İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - DeViL

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 955
193
GALATASARAY / G.Saray hazırlıklarını tamamladı
« : 08 Kasım 2007, 16:57:04 »
Galatasaray, İsveç'in Helsingborg takımıyla yarın yapacağı UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu ikinci hafta maçının hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın, basına açık ilk 15 dakikalık bölümünde sarı-kırmızılı futbolcular koşu yaptı.

Helsingborg maçı öncesi son çalışmaya, sakatlıkları süren Ayhan, Okan ve Özgürcan dışındaki bütün futbolcular katıldı. Dünkü çalışmada sakatlanan Uğur da idmanda yer aldı.

Sarı-kırmızılılar, antrenmanın ardından kampa girecek.

194
GALATASARAY / "Çok pozitif bir hava var"
« : 08 Kasım 2007, 16:56:38 »
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası (H) Grubu'nda yarın İsveç'in Helsingborg takımıya yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Alman teknik adam, Helsingborg karşısında özellikle taraftarların itici güç olmasını beklediklerini belirtirken, ''Son haftalarda sistem olarak istediğimiz oyunu sergileyemedik. Yarın çok zor bir maçımız var, ama çok çalışıp bu maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yarın bu zor maçı lehimize çevireceğimize inanıyorum'' dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarların takımı izlemeleri için, bir şeyler ortaya koymaları gerektiğini ifade eden Feldkamp, ''UEFA Kupası'nda kendi evimizde oynayacağımız iki maçı da mümkün olan en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Şu an takım içinde çok pozitif bir hava var. Sakatlarımız vardı, ancak artık bu durum bizim için önemli değil'' derken, Hakan Şükür ve Sabri'nin hazır olduğunu, Lincoln'ün çalışmalara tam katıldığını, Uğur'un durumunun ise antrenmanın ardından kesinlik kazanacağını kaydetti.

Galatasaray'ın, Helsingborg karşısında favori gösterilmesi konusunda ise Feldkamp, ''Bordeaux karşısında bunu anlayamamıştım ama bu kez favori olmamız gayet doğal. Bu rolü kabul etmemiz gerekiyor. Biz Türkiye liginin lider takımıyız. Bu şekilde konuşulması gayet doğal'' ifadesini kullandı.

-ELEŞTİRİLERE YANIT-

Karl Heinz Feldkamp, Turkcell Süper Lig'deki Gaziantepspor maçının ardından kendisine yöneltilen eleştiriler ve Adnan Polat ile aralarındaki görüşmenin sorulması üzerine, şunları söyledi:

''Adnan Polat maçın devre arasında soyunma odasına geldi. Gayet normal bir görüşme oldu. Bunu, bana yardımcı olma isteği olarak karşıladım. Dün de kendisiyle bir toplantımız oldu. Hatta ben, Adnan Polat'tan, takımı biraraya getirip bugüne kadar neler yapıldığını ve nerelere gelindiğini bir kez daha oyunculara anlatmasını istedim. Bu aramızdaki gayet normal bir ilişki. Yaptığımız, yönetici ve teknik ekip olarak nerelerdeyiz, gelecek planlamasında neler yapabiliriz, bunun bilgi alışverişidir. Madem benimle ilgili bir sorun var, bunu bana değil, yöneticilere sormalısınız. Ben size yalan söylemiyorum. Basında neler yazıldığı da beni şu an ilgilendirmiyor.''

-''DEĞİŞİKLİKLER, ZORUNLULUKTANDI''-

Kadroda yaptığı değişikliklerin zorunluluktan kaynaklandığını dile getiren Alman çalıştırıcı, ''Bu değişiklikleri durup dururken mi yapıyorum, bazı konular beni bu değişikliklere itiyor mu ? Bunu ayırt edemiyorsanız, aynı şeylerden bahsetmiyoruz demektir. Burada olduğum müddetçe hangi ilk 11'le çıkarsam çıkayım, bir şekilde kritize edildi. Beşiktaş maçı da dahil. Bu, antrenörün işi. Onun için bu sorunla gayet iyi yaşıyorum'' dedi.

Feldkamp, Hasan Şaş'ı defansta kullanmasıyla ilgili olarak da şu ifadeleri kulandı:

''Her antrenör, oyuncularının iyi ve kötü yanlarını bilir. Benim sağ kanatta bir adama ihtiyacım varsa ve o anda Hasan'dan daha iyi bir oyuncum yoksa, onu oynatırım. Ben Hasan'ın neler yapabileceğini ve en iyi oynadığı mevkiyi biliyorum, ama gerektiği zaman, Denizli'de oynadığı mevkide de oynayabiliyor olması önemli.''

-''İSMAİL BOUZID ARTIK DAHA İYİ''

Feldkamp, stoper mevkiinde oynayan İsmail Bouzid'e, Servet'in sakat bir şekilde oynadığı dönemde forma vermeyip, daha sonra Linderoth'un sakatlığında şans verdiğinin hatırlatılması üzerine, ''Bouzid buraya geldiğinde belli bir zamana ihtiyacı vardı. O zaman 'sakat, ama tecrübeli birine mi şans vermeliyim, hazır olmayan birine mi' diye bir karar vermem gerekti. Aynı kararı vermem gerekse, şu anki durumunda bu kez Bouzid'i oynatırım. Artık daha iyi'' dedi.

Takımdaki genç oyuncuların yükselen performansına da değinen Feldkamp, ''Uğur ve Barış için birçok kulüp istekte bulunacaktır. Eğer genç oyuncular, Hakan Şükür, Linderoth, Lincoln ve Song gibi tecrübeli oyuncuların aralarında olmazlarsa geriye giderler, Arda bile henüz 20 yaşında. Eğer bu saydığım tecrübeli oyuncularla gençler birarada olmazlarsa, ilermeleri çok zor'' şeklinde konuştu.

Helsingborg karşısında hangi oyunculara görev vereceğini söylemekten kaçınan Feldkamp, bunu önce oyuncularına açıklamak istediğini sözlerine ekledi.

195
GALATASARAY / Baxter: "Korkmuyoruz"
« : 08 Kasım 2007, 16:56:12 »
Helsinborgs Teknik Direktörü Stuart Baxter, yarın Galatasaray ile gruptaki en zorlu maçlarından birini oynayacaklarını belirterek, "Galip gelmekten çok, maçtan keyif almayı hedefliyoruz" dedi.

Ali Sami Yen Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Helsinborgs Teknik Direktörü Stuart Baxter, yarın Galatasaray ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarının bilincinde olduklarını belirterek, karşılaşmanın tadını çıkartmak istediklerini söyledi. İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynamanın zor olduğunu ifade eden Teknik Direktör Stuart Baxter, "Grubun en zor maçlarından birini oynayacağız. Galatasaray'ın gücü, kulübün tarihine ve taraftarına baktığınızda anlaşılıyor. Ali Sami Yen'de oynamak sadece bizim için değil, Real Madrid için bile zor. Galatasaray'a karşı şansımız az. Galatasaray taraftar desteğini de alarak kazanmayı hedefleyecektir, fakat biz de kazanmayı deneyeceğiz" dedi.

Türk hayranı olduğunu ve İstanbul'u çok sevdiğini ifade eden İngiliz teknik adam, "Türkler'in futbola gösterdikleri ilgi beni çok etkiliyor. Biz de durum biraz daha farklı, tipik İskandinav ülkelerine baktığınızda bu tutkuyu ve bu coşkuyu göremiyorsunuz. Bu da benim çok ilgimi çekiyor. Bu sabah İstanbul'u gezerken aldığım keyfi umarım yarın akşam oynanacak olan maçta da alırım" diye konuştu.

Galatasaray'a karşı temkinli bir futbol sergileyeceklerini kaydeden Baxter, "Galatasaray'a hak ettiği saygıyı göstermeliyiz, ama sahada bizim de görevlerimiz var ve o görevi yapmalıyız. Biliyorum ki yarın akşam oynayacağımız karşılaşmada oyunun temposunu Galatasaray belirleyecek. Galibiyeti hedeflemiyoruz. Herkes Galatasaray'ın bizi kolayca geçmesini bekliyor. Galatasaray iki farklı oyun oynuyor. Bunlardan biri Bordeaux maçında olduğu gibi, orta sahasını sağlama alarak ataklara çıkan bir takım. Bir diğeri ise hücumu tercih eden ve ataklarıyla rakip kale önlerinde oynayan takım. Biz temkinli oynamayı düşünüyoruz. Futbolcularımla maça çıkmadan önce bir konuşma yapacağım ve Ali Sami Yen'de oynamanın tadını çıkartın diyerek, onlara 'Önemsiz birçok maça çıkmak mı önemli yoksa, böyle bir statta oynamak mı önemli?' diyeceğim. Korkmuyoruz, en önemli şey keyif. Şartlar ne olursa olsun oyuncularımın bu karşılaşmadan zevk almalarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Baxter, sakatlıkları bulunan 3 oyuncusu dışında önemli eksikliklerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

196
GALATASARAY / Galatasaray sahne alıyor!
« : 08 Kasım 2007, 16:55:47 »
Galatasaray, UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın İstanbul'da İsveç'in Helsingborg takımını konuk edecek. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Fransız temsilcisi Bordeaux'ya 2-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekip, kendi seyircisi önünde Helsingborg'u yenerek hem moral kazanmanın, hem de iddiasını sürdürmenin planlarını yapıyor.

Sarı-kırmızılılarda Helsingborg karşılaşması öncesi Ayhan, Özgürcan ve Okan'ın sakatlıkları sürerken, Linderoth, Sabri ve Hakan Şükür'ün ise oynayabilecek durumda oldukları açıklandı. Ayrıca, dün yapılan antrenmanda kasığından sakatlanan Uğur'un tedavisi de sürerken, bu oyuncuyla ilgili kararın bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanda verileceği bildirildi.

Galatasaray, Helsingborg karşılaşması hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Leslie Dean yönetecek.

197
GALATASARAY / G.Saray'dan tepki var!
« : 08 Kasım 2007, 16:55:25 »
G.Saray Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Karl Heniz Feldkamp ile yönetim arasında anlaşmazlık olduğu yönünde basına yansıyan haberleri, yazılı bir açıklama ile yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Uzun lig maratonunun 11. haftasını namağlup olarak lider tamamlayan, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası'nda da yoluna devam eden Galatasaray'ın teknik kadrosu ile yönetim kurulu için son günlerde sistemli olarak başlatılan yıpratma politikasının ürünü haberlerin, yazılı ve görsel medyada yer alması kulübümüz tarafından büyük bir dikkatle takip edilmektedir'' denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi teknik kadrosu ise dünya futboluna damgasını vurmuş, geçmişte çalıştığı dönemde yarıştığı tüm kulvarlardaki kupaları kulübümüze kazandıran, camiamızı ve yönetimimizi çok yakından tanıyan, Türk spor kamuoyunun da yakından tanıdığı ve kariyerini takdir ettiği Karl Heinz Felkamp ile ekibinden oluşmuştur. Teknik kadro ve yönetim kurulumuz arasında problem olduğunu iddia edenler, sezon başından beri ligin zirvesinden inmeyen Galatasaray'ı, geçmiş yıllarda da benzerlerine şahit olduğumuz sanal kaos ortamına çekme amacı taşımaktadırlar. Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, Galatasaray Teknik Direktörü ve ekibine güveni tamdır. Galatasaray yönetim kurullarının, teknik kadrolarıyla çalışma prensipleri, ilişkileri ve iletişimleri, Türk futbol tarihinde her zaman örnek olarak gösterilmiş ve bu etik anlayış ülkemizin tüm kulüplerinde uygulanması dileği, yine spor medyası tarafından defalarca dile getirilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın bu sezonki performansıyla ilgili olarak, Turkcell Süper Lig'de namağlup lider durumda bulunduğu, 21 golle ligin en çok gol atan, 6 golle de ligin en az gol yiyen takımı olduğu, UEFA Kupası ile Fortis Türkiye Kupası gruplarında da yoluna devam ettiği hatırlatılan açıklamada, daha sonra şu görüşlere yer verildi:

''Altını tekrar çizmek isteriz ki, sezona devrim niteliği taşıyan bir kadro ile başlayan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, geride kalan 3 ay içerisinde yarıştığı hiçbir kulvarda telafisi olmayan bir mağlubiyet yaşamamış, Turkcell Süper Lig'in de namağlup lideridir. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın bu performansa, 5 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle büyük Galatasaray taraftarının eşsiz desteğinden mahrum olarak imza attığını hatırlatmak isteriz. Galatasaray Yönetim Kurulu, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Yönetimi ve futbolcuları, büyük Galatasaray taraftarının önüne ligin 12. haftasında, Ali Sami Yen Stadı'na lider çıkma sözünü sezonun ilk haftasında vermiş ve bu sözlerini tutmuşlardır. Büyük Galatasaray taraftarı, sözünü tutan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Kadrosu ve futbolcularını, 8 Kasım Perşembe akşamı oynanacak Helsingborg ve 11 Kasım Pazar günü oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmalarında bağrına basacak ve eşsiz desteğini takımımızın yarıştığı üç kulvarda da sezonunun son haftasına kadar vermeye devam edecektir.''

198
GALATASARAY / 3. kez bir İsveç takımıyla
« : 08 Kasım 2007, 16:54:49 »
 Galatasaray-Helsingborg maçıyla birlikte, Türk ve İsveç futbol takımları Avrupa kupalarında 22. kez karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupalarında bugüne dek İsveç takımlarıyla 11 kez eşleşen Türk ekipleri, geride kalan 21 maçın 8'ini kazanırken, 9 kez kaybedip, 4 maçta da eşitliği bozamadı. Türk takımları, İsveç ekipleriyle Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 3, Şampiyonlar Ligi'nde 2, UEFA Kupası'nda 4, Kupa Galipleri ve Intertoto Kupası'nda da 1'er kez eşleşti. Bu maçlarda Türk takımları attıkları toplam 29 gole karşılık, kalelerinde 31 gol gördü.

-GALATASARAY 3. KEZ EŞLEŞTİ-

UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu ikinci maçında yarın Helsingborg ile sahasında karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 3. kez bir İsveç takımıyla eşleşti. Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde 1994-95 sezonunda grup maçlarında Göteborg ile iki karşılaşma oynayan ''Cim Bom'', maçları 1-0'lık skorlarla kaybetti. UEFA Kupası 1. turunda 1996-97 sezonunda İsveç'in AIK Solna takımıyla eşleşen Galatasaray, rakibini deplasmanda 2-1 yenip, İstanbul'da 1-1'lik skorla turu geçmişti. Galatasaray, İsveç takımlarına karşı geçmişte oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 yenilgi, 1 de beraberlik aldı. Öte yandan Helsingborg, Avrupa kupalarında bir Türk takımı ile ilk kez yarınki maçta karşı karşıya gelecek.

199
GALATASARAY / Feldkamp'ın 6. sınavı
« : 08 Kasım 2007, 16:53:44 »
UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu ikinci maçında yarın İsveç'in Helsingborg takımıyla sahasında karşılaşacak Galatasaray, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde bu sezon 6. Avrupa Kupası maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Alman çalıştırıcı yönetiminde geride kalan 5 maçta 3 galibiyet alırken, 2 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray, bu sezon oynadığı Avrupa Kupası maçlarında rakip kalelere toplam 12 gol atarken, filelerinde ise 8 gol gördü. Feldkamp, yönetimindeki ''Cim Bom'', oynadığı tüm Avrupa Kupası maçlarında gol atmayı başarırken, aynı zamanda hepsinde de gol yemesiyle dikkati çekti. Sarı-kırmızılı ekibin, bu sezon UEFA Kupası'nda aldığı sonuçlar şöyle:

Maç Sonuç Goller
------------------ ----- ------------
Slaven-Galatasaray 1 - 2 Volkan, Ayhan
Galatasaray-Slaven 2 - 1 Hakan Şükür, Ümit
Sion-Galatasaray 3 - 2 Linderoth, Lincoln
Galatasaray-Sion 5 - 1 Lincoln, Arda, Ümit (2), Bouzid
Bordeaux-Galatasaray 2 - 1 Nonda

200
GALATASARAY / G.Saray 203. kez Avrupa'da
« : 08 Kasım 2007, 16:53:05 »
 UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu ikinci maçında yarın İsveç'in Helsingborg takımıyla sahasında karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 203. maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 38, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 202 maç oynadı.

2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, geride kalan 202 Avrupa Kupası maçında 74 galibiyet ve 78 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 266 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 298 gole engel olamadı.

201
GALATASARAY / Galatasaray'a iki iyi haber!
« : 08 Kasım 2007, 16:52:41 »
rın akşam Ali Sami Yen Stadı'nda İsveç temsilcisi Helsingborg ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da kaptan Hakan Şükür ve Tobias Linderoth'un sakatlıktan çıkması büyük sevinç yarattı.

Cim-Bom'un dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı yaptığı antrenmanda takımla çalışan iki yıldızın, Helsingborg maçında forma giyebilecek duruma geldikleri öğrenildi. Teknik Direktör Karl Heinz Felkamp'ın, özellikle Gaziantepspor deplasmanında yokluğu hissedilen İsveçli Linderoth'a ilk 11'de forma vererek, son iki maçta ön liberoda görev verdiği Bouzid'i yeniden kulübeye çekeceği vurgulandı.

Bouzid kulübeye

Kalli'nin, Hakan Şükür'e 11'de forma verme konusunda ise kararsız kaldığı bildirildi. Yaklaşık 10 gündür sahalardan uzak olan Hakan'ın sakatlıktan yeni çıkmasını gözönünde bulunduran Alman hocanın, Ümit Karan - Nonda ikilisini bozmayarak tecrübeli golcüyü büyük olasılıkla yedek soyunduracağı ifade edildi.
Hakan Şükür ve Linderoth'un iyileşmesiyle sarı - kırmızılı takımdaki sakat oyuncu sayısı ikiye düştü. Cim-Bom, Helsingborg karşısına Ayhan ve Okan dışında tam kadroyla çıkacak.

202
GALATASARAY / Helsingborgs İstanbul'da
« : 08 Kasım 2007, 16:52:14 »
Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nda yarın karşılaşacağı rakibi Helsingborg, İstanbul'a geldi.  Sarı-kırmızılıların, gruptaki 2. maçında karşılaşacağı İsveç temsilcisi, akşam geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na geldi. Kafile, buradan konaklayacağı Swissotel'e geçti.

203
GALATASARAY / PFDK'dan Feldkamp'a ihtar cezası!
« : 08 Kasım 2007, 16:51:53 »
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a 6 bin YTL para, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'a da ihtar cezası verdi.

Kurul, yaptığı toplantıda, Denizlispor-Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle 5 bin, Galatasaray-Denizlispor Fortis Türkiye Kupası'ndaki mücadelede de akreditasyon kartı konusunda uygun denetimi yapmadığı gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübü 1 YTL olmak üzere toplam 6 bin YTL para cezasına çaptırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkkamp'a da Denizlispor ile yapılan kupa maçında akreditasyon kartını görünür biçimde takmadığı gerekçesiyle ihtar cezası verildi. Kurul, Denizlispor'a da Galatasaray maçlarındaki olaylar ve davranışlar nedeniyle 23 bin YTL para cezası ve teknik direktör Güvenç Kurtar'a ihtar cezası verilmesini kararlaştırdı.

Kurulun aldığı kararlar şöyle:

3 Maç: Şenol Karagöz (Ordusupor futbolcusu)
2 Maç: Faruk Yiğit (Orhangazi Gençlerbirliğispor Teknik Direktörü), Atilla Birlik (Malatyaspor futbolcusu), Ednan Günel (Malatyaspor Masörü)
1 Maç: Aktan Kutlu (Altınorduspor antrenörü), Emre Aygün (Orduspor futbolcusu)
1 Ay Hak Mahrumiyeti: Osman Eyüpoğlu (Tepecik Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı)

20 gün Hak Mahrumiyeti: Muhuttin Güneş (Karsspor görevlisi)
16 bin YTL: Alanyaspor
5 Bin YTL: Ertuğrul Çırak (Gebzespor idarecisi)
2 Bin 500 YTL: Kastamonuspor
2 Bin YTL: Karşıyaka, Şanlıurfaspor
1000 YTL: Yeni Kırşehirspor, Kartalspor, Ünyespor, Aksarayspor, Eskişehirspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor, Kocaelispor, Şanlıurfa Belediyespor, Gebzespor, Orduspor, Boluspor

204
GALATASARAY / Canaydın'dan gecikmiş itiraf
« : 08 Kasım 2007, 16:47:33 »
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canyadın, son haftalarda hakem hatalarının büyük gündem olmasına ve kulüp yöneticilerinin hakemler hakkındaki sözlerine ilişkin açıklamada bulundu. LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa telefonla bağlanan Özhan Canaydın, 2003-04 sezonunda Galatasaray'ın, Beşiktaş ile oynadığı maçtan sonra karşılaşmanın hakemi Ali Aydın hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

Maçtan sonra ''Ali Aydın artık düdüğünü asmalıdır'' şeklinde yaptığı açıklamayı hatırlatan Canaydın, ''Ali Aydın hakkında kullandığım beyandan dolayı üzüldüm. O sözleri söyledikten sonra olayın üzerine gitmedim. Ben sonra kendi kendime 'Bunu nasıl söyledim' diye özeleştiri yaptım. Artık konuşmuyorum'' dedi.

Canaydın, Ali Aydın ile karşılaştığı bir gün kendisinden özür dilediğini de kaydetti. İyi şeylerle anılmak istediğini ve o günden sonra bir daha maç sonlarında sıcağı sıcağına hakemler hakkında konuşmadığını belirten Özhan Canaydın, ''6 seneden beri başkanlık yapıyorum. Ali Aydın haricinde konuştuğumu gördünüz mü? Takımın iyiyse, hakem hatasıyla 1 gol yersen 2 gol atarsın. 2 golün sayılmazsa 3 gol atarsın. Yeter ki takımın iyi olsun. 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz zamanı düşünün. Söylemedik laf bırakmadılar, ama takımımız iyiydi'' diye konuştu.

Her maçta hakem hatası olduğunu ve olmaya devam edeceğini, Avrupa liglerinde de hakem hatalarının çok olduğunu ifade eden Canaydın, hakemlerin üzerine çok gidilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 955