İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

493
MAGAZİN HABERLERİ / YaĞmur'un Eskİ AŞkini Kapti 10.06
« : 10 Haziran 2008, 18:24:41 »
YaĞmur'un Eskİ AŞkini Kapti 10.06



Hülya Avşar'IN KARDEŞİ HELİN AVŞAR, 3 YIL ÖNCE CİHAN ÜNAL'IN KIZI YAĞMUR ÜNAL'LA YAŞADIĞI BİRLİKTELİKLE ADINI DUYURAN BARIŞ YAMAN'LA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI.
Bugüne kadar birlikte görünmeyen ikili, ilişkilerini saklamak için ellerinden geleni yapıyor... İlişkilerini gizli saklı yürüten ikilinin, gece kulüpleri yerine Yaman'ın evinde buluştuğu iddia ediliyor.
__________________

494
Çiplak Gezersem Pİyasalar Şok YaŞar 10.06


ELVEDA RUMELİ DİZİSİNDE OYNAYAN GENÇ OYUNCU Berrak Tüzünataç, 'BEN PİYASA ŞOK OLMASIN DİYE GİYİNİK DOLAŞIYORUM' DEDİ.
Berrak Tüzünataç, Müjde Ar'ın 'Evde çıplak dolaşıyorum. O yüzden civardaki emlak fiyatları arttı' sözleri üzerine 'Ben piyasa şok olmasın diye giyinik dolaşıyorum' dedi.


Kanal D'deki Şeffaf Oda programına Elveda Rumeli dizisinin oyuncuları Erdal Özyağcılar, Gülçin Santırcıoğlu ve Berrak Tüzünataç konuk oldu.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Programda, Erdal Özyağcılar, çorap giymekten hoşlanmadığını ve fırsat bulduğu sürece hep çıplak ayakla dolaştığını söyledi.

Bu sözler üzerine Güneri Civaoğlu, Müjde Ar'ın da evinde çıplak dolaştığı ve etrafındaki evlerin fiyatlarını arttırdığı esprisini hatırlatarak Berrak Tüzünataç'a 'Berrak sen de çıplak dolaşırsan, senin bulunduğun mahalledeki evlerin fiyatları da 5-6 kat artar' diye espri yaptı.

Tüzünataç da bu espriye katılarak 'Piyasa şok olmasın, emlak değerlerinde bir oynama olmasın diye yapmıyorum. Hep giyinik geziyorum' dedi. Civaoğlu'nun 'İleride ne olacağı belli olmaz' sözleri üzerine Berrak Tüzünataç, kahkahalarla 'Henüz böyle bir düşüncem yok' demekle yetindi.
__________________

495
MAGAZİN HABERLERİ / 'ben De Aldatildim' 10.06
« : 10 Haziran 2008, 18:24:00 »
'ben De Aldatildim' 10.06


KATILDIĞI BİR İMZA GÜNÜNDE, HAYRANLARI BEYAZ'I BAKIN NASIL SIKIŞTIRDI?
Sorular karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan Beyaz, sevenlerinin "evlen, evlen" sloganları atması üzerine "Evlensem hepiniz rahatlayacaksınız" dedi. Beyaz, "Sevgilin var mı?", "Hiç aldatıldınız mı?" şeklindeki soruları "Sevgilim yok. Aldatılma konusuna gelince, evet, maalesef aldatıldım. 4 yıllık bir birlikteliğim vardı.

4 yılın sonunda sevgilim beni aldattı" diye yanıtladı. Bir hayranının "Bursaspor'a sahip çık" demesi üzerine Beyaz "Bursalı işadamlarına sesleniyorum. Kemal Unakıtan'ı milletvekili yapın. Size Sergen'i alsın" diye espri yaptı.

496
MAGAZİN HABERLERİ / Play -statİon HastasiymiŞ 10.06
« : 10 Haziran 2008, 18:23:47 »
Play -statİon HastasiymiŞ 10.06


****STAR BİLİNMEYEN BİR SIRRINI AÇIKLADI..
Çekirdek tutkusunun olduğunu bildiğimiz ****star'ın bir sırrı daha ortaya çıktı. Meğer Tarkan tam bir Play-Station meraklısıymış.

Ünlü popçu Kenan Doğulu ile zaman zaman biraraya gelen Tarkan'ın sabahlara kadar Play Station oynadıkları ortaya çıktı. Tam bir hız tutkunu olduğunu söyleyen Tarkan bu oyunlardan vazgeçemiyor.


Boş vakitlerini evinde oyun oynarayarak geçirdiğini söyleyen Tarkan turnelerde kullandığı otobüsün arka tarafını bile TV odası haline getirmiş.

Play Station tutkunu ünlüler arasında Mahsun Kırmızıgül, Yavuz Bingöl, Haluk Levent, Serdar Ortaç ve şarkıcı Akın da bulunuyor. Müzisyen Feyyaz Kuruş'un bile bir oyun ekibi var.
__________________


497
MAGAZİN HABERLERİ / 'o Sorunun Sonucuna Katlanirsin' 10.06
« : 10 Haziran 2008, 18:23:19 »
'o Sorunun Sonucuna Katlanirsin' 10.06


OKTAY KAYNARCA KENDİSİNE HANGİ SORUNUN SORULMASINA TEPKİ GÖSTERİYOR?
Özgü Namal ile yollarını ayıran Oktay Kaynarca kötü günler geçiriyor. Bebek'te bulunan bir mekandan yanındaki erkek arkadaşı ile çıkan Kaynarca'nın kendisine soru sormak isteyen muhabire karşı sergilediği tavır dikkat çekti.

Kendisine soru sorulmasına fırsat vermeyen ünlü oyuncu, muhabiri yanına çekerek kısa süre konuştu.

Daha sonrada kendisini görüntüleyen kameralara agresif tavırlar sergileyen Kaynarca, muhabirin "Özgü Namal ile ayrılmasını hatırlatması üzerine "Ben sana ne demiştim. O soruyu bana sorarsan sonuçlarına katlanırsın" demekten kaçınmadı.
__________________

498
MAGAZİN HABERLERİ / GenÇ Anne Halle Berry 10.06
« : 10 Haziran 2008, 18:22:59 »
GenÇ Anne Halle Berry 10.06


BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİRDİKTEN SONRA FAZLA KİLOLARI İLE DİKKAT ÇEKEN OSCARLI YILDIZ, HIZLA ALDIĞI KİLOLARI VERİYOR.
Haftasonu Kaliforniya'da yürürken fotoğrafçıların makinesine takılan güzel yıldız, kendinden emin tavırları ve forma giren vücudu ile bir hayli çekiciydi.

Mart ayında Nahla Ariela Aubry adını verdiği kız çocuğu dünyaya getiren Berry, yeni tekliflere hazır olduğunun mesajını veriyor.

499
MAGAZİN HABERLERİ / Aysun'a MALZEME MİSİN diye soruldu09.06
« : 10 Haziran 2008, 18:22:34 »
Aysun'a MALZEME MİSİN diye soruldu09.06
Kendi programımda AĞZIMI BİLE AÇAMIYORUM
'Haydi Gel Bizimle Ol'un 'Bayan Frikik'i Aysun Kayacı, programda zaman zaman 'konu mankeni seksi kadın' olarak öne çıkmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Kayacı, Vatan muhabiri Gülşen Yüksel'in sorularını cevapladı.

“Dağdaki çobanla oyum eşit olamaz” derken bu kadar eleştirilmeyi bekliyor muydun?
Ben bu sözü kalıp olarak kullandığımı söyledim. O zaman kimse atasözleri ve deyimleri kullanmasın. Benim orada kimleri kastettiğim belliydi. Gerçekten çok üzüldüm. İyi niyetle ve vatan sevgisiyle söylediğim sözlerdi onlar. Sonuçta fikir üretme hakkına sahibim. Kendimi okul bahçesinde zannettim. Ama ne yazık ki reyting uğruna sözlerimi herkes işine geldiği gibi kullandı. Benim aptallığım. Bu ülkeye karşı umudum bitmiştir. Herkes kendi çözümünü kendisi bulsun artık, banane! Bir daha bu konuyla ilgili konuşmayacağım.

Platon’dan bu yana tartışılan bir konuyu gündeme getirdin aslında...
Aslına bakarsan bir bakıma iyi oldu. Gerçekten sözün içeriğini konuşmaya başladılar. Bir aşamada işe yaradım diye kendimi teselli ediyorum. Ama popülizm yapmaktan pek çoğu vazgeçemedi. Keşke sadece bilenler konuşsa. Ama bizde öyle olmuyor. Bizde öyle bir tufan yaratılıyor. Ve halkı bununla oyalıyorlar.

Korktun mu?
Hayır. Keşke korksaydım. O dönem kendimi oyuncak Barbie bebek gibi hissettim. Bebekle oynar gibi benimle oynadılar. İki ay benimle oyalandılar. Barbie bebeklerin eklem yerleri vardır. Kolunu bacağını bükebilirsin, düğmesine basınca konuşturursun. Saçından çekip sürüklersin. Kendimi bir sistemin içinde oyuncak gibi hissetim. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına konuşmayacağım. Resmen ibret oldu.

301’lik bile oldun...
Yok dava açılmadı. Açılacağını da zannetmiyorum.

Programda yabancı gibi duruyorsun?
Orada konuk gibiyim. Kendimi programın sahibi gibi değil konuğu gibi, malzeme gibi hissediyorum.

Seni malzeme olarak mı görüyorlar?
Bu çok normal bir şey. Geçen hafta izledim ağzımı bile açmamışım. Ağız açmak için bile belli bir efor sarf edip söze girmek gerekiyor. Lafa girmek istiyorum giremiyorum. Kendimi paralamayayım, susayım diyorum. Bu kez de “Bu kız oturmaya gelmiş, nedense hiç konuşmuyor” diyorlar. Yani anlayacağın kimseyi memnun edemiyorsun.

Dünün solcularının bugün nasıl yaşadığı belli

Çocukluğunda böyle bir konuma geleceğini hayal ediyor muydun?
Bir konuma gelmedim ki. Normal hayatımı yaşıyorum. IKEA’dan mobilya alıyorum, otobüse, vapura biniyorum. Villada oturmuyorum. Kendi arabamı aldım, kendi okul paramı kendim veriyorum diye ne olmuş bana. Herkes de bir nefret var. Ne yapabilirim.

Çok kazanıyorsun diye sana karşı bir düşmanlık mı var?
Solcu söylemler yapıp yanındakileri süründüren insanlar var bizim piyasada.

Kim o solcular?
Bizim camiada çok var. Dünün solcularının bugün nasıl yaşadığı belli. Yanındakilere üç kuruş para veren ve bu üç kuruş paranın hesabını soran insanlar var. Solcu geçinip marka giyinenlerin sayısı az değil. Ben nasılsam öyleyim. Kendimi başka başka gösterip “Ben fakir babasıyım, halk dostuyum” pozisyonlarına girmiyorum ki.

Başarında güzelliğinin etkisi var mı?
Güzel olmamın etkisi yok desem aptallık olur. Güzellikten daha çok, yaptığım işte başarılı olmak benim için önemli. Bence başarıdan daha seksi bir şey yok. Hiçbir marka ayakkabı bana başarmak kadar büyük haz veremez.

Evlenmiş olsaydım iki kere dul kalacaktım

Türkiye’nin en beğenilen kadınısın. Ozan seni nasıl elde etti?
Ozan (Sevindik) bu soruya çok kızacak. (gülüyor) Bir şey yapmadı. Birbirimize ihtiyacımız vardı. Hatta ilk tanıştığımızda ateşli bir şekilde tartıştık.

Özel bir şey yapmıştır kesin...
Onu söyleyemem. Ozan kızar (gülüyor)

Ona yaptığın en büyük sürpriz ne?
Geçen gün ilk defa yemek pişirdim.

Evlenmeyi düşünüyor musun?
Annem benim hep evlenmemi istedi. Ama şimdi evlilik programlarını izleyip birlikte gülüyoruz.

Sen evlenmek istiyor musun?
Ozan ile ilişkimiz şu anda evliliğe giden yola doğru giriyor. (gülüyor) Evliliğim olursa mükkemmel olmasını istiyorum. Olursa bir kere olsun. Yaşadığım ilişkilerde evlenseydim şu anda iki kere dul kalacaktım. ‘Dul’unun karesi olacaktım. Şimdi hiç evlenmemiş bir kızım.

Ailenden dolayı mı evliliğe sıcak bakmıyorsun?
Evlilik deyince yüreğim pırpır olmuyor. Herhalde öylesine bir evlilik yapacağım. Belki bir çocuk ihtiyacı için belki de karşımdaki çok istiyor diye evleneceğim. Belki beni RTÜK başkanı evlendirir.

Bir yandan da üniversiteye gidiyorsun..
Bir sene sonra okulum bitiyor ve tez yazmamız gerekiyor. Ben de Tanzimat’tan bu yana Türk gazeteciliğini masaya yatıracağım. Bu kez sıra bana gelecek. Ama ben onlar gibi hiç kimseye yaranmak için değil, bilim adına hazırlayacağım tezimi. Benim tezim tarafsız olacak. Biraz araştırdım. Hiçbir şey değişmemiş. Mesela Falih Rıfkı Atay’ın ‘Çankaya’ diye bir kitabı var. Orada Talat Paşa’nın bir sözüne yer veriyor Falih Rıfkı. ‘Bu gazetecilere yeterince hürriyet verdiğiniz zaman halkı da unuturlar. Düşmanı da, vatanı da unutup birbirlerine saldırmaya başlarlar’ demiş. Bu sözün üzerinden 80-90 yıl geçmiş hâlâ değişen bir şey yok. Biraz hürriyet verdiğinde halkı da vatanı da düşmanı da unutup birbirlerine saldırırlar.

Aşırılıktan hoşlanmam tutuyucum

Reklamdaki öpüşme sahnenin fiyatı çok konuşuldu...
Bu çok büyük bir terbiyesizlik. Parayı sadece bir sahne için mi aldım. O reklamın devamı vardı ama öpüşmedim. Senaryo gerektirdiği halde.

Niye öpüşmedin?
Böyle arıza insanların ağzına laf vermemek için.

Sevişmeli bir rol teklif edilse cevabın ne olur?
Ben özel hayatını çok ölçülü yaşayan biriyim. Tutucu bir insanım. Bazı şeyler bana ters geliyor. Böyle bir şeyi ben olsam izler miyim diye kendime sorarım. Şimdi böyle bir teklifi baştan istemem. Daha, çok iyi bir oyuncu değilim. Her şeyi yapma hakkım yok.

Nelerde tutucusun?
Ben aşırılıklardan hoşlanmam. Aşırı sarhoşluklar, aşırı para harcamalar, büyük kavgalardan, aşırı pahalı şeyler almaktan, aşırı kıskançlıktan hiç hoşlanmam.


Biz kadınlar köpek değiliz sahibe ihtiyacımız yok

Sen erkeğin fiziksel olarak önce neyine neresine bakarsın?
Genel olarak karizması önemli.

Bir ilişkide cinsellik ne kadar önemli?
Yorum yok.

Erkekte tahammül edemediğin şey ne?
Yalan. Ama maalesef hepsi söylüyor.

Bütün erkeklerin hayalindesin. Senin için iç çekenleri hissediyor musun?
Erkekler o konuda kadınlara göre çok doğru davranıyor. Kadınlar, ama piyasadaki kadınlardan bahsediyorum, onlar biraz daha amaçlarına ulaşacak cesarette hareket ediyor. Erkekler daha etik hareket ediyor. Hayatında birinin olduğunu biliyorlarsa seni rahatsız etmiyorlar. Bu yüzden rahatım.

“Aysun sevgilisinden ayrıldı” haberleri çıkınca ilişki teklifleri yağıyor mu?
Yok hiç öyle bir şey olmuyor.

Türk erkekleri en çok ne hata yapıyor? Çok fazla sahipleniyorlar. Biz köpek değiliz ki, sahibe ihtiyacımız yok. Çok fazla sahiplenmeleri iyi olmuyor.

İç çamaşırına çok para harcar mısın?
Kime ne. Adı üzerinde içeride. İçerisi kime ne. (gülüyor)

Yurt dışı tatillerin nasıl oluyor? Üstsüz güneşlenir misin?
Üstsüz güneşlenmiyorum. Bir tek alışveriş yaparken kalabalık yerlerde kendim olabiliyorum. Ama yurt dışında saçımı başımı taramadan sokağa çıkabilirim, sarhoş olabilirim, selülitlerimle denize girebilirim.

Cinsellik ilişkilerde ne zaman yaşanmalı? Bunun süresi var mıdır?
Cinsellik konusunda sorulara cevap vermeyi sevmiyorum. Programda da sessiz kalmayı tercih ediyorum. Reklamdan sonra bu konuda sütten ağzım yandı. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilim.

Kulaklarımı beğenmiyorum

Mankenlik dönemin daha zayıftın şimdi daha sağlıklı ve güzel görünüyorsun. Kaç kilo oldun?
Mankenlik döneminde 49 kiloydum. Şimdi 60 kilo olmuşumdur.

Göğüslerin eskiden daha küçüktü...
Kilo alınca onlar da büyüdü. Kadın olmasan bir röportajda asla böyle bir soruya cevap vermezdim. (gülüyor)

Beğenmediğin bir yerin var mı?
Kulaklarım. Biraz büyükler...

Selülitin var mı?
Olmaz mı. Şimdi havuzda egzersiz yapıyorum. Yememe içmeme dikkat ediyorum. Enginar, brokoli, maydonoz çok tüketiyorum. Bir de soda içiyorum.

Güzelliğini neye borçlusun?
Her sabah maydanoz yiyorum, soda içiyorum. İçki ve sigaram yok. Bir de çok düzenli uyuyorum.

500
MAGAZİN HABERLERİ / Ferhunde'den daha seksiyim09.06
« : 10 Haziran 2008, 18:22:16 »
Ferhunde'den daha seksiyim09.06
şımaracak kadar donanımsız değilim.
Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ferhunde ile Türk halkının hem beğenisini hem de tepkisini toplayan Deniz Çakır, ilginç açıklamalarda bulundu. Dizide Tekin Ailesi’nin gelini, ihanetlerin ve entrikaların başrolündeki Deniz, seksi sahnelerdeki performansı ile de dikkat çekiyor. İşte Deniz’in anlattıkları:

Dizilerle tanışmanız nasıl oldu?

2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldum. İstanbul’a tiyatro amacıyla gelmiştim. Kendimi bir anda ‘Kadın İsterse’nin setinde buldum. Mükemmel bir başlangıç oldu.

Oyunculuk bir ideal miydi?

Oyunculuk benim için ütopikti. İmkansız geliyordu. Zeynep Eronat beni çok etkiledi. O kadının yarattığı vizyonu başkalarına aktarmak istedim. O gün dönüm noktası oldu. Konservatuvar sınavlarına girdim ve kazandım. Doğru mesleği seçtiğimi düşünüyorum.

Kendinizi eleştiriyor musunuz?

Tabii ki. Beni çok heyecanlandıran sahnelerde işimi yaptıktan sonra ‘Daha iyisini yapabilirdim’ cümlesini kurabiliyorum. Rolümün hakkını vermeye çalışıyorum. Oyunculuk ibadet gibi bir şey.

Dizinin başarısı sizi nasıl etkiliyor?

Bu yıl tiyatro yapmıyorum ama hazzını dizide alıyorum. Kendimi tekrar etmiyorum. İkinci sezonu geldik ama sıkılmadım. Ama gelecek korkusu var. Her zaman böyle bir ekiple ve projere oynayabilir miyim, bilmiyorum.

Oyunculukta kıstaslarınız var mı?

Mezun olduğum dönemlerde vardı. Manken ve türkücüyle oynamam diyordum. Ama şimdi herkes oyunculuk yapabilir diyorum ve eleştirmiyorum.

Oyuncuların egoları yüksek midir?

Evet, egom yüksek olmasaydı bu mesleği seçmezdim. Çünkü alkışlanma isteğim olmasa silik bir karakter olurdum. Ama insanın egoları yüksek bile olsa kontrol altında tutması gerekir.

Şöhret sizi şımarttı mı?

Hayır. O kadar donanımsız değilim. Şöhretten daha şımartacak vasıflarım var. Oyunculuktan da üstün yüklerim var. Başka bir işte de çok başarılı olurdum. Şımartılmayı komik buluyorum. Alt yapısı olmayan kişiler şımarır.

Önümüzdeki günlerde sinema filmi projeniz var mı?

Yakın zamanda bir proje var. İlk filmim olacaksa popüler kültürün böyle geçici işlerinden biri olmaz.

Recep İvedik gibi bir projeyi kendinize yakıştırır mısınız?

Yok yakıştırmam. Daha bir sanatsal, uluslararası festivallerde yarışacak bir projede olmak istiyorum.

Sizce güzelliğiniz mi yoksa oyunculuğunuz mu ön planda?

Güzellik çok tehlikeli. ‘Kadın İsterse’da ‘Ne güzelsin’ cümlesini daha fazla duyuyordum. Şimdi önce oyunculuğumu konuşuyorlar. Ekran güzeli olmak istemem. Bu hayata dair bir derdim var. Bir şeyi anlatma kaygım var.

Kendinizi seksi buluyor musunuz?

Seksilik tavırla alakalı. Karşı tarafın seksiliğini tavırlarından algılarım. Seksi olmaya çalışırsan aksine kötü olursun. İnsan dışarıdan kendi tavrını bilemez. Seksilik için uğraşmıyorum, öncelikli görmüyorum. Çok da önemli değil.

Ferhunde mi daha seksi Deniz mi?

Tabii ki Deniz. Ferhunde dişi bir kadın ve kadınlığını güzel kullanıyor. Ama Deniz, daha dişi ve seksi biri.

Aşk hayatınız nasıl?

Aşk hayatım güzel.

Aşık mısınız?

Evet âşığım. Ama aşkı anlayış biçimim sizinkinden farklı. Deniz her sabah aşkla uyanmıyorsa, Deniz hiç olmasın. Aşk şahsa yönelik olmayabilir.

Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?

Hayatı paylaşmak güzel olsa gerek. Evlilik amaç olmalı. Doğru insanı bulduğunuzda o duygu kendiliğinden gelir. Hele ki arkadaşlarım teker teker doğuruyor. Anladım ki bu kadının yaşaması gereken en güzel şey. Zamanı geldiğinde ben de evlenmek isterim.

İhanete uğradığınızda, Ferhunde gibi intikam alır mısınız?

Yok hayır. Ortada ihanet varsa kopmuşluk vardır. Kopmuşluğun olduğu yerde olmam. İhanete uğradığıma inanmıyorum. İki insan birbirine saygı duyuyorsa ihanet olmaz. Hiçbir ilişkimde bunu yaşayabilecek saygısızlıga ve seviyesizleğe ulaşmadım.

Gerçek hayatta Levent gibi bir erkek sizi etkileyebilir mi?

Hayır. Gerçi dizide de Levent’i karakter olarak tanımıyorum. Etkilenebilecek bir durum yok. En azından özel hayatımda da hiçbir işadamı beni etkilemedi.

Akşam

501
MAGAZİN HABERLERİ / Jessica Alba doğurdu09.06
« : 10 Haziran 2008, 18:21:54 »
Jessica Alba doğurdu09.06
Amerikalı oyuncu Alba haftasonu bir kız bebek dünyaya getirdi.
US Weekly dergisinin haberine göre, 27 yaşındaki Alba, hafta sonu Los Angeles'taki bir tıp merkezinde kızını dünyaya getirdi.

Televizyon dizisi "Dark Angel" (Karanlık Melek) ve "Fantastic Four" (Fantastik Dörtlü) filmiyle tanınan Alba, aralık ayında hamile olduğunu ve Warren ile nişanlandığını açıklamıştı.

Alba, 29 yaşındaki yapımcı Warren ile 2004 yılında "Fantastik Dörtlü" filminin setinde tanışmıştı. Warren, o dönemde film setinde yönetmen yardımcısı olarak çalışıyordu.

Çift, 19 Mayıs'ta Beverly Hills'de düzenlenen sade bir törenle evlenmişti.

AA

502
 Mankenleri aşağıladı da aşağıladı 09.06
Uğur Işılak: 'Adımı mankenlerle yazdıracak kadar düşmedim.'
Yaptığı bestelerle ve sivri diliyle tanınan türkücü Uğur Işılak, yine yapacağını yaptı. 'Ben Sizin Gibi Değilim' isimli albümü ile gündemdeki yerini koruyan Işılak; siyasetten dildeki yozlaşmaya ve özel hayatına kadar her şeye açıklık getirdi. İşte anlattıkları:

* Ben partiler için beste yapmıyorum. Türk halkı için yapıyorum. Bestelerimi kullanan partilerden de rahatsız olmuyorum. Ama inşallah AKP kapatılmaz.

* Benim sanat anlayışım, meydanlarda türkü çığırmak ya da hoplamak değil! Siyasete girmeyi düşünmüyorum. Yaptığım iş siyasetten daha etkin. Ben ne sağcıyım ne de solcu, şiirde vurguladığım gibi sağcılık solculuk gibi basit kavramların içine sığınacağıma inanmıyorum.

ŞÖHRET BUDALASI OLMAM
* Altı asırdan beri kullandığımız Türkçemiz yozlaştı. Güzelim dilimizi bozmaya çalışan gruplar var. Bunlar sözde aydın olarak geçiniyor. Dili mahvettiler, bugünün gençleri Mehmet Akif Ersoy'u okuyunca bir şey anlamıyor. 50 yıl geriye gittik.

* Ben sanatçıyım, şöhret budalası değil! Mankenlerle anılmaktansa işimi doğru yaparım. Halk gerçek sanatçıların kim olduğunu biliyor, şöhret meraklılarının tek derdi para... Bana göre erkek adama manken sevgili yakışmaz. Ben adımı mankenlerle yazdıracak kadar düşmedim.

Erkek adama manken sevgili yakışmaz

Ben evlenirsem ailem bunu duymayacak
* Ben de elbette zamanı gelince evleneceğim. Evliliğimi ailem bile duymayacak, bu yaştan sonra öyle şaşaalı bir düğün yapmayız. Ben 20 yaşındayken de aynı düşünceye sahiptim, benim derdim şöhret değil.

* Benim için sanat dünyası bir avuç insan... Şöhret olan ve suni gündeme gelen sanatçıları görüyoruz ne yapıyorlar, her zaman kendilerine bir gündem bulmak zorundalar çünkü onların derdi ekranlardan uzak kalmamak.

Sabah
__________________

503
MAGAZİN HABERLERİ / Bunlar da seksi olmayan ünlüler09.06
« : 10 Haziran 2008, 18:20:48 »
Bunlar da seksi olmayan ünlüler09.06
FHM bu kez bir değişiklik yapıp seksi olmayan ünlüleri seçti.
Dünyaca ünlü erkek dergisi FHM bir değişiklik yaparak bu sefer de seksi olmayan ünlüleri açıkladı. Dünyanın en seksi olmayan 100 kişilik listesinin baş sırasında son günlerde uyuşturucu bağımlılığıyla gündemde olan Amy Winehouse var. Skandallarıyla magazin basınını meşgul eden Britney Spears ise ikinci sırada yer alıyor. Listenin en sürpriz ismi ise şüphesiz ki Hillary Clinton. Clinton ise listenin altıncı sırasında bulunuyor. Ünlü manken Heidi Klum ise bu listede 30. oldu..


504
MAGAZİN HABERLERİ / O da aldatılmış09.06
« : 10 Haziran 2008, 18:20:29 »
O da aldatılmış09.06
Beyaz nasıl aldatıldığını anlattı...
Katıldığı bir imza gününde, hayranları Beyaz'ı bakın nasıl sıkıştırdı?


Sorular karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan Beyaz, sevenlerinin “evlen, evlen” sloganları atması üzerine “Evlensem hepiniz rahatlayacaksınız” dedi. Beyaz, “Sevgilin var mı?”, “Hiç aldatıldınız mı?” şeklindeki soruları “Sevgilim yok. Aldatılma konusuna gelince, evet, maalesef aldatıldım. 4 yıllık bir birlikteliğim vardı.

4 yılın sonunda sevgilim beni aldattı” diye yanıtladı. Bir hayranının “Bursaspor’a sahip çık” demesi üzerine Beyaz “Bursalı işadamlarına sesleniyorum. Kemal Unakıtan’ı milletvekili yapın. Size Sergen’i alsın” diye espri yaptı.


Vatan