İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ManSpider111

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 368
13
İspanya karıştı!
DEV operasyon!
İspanya'da futbol dünyasının içinde uyuşturucu madde kullananlara karşı başlatılan operasyonda bazı futbolcuların ve menajerlerin soruşturulduğu, yaklaşık 600 kilogram kokainin ele geçirildiği duyuruldu.

İspanyol haber ajanslarının polis kaynaklarına dayanarak verdikleri bilgilerde, İspanyol polisinin başlattığı operasyon çerçevesinde soruşturulanların arasında 1. ligden Athletic Bilbao, 2. ligden Rayo Vallecano ve Hercules, 3. ligden Poli Ejido kulüplerinden bazı futbolcuların, FIFA menajeri Magdalena Subotiç ve kocası Zoran Matije'nin bulunduğu belirtildi.

Futbol dünyasındaki uyuşturucu trafiğine bazı eski futbolcuların da karıştığı öne sürülürken, operasyonların ağırlıklı olarak Madrid ve Valencia kentlerinde yürütüldüğü kaydedildi. Devam ettiği belirtilen operasyonlarla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.

14
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Raul ne zaman bırakacak?
« : 01 Mart 2009, 18:22:50 »
Raul ne zaman bırakacak?
İspanyol futbolunun başarılı ismi Real Madrid'in yıldız golcüsü Raul, profesyonel futbol kariyerini ne zaman noktalamayı düşündüğünü açıkladı.

İspanyol spor gazetesi Marca'ya konuşan Real Madrid'in tecrübeli yıldızı Raul, 2011 yılında profesyonel futbol kariyerini noktalamayı düşündüğünü söyledi. 31 yaşındaki Raul, "Zirvedeyken gitmek istersiniz ancak kendinizi iyi hissediyorsanız 'neden şimdi bırakayım?' dersiniz. 2011 yılı Haziran'ına kadar sözleşmem var buna saygı duyuyorum" diyerek emeklilik tarihini işaret etti. Raul 2011 yılı Ocak ayında durumu tekrar gözden geçireceğini ve kesin kararını da bu tarihte vereceğini sözlerine ekledi.

2006 yılından beri milli formadan uzak kalan Raul'ün İspanya Milli Takımı kariyerini ise önümüzdeki dönemlerde bir jübile maçıyla noktalaması bekleniyor. 1996-2006 yılları arasından İspanya forması giyen Raul 102 maça çıkmış ve Andoni Zubizarreta'nın ardından bu başarıyı yakalayan ikinci isim olmuştu. Raul, 10 gün önce ise Alfredo di Stefano'nun Real formasıyla 307 gollük rekorunu kırmış ve tarihe geçmişti.

Raul ayrıca, 1992 yılından beri Şampiyonlar Ligi'nde 64 gole imza atarak bu alanda da rekorun sahibi olmuştu. İspanyol yıldız Real Madrid'le 1998, 2000 ve 2002 yıllarında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştı.

15
"Güiza ile ilgili kararı federasyon verecek"
İspanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, paparazzi basınının gündeminde olmasından dolayı eleştirilen ve milli maç öncesinde takımın kamp yaptığı otelde eski eşiyle birlikte olduğu iddia edilen Daniel Güiza ile ilgili kararı İspanya Futbol Federasyonu'nun (RFEF) vereceğini söyledi.

Eski karısı Rocio Aranda ve eski sevgilisi Nuria Bermudez ile yaşanan polemiklerden dolayı paparazzi basınının sürekli gündeminde olan Güiza'nın son olarak 11 Şubat tarihinde oynanan İspanya-İngiltere hazırlık maçı öncesinde takımın kamp yaptığı otelde eski karısı ile birlikte geceyi geçirdiği iddia edilmişti.

İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın 28 Martta yapılacak İspanya-Türkiye maçı için İspanya Milli Takımı'nın kadrosuna alınmayacağını ileri sürse de teknik direktör Del Bosque'nin, bu konuda açıklama yapmak istemediği görüldü.

Del Bosque, katıldığı bir konferansta Güiza ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlamaktan kaçınırken, İngiltere maçı öncesinde Güiza'nın ''sadece oğlunu görmeye gittiğini'' belirtti.

Del Bosque, maçtan bir gün önce Güiza'nın eski karısı ile otelde birlikte olduğu ve otelin çevresinde paparazzi basınının beklemesinin federasyon yetkilileri tarafından hoş karşılanmadığı iddialarına ise ''Bu konu hakkında benim kendime özel düşüncelerim var. Futbol Federasyonu'nun araştıracağı bir mesele ve en iyi çözümü bulacaktır'' karşılığını verdi

16
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Milan satılıyor mu?
« : 01 Mart 2009, 18:17:58 »
Milan satılıyor mu?
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'dan, Abu Dabi United Group'un (ADUG), kulübün hisselerinin bir bölümünü satın alacağı iddialarının asılsız olduğu açıklaması geldi.

AC Milan'dan bir yetkili, İngiltere Premier Lig kulübü Manchester United'ın da patronu olan ADUG'un, İtalya kulübünün hisselerinin yüzde 40'ını satın alacağına ilişkin bugün Corriere della Sera gazetesinde yer alan haberlere tepki gösterdi. İtalya kulübünün açıklamasında, ''Fininvest ve AC Milan, bu haberin asılsız olduğunu belirtir'' denildi.

AC Milan, İtalya Başbakanı ve kulüp başkanı Silvio Berlusconi'ye ait Fininvest tarafından finanse ediliyor.

17
İTALYA LİGİ HABERLERİ / SA-TI-LIK değil!
« : 01 Mart 2009, 18:17:26 »
SA-TI-LIK değil!
Corriere della Sera gazetesinin bugün İtalyan ekibi Milan'ın Abu Dhabi United Group'a satılacağı konusunda ortaya attığı iddia Milano'yu karıştırdı. Aynı zamanda Manchester City'nin sahibi olan Abu Dhabi United Group'un İtalya Başbakanı ve Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi ile görüşme içinde olduğu iddia edilmişti.

Konu ile ilgili sessizlik ise Milan cephesinde bozuldu; "Bu haberi yazan gazetecinin tamamen yalanlarla dolu bir tez üretmiştir. Fininvest ve AC Milan arasında hisseler konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Manchester City ve Milan ekiplerinin geçtiğimiz ay Kaka transferi konusunda yaptıkları yakınlaşma ve ardından gelen bu gelişme ise futbolseverleri oldukça şaşırtmış durumda.

18
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Şansına gül Juve: 1-0
« : 01 Mart 2009, 18:16:41 »
Şansına gül Juve: 1-0
Serie A'da 26. hafta karşılaşmasında Juventus kendi sahasında Napoli'yi 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golü ilk yarıda geldi. 44. dakikada Marchisio'nun şutu savunmaya çarparak kaleciyi yanıltıp ağlarla buluştu.

Bu sonuçla Juventus puanını 53'e çıkartırken Napoli 35 puanda kaldı. Serie A 27. haftasında Juventsu Grande Torino Stadı'nda ezeli rakibi Torino'ya derbi mücadelesi verirken Napoli'de Roma Olimypico'da Lazio'ya konuk olacak.

19
İTALYA LİGİ HABERLERİ / "İnter hakemler sayesinde..."
« : 01 Mart 2009, 18:16:02 »
"İnter hakemler sayesinde..."
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Pazar günü oynanacak Roma-Inter karşılaşması öncesi tansiyon iyice yükseldi.

Serie A ekiplerinden AS Roma'da forma giyen başarılı savunma oyuncusu Philippe Mexes, yarın karşılaşacakları Inter'le ilgili şok bir iddia ortaya attı. Romalı oyuncu, Inter'in geçen seneki şampiyonluğu hakem sayesinde kazandığını iddia etti. Philippe Mexes, Inter ile oynayacakları önemli maç öncesinde İtalyan La Gazette dello Sport'a yaptığı açıklamada, geçen sene Inter'in kazandığı şampiyonluk için, hakem Roberto Rosetti'ye bir teşekkür borcu olduğunu söyleyerek inanılmaz bir iddia ortaya attı.

Mexes, geçtiğimiz sezon Inter'le oynadıkları ve şampiyonluğu etkileyen maçta Rosetti'nin kendisini nedensiz yere kırmızı kartla oyun dışı bıraktığını ve maçı Inter'in kazandığını savundu. O maçı kazanan Inter'in, hakemin kararı sayesinde şampiyon olduğunu iddia eden Mexes, bu nedenle Pazar günkü maça çok farklı hazırlandıklarını söyledi. Fransız oyuncu konuyla ilgili olarak, "Rosetti beni yok yere oyundan attı ve bizi şampiyonluktan etti. İyi bir hakem olabilir ama bütün yanlış kararlarını bana uyguluyor. Pozisyonun içinde bulunmamama rağmen, oyundan atıldım. Bunun bir açıklaması olamaz" dedi.

Mexes, Inter'in yıldız golcüleri Adriano ve Zlatan Ibrahimovic'ten korkmadığını da sözlerine ekledi.

20
Daha Werder'in yası dinmeden: 2-1
Milan'a bir şok daha! Hafta içi UEFA Kupası'nda Alman temsilcisi Werder Bremen'e elenerek kupaya veda eden AC Milan, İtalya Serie A'nın 26. hafta mücadelesinde Luigi Ferraris Stadyumu'nda konuk olduğu Sampdoria'ya 2-1 yenilerek, ikinci sıradaki Juventus'un 5 puan gerisinde düştü. Karşılaşmada Sampdoria adına golleri 33. dakikada Cassano ve 51. dakikada Pazzini atarken, Milan'a 80. dakikada Pato'nun attığı gol yetmedi.

Bu sonucun ardından Sampdoria, ligde 32 puana yükselirken, Milan 48 puanda kaldı.

İtalya Serie A'da haftanın toplu sonuçları şöyle:

Atalanta 0 - 2 Chievo
Cagliari 0 - 0 Torino
Palermo 0 - 4 Catania
Reggina 1 - 1 Fiorentina
Sampdoria 2 - 1 AC Milan
Siena 0 - 0 Genoa
Udinese 2 - 0 Lecce

21
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Futbolseverler üzülecek!
« : 01 Mart 2009, 18:13:56 »
Futbolseverler üzülecek!
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen Çek yıldız Pavel Nedved, sezon sonunda futbol yaşantısını noktalayacağını açıkladı.

Nedved, kararının kesin olduğunu da sözlerine ekledi. Çek futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan birisi olan Pavel Nedved, İtalyan ekibi Juventus'ta sürdürdüğü futbol yaşantısını sezon sonunda noktalayacağını duyurdu. Takımının Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda İngiliz ekibi Chelsea'yle oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçtan sonra UEFA'nın resmi İnternet sitesi olan uefa.com'un sorularını yanıtlayan Nedved, "Halen mutlu bir şekilde futbol oynuyorum ancak fiziksel ve mental olarak bakıldığında gençlere yer açmam gerektiğini anlıyorum. Onlar futbol oynamayı hak ediyorlar. Belki siz benin halen genç olduğumu düşünüyorsunuz ancak 37 yaşındayım. Şampiyonlar Ligi'nde ve Serie A'da iyi şeyler yapsak da Sezon sonunda ayrılacağım. Bu son kararımdır ve fikrimi de değiştirmeyi de düşünmüyorum. Ayrılmak için doğru bir zaman" dedi. Nedved, 5 sezon Roma'da Lazio forması giydikten sonra 2001 yılından Juventus'a transfer olmuş ve o tarihten itibaren de İtalyan ekibinde top koşturuyor. Nedved fikrinde bir değişikliğe gitmezse Serie A'daki son maçını 31 Mart'ta Torino'da oynayacak. Nedved, Lazio'yla 1 kez Juventus'la ise 2 kez Serie A Şampiyonluğu kazandı. Nedved, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda ise 91 maça çıktı ve 18 gole imzasını attı.

22
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Rooney 'dördüz' bekliyor!
« : 01 Mart 2009, 18:11:46 »
Rooney 'dördüz' bekliyor!
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın başarılı forveti Wayne Rooney, bu sezonu dört kupa ile kapatabileceklerini söyledi.

Rooney, Kırmızı Şeytanlar'ın bu yıl geçen sene iki kupa kazanan takımdan çok daha güçlü olduğununu belirtirken, Carling Kupası, Federasyon Kupası, Premier Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarını kazanabileceklerini söyledi.

23 yaşındaki golcü, The Sun'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Bu sene dört kupayı da kazanacağımıza inanıyorum. Carling Kupası'nda finaldeyiz. Ligde oldukça iyi bir pozisyondayız. Federasyon Kupası'nda çeyrek finale ulaştık. Şampiyonlar Ligi'nde de tur atlamaya yakınız. Kupaların hepsini kazanmak oldukça zor olacak ancak bunu yapabilecek kapasitemiz var. Geçtiğimiz yıl 'duble' yapmıştık ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış olmamız bize büyük güven veriyor."

Bu yıl FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon olan Manchester United, Pazar günü Carling Kupası'nda Tottenham ile final maçına çıkacak.

23
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Liverpool'a patladı: 2-0
« : 01 Mart 2009, 18:11:13 »
Liverpool'a patladı: 2-0
İngiltere Premier Lig'de 27. Hafta mücadelesinde Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Middlesbrough evinde, şampiyonluğu kovalayan Liverpool'u 2-0 mağlup etti. Riverside'taki mücadelenin ilk yarısını da 1-0 önde kapatan Middlesbrough'un golleri 31. dakikada Xabi Alonso (kendi kalesine) ve 63. dakikada milli oyuncumuz Tuncay Şanlı'dan geldi.

Ligdeki son golünü 6 Aralık 2008'de Hull City deplasmanında atan Tuncay Şanlı, 79 dakika sahada kaldığı mücadelede gol orucunu Liverpool karşısında bozup takımının galibiyetinde önemli bir rol oynarken, ligdeki gol sayısını da 5'e çıkarttı.

Tam 17 hafta sonra galibiyetle tanışan Middlesbrough puanını 26'ya yükseltirken, zirve yarışında yara alan Liverpool ise 55 puanda kaldı. 

24
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Gunners tutukluk yaptı
« : 01 Mart 2009, 18:10:42 »
Gunners tutukluk yaptı
İngiltere Premier Lig'de 27. hafta maçında Arsenal sahasında Fulham'ı konuk etti. Emirates Stadı'nda 60 bin seyircinin izlediği maçta Gunners, Fulham ile 0-0 berabere kaldı. Arshavin, Vela, van Persie, Nasri'li Arsenal kendi evinde Fulham'ı geçemedi mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Arsenal sahasında Fulham ile oynadığı 8. maçtan da mağlup olmadan ayrıldı.

Gunners bu beraberlikle puanını 46'ya yükseltirken, Fulham ise puanını 34'e çıkarttı.

Premier Lig'de günün sonuçları şöyle:

Everton 2-0 West Bromwich A.

Chelsea 2-1 Wigan Athletic

Middlesbrough 2-0 Liverpool

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 368