İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - DeViL

205
GALATASARAY / Uğur şüpheli!
« : 08 Kasım 2007, 16:47:13 »
Galatasaray, Helsinborgs ile 8 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de yapacağı UEFA Kupası H Grubu 2. karşılaşmasının hazırlıklarını basın ve taraftara kapalı yaptığı çalışmalarla sürdürdü.

Feldkamp, Ahmet Akcan, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde sinema salonunda saat 10.30'da toplanan oyunculara, rakip takım Helsinborg'un geçtiğimiz haftalarda yaptığı maçlarından seçilen görüntülerle desteklenen bilgiler verdi. Bu çalışmadan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall sahasında yapılan antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde önce teknik çalışmalar, sonra tam sahada kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Ayhan Akman, Özgürcan Özcan ve Okan Buruk'un tedavilerine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde devam ediliyor. Ayhan antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı bir program doğrultusunda sahada çalışırken, Özgürcan ve Okan da tedavilerinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yapıyorlar.

Antrenmanın sonlarına doğru sol kasığında bir ağrı hisseden Uğur Uçar, çalışmayı bırakmak zorunda kaldı. Sağlık ekibi tarafından tedavisine hemen başlanan Uğur'un maç kadrosunda yer alıp yer almayacağı yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacak.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı UEFA Kupası Grup maçı hazırlıklarını 7 Kasım Çarşamba akşamüstü saat 17.00'da itibaren yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek. Bu son antrenmanın ilk onbeş dakikası yalnızca basına açık olarak gerçekleştirilecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp bu antrenman öncesinde, saat 16.00'da Turgay Vardar Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

206
GALATASARAY / "Tarikatçı olduğu için gönderdim"
« : 08 Kasım 2007, 16:46:48 »
 Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Fatih Altaylı, Aydınlık Dergisi'nin son sayısında Aydın Cingöz’e futbol dünyasını sarsacak açıklamalarda bulundu. Galatasaray Kulübü’nde cemaat ilişkiler olduğunu iddia eden Altaylı, Hakan Ünsal’ı kulüpten bu yüzden gönderdiklerini söyledi.

"HAKAN TARİKATI GALATASARAY'A TAŞIDI "

Röportajda Hakan Şükür’ün defoları olduğunu savunan Altaylı, bu defoların başında golcü futbolcunun cemaatçiliğinin geldiğini ileri sürdü. Altaylı, “Hakan Şükür inanç dünyasını Galatasaray’a taşıdı. Emre Belözoğlu, sabah namaza giderken kaza yaptı ve birinin ölümüne sebep oldu. Hakan Ünsal'ı Galatasaray'dan gödermemde tarikatçı oluşunun büyük etkisi vardı” diye konuştu.

“CEM UZAN’A KARŞI YÖNETİCİ OLDUM”

Altaylı, G.Saray yönetimine eleştiriler yöneltti. G.Saray yönetiminde bir kere daha görev almayı düşünmediğini söyleyen Altaylı, “Özhan Canaydın seçime girdiğinde ikinci başkanlık önerdi. Oysa Galatasaray’da bulunduğum dönem Galatasaray açısından olağanüstü bir dönemdi. Galatasaray’da görev almamın tek sebebi kulübün Cem Uzan’ın elinde giderek, halktan, camiadan kopması ve patron kulübü haline gelmesini engellemekti” ifadelerini kullandı.

G.Saray yönetimini beğenmediğini dile getiren Altaylı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Başkan Canaydın, pırıl pırıl bir insan ama çok yanlışı var. Camiada yaptığı işlerden dolayı yalnızlığa mahkum olduğu için son derece vasıfsız bir yönetimle çalışıyor. Çünkü Canaydın, iyi bir şirket yöneticisi değil. Canaydın’ın takımda etkinliği olmaz. Terim’i getirerek Galatasaray’ı iki senede 70 milyon dolar zarara soktu.”

“YILDIRIM TÜRK FUTBOLUNA MAFYAYI SOKTU”

Fatih Altaylı eleştiri oklarını Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a da yöneltti. “Aziz Yıldırım’ın poposunu yalayanların hepsi Yıldırım’a karşı dururken, onu savunan yazıları ben yazdım” diyen Altaylı ilginç bir iddiada da bulundu: “Aziz Yıldırım ile tek meselem, Yıldırım’ın Türk futboluna mafyayı sokmasıdır.”

207
GALATASARAY / Adnan Polat esti, gürledi!
« : 08 Kasım 2007, 16:46:15 »
Servet’in attığı son dakika golü ile ligin zirvesinde kalmayı başaran Galatasaray’da yönetim ilk kez Kalli’ye sert çıktı ve soyunma odasına inerek oyuncuları uyardı. Hayli zorlu geçen Antep seyahatinden dönüşte ise Adnan Polat Alman teknik adamla uzun uzun konuştu. Yönetim kurulunun futbolculara para cezası vermesi de gündemde.

Sarı-Kırmızılı kulüpte, yönetim-Feldkamp ve Feldkamp-futbolcular arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Hakan-Lincoln olayı ile patlak veren gerginlik ve alınan başarısız sonuçlar üzerine Adnan Polat iyice su yüzüne çıkan problemlere neşter vurdu.

Polat, futbolcular ve Kalli’nin arasındaki gerginliği bitirmek için köprü görevi yapmaya karar verdi. Tecrübeli yönetici gerekirse radikal kararlar bile alınabileceğini Alman hocanın yüzüne söyledi ve “Biz kulüp olarak teknik adamların işine karışmayız. Sizin de karışmıyoruz ama bu maçta yaptığınız tercihler beni de şaşırttı” diyerek Gaziantep maçında sahaya çıkan kadro ve performansına dikkat çekti.

Kalli ise futbolcularının konsantrasyon sorunu çektiğini söyleyerek kendini savundu. Beşiktaş derbisi öncesi hem Lincoln’ü hem Hakan Şükür’ü kadro dışı bırakarak herkesi şoke eden Karl Heinz Feldkamp, Bordeaux maçı sonrası başta Linderoth olmak üzere mağlubiyetin futbolcular yüzünden olduğunu söylemişti.

Bu durumdan rahatsız olan oyuncularda gözle görülen bir düşüş yaşanırken takım içinde Alman hocaya karşı bir cepheleşme olduğu öğrenildi. Ayrıca sezon başından bu yana ilk kez Kalli’ye karşı yüksek sesler çıkmaya başladı. Sakatlığı sebebiyle takımla çalışamayan ve sadece 3 antrenman yapabilen Lincoln’ün oynatılması ise herkesi şaşırttı.

Servet’e ilginç yasak

G.Antep ile oynanan lig maçında attığı son dakika golü ile gündeme oturan Servet Çetin’e yasak geldi. Maçın uzatma dakikalarında ofsayta düşen ancak attığı gol ile takımının 1 puanını kurtaran Servet maç sonrası açıklama yapmazken, dün de basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında, “Konuşmam yasak. Kulüpten izin alın” açıklamasını yaptı.

208
GALATASARAY / "Hocam ne oldu, kural mı değişti?"
« : 08 Kasım 2007, 16:45:42 »
Beşiktaş maçı öncesi aldığı kadro dışı bırakılma cezası yüzünden morali hâlâ bozuk olan Hakan Şükür’ün geçtiğimiz hafta yaşanan bir olayla ikinci kez yıkıldığı öğrenildi.

G.Antep maçı hazırlıkları için Florya’da çalışma yapan Sarı-Kırmızılılar’da, Ümit Karan’nın oğlu Ümit Can’ı tesislere getirmesi ardından da sahada onunla oynaması üzerine Hakan Şükür’ün Ahmet Akcan’a, “Hocam ne oldu, kural mı değişti?” dediği bildirildi. Akcan’ın bu sözler üzerine moralinin bozulduğu dile getirildi. Belindeki rahatsızlık nedeniyle oynayamadığı iddia edilen H.Şükür’ün sakatlığının geçmesine rağmen kadroya alınmadığı da ortaya çıktı. G.Antep karşılaşması için hazır olduğunu söyleyen Hakan’ın kafileye alınmaması ile Florya’daki gerginlik zirveye çıktı. Yakın arkadaşlarına, futbolu bırakma noktasına geldiğini söyleyen Hakan Şükür, Adnan Polat’ın devreye girmesiyle sakinleşebildi. Tecrübeli futbolcu dün yapılan idmanda da takımla birlikte çalıştı.

209
GALATASARAY / Hakan Şükür idmanda
« : 08 Kasım 2007, 16:44:40 »
Galatasaray, UEFA Kupası'nda İsveç'in Helsingborg takımıyla 8 Kasım Perşembe günü yapacağı grup maçının hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor maçının ardından, bugün Helsingborg maçı için çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki antrenman, akşam basına ve taraftara kapalı yapıldı. Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev yapan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular önce kondisyon, ardından dar alanda teknik bir çalışma gerçekleştirdi.

Hakan'ın, takımla birlikte çalıştığı antrenmana, tedavileri süren Ayhan, Özgürcan ve Okan katılmadı. Bu oyuncular tesislerdeki sağlık merkezinde tedavi olurken, daha sonra antrenör ve fizyoterapistler eşliğinde özel çalışmaya tabi tutuldu.

Galatasaray, yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla Helsingborg maçının hazırlıklarını sürdürecek.

210
GALATASARAY / "Mucize beklemekten başka çaremiz yok"
« : 08 Kasım 2007, 16:44:15 »
Galatasaray'ın UEFA Kupası H Grubu'ndaki rakiplerinden İsveç'in Helsingborgs takımı, grubun favorisi olarak Galatasaray'ı gösterdi. 8 Kasım Perşembe günü İstanbul'da Galatasaray'a konuk olacak Helsingborgs IF takımı oyuncuları, Galatasaray'ın büyük bir kulüp ve grubun favorisi olduğu konusunda hemfikir olduklarını söylediler. Galatasaray'la yapacakları maçın heyecanını şimdiden yaşamaya başladıklarını söyleyen Helsinborg'lu oyuncular, kuralar çekilir çekilmez, Galatasaray'la ilgili maç bantlarını izlemeye başladıklarını belirttiler.

Teknik Direktör Stuart Baxter, korkularını saklamanın bir faydası olmadığını söyleyerek, "Galatasaray'ın tarihini biliyorum. Kuralar çekilir çekilmez oyuncularımla Galatasaray'ı incelemeye aldık. İlk maçın deplasmanda olması bizim için ikinci bir zorluk. Galatasaray taraftarları önünde oynamanın güçlüğünü biliyorum. Çünkü ben çok maçlarını izledim. Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Viyana'da antrönörlük yaptım. Türk takımlarını ve bir çok oyuncuyu iyi tanıyorum. Galatasaray hiç şüphesiz grubumuzun favorisi. Bizim İstanbul'da mucize beklemekten başka çaremiz yok. Linderoth gibi iyi bir oyuncuları var. O'nu yakından tanıyoruz. Ayrıca Hakan Şükür, kıdemli ve tecrübesinin zirvesinde isim yapmış bir futbolcu. O'nu tanımayan yok." dedi.

Türk futbolunun çok ilerlediğini Baxter, "İstanbul'a gitme heyecanı daha şimdiden sardı. Biz orada elimizden geleni yapacağız. İdmanlarımızı daha çok ilk 11 ile ayrı yapmaya başladık. Türk futbolu çok ilerledi. Avrupa'da en çok tanınlar, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor. Milli takımınız da çok iyi"şeklinde konuştu.

Helsinborg kaptanı ve Henrik Larsson da, grubun favorisini Galatasaray olarak gösterdi. Larsson, Linderoth'tan Galatasaray hakkında bilgi almaya çalışacaklarını ancak Linderoth'un bilgi vereceğini sanmadığını ifade ederek, "Galatasaray büyük bir kulüp. Avrupa'da kendisini ispatlamış durumda. Ancak biz, Galatasaray gibi büyük bir başarıya imza atmış değiliz. İşimiz çok zor. Galatasaray'ı yenmemiz mümkün görünmüyor" dedi.

İsveç ekibinin orta saha oyuncularından Anderas Jakobsen de tüm takım olarak Galatasaray'ı şanslı gördüklerini vurgulayarak, "Galatarasay'da çok iyi oyuncular var. Hakan Şükür'ün oynaması bizim moralimizi bozar. İstanbul'da oynayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yatıp kalkıp Galatasaray'ı konuşuyoruz" şeklinde konuştu

211
1999-00 Avr. Şam. Ligi Galatasaray - Chelsea FC 0 - 5

bu yenilgiyi ne zmn aldık hiç hatırlamıyorum :)
ben ahtırlıorum ya salla be kardeş   :)
ya zaten sallıyorum o sene UEFA'yı alarak unutturmuşuzdur biz o yenilgiyi :)

212
İşini iyi yapmayacak hakemleri görevinden almak

213
Kesinlikle Ulaşamaz.!

214
ANKETLER / Kaka mı?? C.Ronaldo mu??
« : 08 Kasım 2007, 14:50:22 »
C.Ronaldo'nun müthiş bir bileği var. Ve istediği zaman seyirciyi coşturabiliyo çok güzel hareketler yaparak. Kaka ise sade bir oyun sergiliyo ama 90 dakika sahada kalmasını biliyo. Bence Kaka

215
ANKETLER / FENERBAHÇE - PSV EİNDHOVEN
« : 08 Kasım 2007, 14:48:31 »
Fenerbahçe takımını uzun süreden beri böyle bir oyun oynadığını görmemiştim. İlk yarı Psv nerdeyse Fener'in kalesine gelemedi. Fener'de oynadığı etkili oyunla ard arda bulduğu gollerle rahatladı ve maç boyunca kontrollü oynayarak kazanmasını bildi. Ama Fener'in kazanmasında etkili olan oyuncu Alex'ti. ;)

216
ANİMASYONLAR / Kim 500 Milyar İster?
« : 08 Kasım 2007, 14:45:37 »
Sağol