İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

469
MAGAZİN HABERLERİ / Partiye Doymadı 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:17:22 »
Partiye Doymadı 10.06


WAYNE ROONEY'NİN NİŞANLISI COLEEN, BEKARLIĞA VEDA PARTİLERİNE DOYAMADI.
Ünlü İlgiliz futbol yıldızı Wayne Rooney ve nişanlısı 14 Haziran'daki düğünleri öncesi arka arkaya bekarlığa veda partileri düzenliyor. Düğün için 5 milyon sterlin ayıran ünlü çift, yakın arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyor. Wayne Rooney, birkaç arkadaşıyla birlikte mütevazı partileri tercih ederken Coleen McLoughlin, tek bir parti için 250 bin sterlin harcamaktan çekinmiyor. Coleen, düğüne kadar kalacağı apartta çılgın partiler veriyor.

470
MAGAZİN HABERLERİ / Tarkan Türkiye'yi terk ediyor 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:17:08 »
Tarkan Türkiye'yi terk ediyor 10.06
Ünlü şarkıcı Tarkan önümüzdeki günlerde Los Angeles'a giderek oraya yerleşeceğini söyledi.


En büyük hayalinin Hollywood'un kalabalığında yaşamak olduğunu vurgulayan Tarkan, Türkiye'ye sadece konser için geleceğini belirtti. Bugün'ün haberine göre, sevgilisi Bilge Öztürk'ten ayrıldıktan sonra barıştıkları yolundaki iddiaları yanıtsız bırakan Tarkan'ın dostları, sanatçının hayatına yeni bir yön verme arayışında olduğunu söylüyor. New York'ta satın aldığı evini satacağı yolundaki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Tarkan, Amerika'da son derece huzurlu bir yaşantısının olduğunu açıkladı.

471
Gani Müjde yamaç paraşütü yaptı 10.06
Gani Müjde, yamaç paraşütü ile uçarken Ölüdeniz'in çok güzel göründüğünü söyledi.

Özel bir televizyon kanalı için program çekimi yapmak üzere Fethiye'ye gelen Gani Müjde, deneyimli pilot Mustafa Gül ile Babadağ’dan Ölüdeniz Belceğiz Plajı'na yamaç paraşütüyle indi. Havada kaldığı süre boyunca manzarayı kamerayla görüntüleyen Müjde, iniş sırasındaki korkusuz göründü. İlk kez yamaç paraşütü ile uçtuğunu söyleyen Gani Müjde, pilotun verdiği bilgiler dahilinde hareket ettiğini, hiç korkmadığını anlatırken, “Ben zaten pilottum. Ölüdeniz gökyüzünden muhteşem görünüyor” dedi.
__________________


472
MAGAZİN HABERLERİ / Tori Spelling ikinci kez anne oldu 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:16:39 »
Tori Spelling ikinci kez anne oldu 10.06
Türkiye'de ''Evimiz Hollywood'da'' dizisiyle tanınan oyuncu Tori Spelling'in ikinci çocuğu dünyaya geldi.

Oyuncunun halkla ilişkiler sorumlusu, Associated Press'e yaptığı açıklamada, Spelling'in dün Los Angeles'ta bir kız bebek dünyaya getirdiğini ve bebeğe Stella Doreen McDermott adının verildiğini kaydetti.

Oyuncunun Dean McDermot ile evliliğinden Liam Aaron McDermott adında 1 yaşında oğlu bulunuyor.

İlk evliliğinden de bir oğlu bulunan McDermott, Mayıs 2006'da evlendiği Tori Spelling ile "Tori and Dean's Home Sweet Hollywood" adlı realite dizisinde oynuyor. Çiftin oynadığı dizinin üçüncü sezonu 17 Haziran'da başlayacak.
__________________


473
MAGAZİN HABERLERİ / Tanışmaları Türk filmi gibi ! 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:16:28 »
 Tanışmaları Türk filmi gibi ! 10.06
Oyuncu Tolga Karel, Beyaz ile ilk karşılaştıkları günün ilginç hikayesini anlattı.


Kanal D'deki Beyaz Show'a konuk olan Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel, 2001 yılında Beyaz ile ilk karşılaştıkları günün ilginç hikayesini anlattı.

Konservatuarı yeni bitiren Karel, bir iş için geldiği Kanal D binasında Beyazıt Öztürk ile ilk karşılaşma anlarını anlatırken Beyaz, o günü hiç hatırlamadığını söyledi. Karel, olayı anlatırken Beyaz'ın taklidini de yaptı. Beyaz'ın son derece havalı bir tavır içinde kendisiyle konuştuğunu söyleyen Karel'in sözlerine Beyaz 'Yok ya!' diyerek itiraz etti.

Türk filmlerinde klasikleşen 'İşte ben o fakir ama gururlu çocuk' diye başlayan replikleri andıran hikayeyi Tolga Karel, şöyle aktardı:
"Şimdi hatırlamaz. O zaman fakir ama genç biriydim. Konservatuarı bitirmişim o dönem. Kanal D'nin Mecidiyeköy'deki binasına gitmiştim. Beyaz da o zaman tam yeni şöhret olmuş. Ben de giyinmişim, kravat, takım elbise falan. Tam içeri girecektim, Beyaz girdi kapıdan. Kuğu gibiydi o zaman maşallah! 'Sen ne için geldin buraya?' dedi bana.

'Sunuculuk için abi' dedim. Üzerime giydiğim kıyafetin sponsorunu söyleyerek 'Sen boşver sunuculuğu. Sen git onların mankeni olsana' dedi bana. 'Ulan' (Beyaz burada araya girerek ulan lafına itiraz etti) dedim içimden 'Bu nasıl bir ukala? Bir gün görüşeceğiz, bunu anlatacağım ve içimde de kalmayacak' dedim. İşte anlatıyorum. Daha da ilginci, ben bunu dedim ya, bir sene sonra o firmanın modeli oldum."

Beyaz ise bu sözlere zaman zaman espriyle itiraz etse de duruma çok gülerek "Ben demek ki geleceğini görmüşüm. Senden çok güzel bir oyuncu da, manken de olur, senden biriktirip biriktirip çıktığın programda laf sokan adam da olur, herşey olur" diyerek konuyu kapattı.

474
MAGAZİN HABERLERİ / Vogue dergisi bu pozları istedi 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:16:17 »
Vogue dergisi bu pozları istedi 10.06



Manken Seda Ertan, bir aksesuar markasının katalog çekimleri için Zeynel Abidin Ağgül'e poz verdi.

Çekimler için 200 bin dolar alan Ertan'ın bu fotoğrafları yayınlanmadan ilgi gördü.

Hatta, Ağgül'ün portföyünde bu katalog çekimlerini gören Vogue dergisi editörlerinin Ertan'lı çekimden bazı kareleri satın almak istediği söyleniyor.
(Milliyet)

475
MAGAZİN HABERLERİ / Cem Yılmaz'ın yeni reklam filmi 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:16:05 »
Cem Yılmaz'ın yeni reklam filmi 10.06


Türk Telekom'un yeni servisi Videofon'un tanıtımında kullanılan Cem Yılmaz'ın yeni reklam filmleri bir basın toplantısıyla tanıtıldı.


Büyük ilgi toplayan Türk Telekom reklamlarının yenisi yakında televizyonlarda gösterime girecek. Yılmaz'ın yine kahkahaya boğacağı reklam filmi yayınlanmadan internete düştü.
__________________

476
MAGAZİN HABERLERİ / Müstehcen klibe RTÜK şoku! 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:15:51 »
Müstehcen klibe RTÜK şoku! 10.06


Seksi şarkıcı Ebru Destan, klibi RTÜK tarafından müstehcen bulununca şaşkına döndü.


Mankenlikten şarkıcılığa transfer olan Ebru Destan, son albümü "Üç Vakte Kadar"a, bikinili 20 Brezilyalı dansçı ile çektiği klibin Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından müstehcen bulunduğunu öğrenince şaşırdığını söyledi.

Klibinin RTÜK tarafından müstehcen bulunduğunu, Marmaris Arena Açık Hava Diskosu'ndaki konseri öncesinde öğrenen Destan, morali bozulunca kulisteki odasına kapandı. Destan, "O kadar çok müstehcen klip var ki neden benim klibim RTÜK engeline takıldı anlayamadım. Bikinili 20 birbirinden güzel danşçının yer aldığı klibin cinsel istismar yaratabilir denilerek, müstehcen bulunmasını aklım almıyor. Harcadığım 50 bin YTL ve emeklerimiz çöpe gitti" dedi.

Destan, klibi yeni baştan gerekli düzenlemeleri yaparak, çekeceklerini de söyledi.
(Hürriyet/Kelebek)
__________________

477
MAGAZİN HABERLERİ / Abbey çok fena yakalandı 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:15:36 »
Abbey çok fena yakalandı 10.06
Abbey, aşk kaçamağında üstsüz güneşlenirken yakalandı.

Haftasonu ünlü futbolcu Peter Crouch ve sevgilisi Abby Clancy'nin plajda güneşlenirken çekilen samimi görüntüleri internete düşmüştü.

Yeni haftaya girilirken de Clancy'nin aşk kaçamağında, üstsüz güneşlenirken yakalandığı bu kareler herkesin diline düştü.
(Vatan)

478
Top model selamo yıldızı çıktı ! 10.06
''Almanya Top Modelini Arıyor''da yarışan güzel manken Gina Lisa selamocu çıktı


Heidi Klum'un Almanya'da televizyonda yaptığı "Almanya Top Modelini Arıyor" şov programında yarışan güzel manken Gina Lisa'nın selamo filmleri çevirdiği ortaya çıktı. Haber nedeniyle ortalık karıştı.

Alman Bild gazetesinin haberine göre 21 yaşındaki Gina Lisa ünlü olmadan önce birçok erotik film çevirmişti. Güzel yıldız şu anda Alman Pro 7 kanalına bir şov programı hazırlıyor.

Seks kasetlerinin ortaya çıkmasından sonra şöhret basamaklarını tırmanan genç mankenin kariyerinin tehlikeye girdiği yorumları yapılıyor. Güzel manken Gina Lisa'nın internette çıplak fotoğrafları ve çektiği erotik videoları dolaşmaya başladı. Gina Lisa'nın eski arkadaşı ise internetteki görüntülerin erotik filmler olmadığını, kendilerinden çalınan ve internete aktarılan özel video ve fotoğraflar olduğunu iddia etti.
__________________

479
MAGAZİN HABERLERİ / Beyaz'ın annesi rest çekti! 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:15:12 »
Beyaz'ın annesi rest çekti! 10.06
İki aydır manken Gamze Karaman ile birlikte olan Beyaz'ın bu ilişkiyi neden sakladığı ortaya çıktı.


Günaydın'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde Reina'da yakın dostlarıyla birlikte eğlenen çiçeği burnunda aşıklara Beyaz'ın annesi rest çekti. İddialara göre anne Nurten Öztürk, Beyaz'a, "40 yaşına kadar evlenmedin. Hep karşına çıkacak ailemize uygun birini bekledin. Bu kadar bekledikten sonra gidip bir mankenle evlenmene izin vermiyorum. Evlenirsen hakkımı helal etmem" dedi.

Dert yanıyor
Beyaz ise dostlarına, "Annemi üzmek istemiyorum ancak ilk kez bu kadar güzel duygular yaşıyorum" diye dert yanıyor ve ilişkisini gözlerden uzak sürdürüyormuş.

480
''Boşanmayı atlatırım güçlü bir kadınım'' 10.06
Beş yıllık eşi Royston Langdon'dan boşanacağını açıklayan Liv Tyler, evliliği ile ilgili ilk kez konuştu.

Başrollerini Edward Norton'la paylaştığı yeni filmi 'The Incredible Hulk' ile gündemde olan Liv Tyler, şu sıralar özel hayatını dengeye sokmaya çalışıyor. Günaydın'ın haberine göre, 3 yaşındaki oğlu Milo'nun babası Royston Langdon'dan boşanacağını açıklayan Tyler, kariyerinin, evliliği süresince geri planda kaldığını, artık kendisini oğluna ve işine adayacağını açıkladı. "Yıllar içinde çok olgunlaştım. Hem kendime hem de oğluma bakabilecek kadar güçlü bir kadınım. Boşanma beni çok fazla etkilemeyecek" diyen yıldız ekledi: "İleride bir gün yeniden anne olmayı istiyorum..."

* Milo küçük bir adam gibi... Setten eve yorgun argın geldiğimde onunla birlikte kahvaltı edip, biraz oynamak ve ona sarılarak uyumak hayattaki en büyük mutluluğum.

* Milo şimdiden özgür ruhlu, akıllı ve güçlü bir çocuk oldu. Her ihtiyacı olduğunda onun yanında olacağımı biliyor.

HAMİLELİK MUCİZE
* Oğlumun bakımıyla sadece ben ilgilendim. Haftada iki gün temizlik için bir yardımcım geliyor. Evde yemekleri ben yapıyorum.

* Anne olduktan sonra içimdeki gücü fark ettim. Bir bebek doğurabiliyorsam, her şeyi yapabilirim gibi geliyor.

* Şimdi boşanıyor olabilirim ama gelecekte yine anne olmayı istiyorum. Anne olmayı çok seviyorum bence hamile kalmak bir mucize gibi.

* 30 yaşında olmama rağmen cildim daha genç gösteriyor. Maske ve kremlere bayılıyorum. Her gece yatmadan cildimi temizler ve nemlendirici sürerim. Haftada beş gün de fitness hocamla çalışıyoruz.
__________________