İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - AZRÆL

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
49
METİN 2 / Savaşçı Skil Sıralaması
« : 06 Temmuz 2010, 22:51:43 »

Merhaba.İlk önce bedensel skill sıralamasını söyleyeceğim...

Bedensel

1.Hava kılıcı.

2.Eğer kılıç kullanacaksanız öfke çift elli kullanacaksanız kılıç çevirme yapın.

3.Eğer kılıç kullanacaksanız kılıç çevirme çift elli kullanaksanız öfke yapın.

4.Hamle.

5.Üç yönlü kesme.Vuruş gücü fazla görünse bile pvpde en kötü skillerden biri.Eğer kasmayı tercih ederseniz 4. skille yer değiştirebilirsiniz.

Zihinsel

1.Güçlü beden.

2.Ruh vuruşu.

3.Şiddetli vuruş.

4.Kılıç darbesi.

5.Güçlü vuruş(Bu skill iyi atack vurmasına rağmen bir hedefe doğru vurmadığı için ve en az tutan skillerden biri olduğu için en son bunu master yapın)

Saygılarla...

50
METİN 2 / En Güçlü Karekter Sıralaması
« : 06 Temmuz 2010, 22:49:53 »


1. Kritikci SAMAN
2. Kara buyu SURA
3. ZIHINSEL savasci
4. Bicakci ninja
5. Bedensel SAvasci

1.En guclu karakter kritikci samandir cunku, 4. masterini alan bir samani yer gokte karada kimse yatiramaz. Ornek: Kritigi M8de olan bir saman %40yakin kritik vermekte. Ayrica diger zarar veren uc buyusu 7-8 saniyede dolmakta, yani en az +3 sogutma tasi ve %20 buyu hizi kolyeyle bu skiller 3-4 saniyeye inicek. hatta daha az. Ayrica yansitma ozelligi ve kutsama cabasi. Tamamiyle bi karakter. NOt: (kasmak cok cok cok zordur)

2. Kara buyu suradir, cunku ates hayaleti bu oyuna cok fazla Boyle bi skill hicbir charda yoktur, ve muthisdir. Karanlik vurusum m6ydi 59lvl suramda ve vurdugu zarar 1500-1600du. Karanlik vurusun dolum suresi 7 saniyedir. +3 sogutma ve buyu hiziyla 3-4 saniye(daha da azdir bunun suresi) cunku bi vsde 3 karanlik vuruyodum. 3.cusu hep rakibin yatisi oluyodu ) Yanliz Suranin da eksisi, 56lvldan sonra kasmak olumdur. 2. katta bi slotu anca kasarak kesebiliyodum. itemlar saglam olmasina ragmen. Savascinin destegini cok arar. Kasarken mavi potu su gibi icer. ama kitaplari cok ucuzdur.

3.Zihinsel char(bu char benim taptigim char) ) Bu charin tek eksisi yavas olmasidir. Fakat bu cozulur. Genelde vslerde, yerden kalkamaz, +60dan sonra. Kalkamamasinin sebebi, Guclu bedenin verdigi - haraket hizidir. Hareket hizini itemla cozen bir zihinselle kapismak herkes icin olumdur. Hava Kilici basarsin bi bakmissin adama 10 10 5 7 falan vuruyosun D.. Zihinsel char yerden kalkabilse onu kimse rahat rahat alamaz. Yavaslik nasil cozulur peki. Ayakkabi +9, Hiz tasi, Ork Disi Gorevi ve Itemlardaki haraket Hizi. Zihinsel charin Pala, sonra Buzlu uc, sonra Kurtulus Palasi felan kullanmasini onermiyorum. Bence Zihinsel Char Kilic Kullanmalidir. Bu herkesin aksine bi soyleyis fakat, oyunda onemli olan hizdir, rakibi kaldirmamaktir. Skill tutturma da cok onemlidir. Buna zamanla tum zihinseller alisir. zihinseli ilk defa oynayan charin 42ye kadar charin vuruslarina alisana kadar vs yapmamasini oneririm. Kasmak icin vs icin, her turde ideal bi char ) En Fazla bu charla oynamaktan zevk aliorum.

5. Bedensel Savasci: SAglam gibi gorunsede FOS charlardan bitanesidir. Hizlilik ve Defans Cok onemlidir. Eger vs yaptigi kisiyi yerde surukleyemiyorsa vs icin sonu olur onun. Bedensel savascilari nitelemem BOS lvl alirlar sade ) Kuru LVL, ) Oynayanlar bedensel charin daha ii kastigini zannederler ama ben en ii kasan char Zihinsel chardir bu oyunda. Ama zihinsel oynamak sanattir, zordur. bedensel char vsde kilic cevirmesi, 3lusu dolana kadar. Kendini yerde bulur, genelde cevaplari sudur. Len salise farki, skill doldu vuramadim. Iste o skill dolmaz bi daha. ) Bedensel savasciyla da oynadim 54lvl ve 41lvl bedensel yetistirdim. Itemlarini guzel dizmistim. Fakat yalan bi char.

51
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / #Theo Walcott - SİGNATURE-
« : 06 Temmuz 2010, 22:44:08 »

Aaaa Cemal Abi Burda Ne İşin Vardı:)

52
David Villa...

53


                                                                 Dünya Kupası Favari Oyuncunuz Kim?


54

Michael Ballack (Almanya): Almanya milli takım kaptanı ve orta sahasının kilit ismi yokluğu hissedilecek gerçek bir lider.

Rio Ferdinand (İngiltere): Dünyanın sayılı stoperlerinden,Güney Afrika’da yapılan ilk antrenmanda sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı.Oda milli takımın kaptanıyıdı.

Michael Essien (Gana): Chelsea’nin ve Gana’nın hamal ön liberosu.Gana’nın sayılı yıldız oyuncusundan biri.Maalesef oda Dünya Kupası’nda yok.

John Obi Mikel (Nijerya): Sayılı günler kala verilen sakatlardan.Nijerya’nın orta sahasının yükünü çekiyordu.Eksikliği çok aranacak.

Lassana Diarra (Fransa): Fransa milli takımındaki birkaç görev adamından biriydi.Real Madrid ve milli takımın gösterişsiz yıldızının midesindeki sakatlığının teşhisi hala koyulamadı.

David Beckham (İngiltere): Herkes Dünya Kupası’nda oynamak ister ama kimse Beckham kadar değil.Ama maalesef rekor kırma şansını kaybetti.

Rene Adler (Almanya): Sakatlıkların en çok can yaktığı takımların başında Almanya.Yeni Oliver Kahn olması beklenen Adler Dünya Kupası’nda yok.

Simon Rolfes (Almanya): Almanya’nın kabuslarından biri.Kadrodan çıkarıldı.

Christian Traesch (Almanya): Ballack’ın yerine kadroya alında ama hazırlık maçında sakatlanınca kadrodan çıkarıldı.

Heiko Westermann (Almanya): Schalke 04′de geçirdiği harika sezon ona milli takım kapılarını açmıştı fakat sakatlık yakasını bırakmadı.

Miroslav Karhan (Slovakya): Slovakya milli takımının tecrübeye ihtiyacı oldu bir dönemde yokluğu büyük kayıp.

Didier Drogba (Fildişi Sahili): Premier Ligin gol kralı,Fildişi Sahili’nin kaptanı,golcüsü,herşeyi belkide turnuvanın en büyük kaybı.

Andrea Pirlo (İtalya): Orta sahanın beyni hazırlık maçında sakatlandı. Turnuvanın tamamını kaçırması bekleniyor.


Arjen Robben (Hollanda): Şampiyonlar Ligi finalisti ve dünyanın en formda kanat oyuncularından.Durumu netlik kazanmadı.

Herry Kewell (Avusturalya): Müzmin sakat Kewell’ın durumu hala net değil.

Tim Brown (Yeni Zelanda): Ülkesinin kaptanı ve en tecrübelisi durumu kritik.

Humberto Suazo (Şili): Tam bir gol makinesi.İlk iki maçı kaçıracağı garanti.

55
GÜNEY AFRİKA 2010 DÜNYA KUPASI / Sizce Kupayı Kim Alcak
« : 06 Temmuz 2010, 22:38:36 »
İspanya Affetmez...

56
GÜNEY AFRİKA 2010 DÜNYA KUPASI / Sizce Kupayı Kim Alcak
« : 06 Temmuz 2010, 22:37:51 »
Sizce Kim?

57
Dk 41 ve Sahnede Forlan Forlan Forlan Forlan Forlan Uruguay Ümüdini KEsmiyor Mücadeleye Devam...

58
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Metin2 Bölümüne Modluk
« : 06 Temmuz 2010, 22:29:21 »
Ağa Metin2 bölümü Çok boş :) Herkezin Paylaşım Yapamsı Lazım  :W

59
 

          GOL KRAL LİSTESİ


1.Sırada - David Villa - 5 gol

2.Sırada - Wesley Sneijder - 5 gol

3.Sırada - Gonzalo Higuain - 4 gol


4.Sırada - Robert Vittek - 4 gol

5.Sırada - Thomas Mueller - 4 gol

6.Sırada - Klose - 4 gol

7.Sırada - Landon Donovan - 3 gol

8.Sırada - Luis Fabiano - 3 gol

9.Sırada - Luis Suarez - 3 gol

10.Sırada - Diego Forlan - 3 gol

11.Sırada - Asamoah Gyan - 3 gol


60
Hollanda Goll Goll süper bi gol Bronchorst dk 18 de girdi

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12