İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - By_Sewim

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
25
FENERBAHCE / Zirvede Körfez esintisi!
« : 13 Mart 2009, 22:26:50 »
Kümede kalma savaşı veren Kocaelispor, şampiyonluk adaylarından Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'ye de darbe vurdu! Kanarya, Carlos'un füzesiyle öne geçtiği karşılaşmada, rakibinin etkili oyununa uzun süre dirense de, Cesar'ın golüne engel olamayınca Kadıköy'de zirve yolun önemli 2 puandan oldu!


NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Turkcell Süper Lig'de Kocelispor ile yaptıkları mücadelede, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle kadroda zorunlu değişiklikler yaptı.

Sarı-lacivertli ekibin ligde geçen hafta Kayserispor ile deplasmanda yaptığı maçta gördüğü kırmızı kartla 2 maç ceza alan kaleci Volkan Demirel, yine bu maçta rakip futbolcuya yaptığı bir hareket nedeniyle 1 maç ceza alan Emre'nin yanısıra sakatlığı bulunan Deivid, Kocaelispor maçının kadrosunda yer almadılar.

Volkan Demirel'in yerine kalede Volkan Babacan görev alırken, orta alanın sağında Deivid'in yerinde Kazım, orta alanda da Emre'nin yerine Selçuk forma giydi.

Teknik direktör Aragones'in forvetteki tercihi yine Semih olurken, Güiza da yedekler arasında oturdu.

-KAZIM, İLK 11'DE-
Aragones, Kocaelispor mücadelesinde, sakatlığı bulunan Deivid'in yerine 11 kişilik kadroda Kazım'a görev verdi.

Deivid'in yerine Gökhan Emreciksin'e görev vermesi beklenen İspanyol çalıştırıcı, 2'si lig, 1'i kupa olmak üzere son 3 maçta kadroda bulunmayan Kazım'ı 11'e aldı.

Son olarak 21. haftadaki Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda oyuna dahil edilerek forma giyen Kazım, sarı kart cezası nedeniyle 22. haftadaki Sivasspor maçında, Sivasspor ile yapılan kupa maçında ve 23. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında 18 kişilik maç kadrolarında yer almamıştı.

Bu arada sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Selçuk, 18. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinden sonra bir lig maçında görev aldı.

-ABDÜLKADİR, PAF MAÇINDA FORMA GİYDİ-
Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç futbolcusu Abdülkadir Kayalı, PAF takımının Kocaelispor ile yaptığı maçta forma giydi.

Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'nde yapılan ve sarı-lacivertlilerin 1-0 kazandığı maçın ilk yarısında forma giyen Abdülkadir'in, arka adalesindeki sorun nedeniyle ikinci yarıda yer alamadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Ankaragücü'nden transfer ettiği, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Abdülkadir'in, sarı-lacivertli formayı giydiği ilk resmi maç, PAF Ligi mücadelesi oldu.

-EMRE'YE PANKARTLA DESTEK-
Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında Cangele'ye yaptığı bir hareket nedeniyle 1 maç ceza alan futbolcu Emre Belözoğlu'na pankartla destek verdiler.

Migros kale arkası tribününde konuşlanan bir taraftar grubu, tribün demirlerine ''Seni Seviyoruz Emre Belözoğlu'' yazılı pankart astılar.

Kocaelisporlu taraftarlar, son 3 lig maçında 7 puan alan takımlarını Fenerbahçe deplasmanında yalnız bırakmadılar. Sayıları 1000'e yaklaşan taraftar topluluğu, konuk seyirci tribünündeki yerini alarak takımını destekledi.

İki takım futbolcuları da ''Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun'' yazılı pankartlarla sahaya çıktılar.

VE MAÇ..

FENERBAHÇE: 1 - KOCAELİSPOR: 1

Stat: FB Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Hüseyin Fidan

Fenerbahçe: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Deniz, Selçuk, Uğur, Alex, Semih

Kocaelispor: Kılıçarslan, Ross, Muhammet, Sadigov, Ergün, Agbetu, Adem, Levent, Murat, Nsumbu, Taner

Gol: Dk. 2 Roberto Carlos (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 41 Agbetu (Kocaelispor), Dk. 45 Selçuk (Fenerbahçe)

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe, Kocaelispor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

2. dakikada ceza alanı dışında sağ taraftan serbest vuruş kullanan Alex, topu yanındaki Roberto Carlos'a çıkardı. Brezilyalı futbolcunun kaleye uzak mesafeden vuruşunda, yerden seken top filelere gitti: 1-0.

8. dakikada Semih'in pasıyla sağdan ceza alanına giren Deniz'in, Ergün'ü çalımlayıp kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Kılıçarslan'da kaldı.

19. dakikada ceza alanı dışından Edu'nun sert şutunda, kaleci Kılıçarslan uçarak topu kornere çeldi.

20. dakikada ceza alanı sağ tarafında topla buluşan Murat'ın ortasında, Lugano'nun kafayla uzaklaştırmak istediği topa penaltı noktası üzerinde Levent gelişine sert vurdu ve meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan'dan döndü. Dönen topu ceza alanı içinde kontrol eden Adem'in vuruşunda, top savunmaya çarparak ceza alanı dışına çıktı.

23. dakikada Uğur'un ceza alanı dışından sert şutunda, savunmaya çarpan top direğin üzerinden dışarı çıkarken, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ''aut'' kararı verdi.

28. dakikada sol taraftan Murat'ın kullandığı serbest vuruşta, kaleci Volkan Babacan boşa çıkarken, savunma topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve Fenerbahçe, 2. dakikada Roberto Carlos'un attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

26
HER TELDEN DUYURULAR / Davetiyesi Olan War mı ?
« : 13 Mart 2009, 22:09:32 »
depodepo.fr den davetiyesi olan arkdaşlar yolluyoabilrmi?

27
Ağ Adı :OYUNSİTENİZ CS 1.6
Şifre  :123

CS 1.6 cıları ağ a beklerim.

29
ANADOLU TAKIMLARI / Bülent Uygun'a 4 maç ceza!
« : 12 Mart 2009, 21:32:39 »
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'nun Ankaraspor maçında yaptığı ve gündeme oturan hareketlerine ceza kesildi! PFDK, genç teknik adama sportmenliğe aykırı hareket etmekten 4 maç ceza verdi.. Aynı karşılaşmadan dolayı, kırmızı beyazlı kulübe, para cezası da verildi..

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bülent Uygun'a Ankaraspor maçında sportmenliğe aykırı hareket etmekten Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza verdi.

Kurul, ayrıca aynı karşılaşmada takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Sivasspor'a 7.500 TL para cezası kesti.

30
GALATASARAY / Hamburg 1-1 Galatasaray [ MAÇ SONU ]
« : 12 Mart 2009, 21:30:54 »
'En büyük avantaj Ali Sami Yen''

Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz, 10 kişi kalan takımının bunu yaşayabileceğini planladığını ve Kewell'ın kendilerini utandırmadığını ifade etti.. Lincoln'ün tepkisini de yorumlayan Korkmaz, "1-1’lik skoru almak avantaj. Ama en büyük avantaj Ali Sami Yen Stadı olacak" dedi..



Korkmaz'ın maç sonunda Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde;

“Öncelikle Almanya’da yaşanan okul basma olayı nedeniyle başsağlığı diliyorum Alman halkına, acılarını paylaşıyoruz..”

“11’e 11 oynandığı zamanlarda dengeli bir oyun oldu. İyi götürdük ofansif ve defansif olarak. 10 kişi kalınca ise oyunun şekli değişti. Takım geriye yaslandı otomatik olarak. Kewell’ı stoper oynattık mecburen. Futbolda bunlar var. Bunla ilgili plan yapıyorduk ekibimle zaten ve başımıza geleceğini de düşünmüştük. Kewell da bizi utandırmadı. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Tabii bir oyuncuyu başka bir pozisyonda oynatmak riskti ama bunu aldık. Önemli olan skordu ve bunu elde ettik. Deplasmanda 1-1’lik skor almak avantaj. Ama en büyük avantaj Ali Sami Yen Stadı olacak..”

“Zor bir periyot bizi bekliyor elbette. Ama bu zorluğun üstesinden takımımın geleceğine inanıyorum. Oyuncunun kendi pozisyonunda oynaması önemli tabii ama takım halinde kazanma ruhu ortaya koymak daha önemli. Tabii ki zor bir periyot ama üzerinden geleceğiz… Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var deplasmanda oynayacağımız. Oyuncularımız mücadele olarak yine iyi bir performans göstermeleri gerekiyor, bunu yapacaklarına da inanıyorum..”

Korkmaz, Lincoln’ün oyundan alınırken gösterdiği tepki hakkında ise şu yorumu yaptı; “Oyuncular oyundan çıkarken üzülebilir, ben bu hareketi üzüntüsüne veriyorum. Gereken konuşmayı yapacağız tabii ki..”

31
ŞİKAYET VE ÖNERİLER / YETER ARTIK
« : 07 Mart 2009, 14:30:36 »
SİTENİN CANLANMASI LAZIM HAREKETE GEÇELİM HADİ TOPLANTI FİLAN HAMZA YAP ARTIK BİŞELER SİTE NE HALA DÜŞTÜ

32
BASKETBOL / Efes ile G.Saray karşı karşıya!
« : 28 Şubat 2009, 00:53:33 »
Beko Basketbol Ligi'nde lider Efes Pilsen ile ikinci sıradaki Galatasaray Cafe Crown cumarteis günü karşı karşıya gelecek.


Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 19.15'de başlayacak ve Spormax'ten naklen yayınlanacak karşılaşmayı Engin Kennerman, Alper Özgök, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek.

Ligin ilk haftasındaki Banvit yenilgisinin ardından üst üste 18 maçını da kazanan Efes Pilsen, 37 puanla liderlik koltuğunda otururken, ikinci sıradaki Galatasaray Cafe Crown'ın ise 19 maçta 16 galibiyet, 3 yenilgi sonrası 35 puanı bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Efes Pilsen 91-84'lük skorla kazanmıştı.

Geçen hafta Teknosa Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek moral bulan Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown karşısında da galip gelerek, hem galibiyet serisini 19 maça çıkarmak, hem de olası bir play-off eşleşmesine 1-0 önde başlamak avantajını kayalamak amacında.

İkinci yarıdaki 4 maçını da kazanan Galatasaray Cafe Crown ise Quinton Hosley ve Anthony Tolliver ile güçlendirdiği kadrosuyla Efes Pilsen'in galibiyet serisine son verip, olası bir play-off eşleşmesine eşitlikle başlamanın hesaplarını yapıyor.

33
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş tribününde üzücü olay!
« : 28 Şubat 2009, 00:52:04 »
(FOTO HABER) Sivok'un forması hastanelik etti! Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Sivok formasını tribüne attı ve çok talihsiz bir olay yaşandı! Siyah beyazlı bir taraftar tribünden aşağı düştü!


Maç sonunda taraftarla sevincini paylaşmak isteyen Sivok istemeden bir büyük sakatlığa neden oldu!

Tribüne formasını fırlattığı anda oluşan karambolde bir taraftar yaklaşık 3 metrelik boşluğa düştü. Henüz taraftarın durumu hakkında bilgi alınamadı.

34
GALATASARAY / Aslan devleri solladı!
« : 28 Şubat 2009, 00:50:40 »
Son yıllardaki başarısız Avrupa maceralarının ardından, 2000'li yılların başındaki katıldığı her kupada "seri başı" olduğu konumundan bir hayli uzaklaşan Galatasaray, bu sezon Avrupa'da topladığı puanlarla birçok dev kulübü geride bırakmayı başardı..



Son yıllardaki başarısız Avrupa maceralarının ardından, 2000'li yılların başındaki katıldığı her kupada ''seri başı'' olduğu konumundan bir hayli uzaklaşan sarı-kırmızılılar, bu sezon UEFA Kupası'ndaki 1. tur, grup maçları ve 3. turda oynadığı 8 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek 13 puan topladı.

UEFA'nın, ülke ve takım sıralamasını belirlerken kullandığı, galibiyetlere 2, beraberliklere 1, Şampiyonlar Ligi'ne katılınması halinde de 3 ''bonus'' puan verilerek oluşturulan ''2008-2009 sezonu tablosu''nda 14. sırada yer alan Galatasaray, Real Madrid, İnter, Milan ve Porto gibi devleri geride bıraktı.

İngiliz devi Liverpool'un 16 puanla zirvede bulunduğu bu sezonun puan tablosunda Liverpool ile aynı puana sahip Bayern Münih ikinci, Rus ekibi CSK Moskova ise 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bu sezonu Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı için kazandığı 3 (bonus), Dinamo Kiev ve Arsenal maçlarında elde ettiği beraberliklerden dolayı da 2 olmak üzere toplam 5 puanla tamamlayan Fenerbahçe ''2008-2009 sezonu tablosu''nda 63. sırada yer alıyor. Beşiktaş ise evinde kazandığı Metalist Kharkiv maçındaki galibiyetle 2 puan toplayabildi ve 75. sırada kaldı.

-GENEL TABLODA BEŞİKTAŞ'I YAKALADI-
Takımların son 5 sezonda elde ettikleri puanlarla oluşturulan ve gelecek sezonki kura çekimlerinde esas alınacak genel tabloda ise Galatasaray hızlı bir çıkış yaptı. Sezona 87. sırada başlayan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine rağmen UEFA Kupası'nda elde ettiği başarıyla 25 basamak birden atladı. Galatasaray, genel tabloda sezona 60. sırada başlayan, bu sezon 2 sıra gerileyen Beşiktaş ile birlikte 62. sırayı paylaşıyor. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda yoluna finale kadar devam etmesi halinde tabloda 40'lı sıralara kadar yükselme şansı bulunuyor.

Genel tabloda en iyi durumdaki Türk takımı ise Fenerbahçe. Sarı lacivertliler, geçen yıllardaki başarılarından dolayı 35. sırada bulunuyor. UEFA'nın 2008-2009 yılı tablosunda son durum şöyle:
1.Liverpool............: 16
2.Bayern Münih.........: 16
3.CSKA Moskova.........: 15
4.Arsenal..............: 14
5.Chelsea..............: 14
6.Atlético Madrid......: 14
7.FC Barcelona.........: 14
8.AS Saint-Étienne.....: 14
9.Manchester United....: 13
10.Metalist Kharkiv....: 13
11.Juventus............: 13
12.Hamburg.............: 13
13.Olympique Lyon......: 13
14.GALATASARAY.........: 13
15.Manchester City.....: 12
16.FC Porto............: 12
17.Villarreal..........: 12
18.Real Madrid.........: 12
19.Shakhtar Donetsk....: 12
20.AC Milan............: 12
63.FENERBAHÇE..........: 5
75.BEŞİKTAŞ............: 2

Not: UEFA klasmanında puanlama Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları, UEFA Kupası'nda ise 1. tur maçlarından itibaren yapılıyor. Ön eleme maçlarında alınan puanlar, sadece ülke puanlarının hesaplanmasında kullanılıyor.

35
BEŞİKTAŞ / Çizgiyi aştı, geliyor!
« : 28 Şubat 2009, 00:49:09 »
Beşiktaş, belalısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında şanssızlığını kırdı! Son anları büyük heyecana sahne olan maçta Tello ile çizgiyi aşan topla öne geçen, Serhat'ın golüyle sarsılan Kartal, 1 dakika sonra Gökhan Zan'ın golüyle 3 puana uzandı, zirveye korku saldı: 2-1



NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR

Turkcell Süper Lig'de, 22. haftanın ilk maçında sahasında ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Beşiktaş, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

Kendisine ''ters'' gelen rakibini son 10 dakikada Tello ve Gökhan'ın golleriyle mağlup eden siyah-beyazlılar, 22. maçında puanını 42'ye çıkartarak, bir maçı eksik Trabzonspor'u gol averajıyla geride bıraktı ve yine bir maçı eksik lider Sivasspor ile arasındaki puan farkını da 3'e indirdi.

Fenerbahçe ve Ankaraspor galibiyetleriyle dikkatleri üzerine çeken İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Ankaragücü'nün ardından Beşiktaş'a da mağlup olarak 25 puanda kaldı.

-ÇİFT FORVETLİ KARTAL-
Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına çift forvetle çıktı.

Teknik direktör Mustafa Denizli, geçen haftaki Gaziantepspor karşılaşmasının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da takımını sahaya çift forvetle sürerken, bu bölgede Bobo-Nobre ikilisi görev yaptı.

-KADRODA 3 DEĞİŞİKLİK YAPILDI-
Beşiktaş, geçen hafta deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçı kadrosundan 3 değişiklikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına çıktı.

Siyah-beyazlılarda, sarı kart cezalısı olan kaleci Rüştü'nün yerine Hakan oynarken, Cisse'nin yerine Delgado, Serdar Özkan'ın yerine de Ekrem forma giydi.

Sakatlıkları geçen Delgado 1, Ekrem ise 3 maç sonra ilk 11'de şans buldu.

-İBRAHİM TORAMAN İLK 11'DE-
Sol arka adalesindeki ödem nedeniyle oynayıp oynamayacağı belli olmayan İbrahim Toraman da savunmanın sağında görev aldı.

Beşiktaş'ta, sakatlığı geçen Holosko, yedekler arasında oturdu. Holosko'nun yanı sıra Korcan, Cisse, Uğur, Serdar Özkan, Zapotocny ve Yusuf yedek kulübesinde yer alan diğer futbolcular oldu.

Beşiktaş'ta, cezalı Rüştü'nün yanı sıra Serdar Kurtuluş ve Erkan maç kadrosuna alınmadı.

-HASAGIC SÜRPRİZ YAPTI, AMA..-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da uzun süredir sakat olan ve Beşiktaş karşısında da forma giymesi beklenmeyen kaleci Hasagic, sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıktı.

Fakat Hasagic, ikinci yarıda sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamadı.
Degaj yaparken kasığından sakatlanan Boşnak kaleci, 69. dakikada yerini Mehmet Ali'ye bıraktı.

Bu arada, Futbol Federasyonu Tahkim kurulu tarafından 2 maçlık cezası 1 maça indirilen İbrahim Akın ise teknik direktör Abdullah Avcı tarafından kadroya dahil edilmedi.

Lacivert-turunculular, geçen haftaki Ankaragücü karşılaşmasının kadrosunda 3 değişiklik yaparak sahaya çıktı. Mehmet Ali'nin yerine kaleyi Hasagic korurken, Gökhan Süzen'in yerine Ekrem, Serhat'ın yerine de Kerim ilk 11'de görev yaptı.

-PAF LİGİ'NDE BEŞİKTAŞ 5-1 KAZANDI-
PAF Ligi'nde yapılan karşılaşmada Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 5-1 yendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada siyah-beyazlıların gollerini Ali Kuçik, Oğulcan, Emir, Orhan ve Saim atarken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golü Eren'den geldi.

-TRİBÜNLER DOLMADI-
Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları arasındaki maçta, BJK İnönü Stadı tribünleri dolmadı.

Özellikle açık tribünlerde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık 15 bin sporsever izledi.

Bu arada, Rüştü'nün sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş kalesini koruyan Hakan, maçın sonlarında eski açık tribündeki bazı taraftarlardan tepki gördü.

Öte yandan, geçtiğimiz çarşamba günü Hollanda'nın Amsterdam kentinde meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitirenler için maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

-CUMA MAÇLARINDA 3. GALİBİYET-
Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte bu sezon ligde 4. kez cuma günü maça çıktı.

Siyah-beyazlılar, haftanın açılış maçlarında kendi evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kalıp, Kocaelispor'u 5-2 ve bu gece de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerken, deplasmanda ise geçen hafta Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etmişti.

-DOLMABAHÇE'DE 9. KEZ GÜLDÜ-
Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte bu sezon kendi evinde 12. lig maçında 9. galibiyetini aldı.

İç sahada Sivasspor'un ardından en başarılı takım unvanını Fenerbahçe ile paylaşan siyah-beyazlılar, sadece Ankaraspor'a yenilirken, Sivasspor ve Trabzonspor ile berabere kaldı.

::VE MAÇ::

-BEŞİKTAŞ: 2 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1

Stat
BJK İnönü

Hakemler
Halis Özkahya xx, Erhan Sönmez xx, Özgür Fatih Kalaycı xx

Beşiktaş
Hakan xx, İbrahim Toraman xx, Sivok xx, Gökhan xxx, İbrahim Üzülmez xx, Ekrem xx, Ernst xx (Dk. 86 Yusuf x), Delgado x (Dk. 61 Holosko x), Tello xxx (Dk. 88 Zapotocny x), Nobre xx, Bobo x

İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Hasagic xx (Dk. 69 Mehmet Ali x), Kus xx, Cesario xx, Barbosa xx, Ekrem xx, Kerim xx, Efe xx (Dk. 83 Bebbe x), Tjikuzu xx, Erman xxx, İskender xx (Dk. 61 Serhat xx), Adriano xx

Goller
Dk. 80 Tello, Dk. 85 Gökhan (Beşiktaş), Dk. 84 Serhat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Sarı kartlar
Dk. 76 Ernst, Dk. 81 Sivok (Beşiktaş), Dk. 80 Mehmet Ali (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

:: MAÇTAN DAKİKALAR ::
Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın ilk maçında Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendi.

5. dakikada İbrahim Üzülmez'in ceza alanı dışından şutunda, Hasagic topu kontrol etti.

7. dakikada Erman'la gelişen atakta, Adriano topla ceza alanı içinde buluştu. Bu futbolcunun vuruşunda, kaleci Hakan'dan dönen meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

16. dakikada Tello'nun pasıyla savunmanın arkasına sarkan Delgado'nun sağ çaprazdan güzel vuruşunda, top yandan auta çıktı.

33. dakikada İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın uzaklaştıramadığı topla buluşan İskender, ceza alanı dışından çok sert vurdu, meşin yuvarlak Hakan'ın kucağında kaldı.

37. dakikada Erman'la gelişen atakta, savunmadan seken topla buluşan İskerder'in vuruşunda, Hakan'a çarpan meşin yuvarlak üstten kornere çıktı.

38. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında, Ekrem sağ çaprazdan hareketlenerek Delgado'yu gördü. Arjantinli futbolcunun sert vuruşunda, Hasagic topu iki hamlede önledi.

41. dakikada Kus, sağ kanattan uzun süre topu sürerek, ceza alanına kadar girdi. Çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak uzak kale direği dibinden auta çıktı. Kalan sürede sonuç değişmedi ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

52. dakikada Kus'un ceza alanı dışından sert şutunda, top az farkla üstten auta çıktı.

57. dakikada Tello'nun pasında topla soldan ceza alanına giren Bobo'nun ortasında, kaleci Hasagic son anda yatarak topu Nobre'den önce kontrol etti.

58. dakikada Delgado'nun uzun pasında, sol çaprazda topu kontrol eden Tello, ceza alanına girdi ve vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak, az farkla auta gitti.

66. dakikada Tello'nun sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte Nobre kafayı vurdu, top direkten döndü.

80. dakikada sağdan yapılan uzun ortada, arka direkte topla buluşan Tello'nun kafa vuruşunda, kaleci Mehmet Ali'nin müdahalesine rağmen meşin yuvarlak gol çizgisini geçti. Yardımcı hakem Özgür Fatih Kalaycı'nın uyarısıyla hakem Halis Özkahya golü verdi ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

84. dakikada Erman'ın kullandığı serbest atışta Barbosa kafayı vurdu, kaleci Hakan'dan dönen topu Serhat filelere göndererek skoru eşitledi: 1-1.

85. dakikada Tello'nun kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde Gökhan kafayı vurdu, havalanan top herkesin bakışları arasında filelere gitti ve Beşiktaş skoru 2-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve Beşiktaş karşılaşmayı 2-1 kazandı.

36
BEŞİKTAŞ / Nobre: ''Kalmak istiyorum!''
« : 21 Şubat 2009, 12:05:48 »
Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Mert Nobre, Gaziantepspor maçı sonrası geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı..


Nobre'nin maç sonu açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Bizim için çok önemli bir maçtı. İlk golde kornerde güzel bir top geldi. Güzel bir gol oldu. Deplasmanlarda kazanamıyorduk bu şanssızlığımızı kırdık. İlk yarıda iyi değildik. İkinci yarıda güzel bir oyun çıkardık. Menajerim bu hafta gelecek, herhangi bir problem yok. Ben kalmak istiyorum. Menajerim şuan ispanyada 25'inde burada olacak. Birkaç tane teklif var ama önemsiz, ben burada kalmak istiyorum."

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15