İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - emre__haznedar

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
121
BEŞİKTAŞ / Bobo transferine son nokta kondu!
« : 17 Temmuz 2008, 12:03:50 »
Türkiye'ye dönen Beşiktaş'ta havalimanında kamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Menajer Sinan Engin, 14 günlük bir kamp çalışması yaptıklarını belirterek, "Teknik, fizik ve kaynaşma açısından çok iyi bir dönem geçirdik. Bir tatsızlık dışında her şey çok güzeldi. Kamp boyunca 4 tane hazırlık maçı yaptık. Dünkü oynadığımız hazırlık maçının sonucu bizim için çok önemli değil. Hocamız bir sürü futbolcu arkadaşlara da şans verdi. Her şey iyi gidiyor, iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Şimdi 2 günlük bir tatilimiz var ve bu iki günlük aranın ardından cumartesi sabahı antrenmanlarımıza başlayacağız. Çarşamba günü de tekrar Avusturya'ya geçeceğiz. Bu biraz daha yüksek seviyede ve ciddi bir kamp olacak. Bu defa daha güçlü rakiplerle karşılaşacağız" diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin golcü ismi Bobo'yla ilgili yapılan değerlendirmelere katılmadığını ve bu oyuncunun kesinlikle isteksiz olmadığını da söyleyen Engin, "Bobo takımdan ayrılmayacak. Basında her gün Bobo'nun gideceği yönde haberler geçiyor. Ayrıca Bobo'ya da gelen bir teklif yok. Bobo çok iyi bir oyuncu, satmayı da düşünmüyoruz. Fahri Tatan ile ilgili de Konyaspor ile bir görüşmemiz var" şeklinde konuştu.

Sinan Engin, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez olayı içinde "O konu bitti, kapandı gitti" dedi.


122
FENERBAHCE / F.Bahçe yine galibiyet göremedi
« : 17 Temmuz 2008, 12:00:47 »
Stadion SV Wörgl'de oynanan maçın 90 dakikasında iki ekip de yakaladığı gol pozisyonlarından sonuç alamayınca maç golsüz eşitlikle sonuçlandı. 0-0

F.Bahçe ilk oynadığı hazırlık maçında Swindon Town ile 1-1 berabere kalmıştı.

İspanyol teknik adam Luis Aragones, F.Bahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza'ya 90 dakika boyunca forma şansı vermezken, sakat olan Deivid ve Vederson da forma giymeyen diğer isimler oldu.

Maçın ilk yarısında etkili gözüken F.Bahçe, özellikle Alex'in güzel oyunuyla Sparta Prag kalesinde sık sık tehlikeler yarattı ancak bu fırsatlar Sarı-lacivertlilere gol getirmedi. Aragones ikinci yarıda Uğur'un yerine Gürhan, Semih'in yerine Kezman, Alex'in yerine Burak, Deniz'in yerine Maldonado ve Gökhan'ın yerine Önder'i oyuna sürse de bu değişiklikler F.Bahçe'ye golü getirmedi. İkinci yarıda etkili olan taraf Sparta Prag'tı ancak kalesinde başarılı kurtarışlar yapan Volkan rakip futbolculara gol izni vermeyince 90 dakika golsüz eşitlikle sonuçlandı

123
SUPER LİG ÖZEL / Chelsea Ribery'e kanca attı
« : 17 Temmuz 2008, 11:59:41 »
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea Kulübü, geçtiğimiz sezon Bayern Münih forması altında çok başarılı bir sezon geçiren Frank Ribery için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Scolari’nin Fransız yıldızın transferi konusunda ısrarcı olduğu ve Chelsea’nin Bayern Münih’e astronomik bir teklif götürmeye hazırlandığı bildirildi. İngiliz ekibinin Ribery’den sonuç alamaması halinde Real Madrid formasını giyen Brezilyalı Robinho’ya yöneleceği bildirildi.


124
BEŞİKTAŞ / F.Bahçe otobüsüne taşlı saldırı
« : 17 Temmuz 2008, 11:57:37 »
ksr bakmayın yanlış oldu aklım karıştı

125
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş komik duruma düştü
« : 17 Temmuz 2008, 11:56:29 »
Siyah-Beyazlı ekibin Gordon Schildenfeld transferi Hırvatlar arasında alay konusu olmuş. Basın bu nasıl kulüp diye sormuş!
Beşiktaş'ın Gordon Schildenfeld transferine Hırvatlar kahkalarla gülmüşler.. Siyah-Beyazlı ekibi komik duruma düşüren olayı Nilay Yılmaz, Milliyet'teki köşesinde kaleme alırken orta çıkan durum, transferin vahametini göstermesi açısından oldukça çarpıcı... İşte Yılmaz'ın kaleminden Gordon transferi;

Drpiç'in yerine Gordon'u verelim!
Ersin Düzen Türkiye-Hrıvatistan maçı öncesi Hırvat kampında geçirdiği sürede Hırvat gazetecilerle sohbet etme imkanı bulmuş.

Konu Beşiktaş’ın transfer beceriksizliği Dino Drpic ve Gordon Schildenfeld’e de gelmiş elbet.

Bizim de bildiğimiz üzere Beşiktaş yönetimi, Drpic’in internette dolaşan “uygunsuz” görüntüleri üzerine Dinoma Zagreb Başkanı’na da durumu anlatıp, “Biz transferden vazgeçtik” deyip, bonservis ücretini geri istemiş.

Zagrep Başkanı da “Kusura bakmayın, biz parayı kullandık. Size para yerine başka oyuncu verelim. Gordon da, Drpic kadar iyi oyuncudur” ve benzeri şeyler söylemiş.

Çok gülmüşler
Beşiktaş yöneticileri de parayı kurtaramayacaklarını anlayınca ve stopere ihtiyaçları olduğu için “Tamam” demişler ve böylece Gordon transferi gerçekleşmiş.

Hırvat gazeteciler Ersin’e “Biz bu transferi duyduğumuzda çok güldük, dalga geçtik” demiş Ersin’e. O da nedenini sormuş. Çünkü uzun zamandır Gordon’un gözlerinde problem olduğunu Zagrep Başkanı da, futbolcular da, Hırvat basını da biliyormuş.

Hırvat gazeteciler “Beşiktaş nasıl bir kulüp ki, araştırmadan, sağlık kontrolünden geçirmeden oyuncu alıyor” diye gülmeye devam etmişler Ersin’le konuşurken...

Bizim buralarda yapılan transfer beceriksizliğine en güzel örnek bu halde... Ve bu örneğin transferler konusunda kendisine çok güvenen ve sürekli bu işten ne kadar çok anladığını söyleyen Sinan Engin zamanında gerçekleşmesi de başka bir ironi.

126
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta kim neler yaptı?
« : 17 Temmuz 2008, 11:55:06 »
Oynadığı dört hazırlık maçında 3 galibiyet, 1 yenilgi alan Beşiktaş’ta satışa çıkarılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman mumla arandı. Genç golcü Batuhan, performansıyla sivrildi.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya’daki birinci etap kampını tamamlayan Beşiktaş, dün Türkiye’ye döndü. Siyah beyazlılar, ikinci etap kampı için 23 Temmuz çarşamba günü yeniden Avusturya’ya gidecek ve 5 Ağustos’a kadar çalışmalarını sürdürecek. İlk etap kamp çalışmalarında oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve bir yenilgi alan Beşiktaş’ta yeni transferler fazla dikkat çekmezken, genç futbolcular ön plana çıktı. Özellikle Batuhan, kamptaki performansıyla göz kamaştırırken, yeni sezonda kadroyu zorlayacağını gösterdi.

Yerleri dolmaz

Beşiktaş’ın kampı aslında olaylı başladı. Avusturya’daki ikinci gününü tamamlayan siyah beyazlılarda kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın "Terlik" kavgası gündeme bomba gibi düştü. Saç saça, baş başa kavga etmelerinin ve yumruklaşmalarının ardından kamptan gönderilen ikilinin disiplinsiz davranışı büyük şoka neden oldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, geçen sezon transfer edilen Higuain, Diatta ve Schindelfeld’i de idmanlara almayarak bu oyuncuların takımla ilişkisini kesti.

Red Bull Salzburg ve St.Johann maçlarında gençlere şans veren Ertuğrul Sağlam, Bundesliga etkibi Bochum karşısında as kadrodaki oyunculara şans tanıdı. Üç maçta da üstün olan taraf siyah beyazlılardı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmuşlardı. Kamptaki son maçta ise Romanya’nın güçlü temsilcisi Steau Bükreş ile karşılaşan Beşiktaş, yeni transferler ve ideal kadrosuyla sahaya çıkmasına rağmen beklenen futbolunu sergileyemedi. Sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, son sınavında tat vermedi. Ertuğrul Sağlam’ın isteğiyle yönetimin hiç düşünmeden renklerine bağladığı yeni transferler, gönderilen İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’i mumla aratacak görüntüde. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi, Ertuğrul Sağlam’ın bir dediğini, iki etmedi. Ne eski futbolcular ne de yeni transferler parladı. Genç oyuncular o kadar olağanüstü bir performans sergiledi ki, kampın gözdeleri oldu.

Kampın karnesi

HAKAN ARIKAN: Yan toplarda ve birebir rakip forvetle karşı karşıya kaldığında çok zayıf. Topları elinden kaçırıyor. Beşiktaş kalesinde emanet gibi duruyor.

SİVOK: Futbolu bildiği kesin. Ama ekstra özellikler taşımıyor. Toraman’ın yerini dolduramaz.

KORCAN: PAF takımdan yetişen önemli bir kaleci. Şans verildiğinde çok iyiydi.

ERDEM KÖSE: Hakan Arıkan’dan daha iyi bir performans gösterdi. S.Bükreş maçında ikinci yarıda oyuna girdiğinde, rakip forvetlere geçit vermedi.

ALİ TANDOĞAN: Bildiğiniz gibi. Hırslı. Fakat, Sağlam’ın bir maç oynatıp, üç maç kulübede tutması güvenini yitirmiş.

SERİC: Ne zaman, ne yapacağı belli olmayan önemli bir oyuncu. Tecrübesi ile oynuyor. İsabetli transfer.

SERDAR KURTULUŞ: Önemli bir sakatlık atlattıktan sonra sahalara dönmesi sevindirici. Tigana döneminde defansın önünde yer bulan Serdar, Sağlam’ın sisteminde sağ kanatta görev yapıyor.

ZAPATOCNY: Gökhan Zan’dan çok daha sağlam. Panik yapmıyor. Soğukkanlı. Fiziği, adaleleri muhteşem. Antrenmanlara çıktığında sinema sanatçılarını andırıyor. Sarı saçları, pazuları ve görüntüsü hoş. Defansın önemli yıldızı olur..

TUNA ÜZÜMCÜ: Çok eleştirildi. Ama yürekten oynaması avantajı. Gençlerbirliği’ndeki görüntüsünden çok iyi.

FAHRİ: Kampın en çalışkan oyuncusuydu. Takım arkadaşları ona "Süper Mario" adını taktı. İyi çalışması başına dert oldu ve Konyaspor’a gönderildi. Hocası son gün, "Sana ihtiyacım yok" dediğinde yıkıldı. Yazık oldu.

EMRE ÖZKAN: Alt yapıda sergilediği futbolla klasını kanıtlamıştı. İbrahim Kaş gibi yurt dışına giderse kimse şaşırmasın.

EKREM DAĞ: Avusturya’da alt yapı eğitimi almış olan oyuncu fiziğinden çok yüreğini ortaya koydu. 11’i zorlar.

CİSSE: Tek top oynaması ve riske girmeden oyun kurması artıları. Son hazırlık maçlarında isteksiz oluşu anlaşılamadı.

DELGADO: Kaptanlık bandını taktıktan sonra iyice keyiflendi. Antrenmanlarda topu ayağına aldığında kapmak imkansız. Ama maçlarda yaratıcılık gücünden çok uzaktaydı.

AYDIN KARABULUT: Teknik kapasitesi tartışılmaz. Yine kampın iyileri arasındaydı. Asistleri ve inancından bir şey kaybetmemiş. A takım da oynar.

MEHMET SEDEF: Bu yıl değişik, koşan, teknik kapasitesi üst düzeyde ve hırslı bir görüntüsü var. Sağlam’ın şans vermesi halinde patlama yapacak

TELLO: Ölü topların usta ismi. Sadece duran toplarda sahnede. Defansif yönü hiç yok. Ofansif düşünceyi taşıyor. Orta sahada etkisini kaybetmiş.

HOLOSKO: Kampın en neşeli insanı. Arkadaşlığı, antrenmanlardaki yardımlaşması ve hazırlık maçlarındaki görevini en iyi şekilde icra etti. Takımın değişmezlerinden.

CAN ERDEM: Forvete yakışıyor. Ama yeterli paslar alamıyor.

NOBRE: Geçen yıldan daha tempolu. Sahaya çıktığında koşmadık yer bırakmadı. Forvet oyuncusu asist bekler. O da bekliyor

BOBO: Gidecek mi, kalacak mı belirsizliğinde. Kampın morali bozuk oyuncuları arasında yer aldı. Yine de top ondayken rakip defans oyuncularının eli ayağına dolaşıyor

RIZA ŞEN: Ertuğrul Sağlam sahip çıktığı takdirde, siyah beyazlı taraftarların gururu olur.

ERGUN: Sağlam tarafından fazla şans verilmedi. Özel bir oyuncu olduğu ortada.

RASİM : Fiziği ve zekası ile gelecekteki yıldız olacak.

SEZER SEZGİN: Antrenmanlarda topu ayağına aldığında yabancı transferler dahil herkesin takdirini topluyor.

SERDAR ÖZKAN:

Tatilini çok iyi geçirmiş. Kültür fizik ve kondisyon çalışmalarında takımın en önde geleniydi. Kampın son dönemlerinde aşırı yüklenme nedeniyle adale sorunu yaşadı. Lige hazır.

Yeni golcüye gerek yok

BATUHAN: Adam "Gol" için dünyaya gelmiş. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında forvette her an gol pozisyonu oluşturan üreticiler arasında yerini almış. Gol atmak kadar asisti de seviyor. Bobo giderse forvete yeni milyon dolarlar akıtmaya gerek yok.

127
FENERBAHCE / F.Bahçe'nin canını sıkan 7 sorun
« : 17 Temmuz 2008, 11:49:30 »
Deivid'den sonra Vederson'un ciddi sakatlığı, diğer yıldız oyuncuların durumlarındaki belirsizlik teknik heyeti ve yönetimi huzursuz ediyor...

1 Emre Belözoğlu
Emre Belözoğlu’nun transfer haberi futbol camiasına bomba gibi düşmüştü. Fakat milli futbolcunun sakatlığı herkesi düşündürüyor. Kısa dönem askerliği için hazırlık kampına da katılmayan yıldız oyuncunun Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde forma giymesi zor gibi.

2 Deivid de Souza
Avusturya kampının hemen başında büyük bir şanssızlık yaşandı. Sambacı Deivid’in ayağı çime takılıp talihsiz bir şekilde kırılması teknik heyeti büyük şoka uğrattı. Ameliyat olan Brezilyalı oyuncunun en az 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olması yeni sezon öncesi taktik planları alt-üst etti.

3 Mehmet Aurelio
Takımın dinamosu Mehmet Aurelio, Yıldırım-Tutumlu çekişmesinin alevlenmesiyle sürpriz bir şekilde İspanya’nın Real Betis takımıyla anlaştı. Sarı-Lacivertli yönetim, tecrübeli oyuncunun yerini doldurmak için girişimlerini sürdürüyor ancak henüz bir transfer kesinleşmedi.

4 Tümer Metin
Orta sahada sakatlıkların çok olması nedeniyle sıkıntı çeken Fenerbahçe’de, Avrupa Şampiyonası’nın ardından takıma dönen Tümer Metin’in de hâlâ iyileşmemesi Aragones’in canını sıktı. Tümer’in ne zaman hazır olacağı ve takıma katkı sağlayacağı büyük bir soru işareti.

5 Luis Aragones
İspanya’nın yüksek tirajlı gazetesi MARCA, kapağında şu habere yer verdi: “Valencia yönetiminden Aragones’e çağrı: Fener’i bırak, hemen bize imza at!” Bu ‘ahlaksız teklif’ camianın midesini bulandırdı, Başkan Aziz Yıldırım hemen Avusturya kampına katılıp Aragones’le özel bir görüşme yaptı.

6 Gökçek Vederson
Gökçek Vederson, sol dizindeki meniskus ile yan bağlarıyla ilgili olarak Augsburg’ta doktor kontrolünden geçti. Yapılan tetkikler neticesinde Vederson’un dizine operasyon yapılması kararı verildi. Hemen ameliyat edilen tecrübeli oyuncu yaklaşık üç ay boyunca formasından ayrı kalacak.

7 Volkan Demirel
Bütün bu sorunlara bir de kaleci krizi eklendi. Ada basınında çıkan haberlere göre Manchester City, Volkan Demirel için harekete geçti. Milli file bekçisi bu cazip teklifi kabul ederse, yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe bu defa yerli kaleci arayışına girmek zorunda kalacak.

128
SUPER LİG ÖZEL / Hakan merak edilenleri yanıtladı
« : 17 Temmuz 2008, 11:48:12 »
Hakan merak edilenleri yanıtladı
17 Temmuz 2008 Perşembe 11:15
Milli futbolcu Hakan Şükür, Başbakan Erdoğan ile görüşmesinden sonra merak edilen soruları yanıtladı..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milli futbolcu Hakan Şükür'ü makamında kabul etti.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulün ardından bir açıklama yapan Hakan Şükür, ''Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı ile bir araya geldik. Bugün de daha önceden planlanmış ama yoğun program nedeniyle bugüne kadar sarkmış bir görüşme gerçekleşti. Başbakanımızla çok defa görüşmüştük. Bugün de geleceğimle ilgili sohbet ettik'' diye konuştu.

Futbolu bırak, başkan adayı ol...
Başbakan Tayyip Erdoğan ile dün bir görüşme yapan Hakar Şükür'e Erdoğan'ın "Futbolu bırak, Sakarya'dan belediye başkanı adayı ol" dediği iddia edildi. Hakan ise "Siyaset konuşmadık" dedi.

Belediye başkanı Hakan Şükür
G.Saray'dan ayrılan Hakan Şükür dün Başbakan Erdoğan ile görüştü. Kariyerine nokta koyup koymama konusunda bir karar veremeyen Hakan'a Erdoğan'ın "Futbolu bırak. Seni önümüzdeki seçimlerde Sakarya'da belediye başkanı adayı gösterelim" dediği iddia edildi.

Hakan Şükür iddiaları yalanladı
Ancak Başbakan Erdoğan ile konuşmasının ardından basının karşısına çıkan Hakan Şükür bu iddiayı yalanlayarak basın mensuplarının, ''Belediye başkanlığı adaylığın gündeme geldi mi'' sorusu üzerine Hakan şükür, ''Kesinlikle böyle bir şey yok. Hiç siyaset konuşmadık. Sadece benim sportif yanımla ilgili ne yapmam gerektiği hakkında konuştuk. Geniş bir ailem var. Geleceğimi ona göre şekillendirmek zorundayım. Her şeye karar verdikten sonra karşınıza çıkıp açıklama yapacağım'' yanıtını verdi.

Yurt dışı olmazsa bırakırım...
Basında futbolu bırakacağı yönündeki yorumların kendisini çok rahatsız ettiğini belirten milli futbolcu, ''Çok cazip teklifler alıyorum. Sağolsun benimle ilgili kulüp başkanlarının güzel yorumları var. Yurt içinde futbol oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Bunu açıkça söylüyorum. Aile şartlarımın da iyi olduğu bir kulüpte yurt dışında oynamak istiyorum. Eğer yurt dışında oynayamazsam veya gitmek istemezsem de futbolu bırakabilirim'' dedi.

Şükür, ''Başbakanın herhangi bir tavsiyesi oldu mu'' sorusu üzerine, ''Hayır, herhangi bir tavsiyede bulunmadı. Hayırlısı ne ise o olsun dedi'' şeklinde konuştu.

Şu anda siyaseti hiç düşünmediğini vurgulayan milli futbolcu, ''Zamanı gelince buna karar verilir. Görüşmede ne siyaset, ne barış elçiliği, ne de belediye başkanlığı gündeme geldi. Sayın spordan sorumlu bakanımız da yanımızdaydı. Sadece spordan konuştuk'' dedi.

''Federasyon başkanlığı gündeme geldi mi'' şeklinde bir soruya ise Hakan Şükür, ''Hiç öyle bir şey gündeme gelmez. Böyle bir şeyi, böyle bir zamanda konuşacak kadar acımasız değilim'' yanıtı verdi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37