İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

326
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / EN SEVDİĞİNİZ İÇECEK
« : 12 Haziran 2008, 10:50:25 »
YAW APO YETER HA CIVITMA BİR YERİ !

327
EVET ARKADASLAR GERÇEKTEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ LİNKE TIKLAYIN VE ÜYE OLUN 75$ OLUNCA PARANIZI ALACAKSINIZ HER ÜYE BAŞINA 1.25$
ŞİMDİ NASIL ÜYE OLACAĞINIZI ANLATİM : İLK ÖNCE AŞAĞIDAKİ LİNKE GİRİYORUZ KARŞIMIZA ÇIKAN SAYFADA CREATE A FREE ACCOUNT U BULUYORUZ VE ORAYA TIKLIYORUZ GİRİYORUZ ORAYA VE ONDAN SONRA ÜYELİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ



http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=metehann

328
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / RMELİHR NİN SAHTEKARLIĞI
« : 12 Haziran 2008, 07:54:46 »
BAKIN BEYLER BANA BURDA NE DEDİ

http://www.oyunsiteniz.com/forum/m3t3d1nh0nun-rapor-yeri-2hafta-guvenlik-acisindan-turnuva-yetkilisi-t95135.0.html;msg717884#quickreply

BURADAN ALINTI YAPTIN BUNU

kardeş bn 1 günde 700 civarı konu 1000 mesaj attım

1 GÜNDE 700 CİVARI KONU AÇTIM DİORSUN AMA SENİN TOPLAM KONUN 286 NASIL YAPABİLİYORSUN BU İŞİ EVET BEYLER KONUYA BAKIN KAÇ KONUSU VARMIŞ


329
HİÇ APOYA ÇEKMEMİŞ  :P

330
ANKETLER / SİTEDE EN ÇOK ÇALIŞAN KİŞİ
« : 11 Haziran 2008, 09:14:23 »
EVET ARKADASLAR 17 SEÇENEK KOYDUM BAŞKA VARSA SÖYLESİN KOYAYIM SİZCE EN ÇOK KİM ÇALIŞIYOR SİTEDE

332
Sudan'dakİ UÇak Kazasindan 113 KİŞİ Kurtuldu 11.06
Sudan Sivil Havacılık yetkilileri, Hartum'a iniş yaparken motorunda yanma meydana gelen ve ikiye bölünerek yanmaya başlayan Sudan Havayolları'na ait Airbus A310 tipi yolcu uçağından 113 kişinin sağ olarak kurtulduğunu bildirdi.
Sudan Sivil Havacılık yetkilileri, başkent Hartum'da meydana gelen kazanın ardından yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 113 kişinin kazadan sağ olarak kurtulduğunu açıkladı. Birçok yolcunun, olayın ardından havalimanını terk ederek evlerine döndüğü belirtilen açıklamada, yolcuların ev adreslerine ulaşılmaya çalışıldığı kaydedildi. Airbus A310 tipi uçağın 109 sefer sayılı uçuşu ile Şam'dan geldiği ve yerel saatle 20.30'da Hartum Havalimanı'na iniş yaptığı belirtilirken, uçakta 203 yolcu ve 11 mürettebatın bulunduğu ifade edildi. Öte yandan yetkililer, Şam'dan havalanarak önce Amman'a inen ve ardından rotasını Hartum'a çeviren uçağın, kötü hava koşulları öne sürülerek öncelikle Port Sudan'a yönlendirildiği, ancak daha sonra hava koşullarının düzelmesiyle yeniden Hartum'a döndürüldüğünü dile getirdi. Kule ile yapılan görüşmelerin ardından Hartum Havalimanı'na iniş yapan uçağın pilotu, inişin tamamlanmasının ardından son olarak kule ile yeniden bir temas kurdu ve taksi işlemine başladığı sırada hangi körüğe yanaşacağına ilişkin bilgi istedi. Tam bu sırada uçağın sağ motorunda yangın çıktı ve ardından yaşanan patlamayla uçak ikiye bölündü. Kabin bölümünü saran alevlerin ardından, sivil savunma ekiplerinin yardımıyla acil çıkış kapılarını açmayı başaran mürettebat, çok sayıda yolcunun hayatının kurtulmasını sağladı.

333
Gazprom BaŞkani: 'gÜney Akim Nabucco'ya Engel DeĞİl" 11.06
Gazprom başkanı Aleksi Miller, önümüzdeki 7-10 yıl içinde 1 trilyon dolarla dünyanın en büyük şirketi olacaklarını söyledi. Miller, Avrupa'nın doğalgaz ihtiyacının her geçen gün hızla arttığına işaret ederek, "Güney Akım doğalgaz boru hattı Nabucco'ya rakip değil." dedi.
Şirketin stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulunan Gazprom CEO'su, "Yıl sonuna kadar 30 milyar dolarlık yatırıma ulaşacağız. Her yıl bu rakam artarak devam edecek. Şundan emin olabilirsiniz ki dünyanın en büyük şirketi olacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum." açıklaması yaptı. Avrupa piyasasının Gazprom için bir numaralı pazar olduğunu söyleyen Miller, Kuzey Amerika ve Asya'da çalışmanın zorluğuna dikkat çekti.


Fransa'da düzenlenen toplantılarda açıklamalarda bulunan Miller, İngiltere, Almanya, Fransa ve Belçika'ya yıllık 550 milyar metreküp doğal gaz arzı kapasitesinin mümkün olduğuna işaret etti. Miller, "Avrupa'nın enerji talebi beklenmedik bir şekilde hızla artıyor. Güney Akım'la birlikte Nabucco'dan gelecek doğalgaz da pazarda pay bulabilir. İki hat birbirine tehdit oluşturmuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Rusya'dan ilk kez Türkiye'nin öncülüğünde gelişen Nabucco doğalgaz boru hattı projesi ile ilgili olumlu bir açıklama geldi. Rusya eski devlet başkanı Vladimir Putin, Nabucco için "İsteyen istediği yere boru döşeyebilir. Kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Ancak içinden akacak gazın olması önemli." diyerek Nabucco için üstü kapalı eleştiride bulunmuştu. Dışişleri Bakanı Ali Babacan da Moskova temaslarında Rusya'yı Nabucco doğalgaz boru hattı projesine davet etmişti.

Uluslar arası işbirliği anlaşmalarının doğalgaz arzının güvencesi için en iyi yol olduğuna değinen Miller Gazprom'un İtalyan Eni ve Alman E.ON şirketleri ile birlikte yürüttükleri Güney ve Kuzey akım doğalgaz boru hattı projelerini örnek gösterdi. Avrupalı ortaklarla yeni model işbirliklerine hazır olduklarına değinen Gazprom CEO'su, bunun Avrupa'nın enerji güvenliğinin garantisi olacağının altını çizdi.
__________________

334
 Borsa 'dİp' Yapti, Faİz YÜzde 23'e Dayandi 11.06
ABD Merkez Bankası Başkanı Ben Bernanke’nin enflasyon uyarısı global borsaların canını sıktı.
Bu olumsuz hava ile içeride siyasi alandaki gerginlik ve Merkez Bankası’nın faiz artırım beklentisi birleşince bono faizleri yüzde 23 seviyesine dayandı. Dolar 1.26 YTL’ye dayandı. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ise yılın en dip seviyesi olan 38.041 puana kadar indi.


Bernanke’den uyarı

Önceki gün FED ve ECB’den piyasaların canını sıkan açıklamalar geldi. FED Başkanı Ben Bernanke, ABD ekonomisinin görünümünün bir ay öncesine göre iyileşme gösterdiğini belirterek, enflasyon beklentilerindeki artışla mücadele edeceklerini söyledi. "FED Açık Piyasa Kurulu uzun vadeli enflasyon beklentilerinde bir aşınmaya ciddi biçimde direnecek" diyen Bernanke, mayıs ayında ABD«de işsizlik oranının yüzde 5.5’e çıkmasının tatsız olduğunu ancak son verilerin büyüme ve istidam açısından görünümü çok az etkilediğini vurguladı.

Önceki gün Wall Street’in kapanışının ardından gelen konuşma doların değer kazanmaya devam etmesini sağladı. Önceki gün 1.58 civarında olan dolar-Euro paritesi 1.5570 seviyelerine geriledi. Öte yandan Almanya’da açıklanan enflasyonun yüzde 8’e ulaşmış olmasıda piyasalarda can sıktı.

Asya piyasasını Çin etkiledi

Dün Asya borsalarında da büyük bir sarsıntı yaşandı. Önceki gün kapalı olan Hong Kong ve Şanghay«da, Çin«de hafta sonunda açıklanan enflasyonu kontrol altına tutmaya yönelik önlemler ve iki günlük satış eğiliminin yansıması nedeniyle dün yoğun satışlar geldi. Hong Kong’da yüzde 4.21, Çin borsasında ise yüzde 7.73 oranında değer kaybı gündeme geldi.

Dolar 1.26 YTL’yi test etti

Dünyada yaşanan bu gelişmeler eşliğinde içeride Merkez Bankası’nın faiz artırım beklentisi bono faizleri üzerindeki satış baskısını artırdı. Faiz dün yüzde 22.54’e kadar tırmandı. Böylece faiz 5 Ekim 2006’dan bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu. Dolar ise bankalar arası piyasada 1.26 YTL’yi test etti. Serbest piyasada kapanış 1.2550 YTL oldu. İMKB Ulusal 100 Endeks’i ise gün içinde 38.041 puana kadar gerileyerek yılın en düşük seviyesine indi. Ardından gelen tepki alımları ile borsada kapanış yüzde 1.04 oranında değer kaybı ile 38.655 puandan gerçekleşti.

335
DÜNYADAN HABERLER / Hortum, KÖpeĞİ UÇurdu 11.06
« : 11 Haziran 2008, 08:32:56 »
 Hortum, KÖpeĞİ UÇurdu 11.06
ABD’nin Chicago Kenti’nde meydana gelen hortum, Rottweiler cinsi köpeği aldı, ardından ormana bıraktı.
Geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen olayda, Sandra Holmes’a ait Chase adlı köpek, hortum bölgeye geldiği sırada evin arka bahçesindeydi. Çevredeki insanları şaşkına çeviren olayda komşular köpeği havada gördüklerini söylediler. Hortumun birkaç yüz metre ötedeki bir ormana indirdiği Chase şans eseri ölmedi.

336
DÜNYADAN HABERLER / DÜnyanin En Şik ErkeĞİ Capello 11.06
« : 11 Haziran 2008, 08:32:34 »
DÜnyanin En Şik ErkeĞİ Capello 11.06
Erkekleri yönlendiren "Esquire" aylık dergisi 2008’in en şık giyinen erkeği olarak İngiltere Milli takımının İtalyan antrenörü Fabio Capello’yu seçti.
Dergi kendisine özgü bir stili olduğu için Capello’ya bu unvanı verdiğini belirtti. BBC’den gazeteci Jeremy Paxman ikinci sırayı alırken, ABD Başkan adayı Barack Obama da üçüncü olarak gösterildi.


İtalyan işadamı ve FIAT’ın genç patronlarından Lapo Elkann dördüncü, rapçi Lupe Fiasco beşinci, Sotheby’s Sanat Galerisi Başkanı Tobias Meyer altıncı, Marks&Spencer’in Başkanı Stuart Rose yedinci, İngiliz aktör Christian Bale sekizinci, Kent Dükü Michael dokuzuncu ve çevreci David Mayer de Rotschild onuncu sırada yer aldı. Bu arada Fabio Capello’nun en şık giyinen erkek seçilmesi üzerine pek çok İngiliz Esquire’e mail göndererek futbolcu David Beckham’ın hakkının yendiğini ileri sürerek protesto etti.
__________________