İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - m3t3d1nh0

385
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:14:15 »

CLAUDE MAKELELE

CHELSEA >>>>>>>>>> PSG


Dünyanın en iyi ön liberoları arasında yer alan ve Real Madrid, Chelsea gibi takımların formalarını uzun yıllar giymiş olan Claude Makelele, yeni sezonda Paris Saint Germain için ter dökecek. 2003 yılından bu yana Premier Lig'de oynayan tecrübeli oyuncu, EURO 2008'den sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

386
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:13:34 »


FERNANDO MEIRA

STUTTGART >>>>>>>>>> GALATASARAY

Portekiz Milli Takımı'nın ve Stuttgart'ın başarılı savunma oyuncusu Fernando Meira, önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek. 1995 yılında Portekiz'in Guimaraes takımında başladığı profesyonel futbol kariyerinde, fazla kulüp değiştirmeyen deneyimli oyuncu, 2 yıl Benfica forması giydikten sonra 2002 yılının başında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Stuttgart formasıyla çıktığı 173 karşılaşmada 11 gol atma başarısı gösteren ve 2000 yılından beri de milli takımda görev yapan Portekizli yıldız, 30 yaşında ve 1.90 cm. boyunda. Galatasaray kulübü bu transfer için Stuttgart kulübüne 2.5 milyon euro bonservis bedeli öderken, oyuncusuna da yıllık 1.2 milyon euro ödeyecek.
 
 

387
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:13:20 »


SULLEY MUNTARI

PORTSMOUTH >>>>>>>>>> INTER


İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth'un başarılı orta saha oyuncusu Muntari, Serie A ekiplerinden Inter'e transfer oldu. 5 yıl formasını giydiği Udinese'den geçtiğimiz sezon başında Portsmouth'a gelen Ganalı yıldız, Udinese formasıyla çıktığı 113 maçta 8 gol kaydetmişti. Geçen yıl Portsmouth takımının 29 maçında görev alan ve 4 gol kaydeden Muntari, sadece 1 yıl giydiği bu formayla İngiltere FA Cup şampiyonluğunu yaşadı. 2008 yılı başında düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda Gana MilliTakımı'yla da 3.'lük başarısı yaşayan 23 yaşındaki oyuncunun, Jose Mourinholu Inter'de neler yapacağı merakla bekleniyor.

388
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:13:05 »

PRESAS RENOM OLEGUER

BARCELONA >>>>>>>>>> AJAX


7 yıldır Barcelona forması giyen Oleguer, 3 milyon Euro karşılığında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Ajax'a transfer oldu. Katalan milliyetçiliği ile bilinen, 28 yaşındaki başarılı defans oyuncusunun, Ajax'ta nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

389
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:12:51 »


ROBBİE KEANE

TOTTENHAM >>>>>>>>>> LİVERPOOL


Bu sezon kadrosunu Dos santos, Modric, Gomes gibi isimler ile güçlendiren Tottenham'ın, İrlandalı golcüsü Robbie Keane, gelecek sezon Liverpool forması için ter dökecek. Uzun zamandır bu transferi bitirmek için uğraşan Kırmızı-Beyazlı ekip, yıldız golcü için 21 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

390
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:12:39 »


MORGAN DE SANCTIS

SEVILLA >>>>>>>>>>>>> GALATASARAY


İtalya milli takımının ve Sevilla'nın başarılı kalecisi Morgan De Sanctis, Mondragon'un gitmesinden sonra kaleci konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray tarafından kiralandı.1 yıllığına, İtalyan file bekçisi ile 1 milyon Euro karşılığında anlaşan Sarı-Kırmızılılar'ın, Sevilla kulübüne 500 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

391
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:12:18 »


VAN DER VAART

HAMBURG >>>>>>>>>> REAL MADRID


Hollanda Milli Takımı'nın ve Hamburg'un başarılı orta saha oyuncusu Van Der Vaart önümüzdeki sezondan itibaren Real Madrid Forması giyecek. Futbola Ajax'ın alt yapısında başlayan Hollandalı yıldız, kısa sürede Ajax'ın kaptanlığına kadar yükseldi. Ajax'taki başarısıyla Bundesliga takımlarından Hamburg'a transfer olan Vaart, Euro 2008'de Hollanda formasıyla adeta yıldızlaştı. 25 yaşındaki harika sol ayakla 5 yıllık sözleşme imzalayan Real Madrid'in, tranfer ücreti için Hamburg'a 13 milyon Avro ödeyeceği öğrenildi.

392
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:12:03 »


JOSE ANTONIO REYES

A.MADRID >>>>>>>>>> BENFICA


La Liga'nın güçlü ekiplerinden A.Madrid'in yetenekli oyuncusu Jose Antonio Reyes Benfica'ya transfer oldu.Tarafların uzun süren görüşmeleri sonunda Reyes'in, önümüzdeki yıl kiralık olarak Portekiz ekibinde ter dökeceği kesinleşti. Reyes, 1999-2004 yılları arasında Sevilla'da oynamış ve burada yıldızını parlatarak birçok kulübün transfer listesine girmeyi başarmıştı. Ardından sırasıyla Arsenal, Real Madrid ve Athletico'ya gelen İspanyol oyuncu bu kulüplerde bekleneni verememiş ve yedek kulübesinden kurtulamamıştı.

393
DÜNYADAN FUTBOL / DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...
« : 10 Ağustos 2008, 08:10:43 »
DÜNYA BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR...

2008-2009 futbol sezonu için geri sayım başladı. Şu ana kadar gerçekleşen oyuncu ve teknik direktör transferlerine bakılırsa, yeni sezon tüm futbolseverler için oldukça renkli geçeceğe benziyor. Türkiye'de ve Avrupa'da gündeme damgasını vuran transferleri sizler için derledik...

394
FENERBAHCE / Başkan Aziz Yıldırım büyük oynuyor
« : 10 Ağustos 2008, 08:07:21 »
Başkan Aziz Yıldırım büyük oynuyor

Başarılı futbol adamı, Kezman´ı öyle veya böyle gönderecek... Eto´o için yapılan görüşmeler sürüyor. Maldonado´nun da bileti kesilip, Teknik Direktör Aragones´in isteği üzerine Senna alınacak.
10.8.2008





VARAN 1 : ETO'O
Son kozunu oynayacak


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hızını alamadı, bir dünya yıldızının işini daha bitirmek üzere düğmeye bastı. Emre ve Güiza gibi flaş isimlere Sarı-Lacivertli formayı giydiren başarılı futbol adamı, Barcelona’nın süperstarı Eto’o’yu da Türkiye’ye getirmek için son kozunu oynayacak. Kamerunlu golcünün menaceriyle görüşmeler sürerken, tek sorunun İspanyol kulübün istediği yüksek bonservis olduğu söyleniyor. Yönetimin, Kezman’ı gönderir göndermez Barcelonalı meslektaşlarıyla son kez masaya oturacakları öğrenildi.

Yalçın TÜRK



VARAN 2: SENNA
Aragones çok istiyor


Yıldız yağmuru bununla da bitmeyecek, Aziz Yıldırım, teknik direktör Luis Aragones’in isteği üzerine ön libero mevkiine de bir süperstar transfer yapacak. Bunun için kamp döneminde pek verim alınamayan Şilili Maldonado, Partizan ile yapılacak ön eleme karşılaşmalarından sonra takımdan gönderilecek. İspanyol teknik adamın öğrencisi Senna için ise girişimler sıklaştırılacak. Bilindiği gibi Başkan Yıldırım ile Aragones geçtiğimiz günlerde gizli bir zirvede buluşmuş, tecrübeli teknik adam Aurelio’nun yerinin mutlaka doldurulmasını talep etmişti.                                 

Cüneyt KARAKAYA


VARANA 3: JOSİCO Alternatifler de hazır...


Kanarya'da Eto’o ve Senna transferleri gerçekleşmezse B planı devreye girecek. Buna göre Villarealli Josico, Santanderli Colsa, Liverpoollu Alonso ve Monacolu Leco konusunda karar verilecek. Bu arada PSG Teknik Direktörü Le Guen’in “Kezman transferi tamam” açıklamasına Aziz Yıldırım’ın sert çıktığı öğrenildi. Yıldırım’ın Sırp golcüye “Seni 6.5 milyon EURO’ya aldım. Ödediğimin 4’te 1 fiyatına göndermem” dediği söyleniyor.   

Can GEBETAŞ

395
FORUM OYUNLARI / DÖRT DÖRTLÜK BİR....
« : 10 Ağustos 2008, 07:51:06 »
4 4 lük am :D

396
HER TELDEN DUYURULAR / Yetkilerde Oynamalar !
« : 09 Ağustos 2008, 20:13:07 »
Hamza msnye gel çabk önemli :S