İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Cemo36

Sayfa: 1 [2] 3
13
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Recoba nerden, nereye
« : 08 Eylül 2008, 22:19:34 »
Futbol hayatını uzun yıllar Inter'de sürdürdükten sonra geçen yaz Torino'ya kiralanan Alvaro Recoba, Panionios'un yolunu tuttu. Uruguaylı oyuncunun Serie A şampiyonu ile olan sözleşmesi sona erince, Yunan ekibi bu transfer için ücret ödemedi.
32 yaşındaki oyuncu Inter'deki sözleşmesinin bitmesinin ardından, transfer sezonunda serbest kalmıştı.

Danubio FC'de başladığı futbol kariyerine, 1997-98 sezonunda Nacional'den transfer olduğu Inter'de devam eden ve 1999 yılında Venezia'ya kiralanan Recoba Nerazzuri ile Serie A'da çıktığı 175 maçta 53 gole imza attı.

Inter'in 2006-07'de Serie A şampiyonu kadrosunda da bulunan Recoba, 1998 yılında UEFA Kupası'nı 2005 ve 2006 yıllarında ise Coppa Italia'yı kaldırmıştı.

Geçen sezonu Torino'da kiralık olarak geçiren Recoba, 22 maçta 2'si kupada olmak üzere gol kaydetmişti.

14
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Buffon: "City mi?.."
« : 08 Eylül 2008, 22:17:47 »
Juventus ve İtalya Milli Takımı'nın başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 60 milyon Pound karşılığında Manchester City'ye gideceği haberlerine güldüğünü ve Juve'yle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek varken bunun imkansız olduğunu ifade etti.
"Juve'yle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak yerine Manchester City'ye gitmek, komik bir iddia. Eğer parayı ön planda tutuyor olsaydım 2 sezon önce Serie B'de oynamazdım. Bu transfer haberi sadece gazetecilerin fantazisi, benim açımdan bakıldığındaysa imkansız."

2001 yılında Parma'dan Juventus'a gelen ve İtalyan ekibiyle 2013 yılına kadar kontratı bulunan başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon; Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 60 milyon Pound karşılığında Manchester City'ye gideceği haberlerine güldüğünü ifade etti.


15
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Pişman değilim"
« : 08 Eylül 2008, 22:02:27 »
İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcu İbrahim Kaş, İspanya'ya gittiği için pişman olmadığını söylerken, Beşiktaş'la aranda bir kırgınlık oluştuğunu düşünüyor musun'' sorusuna da cevap verdi! İbrahim, siyah beyazlıların kendisine imza attırabileceğini de söyledi!
İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcu İbrahim Kaş, İspanya'ya gittiği için pişman olmadığını söyledi. İbrahim Kaş, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş'ta geçen sezonun ilk yarısında çok fazla şans bulamadığını, ancak ikinci yarıda 20'nin üzerinde maçta oynadığını ve iyi bir performans gösterdiğini belirterek, ''Bir gün menajerim beni çağırdı ve Getafe'ye gitmek isteyip istemeyeceğimi sordu. Ben de 'Hayırlısıysa olur' cevabını verdim. Getafeliler son 3-4 maçıma beni izlemek için geldi. Bir savunma oyuncusu olmama rağmen o maçlarda üç gol attım ve beğenildim. Sonuçta bir karar vermem gerekiyordu ve ben de tercihimi Avrupa'da futbol oynamaktan yana kullandım'' diye konuştu.

''Bu transferin ardından Beşiktaş'la aranda bir kırgınlık oluştuğunu düşünüyor musun'' sorusuna İbrahim, ''Belki kırgınlıklar olabilir, ama futbolda böyle şeyler var. Ben genç bir oyuncuyum ve bu noktaya gelmeden önce Beşiktaş bana imza attırabilirdi. Böyle bir şey olmayınca ben de önüme çıkan fırsatı değerlendirdim'' yanıtını verdi. İspanya'da savunma anlayışının farklı olduğunu kaydeden İbrahim Kaş, ''Teknik direktörüm Munoz benimle çok yakından ilgileniyor ve neleri yapmam, neleri yapmamam gerektiği konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Taktik açıdan Türkiye ile İspanya arasında büyük farklılıklar var ve bana bunları öğretmeye çalışıyor. Mesela Türkiye'de savunma oyuncusu sürekli rakibine yakın oynarken, Munoz benden bazı pozisyonlarda geriye kaçmamı istiyor'' dedi.

İspanya'da futbol yaşamını sürdüren Nihat Kahveci'nin kendisine destek verdiğini belirten İbrahim, ''Nihat ağabeyle telefonla sık sık konuşuyoruz. Bana tavsiyelerde bulunuyor. İspanya'ya ilk geldiği dönemde kendi yaşadığı zorluklardan bahsedip bunlara göğüs gererek bugünkü noktalara geldiğini söylüyor. Bana da 'Karşılaştığın her zorluğa karşı ayakta dur' nasihatinde bulunuyor'' diye konuştu.

16
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Klasnic Mallorca'yla flörtte!
« : 08 Eylül 2008, 22:00:10 »
Marca; Werder Bremen'in Hırvat golcüsü Ivan Klasnic'in La Liga ekiplerinden Mallorca'yla görüştüğünü ve anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. Klasnic'in adı ülkemizde de Beşiktaş'la anılırken, yıldız oyuncunun takımdan ayrılan   Daniel Güiza'nın yerine düşünüldüğü tahmin ediliyor.
Bu haber Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi de ilgilendiriyor!..

İspanyol Marca Gazetesi'nde çıkan bir habere göre; Werder Bremen'in Hırvat golcüsü Ivan Klasnic La Liga ekiplerinden Real Mallorca'yla görüşüyor.

Klasnic'in adı ülkemizde de Beşiktaş'la anılırken, yıldız oyuncunun takımdan ayrılması an meselesi olan ve Fenerbahçe'yle anlaşan 2007/08 Sezonu gol kralı Daniel Güiza'nın yerine düşünüldüğü tahmin ediliyor.

Klasnic, Marca'ya yaptığı açıklamada transferi hakkında şunları söyledi; "Werder Bremen'le olan anlaşmam sona erdi. Ben kontratımı uzatmaktan yanaydım, ancak onlar böyle bir şey düşünmeyince yolları ayırmak durumunda kaldık."

Çarşamba günü öğleden sonra Madrid'e giden Hırvat golcü, burada Mallorcalı yöneticilerle görüşecek.

17
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / "Podolski Real'in gündeminde!"(2)
« : 08 Eylül 2008, 21:56:38 »
İspanyol Basını; Bayern Münih'te Luca Toni ve Miroslav Klose'nin arkasında dilediğince forma şansı bulamayan ve 2010 Dünya Kupası Elemeleri'ne Lihtenştayn ağlarına yolladığı 2 golle başlayan Lukas Podolski'nin Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 12 milyon Avro'ya Real Madrid'e gidebileceğini iddia edilmişti.Şimdi ise Podolski Real'e resmen gitti gidicek.

18
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Valencia umutla açtı!
« : 07 Eylül 2008, 22:26:18 »
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında sonunca olarak başladığı çöküşü teknik direktör değişiklikleri ve aldığı kötü sonuçlarla sürdüren Valencia, La Liga'da 2008-09 sezonunu, gol kralı Güiza'yı Fenerbahçe'ye satan Mallorca karşısında elde ettiği güzel skorla açtı.
Şampiyonlar Ligi grubunu Chelsea, Schalke ve Rosenborg'un ardından son sırada tamamlayarak Avrupa defterini kapattığı yıkımı, teknik direktör değişiklikleri ve aldığı kötü sonuçlarla sürdüren ve bir süre küme düşme adayları arasında gösterilen Valencia, yeni sezon için göreve getirilen Unai Emery yönetiminde yeni sezonu 3-0'lık Mallorca galibiyeti ile açtı.

İspanya Süper Kupası'nı Real Madrid'e kaptırdıktan sonra La Liga'ya odaklanan ve ilk haftada geçen sezonun gol kralı Güiza'yı Fenerbahçe'ye satan Mallorca'yı Mestella Stadı'nda konuk eden "Los Ches" taraftarlarına umut vermeyi başardı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Real Madrid'in transfer gündeminden uzun süre düşmeyen ancak takımıyla olan sözleşmesini uzatan Euro 2008 gol kralı David Villa'nın kaydettiği golle öne geçen Valencia, 38. dakikada Mata ile farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı 2-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Vicente ile bulduğu golle daha da rahatlayan Valencia karşılaşmayı 3-0'lık galibiyetle ve 3 puanla tamamladı.

Günün diğer maçındaysa Espanyol, kendievinde konuk ettiği ligin yeni ekibi Vallodolid'i 1-0 mağlup etti.

Katalan ekibine galibiyeti getiren golü 46. dakikada Luis Garcia kaydetti.

19
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Eski sevgililer kavuşacak!
« : 07 Eylül 2008, 22:22:47 »
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, altyapısından yetiştiği ve taraftarının sevgilisi olduğu Atletico Madrid'e karşı ter dökecek. "El Nino" Vicente Calderon'a çıktığında gösterilecek sevgi seli şimdiden konuşuluyor.
Dedesi tarafından yazdırıldığı Atletico Madrid Altyapısı'nda yetişen ve 17 yaşında A Takım'a kaptan olan Fernando Torres 2007/08 Sezonu başında rekor bir bonservis bedeli karşılığında Liverpool için Anfield Road'un yolunu tuttu.

İspanya'nın en ateşli taraftar grubuna sahip olduğu belirtilen Atletico Madrid o günden beri Torres'e hasretti, duaları kabul oldu ve Şampiyonlar Ligi 2008/09 Sezonu D Grubu'nda yolları kesişti.

Monaco'da düzenlenen kura çekiminde Liverpool ve Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda eşleşince "El Nino"ya Vicente Calderon yolu gözüktü, İspanyol futbolseverlere de gün doğdu.

Bu arada E Grubu'nda oynanacak Manchester United-Villarreal maçı da 2 eski tanıdığı buluşturacak; İspanyol ekibinin İtalyan golcüsü Giuseppe Rossi 3 sezon ManU formasını giydiği Old Trafford'a çıkacak.

F Grubu'ndaysa 2007/08 Sezonu başında Fiorentina'dan Bayern Münih'e transfer olan Luca Toni ilk kez Artemio Franchi'ye çıkacak.

20
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Kone sezonu kapattı gibi!
« : 07 Eylül 2008, 22:13:41 »
Sevilla'nın Fildişili golcüsü Arouna Kone, milli takımıyla çıktığı maçta yaşadığı diz sakatlığının ardından gelecek sezonun büyük bir kısmını kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya.
Sevilla'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki oyuncunun, ülkesinin Gine karşısında elde ettiği 2-1'lik özel maç zaferinin 10. dakikasında sol dizinde önemli bir bağ ve meniskus yırtığı oluştuğu belirtildi.

İspanyol ekibi, genç oyuncunun perşembe günü İspanya'ya döneceği ve ne zaman ameliyat olacağının belirlenmesi için bir dizi tıbbi teste tabi tutulacağını belirtti.

Kone geçen Ağustos ayında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından 12 milyon avroluk (17.78 milyon dolar) rekor ücretle transfer edilmiş ancak Frederic Kanoute ve Luis Fabiano'nun arkasında genellikle yedek oyuncu olarak geçirdiği sezonda sadece 7 maça ilk 11'de başlayarak 1 gole imza atmıştı.

21
İspanya Futbol Federasyonu bazı diğer Avrupa ülkelerinin ayak izlerini takip etti ve çarşamba günü yaptığı açıklama ile futbolda oyuncu transfer sezonunu 1 gün uzattığını duyurdu.
Daha önce geleneksel olarak 31 Ağustos'ta kapanacağo duyurulan transfer sezonu, bu tarihin pazar gününe denk gelmesi üzerine 1 gün ileri alındı. Buna göre transferler için belirlenen yeni son gün 1 Eylül. Takımlar bu tarihte gece yarısına kadar oyuncu transfer etme hakkına sahipler.

Kış transfer sezonu ise 2 Ocak'ta başlayacak ve 30 Ocak'ta sona erecek.

Son şampiyon Real Madrid'in ünvanını korumak ve başta Barcelona olmak üzere kadrolarını güçlendiren Sevilla, Atletico Madrid ve milli oyuncumuz Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villareal'in de başkent ekibini tahtından indirmek amacıyla mücadele edeceği La Liga 2008 - 09 sezonu bu hafta sonu start alacak

22
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Palop: "Daha güçlüyüz.."
« : 07 Eylül 2008, 22:04:34 »
İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın kalecisi Andres Palop, kulübün, geçen yıllara oranla daha güçlü bir kadro kurduğunu savundu..
İspanya'nın Marca gazetesine konuşan Palop, sezon sonunda Daniel Alves, Seydou Keita ve Christian Poulsen'ın başka takımlara transfer olmasına karşın takımın hala güçlü olduğunu savunarak, ''Amacım, eski takım arkadaşlarımı küçümsemek değil, ancak burada bulunduğum 4 yıl içinde, kulüp en güçlü dönemini şimdi yaşıyor'' diye konuştu

23
Barcelona'nın 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Sırp asıllı Bojan Krkiç, "İspanyolum ve İspanya Milli Takımı'nda oynayacağım" dedi.
İspanyol basınında yapılan, ''Bojan, milli takım seçiminde Sırbistan'ı mı yoksa İspanya'yı mı seçecek?'' tartışmalarından dolayı bugün basın toplantısı yapmak zorunda kalan Bojan, İspanya Milli Takımı'nda oyanayacağını açıkladı.

Özel maçlarda İspanya Milli Takımı'nın kadrosuna alınmasına karşın hiçbir resmi maçta oynamayan ve bu nedenle Sırbistan'da oynama opsiyonu da bulunan Krkiç, Sırbistan Milli Takım Teknik Direktörü Radomir Andiç'in, ''Bojan'ın babası yakın arkadaşım ve kendisiyle Bojan'ın bizimle oynaması konusunda konuştum. Bizim için büyük onur olur'' şeklindeki sözleri üzerine polemik konusu olmuştu.

Genç futbolcu, ''Danimarka ile oynanan özel maçta kadrodaydım ve Avrupa şampiyonları ile birlikte yedek kulübesinde oturmak benim için büyük önceliği olan bir şeydi. Ben öğrenmeye ve çalışmaya devam edeceğim. Eğer bir gün milli takım ile oynama şansı bulursam, en iyisi olur'' değerlendirmesini yaptı.

2010 Dünya Kupası elemelerinde Bosna Hersek ve Ermenistan ile 6 ve 10 Eylül'de karşılaşacak olan İspanya'da teknik direktör Vicente Del Bosque, Bojan'ı kadroya çağırmadı.

24
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Oynarsam zararım dokunur!"
« : 07 Eylül 2008, 21:57:31 »
Real Sociedad'a bir sezonluğuna Galatasaray'dan kiralık olarak gelen Necati Ateş, kilo fazlalığı olduğunu kabul ederekn, "Hemen oynarsam faydam değil zararım olur, uyum için beklemem gerek" dedi. Yıldız futbolcu İspanyol basını ile "oruç" konusunda keyifli bir konuşma da yaptı..
Real Sociedad'ta antrenmanlara yeni başladığını ve takım arkadaşlarının oyun karakterlerini henüz tanımadığını ifade eden Necati, yarın deplasmanda Zaragoza ile oynanacak maçta forma giymesinin kendisi için ''çok erken'' olacağını belirtti.

Türk futbolcu, ''Anoeta Stadyumu çok güzel. İnsanların bana olan ilgisi harikaydı. Ben buraya gelmeden önce Nihat ve Tayfun'la çok uzun görüşmeler yaptım. Çünkü sonuçta başka bir ülkeye geliyorum, ama burada insanların bana yaklaşımları, sokaktaki ilgisi, başkanımızın alakası beni daha çabuk motive edip, daha çabuk sahaya çıkmamı sağlayacak'' şeklinde konuştu.

İspanyol gazetecilerin, fazla kiloları olduğu yönündeki yorumlarına Necati, ''Evet kilo fazlalılığım var. 10 gün içerisinde 2,5 kilo vermem lazım. Bunu da bazen günde 2 antrenman yaparak ve yemekleri kısarak vereceğim. Daha formda olmam lazım. Hazır olmam için en azından bir 10 güne ihtiyacım var'' karşılığını verdi.

İspanya'da son dönemde tartışma konusu olan Müslüman futbolcuların ramazan ayında oruç tutmalarıyla ilgili Necati'ye oruç tutup tutmadığı da sorulurken, Türk futbolcu, ''Öncelik işimizdir. Müslümanın ama önce işim gelir'' diye konuştu.

İspanyol gazetecilere, ''Nereden biliyorsunuz bu kadar şeyi!'' diye de espri yapan Necati, gazetecilerin, ''Eski oyunculardan biliyoruz. Mesela Nihat, Tayfun'a nazaran biraz daha dini ve Türk geleneklerine bağlıydı'' şeklinde sözlerine de ''Üçümüz de fanatik değiliz. Zamanına göre her şeyi yapmak lazım. Oruç tutarsan fiziken düşersin. İzin günü tabii ki oruç tutulabilir ve ben de tutabilirim, ama antrenman olursa olmaz. Antrenmanların olduğu hiçbir günde oruç tutmam'' karşılığını verdi.

Sayfa: 1 [2] 3