İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Cemo36

Sayfa: 1 2 [3]
25
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / "Podolski Real'in gündeminde!"
« : 07 Eylül 2008, 21:53:42 »
İspanyol Basını; Bayern Münih'te Luca Toni ve Miroslav Klose'nin arkasında dilediğince forma şansı bulamayan ve 2010 Dünya Kupası Elemeleri'ne Lihtenştayn ağlarına yolladığı 2 golle başlayan Lukas Podolski'nin Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 12 milyon Avro'ya Real Madrid'e gidebileceğini iddia etti.

Real Madrid'e olan yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi; Bayern Münih'te Luca Toni ve Miroslav Klose'nin arkasında dilediğince forma şansı bulamayan Lukas Podolski'nin Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 12 milyon Avro karşılığında Real Madrid'e gidebileceğini iddia etti.

Alman kulübünün de bu transfere sıcak bakabileceği düşünülürken, Podolski şampiyonlar Ligi'nde Bayern'le maça çıkarsa Real Madrid için Devler Ligi'nde oynayamayacak olması transferle ilgili soru işareti yaratıyor.

2010 Dünya Kupası Elemeleri'ne Lihtenştayn ağlarına yolladığı 2 golle başlayan Lukas Podolski'nin yeterince forma şansı bulamadığı için Bayern'den ayrılmak istediği de biliniyor.
(Küçük bir not:Çalıntı değil alıntıdır.)

26
SİTE TANITIMLARI / http://www.nbaturkish.deyiz.biz
« : 19 Ocak 2008, 22:14:16 »
Gerekli bilgi sitede ;D
http://www.nbaturkish.deyiz.biz

Sayfa: 1 2 [3]