İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - €scap€

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
337
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Yaağmurla Gelen Mutluluk
« : 16 Haziran 2008, 11:04:45 »
Çeklerle oynadığımız maçın ilk yarısına dair söylenecek tek kelime yok... Ne yaptığını bilmeyen, kapanamayan, açılamayan, ürkekliğini üzerinden atamayan bir milli takım. Karşısında ise ne yapacağını adeta ezberlemiş, neredeyse tıkır tıkır oynayan ama bir o kadar da kontrolü elinden bırakmayan bir rakip... Ve ilk yarı skoru aleyhimize 1-0...

İkinci yarı yağmur başlıyor. Aklıma İsviçre maçı geliyor. Bu sefer daha bereketli, daha becerikli, daha ne yaptığını bilen bir milli takım.
 
İkinci yarının ilk 10 dakikasını geçtiğimizde top yapan, orta sahada oyun kurabilen, pozisyon bulan, sağdan solan gelen bir milli takım.
Hem izliyorum, hem yazıyorum.
Aklımdan şu geçiyor:
Neden ilk yarı böyle oynamadık. Neden?
Ya atamazsak ve maç bu skorla biterse yazık olmayacak mı diyorum kendi kendime...
Ah, ahhh...

İkinci yarıya Sabri’yle başlayan Fatih hocanın acaba ilk yarıda aklından neler geçiyordu.
Ya kaybedersek...
Buz kesmiş gibi maç izliyorum.
Aklım hep yağmurda...
Ne olur dinmesin... Hep yağsın...
 
Ne olurdu Fatih hoca maça Sabri’yle başlasa, Kazım'la başlasa veya yağmur 1 saat önce yağmaya başlasa...
 
Devre arasında farklı duygular-düşünceler içerisindeyim... Fatih hoca acaba ikinci yarıya nasıl başlayacak, bu maç döner mi? Döner dönmesine de doğruları yaparsan döner diyorum kendi kendime...
İkinci yarının başlamasıyla yine yazmaya başlıyorum.
Yazının başlığı bile hazır...
Kazanacağız diyorum kendi kendime...
Başlık, “Yağmurla gelen mutluluk” olacak.

Ama ya kaybedersek...
Yağmurla gelen hüzünü yaşayacağız.

Dakika 60...
Jan Koller Volkan’la karşı karşıya ve dışarı atıyor.
Dakika 62...
2-0 oldu...

Fatih hocanın ikinci yarının başlamasıyla birlikte planları tuttu ükürken, hesapta olmayan 2. gol, herşeyi altüst etti görünüyor.

Yağmur mu dindi anlayamadım?
İkinci yarının başında yağmurla gelen umutlar, 15 dakika sürdü.
Umutlar yerini hüzünü bırakıyor.

Olmamalıydı, hele böyle hiç olmamalıydı dediğim anda dakika 75 ve 2-1 oluyor...

Hem seviniyorum hem ah çekiyorum...

Ah ilk yarı, ah...

Sonra başlıyoruz Çeklerin kalesini dövmeye. Bir kere daha indirebilsek kalelerini..

Heyecan, adrenalin had safhada...
Hop oturup hop kalkıyorum seyrederken...
Eğer bu maç böyle biterse ve dönüş yoluna geçersek bir tek diyeceğim var Fatih hocaya...
“Olmadı Fatih hoca”.

Dakikalar artık azalıyor.
Bir üm tv’de, bir üm pc’de...

Ve gooooooooolllll... Haykırıyorum....
Hayal gerçeğe dönüştü bir anda, umutlar yeşerdi yine...

Nasıl bir dünyadır bu, nasıl duygular bunlar...
Ah ilk yarı ah...
Ah Fatih hoca diye geçirirken içimden...

"Nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttt......."
 
Bitti bu iş...
Bitirdik....
Ama zor oldu, öyle böyle zor olmadı...
Yazının başlığı kesinleşti.
"Yağmurla gelen mutluluk..."

Aman...
Bitti zannederken, Volkan atıldı...
Şimdi ne olacak...
Ya bir gol yersek...
Maç penaltılara giderse, kaleye kim geçecek.
Oyuncu değiştirme hakkımız da yok...

Ama bitti. Bitti işte...
Yağmurla gelen mutluluk bu işte...
Herşeye rağmen bu...

338
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / " Tarihe Geçecek..! "
« : 16 Haziran 2008, 11:02:56 »
Milli Takımımızın EURO 2008'e çıkmasının ardından açıklama yapan Fatih Terim, Lig TV'den Bahri Havadır'a yaptığı açıklamada, "Bu tarihe geçecek en önemli zaferlerden birisi" dedi.



İşte Fatih Terim'in açıklamaları: "Tarihe geçecek çok önemli zaferlerden birisi. Milli takımızın oyunu bu olmalı. İlk yarıyı çözemedik ama ikinci yarıda oyunu çözdük ve Viyana'ya gidiyoruz. Bu oyunla kaybetseydik bile bu takım herkesin takdirini kazanacaktı. Nihat'ı, Hamit'i neden oyundan çıkarmadığımızı soruyorlar; işte bunun için bu oyuncuları oynatıyoruz.

Kırmızı kart doğrudur. Volkan sinirlerine hakim olmalıydı ama biz işlerimizi hep Türk usulü yapıyoruz. Gizliyi saklıyı da beceremiyoruz ama hepsini öğreneceğiz" dedi.
 
"VOLKAN'IN HATASINI TASVİP ETMİYORUM"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Pes etmeyen, maçın hakemin düdüğüyle bittiğini bilen futbolcularım olduğu için mutluyum" dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen (A) Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Fatih Terim, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını, ancak ikinci yarıda yedikleri 2. gol dahil olmak üzere iyi futbol oynadıklarını belirtti.
 
Terim "Pes etmeyen, maçın hakemin düdüğüyle bittiğini bilen futbolcularım olduğu için çok mutluyum. Biz buraya sonuna kadar gitmeye geldik. Futbolcularım çok önemli bir galibiyet aldılar. Doğru şeyler yaptığımı düşünüyorum. Ben, maçın ilk yarısında 1-0'a razıydım. Devrede bunu çözerim diye düşündüm. 2-0'a kadar benim için, 3-2'den sonra ise rakip takımın hocası için zordu. Ekol olan Çek Cumhuriyeti'ni tarihimizde ilk defa yendiğimiz için çok mutluyum. Futbol enteresan bir oyun. Bizim çocuklar heyecanı seviyor, inancın hiçbir zaman bitmemesi gerektiğini biliyor" diye konuştu.
Terim, Volkan'ın kırmızı kart görmesine de değinerek, "Volkan'ın hareketini tasvip etmiyorum. Ama o itmeyle Koller'in de yıkılacağını sanmıyorum. Kendisini profesyonel olarak atınca da yapacak bir şey yok" yorumunu yaptı.
 
Fatih Terim, takımda birçok sakat futbolcu olduğunun da altını çizerek, "Ama eksiklerimizin yerini dolduracak aslanlarımız var" dedi.

Çeyrek finaldeki rakip Hırvatistan hakkında da yorumda bulunan Terim, "Şimdi rakibimiz Hırvatistan. Çeyrek finalde baştan sona 90 dakika iyi oynayacağız. Rakibin oyununu değil, ben her zaman kendi takımımın oyununu düşünürüm" diye konuştu.
 
Terim, bugünün Babalar Günü olduğunu da hatırlatarak, "Futbolcularım babalar gününde bana çok büyük bir hediye verdi. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

339
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Ağır Yaralıyız
« : 16 Haziran 2008, 11:02:11 »
Hırvatistan maçında birçok as futbolcumuzdan yoksun olarak mücadele edeceğiz! Milli Takımımızın orta sahadaki en önemli isimlerinden Mehmet Aurelio, Çek Cumhuriyeti karşısında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü !..
Maçın 11. dakikasında Servet ile Koller'in mücadelesinde hakemin Çekler lehine faul vermesine itiraz eden Aurelio sarı kart görünce, finallerdeki 2. sarı kartını almış oldu. Aurelio Hırvatistan karşılaşmasında forma giyemeyecek!
 
Öte yandan maçın son dakikalarında Koller'e müdahalede bulunup kırmızı kart gören Volkan da Hırvatistan maçında oynamayacak!
 
karşılaşmada sakatlanan Emre Güngör'ün de Hırvatistan karşısında oynamasının zor olduğu ifade edildi.

340
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Uefa'da şaşkına döndü..!
« : 16 Haziran 2008, 11:01:40 »
İnanılmaz bir sona sahne olan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı UEFA yetkililerini de şaşkına çevirdi !.. O karışıklık içinde UEFA yetkililerinin yaptığı hata Türkiye'de buz gibi bir rüzgar esmesine neden oldu.
 UEFA yetkilileri Milli takımımızda Tuncay ve Hakan Balta'nın da sarı kart gördüğünü ve cezalı duruma düştüğünü maç raporlarına eklediler.
 
Bu rapor Lig TV'ye de gelince Maraton'da Şansal Büyüka "Aurelio ve Volkan'ın yanı sıra Tuncay ve Hakan da cezalı" açıklamasını yaptı ve bunun UEFA maç raporunda yazdığını vurguladı.
 
Bu açıklamanın ardından maçı izleyen herkes şaşkına döndü çünkü kimse Tuncay ve Hakan Balta'nın sarı kart gördüğünü hatırlamıyordu. Haberi duyanlar inanılmaz karışık geçen son dakikalarda mı bu kartların çıktığını sorarken gerçek ortaya çıktı. Karışıklığın UEFA'nın hatasından kaynaklandığı anlaşıldı.

341



Türkiye'nin 3-2'lik tarihi Çek Cumhuriyeti zaferi Avrupa basınında da geniş yer buldu. Nihat'ı ön plana çıkaran Avrupa basını, Türk milli takımının bir mucizeyi gerçekleştirdiğini yazdı.

İngiliz yayın kuruluşu BBC, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımın galibiyetini, ''Nihat Çekleri Cenevre'de şampiyona dışında bıraktı'' şeklinde duyurdu. BBC, milli takımın galibiyetiyle sonuçlanan ve Türkiye'yi çeyrek finale taşıyan maçın ardından yayımladığı yorumda, milli takımın nefes kesici bir toparlanma gösterdiğini kaydetti.  Nihat'ın başarılı futbolunun övüldüğü BBC yorumunda, Türkiye'nin, ünlü futbolcunun attığı 2 golle Çekler karşısında yeniden hayat bulduğu ifade edildi.
 
Maçın önemli pozisyonlarını ve gollerini detaylı bir şekilde aktaran BBC, milli takımın ikinci yarıya, 2008 Avrupa Kupası hayallerini gerçekleştirmek için çıktığına dikkati çekti. Nihat'ın ilk golünü ''içgüdülerine güvenmenin'' sonucu şeklinde değerlendiren BBC, ikinci golünün ise ''müthiş bir son nokta olduğunu'' vurguladı. BBC, milli takımının çeyrek finalde sahaya kaleci Volkan Demirel olmadan çıkacağına da işaret etti.
 
Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesi Alman basınında ''Türklerin bir mucizeyi başardıkları'' şeklinde yorumlandı. Bild gazetesi, ''Çılgın av! Türkiye Avrupa Şampiyonası mucizesini gerçekleştirdi'' başlığıyla verdiği haberde, Türk milli takımının İsviçre maçında olduğu gibi golleri bir kez daha son dakikalarda attığına dikkati çekerek, ''Terim'in on biri daha şimdiden son dakika Avrupa Şampiyonu'' şeklinde görüşe yer verdi. Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti takımına son 3 dakikada 2 gol attığı hatırlatılan haberde, ''Bu takımın nasıl bir morale sahip olduğunu görmek inanılmaz'' şeklinde ifade kullanıldı. Çek Cumhuriyeti'nin 2-0 öne geçmesinden sonra Türkler dışında hiç kimsenin Türkiye'nin bu maçı kazanacağına inanmadığı kaydedildi. Türk milli takımının çok tutkulu oynadığı ifade edilen haberde, Arda'nın maç öncesinde ''finale ulaşma hayallerinin olduğunu ve buna kesinlikle inandığını'' söylediğine işaret edildi. Son 2 golü atan Nihat'ın da çapraz bağlarındaki lif kopmasından sonra 2005 yılında sol dizine lif nakli yapıldığı anımsatıldı.
 
Kölner Express gazetesi de milli takımın galibiyetini ''Türkler mucizeyi başardı'' başlığıyla duyurdu. Gazetenin haberinde, Türk milli takımının ikinci yarının başlarında daha iyi oynamasına ve çok sayıda fırsat kaçırmasına rağmen ikinci golü yediğini, ancak pes etmeyerek durumu 2-2 yaptığını, son golde de kaleci Cech'in bir hatasını Nihat'ın iyi bir şekilde değerlendirerek takımının sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladığını yazdı.

Kaleci Volkan'ın maçın uzatma dakikalarında Jan Koller'e karşı yaptığı faul sonrasında kırmızı kart alarak sahayı terk etmek zorunda kaldığı ve Türk milli takımının oyuncu değiştirme hakkı kalmadığı için Tuncay'ın kaleye geçtiği hatırlatılan haberde, yine de Türkiye'nin, tarihindeki en inanılmaz oyununu galibiyetle sonuçlandırmayı başardığı kaydedildi.
 
İşte diğer gazete başlıkları
 
İSPANYA MARCA: “Nihat 2 golle çılgına dönen Türkler’i tura götürdü."
AS: “Nihat Türkiye’yi çeyreğe taşıdı. Türkiye çok önemli bir başarıya imza attı."
İTALYA La Gazetta Della Sport: “Cech felaketi... Mucize... Türkler, Çekler’e felaket yaşattı... Son çeyrekte Fatih Terim’in Türkler’i döndü. Çeyrek finale yükseldi"
La Stampa: “Türk Mucizesi..."
Corriera Della Sport: “Türkler dönmüyor... Çekler elendi... Türk Milli Takımı fantastik bir 90 dakika sonrası çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi."

FRANSA
L’equipe: “Türkiye çok uzaklardan geldi. Türkler asla vazgeçmiyor. Şimdi de çeyrek finaldeler. Nefes kesen mücadele sonunda geriden gelen Türkler Çekler’i geçip çeyrek finalist oldular"
AFP: “İmparatorun Türk Lokumları’ndan bir mucize daha."


ALMANYA Kicker: “Nihat Kahveci mucizeyi getirdi. Maçı izleyen taraftarlar dramatik bir sona tanık oldular. 2-0 geriden gelen Türkler Nihat’ın Cech’in hatasını değerlendirerek takımına can verdi."

İNGİLTERE BBC: “Türkler’in geç gelen kavgası, Çekler’i sersemleştirdi."
Skysport: “Türkiye çeyrek final biletini Çekler’in elinden kaptı."
The Sun: "Onlar Türk"

ÇEK CUMHURİYETİ

Aktualine: “Türkler maçın 90 dakika olduğunu unutmadı ve mucizeyi gerçekleştirdi."
Deniksport: “Olağanüstü... İnanması güç. Türkler bizi eve gönderdi."

İSVİÇRE Blick: “Bizi yenen Türkler Çekler karşısında da muhteşemdi..."

Eurosport: “Türkler’in efsanevi geri dönüşü.. Türkiye, EURO 2008’de Çekler önünde 2-0 yenik durumdan skoru 3-2’ye getirip çeyrek finale yükseldi."

uefa.com: “Türkiye’nin dönüşü Çekler’i yere serdi. 10 kişi kalan Türkler Nihat’ın 2 golüyle çeyrek finale yükseldiler. Hırvatlar karşısında Volkan ve Aurelio yok."

342
ANKETLER / MasaüsTümü - LapTopmu?
« : 15 Haziran 2008, 23:55:31 »
Hangisi  ;)

343
                                                                                        SİZCE EURO 2008 DE KİMİN YILDIZI PARLAYACAKK

344
ANKETLER / Euro 2008 Hakemleri
« : 15 Haziran 2008, 23:33:22 »
Türkiye'nin maçların'ı yöneten hakemleri hakemleri nasıl buluyorsun

345
FULL PROGRAMLAR / Dünya Saati
« : 15 Haziran 2008, 23:30:33 »
Bütün Dünya Saatlerini İçeren Bir Program Ve Kurulumu Çok Basit ..Kur Ve İstediğin Yerde Saatin Kaç Olduguna Bak ..

Link:
http://uploaded.to/?id=rj6nxw

346
FULL PROGRAMLAR / Gom Media Player Ücretsiz Video Oynatıcı
« : 15 Haziran 2008, 23:30:01 »
GOM Player, GRETECH tarafından yazılmış bir ücretsiz ve açık kaynak (open source) yazılımdır. GOM Player, günümüzde popüler olan codeclerle çalışır ve videolarınızı seyrederken size en kaliteli görüntüyü elde etmenizi sağlar. Bunu sağlarken en güncel codec bilgilerini internet bağlantısı aracılığıyla alır. Birçok video formatını destekleyen GOM Player sürekli gelişen yapısı, kendine ait temaları ve eklentileriyle kullanıcıların film seyretme zevkini iki katına çıkarır. Alt yazıları sorunsuz çalıştıran GOM Player’in bu özelliğiyle de rakipleri BSPlayer ve VLC Player’a fark atacağı kesin gözüyle bakılıyor…

Programın Artıları

-Bozuk .avi dosyalarını kesinlikle açıyor..

-AVI, MPG, MPEG ve DAT dosya biçimlerini destekleyen GOMPlayer 5.1 ses sistemlerinde, DVD seyrediyormuşsunuz gibi keyif veriyor…

-Burst Capture özelliği ile 999 a kadar ekran görüntüsünü alabiliyorsunuz. Film seyrederken ekran görüntüleri almak isteyenlere adeta bililmiş kaftan…

Hangi dosya türlerini çalıştırabiliyor?
gom, avi, divx, asx, wmx, wmv, wvx, wm, mpg, mp4, dat, ifo, vob, m1v, m2v, tp, dmb, m4v, k3g, 3gp, skm, dmskm, lmp4, rm, rmvb, mkv, Matroska, ogm, c3, ogg, xvid, div1~6, divx, dx50, mp41, mp42, mp43, h263, h264, ap41, mpg4, mp4s, m4s2, mp4v, blz0, mjpg

Download:
Kod:
http://rapidshare.com/files/119906943/gomplayer.rar

347
FULL PROGRAMLAR / resim dalgalandırma programı
« : 15 Haziran 2008, 23:29:24 »
http://www.flash-gear.com/water/
resim dalgalandırma programı yaptığınız resimler mouse nın hareketıne göre dalgalanır

müthiş program herkeze tavsiye ederim

348
FULL PROGRAMLAR / FLV Player Ücretsiz FLV Video Oynatıcı
« : 15 Haziran 2008, 23:28:44 »
FLV Player, FLV uzantılı olan flash medya dosyalarını çok başarılı şekilde oynatabilen bir programdır.

El ile başka bir ayar gerektirmeden bu yazılım ile kolaylıkla
izleyebilirsiniz.Yazılım bilgisayarınıza kurulduğu zaman otomatik olarak FLV uzantılı dosyaları algılayabiliyor.Bu sayede FLV dosyalarına çift tıklayarak "FLV Player" ile otomatik olarak çalıştırabiliyor.

Yazılım tamamen ücretsiz dağıtılmaktadır. Yazılımın desteklediği işletim sistemleri: Windows 2000/XP/Vista.

Download:
Kod:
http://rapidshare.com/files/119905507/flvplayer.rar

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44