İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

469
GALATASARAY / Maçın hareketi
« : 24 Eylül 2007, 16:15:32 »
 
Maçın hareketi


RÜZGÂR nedeniyle topu kontrol etmenin bile zor olduğu karşılaşmada, fazla pozisyon da olmadı. Ümit Karan, attığı muhteşem golle adeta maçın seyir zevkini de kurtardı. Lincoln'ün ceza sahasına gönderdiği pası önce göğsü ile stop eden Karan, yere düşmeden harika bir röveşata ile fileleri havalandırdı. 


470
GALATASARAY / Kalede tek başına
« : 24 Eylül 2007, 16:15:08 »
Kalede tek başına


KASIMPAŞA karşısında kaleyi koruyan Orkun, en kolay maçlarından birisini çıkardı. Kasımpaşa'nın golü düşünmemesi nedeniyle kalesinde zorlanmayan Orkun, 5. maçında da gol yemedi ve ligin gol yemeyen tek kalecisi olma unvanını korudu. 


471
GALATASARAY / Maçın Yıldızı
« : 24 Eylül 2007, 16:14:48 »
Maçın Yıldızı


NONDA'nın gelişi ile kulübeye mahkum olan Ümit Karan'a yedeklik yaramış. Golcü oyuncu dün maça çok istekli başladı. Sadece top beklemedi, kanatlara gidip kendisi pozisyon hazırladı. Penaltıyı iyi yere vurmasına rağmen şanssızdı. Hatasını ikinci yarıda attığı jeneriklik golle telafi etti, kürsüyü hak etti. 


472
GALATASARAY / Bouzid idare etti
« : 24 Eylül 2007, 16:14:31 »
Bouzid idare etti


FELDKAMP savunmada dün sakat Servet'in yerine İsmail Bouzid'e şans tanıdı. Ligde ilk kez forma giyen Cezayirli oyuncu önemli bir hata yapmadı. Ancak pozisyonlarda ağır kalması ve topu oyuna sokmakta zorlanması, soru işareti yarattı. Bir de sarı kart gördü. 


473
GALATASARAY / Rüzgâr dinmedi
« : 24 Eylül 2007, 16:14:00 »
Rüzgâr dinmedi


G.SARAY ile Kasımpaşa arasında Oimpiyat Stadı'nda oynanan maçta rüzgâr yine her zamanki gibi futbolu olumsuz etkiledi. Her iki takım oyuncuları da topu kontrol etmekte zorlanırken; ilk yarı G.Saray, ikinci yarı da Kasımpaşa rüzgârı arkasına alarak oynadı

474
GALATASARAY / Niye gündüz maçı yaptık?
« : 24 Eylül 2007, 16:13:31 »
Niye gündüz maçı yaptık?


G.Saray'ın kaptanı Hakan Şükür, cuma günü Türkiye'ye dönmelerine rağmen, pazar günü gündüz maçı oynamalarına bir anlam veremediğini söyledi. Hakan, "Bizden önce maç yapanlar, bizden sonra oynuyor. Bunu çözemiyorum. Yorgun olmamıza rağmen üstün bir oyun sergiledik ve Beşiktaş maçı öncesinde moral bulduk" dedi. 


475
GALATASARAY / En kötüsü
« : 24 Eylül 2007, 16:12:56 »
En kötüsü

Galatasaray toplama bir takım görünümündeydi. Feldkamp'ın bu kadar maçtan sonra iskelette hâlâ tereddütleri olması garip.


Sion maçının ardından takımda ciddi değişiklikler yapmıştı Feldkamp. Savunmanın göbeğinde, İsmael Bouzid, solda Hakan Balta ve ileri uçta Karan, ayrıca neden olduğunu kimsenin anlamadığı Uğur'un yerine Barış.... Kasımpaşa haddini bilerek, ayağa top oynamaya çalışarak beraberlik peşindeydi. İlerde bir tek yılların sağ beki Göksel'i bıraktılar... Bıraktılar 
bırakmasına da tek kişi 90 dakika Galatasaray savunmasına kan kusturdu. Galatasaray bu sezonun en kötü oyunlarından birini oynadı. Savunma bloğu ile hücum hattı arasında zaman zaman 40 metreye çıkan boşluklar oluştu. Kanatlara top taşımada sıkıntılar oldu.

Servet'ten daha iyi
Kasımpaşa karşısında İsmael Bouzid'i bu sezon ilk defa izleme fırsatı bulduk. Önce şunu belirtmekte yarar var. Song ile beraber daha iyi bir tandem. Servet'ten daha iyi bir fundamentali var. Biraz sakar gibi ama ilk maçıdır, daha iyi olabilir. Ayhan ve Hasan Şaş takıntısı yine devam ediyor. Ayhan gibi bu kadar formda bir oyuncunun yeriyle dama taşı gibi oynayarak Feldkamp bir yere varamaz. Hasan ise ilk yarı ileri ve dikine oynayan tek oyuncuydu, ne hikmetse o da dışarı alındı. Lincoln bütün üst düzey klasına rağmen birkaç maçtır beklenenlerden uzakta.

Kafası oldukça karışık
İkinci yarının son 20 dakikası Galatasaray adeta toplama bir takım görünümündeydi. Bu kadar resmi maçtan sonra hâlâ iskelette tereddütler olması garip. Feldkamp'ın kafası oldukça karışık. Turkcell Süper Lig'de kötü oynadığınız zaman bile kazanabiliyorsanız şampiyonluk olasılığınız devam eder. Galatasaray da kötü oynadığı bir maçı kazandı. Bundan sonraki 3 ciddi maç hata affetmeyen maçlar olacak. Kalli'nin bu maçlarda çok daha dikkatli olması gerekecek. Ümit Karan'ın süper golü takımına Bursa'dan sonra bu maçta da 3 puan getiren goldü. Cüneyt Çakır, Galatasaray'la barışmaya karar vermiş. Verdiği kararlarda bu detay açıkça görüldü...
BÜLENT TULUN

476
GALATASARAY / Akyel sahada
« : 24 Eylül 2007, 16:12:34 »
Akyel sahada


G.SARAY formasıyla yıllarca mücadele eden Fatih Akyel, uzun bir aradan sonra eski takımına karşı oynadı. Sezon başında- Süper Lig'in yeni temsilcisi Kasımpaşa'ya transfer olan Fatih Akyel, dünkü maç öcesinde eski takım arkadaşlarıyla hasret gidermeyi ihmal etmedi. 


477
GALATASARAY / 90 dakika açık kapattı
« : 24 Eylül 2007, 16:11:58 »
90 dakika açık kapattı


SARI-kırmızılı savunmanın tecrübeli ismi Song, Kasımpaşa maçında sahanın en başarılı isimleriden biri oldu. Sadece kendi görevini değil, sakat Servet'in yerine forma giyen Bouzid'in de eksiklerini gidermek için üstün bir çaba sergileyen Kamerunlu yıldız; zorlu geçen 90 dakikada takımının galibiyetinde önemli pay sahibi oldu. 



478
GALATASARAY / Taraftar ilgisizdi
« : 24 Eylül 2007, 16:11:41 »
Taraftar ilgisizdi

Takımlarını bu sezon İstanbul'da ilk kez izleme fırsatı olan sarı kırmızılılar, buna rağmen Kasımpaşa maçına ilgi göstermediler.


BULUŞTULAR AMA
Galatasaraylı taraftarlar, dün Olimpiyat Stadı'nda oynanan Kasımpaşa maçına beklenen ilgiyi göstermediler. Federasyondan 5 maç ceza alan ve bu nedenle Avrupa maçları hariç ligdeki tüm sınavlarını seyirsiciz oynayan G.Saraylı oyuncular, Olimpiyat'ta taraftarıyla buluştu.

17.00'DE 
OLMASIN
Ancak sarı-kırmızılı oyuncular, taraftarından umduğu desteği bulamadı. Karşılaşmayı her iki takım taraftarı, toplam 15 bine yakın sporsever izledi. Bu sezon ligde ilk kez takımlarını izleme şansı bulan taraftarların, mücadeleye saat 17.00'de başlaması nedeniyle ilgisiz kaldığı belirtildi.

479
GALATASARAY / Ümit'e övgü
« : 24 Eylül 2007, 16:11:22 »
Ümit'e övgü

"Ümit Karan, penaltıyı kaçırmasına rağmen, kafasını kuma gömmedi. İdmanda değil, maçta böyle gol atmak önemli".


Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle zirvedeki yerini korurken, teknik direktör Feldkamp maç sonrası oldukça neşeliydi. Kalli, Ümit'in golüne de övgüler yağdırarak, "Ümit, penaltıyı kaçırdığı halde kafasını kuma gömmedi. Böyle golleri idmanda değil maçta atmak çok önemlidir. O da bunu başardı" dedi.

FOTOĞRAF 
ÇEKTİRİLİR
Feldkamp, Olimpiyat Stadı'nda futbol oynamanın zorluğuna da dikkat çekti. Alman hoca, "Stat, fotoğraf çektirecek olsaydım çok güzeldi. Ama futbol oynanabilirliği için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim" diye konuştu. Kalli, Hakan Balta ve Bouzid'in de başarıyla maçı tamamladığını belirtti

480
GALATASARAY / Yılmaz savaşçı
« : 24 Eylül 2007, 16:10:20 »
Yılmaz savaşçı

Rakibin sert futboluna rağmen yılmayan yıldız oyuncu, her yere yetişmeye çalıştı ve Ümit Karan'ın attığı golün de asistini yaptı.


ADRESE TESLİM
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Lincoln, Kasımpaşa maçının da etkili isimleri arasındaydı. Kasımpaşa'nın sert futboluna karşın oyundan hiç düşmeyen sarı-kırmızılı futbolcu, adrese teslim ortaları ve isabetli paslarıyla dikkat çekti. Lincoln, 73. dakikada da asistçi özelliğini konuşturdu ve Ümit'in muhteşem 
bir gol atmasını sağladı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kasımpaşa galibiyetinden de pay sahibi olan Lincoln, "Kazandığımız için mutluyum. Sion maçının ardından bu galibiyet bizim için çok önemliydi" dedi. Sambacı, taraftarın maç öncesi ve sonrasında yine en çok ilgi gösterdiği oyuncular arasındaydı. Sarı-kırmızılılar, Lincoln'ün her hareketini alkışladı.