel bir refleksle kurtarmayı başardı. Bu pozisyon gol olsa belki de çok farklı ve bol gollü bir maç ortaya çıkabilecekti. Kasımpaşa kapanınca kısır bir oyun oldu. 



467
GALATASARAY / Maçın Hakemi
« : 24 Eylül 2007, 16:16:14 »
Maçın Hakemi


CÜNEYT Çakır'ın verdiği kararlar tartışmaya açıktı. Hasan Şaş'ın penaltı pozisyonunda ceza sahası içinde mi, dışında mı düştüğü net değildi. Kasımpaşa'nın direkten dönen topunda, ofsayt kararı hatalıydı. Faul kararlarında da yanlışlar oldu. Çakır ve yardımcıları yönetimleri ile vasatı geçemediler. 



468
GALATASARAY / PAF'lar takıldı
« : 24 Eylül 2007, 16:15:51 »
PAF'lar takıldı


PAF Ligi'nde Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. 3 sezondur şampiyonluğu kimseye kaptırmayan sarı-kırmızılılar, bu sonuçla ligdeki 3. beraberliğini aldı. Galatasaray'ın 3 de galibiyeti var.