İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

505
GALATASARAY / ''Revizyon değil''
« : 24 Eylül 2007, 00:45:49 »
''Revizyon değil''

Galatasaraylı yöneticiler, Kasımpaşa maçında kadroda yapılan değişikliklerin FC Sion karşılaşması sonrasında yapılan bir revizyon olmadığını söylediler.
Bazı oyuncuların sakatlığının bulunduğunu kaydeden yöneticiler, yapılan değişikliklerin bu nedenle olduğunu dile getirdiler.

Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, maç sonrasında yapılan eleştirilerin doğal olduğunu ve kaybedilen bir maçtan sonra eleştirilerin mutlaka yapılacağını belirterek, ''Sahaya çıkartılan kadroya saygı duymak gerekir. Herhalde hiçbir teknik adam kendine zarar verecek bir uygulamaya gitmez'' dedi.



Kaynak: AA
 

506
GALATASARAY / Fair Play etkinlikleri
« : 24 Eylül 2007, 00:45:28 »
Fair Play etkinlikleri

Kasımpaşa maçı öncesinde Dünya Fair Play Günü nedeniyle bir anons yapıldı.
Anonsta, sporseverler fair play içinde hareket etmeye davet edilirken, seramoniye çıkış sırasında hakem ve takımların hemen önünde, FIFA'nın ''Benim oyunum fair play'' yazılı flaması yer aldı.

Maç başlamadan önce iki takımın kaptanları Hakan Şükür ve Cihat Arslan, fair play metnini okudular.



507
GALATASARAY / "Maçın hakkı bu değildi"
« : 24 Eylül 2007, 00:44:59 »
"Maçın hakkı bu değildi"

Kasımpaşa, kendi sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 1-0 yenilirken, maçın ardından konuşan Kasımpaşa çalıştırıcısı Kadir Özcan, maçın hakkının beraberlik olması gerektiğini söyledi.

Özcan, iki takımın da pozisyon bulamadığını belirtirken, iyi mücadele ettiklerini ama sık sık ataklarını ofsayt gerekçesiyle kesildiğini ifade ederek maçın yönetiminden şikayetlerini ifade etti.

Özcan son olarak oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı kutladığını belirtti.


508
GALATASARAY / Stadyumdan şikayet etti
« : 24 Eylül 2007, 00:44:40 »
Stadyumdan şikayet etti

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 6. Haftası'nda, konuk olduğu Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederken, maçın ardından konuşan Galatasaray çalıştırıcısı Kalli, Olimpiyat Stadyumu'ndan şikayetlerini ifade etti.

Olimpiyat Stadyumu'nun futbol oynamaya elverişli olmadığını ifade eden Kalli, "İki takım adına da çok zor bir mücadele oldu." dedi.

Ümit Karan'ın golünü beğendiğini belirten Galatasaray çalıştırıcısı, Karan'ın attığı golden çok mücadelesini beğendiğini belirterek, "Penaltıyı kaçırmasının ardından, başını kuma gömmedi ve mücadelesini sürdürdü." dedi.


509
GALATASARAY / Barış'tan milli çağrı!
« : 24 Eylül 2007, 00:44:17 »
Barış'tan milli çağrı!

Turkcell Süper Lig'in 6. Haftası'nda Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yenerken, maçın ardından konuşan Galatasaraylı oyuncu Barış, kendileri için çok zor bir mücadele olduklarını ifade ederken, Olimpiyat Stadyumu'nda oynamanın güç olduğunu belirtti.

Türkiye Milli Takımı'ndan teklif beklediğini belirten Barış, 21 yaşına girdiğini belirterek, 1 maç daha Almanya Milli Takımı'nda oynarsa Türkiye Milli Takımı'nda mücadele edemeyeceğini belirterek, Türk yetkililerinin olumlu ya da olumsuz bir karar vermeleri durumunda, Almanya Milli Takımı'nda forma giymeye devam edip etmeyeceğine karar verebileceğini belirtti.

510
GALATASARAY / "Hislerimle vuruşu yaptım"
« : 24 Eylül 2007, 00:43:39 »
"Hislerimle vuruşu yaptım"

Galatasaray'a Kasımpaşa karşısında 3 puanı getiren tek golü kaydeden Ümit Karan, maçın ardından yaptığı açıklamada, kaçırdığı penaltının kendisini gerdiğini ve sonrasında 5 dakika kadar kendini toparlayamadığını belirtirken, sonrasında arkadaşlarına ve kendine güvenerek mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.

Hisleriyle hareket ederek çok güzel bir vuruş yaptığını söyleyen Ümit Karan, futbolun bir "Show business" olduğunu belirterek, "Bu golle, buna bir katkı da bulunduysam ne mutlu bana." dedi.

Kaynak: Sporx.com
 
 23.09.2007
 

511
GALATASARAY / Hazırlıklarımız sürüyor
« : 24 Eylül 2007, 00:43:14 »
Hazırlıklarımız sürüyor

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Cafe Crown, hazırlık maçında Sırbistan'ın FMP Zeleznik takımını 83-77 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da sürdüren Galatasaray Cafe Crown, katıldığı Lasta Cup'taki 2. karşılaşmasında, bu ülkenin ekiplerinden FMP Zeleznik'e 83-77 üstünlük sağladı.

Organizasyondaki ilk galibiyetini alan sarı-kırmızılı ekip, turnuvadaki son mücadelesinde Almanya'nın Alba Berlin takımıyla karşı karşıya gelecek.




Kaynak: AA
 
 23.09.2007
 

512
GALATASARAY / ''Yorgun olmamıza rağmen...''
« : 24 Eylül 2007, 00:42:45 »
''Yorgun olmamıza rağmen...''

Kaptanımız Hakan Şükür, Kasımpaşa maçı sonrası yorgun oldukları bir günde muhteşem bir 3 puan aldıklarını belirterek, "İlk yarıda rakibimize oranla üstündük. Pozisyonda bulduk. Bir de penaltı kaçırdık. İkinci yarının zor olacağını biliyorduk. hem biraz yorgunduk hem de rüzgara karşı oynamanın zorlukları vardı. Bunlara rağmen Ümit Karan çok güzel bir gol attı" diye konuştu.

Hakan Şükür ayrıca, UEFA Kupası'nda yaptıkları maça karşın rakiplerine göre erken saatte oynadıklarını dile getirerek, ''Avrupa kupasını en son oynayıp bugün de erken oynayan biz olduk. Buna anlam veremedik. Cuma günü geç saatte İstanbul'a geldik. Çarşamba günü Avrupa kupası maçını yapan Fenerbahçe ise bizden sonra oynuyor'' şeklinde konuştu.



Kaynak: İHA
 
 23.09.2007
 

513
GALATASARAY / Şaş şoku!
« : 24 Eylül 2007, 00:42:13 »
Şaş şoku!

Galatasaraymızdada sakatlara Hasan Şaş da eklendi. Kasımpaşa maçının ilk yarısından belinden sakatlanan Hasan Şaş, oyunun ikinci yarısına devam edemeyince teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alındı. Hasan sakatlığına neden olarak, "Sion maçı ve yolculuk sonrasında 48 saat geçmeden Kasımpaşa maçına çıkmalarının kendilerini zorladığı" belirtti.

Kasımpaşa galibiyeti ile Sion yenigisinin şokunu atlatan sarı kırmızılılarda Arda, Sabri, Okan, Nonda, Servet'in de sakatlıkları sürüyor. Bu oyunculardan Arda'nın çarşamba günü takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ancak kondisyonu nedeniyle Beşiktaş maçında oynayıp, oynamamasına Feldkamp'ın karar vereceği öğrenildi. Kaburga kemiğinde kırık bulunan Servet'in de tam olarak iyileşmesinin de üç hafta zaman alacağı ancak Beşiktaş maçında yine lokal anestezi yapılarak Servet'in oynatılacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Murat Çevik, Hasan Şaş ve Nonda'nın tedavilerinin hafta içinde olumlu sonuç vermesi halinde Beşiktaş maçına hazır olacaklarını söyledi.



Kaynak: DHA

514
GALATASARAY / İlk yarıda 'Ah be!'İkinci yarıda 'Oh be!'
« : 24 Eylül 2007, 00:41:43 »
İlk yarıda 'Ah be!'
İkinci yarıda 'Oh be!'
Sion maçı sonrası Galatasarayımız Kasımpaşa'yı yenerek moral buldu
Kasımpaşa 0-1 Galatasaray

Sion maçı sonrası morale ihtiyacımız vardı! O morali bu galibiyetle kazandık ve ligdeki liderliğimizi sürdürdük! Maçta genel olarak istediklerimizi yapamasak da 3 puana ulaşmayı bildik. Galibiyet golümüz 73. dakikada Ümit Karan'dan! İlk yarıda penaltı kaçıran yıldız futbolcumuz, ikinci yarıda attığı süper rövaşata ile galibiyeti getirdi! Bravo Aslanlar! Sırada Beşiktaş var!

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sakatlık ve formsuzluklar nedeniyle Kasımpaşa, maçının kadrosunda değişikliklere gitti. Feldkamp, savunmada sakatlığı bulunan Servet'i kadroya almazken, bu oyuncunun yerine Bouzid'e şans verdi. Bouzid, Galatasaray'da bu sezon ilk kez ilk 11'de forma giydi. FC Sion maçında savunmanın solunda oynayan Volkan, hafif sakatlığı nedeniyle yedek beklerken, bu oyuncunun yerine Halkan Balta ilk 11'de şans buldu. Teknik direktörümüz Feldkamp, savunmanın sağında ise Uğur'un yerine Barış'ı denerken, sakatlığı nedeniyle risk edilmeyen Nonda'nın yerine de Ümit forma giydi.

FC Sion karşılaşmasında bekleneni veremeyen Carrusca, yedekler arasında yer alırken, bu oyuncunun yerine Ayhan ilk 11'de oynadı. Galatasaray, böylece çeşitli nedenlerden dolayı FC Sion karşılaşmasından 5 oyuncuyu değiştirmiş oldu.

Sarı-kırmızılı ekibimizde, Servet ve Nonda'nın yanı sıra Sabri, Arda ve Okan Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almadılar.

HEM RÜZGARA HEM KASIMPAŞA'YA KARŞI

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmaya düşük tempoyla başladık. Ancak esen rüzgar işimizi zorlaştırıyordu. Yani hem rüzgara, hemde Kasımpaşa'ya karşı oynuyorduk! İlk 10 dakikada tehlikeli atağımız gelişmedi. Ancak 10. dakikada hepimiz ayaklandık. Ümit Karan ile gole çok yaklaştık ama olmadı. Bu dakikadan sonra topun hakimiyeti sürekli bizdeydi ancak Kasımpaşa'nın başarılı kademe anlayışı nediyle net pozisyon bulmakta zorlanıyorduk. Maçın 24. dakikasına geldiğimizde gol için yüklenmeye devam ediyorduk.

AH ÜMİT KARAN AH!

25. dakikada Hasan Şaş'ın ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandık. Penaltı için topu gerisine geçen Ümit Karan'ın vuruşunu, Kasımpaşa'nın bu yıl Alkmaar'dan aldığı kaleci Khalid Sinouh kurtardı ve hayallerimiz suya düştü. Rüzgarın azizliğine rağmen, rüzgara karşı oynamamıza rağmen gol istiyorduk, gol peşinde koşuyorduk! Bu penaltı gol olsaydı çok rahatlayacaktık, ama olmadı. Kaçan penaltıdan sonra Lincoln'ün çabalarıyla yüklenmeye devam ettik. Ancak tempo düşüyordu. 42. dakikada Hasan Şaş ve Ümit Karan ceza sahası içinde Kasımpaşalıları az adamla yakaladılar. Ancak Hasan Şaş'ın pasını değerlendiremeyen Ümit Karan ile bir golden daha olduk. Ümit Karan bugun çok kötü oynuyordu! Galatasarayımız bu pozisyondan da sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

'UÇUR' BİZİ UĞUR!

İkinci yarıya girerken Uğur Uçar - Hasan Şaş değişikliği yaptık. Geçtiğimiz hafta Galatasarayımızın en iyi oyuncusu olarak göze çarpan Uğur, bu maçta da umudumuz olmuştu. Ancak bu yarıya da düşük tempoyla başladık. Maçın 48. dakikasında Song'un vuruşu bizleri heyecanlandırsa da, 'GOL' diye sevinemedik. Kasımpaşa kalesine doğru yavaş yavaş yüklenmeye balamıştık ancak rakip defans gerçekten iyi günündeydi. Maçın 55. dakikasına geldiğimizde ise oyunda denge vardı. Rakip Kasımpaşa oyunda eşitliği sağlamıştı. Pozisyon üretemiyor, etkili olamıyorduk. Maçın 70. dakikasına kadar bu şekilde giden maçta, artık gol istiyorduk, Galatasarayımız bizi sevindirsin istiyorduk!

ÜMİT KARAN'DAN SÜPER GOL!

Maçın 73. dakikasına girerken rakibimiz Kasımpaşa, oyuna ağırlığını koymuş ve kalemizde gol aramaya başlamıştı. Galatasarayımızın toparlanması gerekiyordu! Dalgın gözlerle maçı izlerken bir anda öyle bir havaya sıçradık ki! Ümit Karan öyle bir gol attı ki! Ümit Karan bizleri öyle bir coşturdu ki! Lincoln'ün sağ kanattan gelen ortasını havadayken göğsüyle yumuşatan Ümit Karan, müthiş bir rövaşata ile topu Kasımpaşa ağlarına gönderdi ve 1-0 öne geçtik.

RAHATLADIK!

Bu golden sonra kozlar artık bizdeydi. Rakip kaleye daha rahat gidiyorduk. Önce Serkan Çalık ile sonra da 83. dakikada Lincoln ile bir pozisyondan yararlanamadık. Oyunda yavaş yavaş tempoyu düşürüyorduk. Herşey bizim istediğimiz gibiydi. Maçı bu şekilde bitirdik. Haftayı 3 puanla kapadık! Haftaya oynayacağımız Beşiktaş derbisi öncesi moral bulduk. Haydi Galatasaray o maçta da güldür yüzümüzü!

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
12. dakikada Lincoln'un soldan ceza sahasına ortasında arka direkte müsait pozisyonda Ümit Karan'ın kafa vuruşunda top yandan auta gitti.
26. dakikada Hasan Şaş, ceza sahasında Özgür'ün müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Ümit Karan'ın vuruşunda kaleci Khalid, topu köşede kontrol etti.
43. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Hasan Şaş, pasını Ümit Karan'a çıkardı. Kaleciyi geçen topu kaleye göndermek isteyen Ümit Karan, Kasımpaşa defansından Fatih'in baskısıyla topa vuramadı. Galatasaraylı futbolcular, pozisyonda penaltı beklerken, maçın hakemi devam kararı verdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Ayhan'ın sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında Lincoln istediği gibi vuramadı. Defansta Askou, topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
73. dakikada Lincoln'ün ceza sahasına ortasında Ümit Karan önce topu göğsüyle kontrol etti, ardından rövaşatayla topu ağlara gönderdi. 0-1

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Cemal Bingül 
KASIMPAŞA: Khalid, Fatih, Askou, Cihat, Alparslan, Göksel, Merthan  (Yasin dk. 69), Fransergio, Ünal  (Faruk dk. 61), Özgür  (Andre Moritz dk. 77), Erhan 
YEDEKLER: Tolga, Gökhan Caba, Serdar, Gökhan Öndin
TEKNİK DİREKTÖR: Kadir Özcan
GALATASARAY: Orkun, Barış, Song, Bouzid, Hakan Balta, Hasan Şaş  (Uğur dk. 46), Linderoth, Ayhan  (Serkan dk. 69), Lincoln  (Mehmet Topal dk. 89), Hakan Şükür, Ümit Karan 
YEDEKLER: Aykut, Volkan, Mehmet Güven, Carrusca
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
GOL: Ümit Karan (dk. 73)
SARI KARTLAR: Bouzid, Lincoln (Galatasaray), Fatih, Fransergio, Özgür (Kasımpaşa)