İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Force23

481
SERBEST BÖLGE / 468974694
« : 11 Eylül 2007, 10:36:37 »
469469

482
SERBEST BÖLGE / 412414
« : 11 Eylül 2007, 10:36:30 »
124141

483
SERBEST BÖLGE / azaz
« : 11 Eylül 2007, 10:36:04 »
azaz

485
YEREL HABERLER / Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor
« : 11 Eylül 2007, 10:32:46 »
force olay öyle değil gerçekten proje iptal edildi sanırım

Hmm neyse biz yine bekleyelim belki sonradan haber verirler  :-\

486
YEREL HABERLER / Dilini eşek arısı soktu
« : 11 Eylül 2007, 10:32:08 »
VALA DÜŞÜNMESİ BİLE KORKUNÇ BİŞE :)

Ewt  :-[

487
YEREL HABERLER / Belediye otobüsüne taşlı sadırı
« : 11 Eylül 2007, 10:29:48 »
İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesi, Kahramanlar semtinde belediye otobüsüne saldırı düzenlendi. Seyir halindeki otobüse taş atan şahıslar, aracın camının kırılmasına neden oldu.

 
Edinilen bilgiye göre Buca'dan Bornova istikametine gitmekte olan 35 DYL 14 plakalı belediye otobüsü, Kahramanlar köprü altından geçerken, kimliği belirsiz kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Olayda otobüsün arka kapı camı kırıldı. Şoför M.C. (40), "Buca'dan Bornova'ya gidiyordum. Otobüste yaklaşık 30 kişi vardı. Bir anda bir ses duydum. İçerdeki yolcular çığlık atmaya başladı Ben de otobüsü yol kenarını çektim. Baktığımda aracın arka kapı camı kırılmıştı. Şükür ediyorum ki araçta bulunan yolculara bir şey olmadı. Bunları yapanlar nasıl insanlar?" diye konuştu. Otobüste bulunan yolcular, yoldan geçen diğer bir otobüsle yollarına devam etti.


488
YEREL HABERLER / - ÜMRANİYE'DE SES BOMBASI PANİĞİ
« : 11 Eylül 2007, 10:29:32 »
İSTANBUL (İHA) - Ümraniye'de bulunan ve içinde vergi dairesi de barındıran İstanbul Çarşısı'nda ses bombası patladı. Patlamanın ardından kısa süreli paniğin yaşandığı olayda, küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay 00.30 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu'da bulunan İstanbul Çarşısı'nda yaşandı. Patlama, vergi dairesi ile hemen yanında park halinde bulunan 34 RP 439 plakalı bir minibüsün arasında meydana geldi. Çıkan ses üzerine kısa süreli panik yaşandı.
 
Olayın meydana geldiği yere gelen vatandaşlar, aracın ve vergi dairesinin camlarının kırıldığını ifade etti. Polis ekipleri, yaptıkları ön incelemede, olayda kullanılan patlayıcının ses bombası olduğunu tespit etti.

Bu arada olayda camı kırılan minibüsün sahibinin birileri ile husumeti olduğu, bu saldırının minibüse yönelik olabileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis ekipleri, vergi dairesi etrafında bulunan güvenlik kameralarına saldırıyı düzenleyen kişi veya kişilerin takılmış olabileceği ihtimali üzerine kamera görüntülerini incelemeye aldı.


489
YEREL HABERLER / Sığınakta sır dolu cinayet
« : 11 Eylül 2007, 10:28:53 »
İSTANBUL (İHA) - Kartal' da yaklaşık 40 metre uzunluğunda, daha önce sığınak olarak kullanıldığı tahmin edilen bir tünelde, bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, cesedin Tarık Güzeller'e (24) ait olduğunu belirledi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 18:00 sıralarında Kordonboyu Mahallesi, Sanayi Caddesi üzerindeki Devlet Demir Yolları'na ait arazide bulunan sığınakta meydana geldi. Polis ekipleri akşam saatlerinde ağaçlık alanda bulunan bir tünelden ağır kokular geldiği ihbarını aldı. Olay yerine gelen ekipler, 40 metre uzunluğundaki tünelin içinde, yerde yatan ve çıplak olduğu öğrenilen Tarık Güzeller' in cesedi ile karşılaştı.
 
Ceset üzerinde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri, Güzeller'in kalbinin üzerinde bıçak izi olduğunu ve ölüm nedeninin bıçaklanma olduğunu tespit etti.
 
Güzeller' in ailesi tarafından 5 gün önce Pendik Kurtköy Jandarma Karakolu'na kayıp müracaatı yapıldığı öğrenildi. Kadıköy'de bir alış-veriş mağazasında tezgahtar olarak çalışan Güzeller' in asıl ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak otopsi sonrasında ortaya çıkacak.



490
YEREL HABERLER / Hız yaptı canından oldu
« : 11 Eylül 2007, 10:28:17 »
İSTANBUL (İHA) Bakırköy Sahil Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazanın, direksiyon başında alkol alan sürücünün, aşırı hızlı ve dikkatsiz araç kullanması nedeniyle yaşandığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre alkollüyken direksiyon başına geçerek, minibüsüyle aşırı hız yapan Vedat Taşkın Orkunoğlu (31) isimli şahıs, Bakırköy Sahilyolu'nda park halindeki bir otomobile arkadan çarptı. Çarpışma sonrası devrilen minibüsün sürücüsü Orkunoğlu olay yerinde hayatını kaybetti, Orkunoğlu'nun 2 arkadaşı ise kazayı yaralı olarak atlatarak, hastaneye kaldırıldı. 00.00 sıralarında Bakırköy Sahil Yolu'nun İDO İskelesi karşısındaki üst geçidin altında yaşanan kazada, Yeşilköy istikametine ilerleyen Vedat Taşkın Orkunoğlu yönetimindeki 34 ZE 8476 plakalı transporter minibüs, üst geçidin yanındaki cepte park halinde bulunan 34 EJ 8973 plakalı Opel marka otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle önündeki 34 RPE 77 plakalı şahin marka bir başka otomobile doğru sürüklendi ve çarparak durabildi.
 
Minibüste bulunan Orkunoğlu'nun arkadaşları Üzeyir Teke (27) ve Hüseyin Yazan (30), Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza sonrası olay yerine gelen vatandaşlar, yan yatan minibüsü kaldırırken, yolda aşırı hızla zikzak çizerek ilerleyen minibüsün büyük bir gürültüyle park halindeki otomobillere çarptığını söyledi. Minibüsün kapısından aşağı sarkan Orkunoğlu'nun cesedinin etrafındaki bira şişeleri ise dikkat çekti.


491
YEREL HABERLER / Bunalıma girdi kendini astı
« : 11 Eylül 2007, 10:28:00 »
KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir şahıs, kendini iple asarak intihar etti.

Olay, Körfez ilçesi İlimtepe bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, uzun süredir bunalımda olduğu öğrenilen İsmail Karanfil, evinde kendini iple asarak intihar etti. Şahsın cesedi otopsi için Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ölen şahsın uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


492
KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde otomobilin çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

Kaza, Körfez ilçesi Hereke beldesi Küçükkaya Taşocağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Mahir Avcı (31), Muhlis M. idaresindeki 41 F 1689 plakalı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Muhlis M., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.