İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - emre 123

Sayfa: 1 [2]
13
BEŞİKTAŞ / Türk olmak istiyorum
« : 07 Haziran 2010, 10:08:28 »
              Beşiktaş'ın Slovak yıldızı, yaklaşan Dünya Kupası öncesi milli takım kampından Siyah-Beyaz mesajlar gönderdi: “Türkiye'yi çok seviyorum ve Türk olmak istiyorum. Kimse merak etmesin önümüzdeki sezon bizim yılımız olacak”
Filip Holosko... O, Rodrigo Tello ile birlikte Beşiktaş’ın Dünya Kupası’ndaki iki gururundan biri... Gerek attığı goller gerekse sergilediği mücadele futbol Slovak yıldızı tribünlerin gözdeleri arasına soktu. İki sezon önce kazanılan iki kupada emeği büyüktü. Ancak geçen sezon büyük şanssızlıklar yaşadı.

Dünya Kupası’nda ilk kez mücadele edecek Slovakya ondan çok şey bekliyor. Sempatik yapısı ve sıcakkanlı kişiliğiyle Beşiktaş’ta olduğu gibi milli takımının da neşe kaynağı olan Holosko, kampta FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Söz şimdi Filip Holosko’da:

“İki sezon önce iki kupa aldık, çok başarılı olduk. Ama geçen sezon işler istediğimiz gibi gitmedi. Ancak bunlar futbolun içinde var. Bazen şanssızlık yakanızı bırakmıyor. Biz özellikle ben de başta olmak üzere sakatlıktan takım olarak çok çektik. Ayrıca sezona iyi başlayamamıştık. 6 maçta sadece 6 puan alabilmiştik. Aslında sonradan toparlanıp, 10 maç yenilmedik, bunların sekizinde ise galip geldik. Ama sonuna getiremedik. Tabi burada yaşadığımız talihsizliklerin etkisi de büyüktü. Hakem hataları da buna dahil, bazen futbolda şans yanınızda olmuyor. Ancak kimse merak etmesin, gelecek sezon Beşiktaş’ın yılı olacak. Taraftarımız bize güvensin bu sezonun acısını çıkaracağız. Kadro kalitemiz birçok takımın üzerinde ve iki kupaya yine talibiz.”

‘Yuvada kalacağım’
“Türkiye Süper Ligi artık Avrupa’nın önde gelen ligleri arasında. Gerçekten Süper Lig’de oynanan futbolun içinde mücadele üst düzeyde yaşanıyor. Özellikle savunmalar çok sert. Bursaspor’un bu sezonki şampiyonluğuyla artık bazı şeyler değişmeye başladı. Onları bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum ama başarının kalıcı olması gerekiyor. Türkiye’de Bursaspor ile adımın anıldığını duyuyorum. Türkiye’de başka bir takımın formasını giymem. Beşiktaş’ı eğer beni istemezlerse ancak Avrupa’nın önemli bir kulübüne tercih edebilirim.”

14
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta Juande Ramos sesleri
« : 07 Haziran 2010, 10:06:49 »

Teknik direktör arayan Beşiktaş'ın gündemine giren son isim İspanyol Juande Ramos.

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, sağlık sorunları yüzünden kulüpten ayrılan Mustafa Denizli'nin yerine teknik direktör arayışlarına devam ediyor.

Yönetim kurulundan aldığı yetki ile adaylarla görüşmelerde bulunan Demirören'in, Bernd Schuster ve Mircea Lucescu'nun ardından Juande Ramos ile temasa geçtiği öğrenildi.

Joachim Löw, Manuel Pellegrini ve Felix Magath gibi isimleri de listesine alan Demirören'in Ramos ile biraraya gelmesi bekleniyor.

55 yaşındaki Juande Ramos, Sevilla'yı üst üste iki UEFA Kupası şampiyonluğuna taşıdıktan sonra görev yaptığı Real Madrid, Tottenham ve son olarak CSKA Moskova'dan kısa sürede gönderildi.

Keçeli ve Saka yabancıya karşı

Başkan Demirören'in, takımın yeni teknik patronunun yerli mi, yabancı mı olması konusunda yönetim kurulu üyeleri arasında bir oylama yaptığı ortaya çıktı.

Oylamada 18 yönetim kurulu üyesinden 16'sının yeni teknik adamın yabancı olması yönünde fikir beyan ettiği belirtildi.

Sadece ikinci başkan Metin Keçeli ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Saka'nın yeni teknik adamın Türk olması yönünde görüş bildirdi

15
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / co-admin ya da admin
« : 21 Mayıs 2010, 21:42:55 »
YAŞ : 15
İSİM : emre
YER : türkiye-trabzon
turnuvacafem.com vb gibi siteler de mod-admico adminlim vardır

16
Müşterilerimize Özel / abiler lutfen bakın
« : 24 Ağustos 2008, 16:21:31 »
abi benim arkadas var admin yaptım onu oda ftp sifresini değistirdi.. :(ban) :(ban)  nasıl hackliyebilirm onu yada onu siizn siteye uye yaparsam  hackliyebilirmisiniz #sin# #sin# #sin#

17
FİFA 08 MEYDAN OKUMA BÖLÜMÜ / CEMALAKKO -emre 123
« : 12 Haziran 2008, 08:01:58 »
CEMALAKKO -emre 123



CEMALAKKO  ya meydan okuyorum gelsin etsin benle

18
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / YORUM VE İDDİA
« : 11 Haziran 2008, 22:26:23 »
MAC DEDİKLERİ GİBİ CIKANA 15 REP BİLMEDİYSE EMRE 123 E 15 REP
HERKESİN YIRUMLARINI BEKLİOM

Sayfa: 1 [2]