İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - irsad26

829
SUPER LİG ÖZEL / Unıted'a Gitmeyecek
« : 14 Ağustos 2008, 00:58:23 »
 Unıted'a Gitmeyecek

--------------------------------------------------------------------------------

Arsenal menajeri, Henry’nin İngiltere’ye dönmesinin tek yolunun Emirates’de oynamak ya da takımı çalıştırmak olduğunu düşündüğünü söyledi.

United’ın oyuncuyla ilgilendiği, ancak Fransız oyuncunun takımda kalarak ilk sezondaki performansını arttırmak istediği belirtiliyor.

Wenger, Arsenal’in resmi sitesine, “Onun İngiltere’ye döneceğine inanmıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Guardiola ise oyuncunun takımda kalıp Messi ve Bojan gibi gençlere deneyimlerini aktarmasını istiyor.

Henry daha önceki açıklamalarında, bir gün İngiltere’ye ancak Arsenal’in gençlerini çalıştırmak için dönebileceğini belirtmişti.

830
SUPER LİG ÖZEL / Bale Nikah Tazeledi!..
« : 14 Ağustos 2008, 00:57:51 »
Bale Nikah Tazeledi!..

--------------------------------------------------------------------------------

Premier Lig ekibi Tottenham, genç oyuncusu Gareth Bale ile sözleşme yeniledi.

19 yaşındaki sol kanat savunucusunun yeni sözleşmesi 2012 yılına kadar sürecek.
__________________

831
SUPER LİG ÖZEL / Antremanda 20.000 Kişi!..
« : 14 Ağustos 2008, 00:57:21 »
Antremanda 20.000 Kişi!..

--------------------------------------------------------------------------------

Cuma günü Hamburg ile sezon açılışına çıkacak Bayern’in bugünkü antrenmanını izlemeye resmi sitenin haberine göre 20000 taraftar geldi.

Takımın yeni teknik direktörü Klinsmann, “İnanılmaz bir atmosfer” diyerek şaşkınlığını vurguladı.

Takımın sakatlıktan dönen İtalyan forveti Luca Toni de antrenmana katıldı.

“Luca takıma adım adım adapte olacak” diyen Klinsman, 31 yaşındaki oyuncuyu Hamburg karşısında riske etmeyeceğinin sinyalini verdi.

“Taktiksel anlamda daha çok çalışmamız lazım. Bloklar arası çok boşluk oluyor. Kupada Erturf karşısında yediğimiz üç gol de bu hataların sonucu”

832
SUPER LİG ÖZEL / Son şans!..
« : 14 Ağustos 2008, 00:56:52 »
Son şans!..

--------------------------------------------------------------------------------

İspanya’dan alınan haberlere göre Katalan ekibi, 22 yaşındaki futbolcunun ülke dışına çıkmak istemediğini ve Silva’nın yalnızca Barcelona’dan gelecek bir teklife sıcak bakabileceğini biliyor. Valencia, başkan Vicente Soriano’nun David Silva ve David Villa’nın Mestalla’da kalacağını açıklamasıyla bu transfer dedikodularına son noktayı koymak istese de bu Barça’nın bu yoldaki ısrarını bitirmeye yetmedi.

Pep Guardiola, Katalan ekibinin yönetimine satılan Ronaldinho’nun yerine bir oyuncu alınması isteğini teknik sekreter Txiki Begiristain aracılığıyla iletti. Valencia, Silva’nın transfer dedikodularını yalanlarken Silva, bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. Silva’nın son birkaç gündür menajeri Julio Llorente’den gelişmeler hakkında bilgi almayı beklediği de söyleniyor.

Bu transferdeki tavrını iyice netleştiren Barcelona’nın Soriano’ya Silva için iyi bir teklif yapmasına kesin gözüyle bakılırken Silva’nın Mestalla’dan ayrılması taraftarlar için de kötü bir gelişme olacak.

Valencia’nın eski başkanı Juan Villalonga, Silva’nın hiçbir yere gitmeyeceği konusunda taraftarlara güvence vermişti. İspanyol haber kaynakları, Barcelona’nın Silva için 25 milyon avroyu gözden çıkardığına ve Valencia yönetiminin de

833
SUPER LİG ÖZEL / Adayım Roma
« : 14 Ağustos 2008, 00:56:23 »
Adayım Roma

--------------------------------------------------------------------------------

Lippi, eylül ayında başlayacak Dünya Kupası elemeleri öncesi Avusturya ile oynayacakları maçın kadrosu hakkında konuşurken, Roma’nın da sezon sonunda ipi göğüsleyebileceğini söyledi.

“Londra’da aldıkları 5-0’lık yenilgiyi unutun. Sezon sonunda iki kupayı birden alabilirler mi bilmiyorum ancak birini kesinlikle alacaklardır"

“Kimi seçeceğim konusunda Ranieri, Prandelli ve Mourinho ile konuştum. Bu konudan haberleri var”

“Dossena? Burada olacak, iyi bir kişiliği var ve onu seviyorum. Maggio? Onunla ve Edy Reja ile konuşacağım”

Lippi, milli takımın başına döndükten sonraki ilk maçında haftaya Avusturya ile oynayacak.

834
SUPER LİG ÖZEL / Partneri Trezeguet!..
« : 14 Ağustos 2008, 00:55:40 »
 Partneri Trezeguet!..

--------------------------------------------------------------------------------

Torino ekibi, uzun zamandır hasret kaldığı Şampiyonlar Ligi heyecanına bu akşam geri dönüyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda siyah beyazlı ekip, Olimpico stadında Slovakya şampiyonu Artmedia'yı ağırlayacak.

Çok güçlü bir forvet hattına sahip olan Juventus'da, maça ileri ikilide kimlerin başlayacağı günlerdir medyada konuşuluyordu. Del Piero, Trezeguet, Amauri ve Iaquinta arasından tercih yapacak olan Ranieri'nin işi hiç kolay gözükmüyor.

Konuyla ilgili sol onarak, Ranieri'nin, tecrübelerine güvenerek, geçen sezon Serie A'nın en golcü iki oyuncusu olan Del Piero ile Trezeguet'yi beraber oynatacağı haberleri yayılıyor. Bu durumda Iaquinta ve yeni transfer Amauri, kulübede şans bekleyen isimler olacak.

Juventus bu maça birçok oyuncusundan yoksun çıkacak. Cristiano Zanetti, Marco Marchionni, Claudio Marchisio ve Dario Knezevic'in sakatlıkları sürerken, Pavel Nedved bu maç öncesi cezalı konumda. Sebastian Giovinco ve Paolo De Ceglie ise Olimpiyatlar'da görev alıyorlar.

Christian Poulsen'in bu maçta ilk defa resmi olarak Juventus formasını giymesi bekleniyor. Sakatlıktan dönen sol bek Cristian Molinaro da büyük ihtimalle ilk onbirde yer alacak.

Takımların muhtemel onbirleri şöyle:

Juventus (4-4-2): 1 Buffon, 21 Grygera, 4 Mellberg, 3 Chiellini, 28 Molinaro, 16 Camoranesi, 22 Sissoko, 18 Poulsen, 7 Salihamidzic, 10 Del Piero, 17 Trezeguet. Subs: (13 Manninger, 5 Zebina, 33 Legrottaglie, 27 Ekdal, 35 Esposito, 8 Amauri, 9 Iaquinta).

Artmedia (3-4-3): 1 Kamenar, 2 Farkas, 19 Cisowski, 17 Salata, 21 Urbanek, 12 Obzera, 23 Velicky, 25 Kozar, 9 Halenar, 22 Pospech, 13 Piroska. Subs: (30 Hyll, 24 Burak, 28 Szabo, 20 Fodrek, 0 Hasek, 11 Silva, 14 Oravec).
__________________

835
SUPER LİG ÖZEL / Flamengo Transfere Doymuyor!..
« : 14 Ağustos 2008, 00:55:14 »
Flamengo Transfere Doymuyor!..

--------------------------------------------------------------------------------

Brezilya'nın Flamengo kulübü, Marcelinho'dan sonra Fransa'nın Saint Etienne takımında oynayan forvet oyuncusu Ilan'ın peşinde düştü.

Flamengo'nun, 27 yaşındaki Brezilyalı golcüyü transfer edebilmek için kısa süre içerisinde resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Son olarak Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan Marcelinho'yu alan Flamengo transfere doymayacak gibi gözüküyor.

836
SUPER LİG ÖZEL / Hayali Anelka!..
« : 14 Ağustos 2008, 00:53:10 »
Hayali Anelka!..

--------------------------------------------------------------------------------

Paris Saint Germain'in yeni başkanı Charles Villeneuve, hayalindeki forvetin Nicolas Anelka olduğunu söyledi.

Lequipe gazetesine röportaj veren veren Villeneuve, ''Nicolas Anelka ve Patrick Viera bizim ilişkilerimizin çok iyi olduğu isimler. Açık konuşmak gerekirse, Anelka benim tam kafamdaki hücum oyuncusu'' ifadelerini kullandı.

PSG'nin başkanı, Rennes'de oynayan forvet oyuncusu Jimmy Briand'ı ise yüksek bonservis bedeli nedeniyle almadıklarını açıkladı.
__________________

837
FORUM OYUNLARI / Yukardaki üyeyi % kaç seviyorsun?
« : 14 Ağustos 2008, 00:44:26 »
%80

yuh sana irsad
hepinizi seviyorum kardeşim..

%85

838
FORUM OYUNLARI / ALLTAN KİMİN GELDİĞİNİ TAHMİN ETME
« : 14 Ağustos 2008, 00:43:49 »
evet hamza yattığına gore..

ege..?

839
OFFC 384 / Kayıtlar Buraya..
« : 14 Ağustos 2008, 00:41:23 »
oyle olacak zaten..

840
FENERBAHCE / BU BİZE YETER!
« : 14 Ağustos 2008, 00:39:42 »
şukurler olsunki fenerbahcemiz çok şanslı maç çıkardı..