İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

517
OMFFC 221 / TEKNİK KURALLAR
« : 20 Eylül 2007, 20:14:30 »
1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 8 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2.MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = LOW ( en düşük ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800  600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR

10.MAÇ KOPTUGU ZAMAN KOPTUGU YERDEN VE SKORDAN DEVAM EDECEKTİR

518
OMFFC 221 / TURNUVA ÖDÜLLERİ
« : 20 Eylül 2007, 20:13:14 »
OYUNSITENIZ OMFFC TURNUVALARI ODULLERI ;


TURNUVA BIRINCISINE

+ 15 REP PUAN

____________________________________________________

TURNUVA IKINCISINE

+ 10 REP PUAN
____________________________________________________

519
OMFFC 221 / KAYDINIZI BURADAN YAPINIZ
« : 20 Eylül 2007, 20:09:29 »
FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 221 [ OMFFC 220 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^



NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

520
OMFFC 220 / FİNAL!!!
« : 20 Eylül 2007, 20:06:09 »
^^^ OMFFC 220 ^^^



____.:: FİNAL ::.____

PESİMİST HALİL

521
Mourinho ile Chelsea yollarını ayırdı!
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'yi çalıştıran ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun takımla ilişkisinin kesildiği bildirildi.

Chelsea'yi üst üste iki sezon şampiyon yapan Portekizli ünlü teknik adam Jose Mourinho, takımının bu sezon aldığı başarısız sonuçların ardından görevinden ayrıldı. Mourinho'nun kulüp yöneticileriyle karşılıklı anlaşma sağlayarak görevi bıraktığı, Chelsea Kulübü tarafından kamuoyuna duyuruldu. Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, "Chelsea Kulübü ve Jose Mourinho karşılıklı anlaşma çerçevesinde yollarını ayırmayı kabul etmişlerdir" denildi.

Mourinho'nun ayrılmasının İngiliz futbolunda büyük bir şok dalgası oluşturması bekleniyor. Zira Mourinho, 2004 yılı Haziran ayında geldiği Chelsea'ye üst üste 2 Premier Lig Şampiyonluğu, geçtiğimiz sezon FA Cup Şampiyonluğu ve 2005, 2007 Lig Kupası Şampiyonlukları kazandırmıştı. Mourinho, Chelsea'yi 50 yıl aradan sonra ilk lig şampiyonluğuna ulaştırma başarısı da göstermişti.

Sezon öncesi, Chelsea sahibi Rus dolar milyarderi Roman Abramovich'in transfer politikasını eleştirerek yönetimle ters düşen Mourinho, takımının Premier Lig'e kötü başlaması ve son olarak Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahası Stamford Bridge'de Rosenborg'la 1-1 berabere kalması üzerine iyice köşeye sıkışmıştı. Mourinho, Rosenborg maçından sonra yaptığı açıklamada takımda 'mutsuz' olduğunu ve işlerin iyi gitmediğini söylemişti.

Portekiz ekibi Porto'yla da 2004 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevincini yaşayan Mourinho Chelsea'nin başında toplam 185 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda, Chelsea 124 galibiyet, 40 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde ederken, Londra temsilcisi Mourinho döneminde, Stamford Bridge'de 60 maç üst üste yenilmeyerek bir rekorun da sahibi olmuştu.

Jose Mourinho, gerek hareketleri gerekse açıklamalarıyla İngiliz basınında hep gündem konusu olmayı başaran teknik direktörlerden birisiydi.

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in Jose Mourinho'nun yerinde teknik direktörlük görevine, Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ya da Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Jurgen Klinsmann'ı getirmesi bekleniyor.


20.09.2007   

Kaynak : İHA

527
Bir süredir adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan Kerem Alışık'la dizi oyuncusu Eylül Deniz Bodrum Türkbükü'nde objektiflere yakalanmıştı. Herkes yeni bir aşk başlıyor derken ikili bu iddiaları reddetmişti. Ardından Eylül Deniz’in eski eşi apar topar Bodrum’a Eylül hanımın yanına gitmişti.



Eylül Deniz bu akşam Uçankuş kameralarına “el ele” yakalandı. Deniz’in yanında eski eşi Göksel Sunter vardı. Muhabirimizin “eski aşk yeniden mi alevlendi?” sorusuna ise Eylül; “aşkımız devam ediyor” yanıtını verdi.

528
MAGAZİN HABERLERİ / Ayrılık Nedeni Bende Saklı!!
« : 17 Eylül 2007, 15:48:03 »
Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu, yaklaşık bir yıldır genç oyuncu Hakan K ile birlikteydi.

Her seferinde genç sevgilisiyle ilişkisinin çok güzel gittiğini dile getiren ünlü sanatçı, geçtiğimiz ay genç sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Müftüoğlu, ayrılığı doğrularken, neden ayrıldığını söylemedi.