İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ManSpider111

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 368
37
YEREL HABERLER / Cinnet kurbanı aile toprağa verildi
« : 14 Şubat 2009, 22:48:34 »
Cinnet kurbanı aile toprağa verildi 
MANİSA (İHA) - İzmir'in Tire ilçesine bağlı Eskioba köyünde cinnet geçiren babanın katlettiği anne ve iki çocuğu, memleketleri Manisa'nın Selendi ilçesinde yan yana toprağa verildi.

Tire ilçesine bağlı Eskioba köyünde Ülfet Sancar (42) isimli şahıs, ekonomik sebeplerden dolayı cinnet geçirmiş, işlettiği kahvehaneden evine gelerek av tüfeğiyle önce eşi Feride Sancar'ı (40), sonra 15 yaşındaki oğlu Hikmet ile gürültüye uyanıp kaçmaya çalışan 12 yaşındaki kızı Şevval'i öldürmüş, ardından da jandarmaya teslim olmuştu.

Baba kurbanı anne ve çocukların cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerin ardından dün akşam memleketleri Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Turpçu köyüne getirildi. Sancar ailesinin yakınları ve köylülerin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından anne Feride Sancar ve çocukları Hikmet ile Şevval, dün akşam saatlerinde köy mezarlığında yan yana toprağa verildiler.

38
YEREL HABERLER / Cezaevinde 'sevgililer günü' kutlaması
« : 14 Şubat 2009, 22:47:42 »
Cezaevinde 'sevgililer günü' kutlaması 
ANKARA (İHA) - Adalet Bakanlığı'nın bu yıl ilk kez Sevgililer Günü dolayısıyla açık görüş izni vermesinin ardından bugün cezaevleri eş ve çocuklarla doldu. İçlerinde buruk bir sevinç yaşayan mahkum eşleri, hükümetten af istedi.
Mahkumlar bu yıl ilk kez gerçekleştirilen uygulamayla Sevgililer Günü dolayısıyla açık görüş yaptı. Bu özel günde Sincan Cezaevi kampüsü içerisinde eşleriyle hem hasret gidermek hem de eşlerinin Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyen mahkum eşleri, ziyaretçi salonunda beklerken İHA mikrofonlarına duygularını anlattı. Buruk bir hüzün yaşadıklarını belirten mahkum eşleri, Adalet Bakanlığı'nın yaptığı uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Cezaevine birşey sokulması yasak olduğu için yanlarında hediye getiremedikleri için üzgün olan mahkum eşleri, açık görüş nedeniyle de mutlu olduklarını dile getirdi. Sadece nikahlı eşlerin ve çocukların görüşüne izin verilirken, onlarla birlikte gelen ve diğer açık görüşlerde görüşmelerine izin verilen diğer yakınları ise bekleme salonunda beklemek zorunda kaldı. Bekleme salonunda kısa bir süre bekleyen mahkum eşleri ve çocukları daha sonra minibüslerle açık görüşün yapılacağı mekanlara taşındı. Mahkumların da bu özel günü unutmadığı gözlenirken, görüşten ayrılanların ellerinde çiçekler ve hediyelerin olması dikkat çekti. Ellerinde hediye ve çiçekler bulunan mahkum eşleri daha önce de 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladıklarını belirtti. Buruk bir hüzün yaşadıklarını belirten mahkum eşleri, hükümetten af talebinde bulundu.

39
YEREL HABERLER / Adıyaman hafif şiddetli deprem
« : 14 Şubat 2009, 22:46:53 »
Adıyaman hafif şiddetli deprem 
ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da merkez üssü Samsat ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 12.44'de merkez üssü Samsat ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde hafif şiddetli deprem kaydedildi. Yerin 5.0 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde can ve mal kaybının olmadığı öğrenildi.Deprem Adıyaman merkezde de hissedildi.

40
YEREL HABERLER / Çanakkale Boğazı trafiğe kapatıldı
« : 14 Şubat 2009, 22:45:43 »
Çanakkale Boğazı trafiğe kapatıldı 
Çanakkale - Çanakkale Boğazı, etkili olan fırtına ve kar yağışı nedeniyle çift taraflı olarak deniz ulaşımına kapatıldı.
Saatteki hızı zaman zaman 80-100 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Gelibolu-Lapseki, Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.Çanakkale-Eceabat arasındaki araba vapuru seferleri ise normal olarak sürdürülüyor.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, kentte akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla süren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, araçların zincirsiz trafiğe çıkmalarına izin vermiyor.
Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının il merkezinde bu akşam ve yarın aralıklarla süreceğini söylediler.

41
YEREL HABERLER / Başbakan'dan görevliye azar...
« : 14 Şubat 2009, 22:43:20 »
Başbakan'dan görevliye azar...
 SİNOP / DHA

Başbakan Erdoğan, Uğur Mumcu Meydanı'nda partililere hitap ettikten sonra geldiği Hükümet Konağı önünde Sinop-Boyabat Tünelli Geçiş Yolu'nun hizmete açılması törenine katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, "Sinop -Boyabat Tünelli Geçiş Yolu Sinop'a  ve tüm Sinoplu halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha nice açılışlarda beraber olacağız. Çünkü Ak Parti iktidarı var oldukca bilesiniz ki bu toplu açılışlar bakın tek tek açılışlardan bahsetmiyorum bu toplu açılışlar devam edecektir ve hayırlı olsun derken, şimdi sizleri şu Megaboard'a evet buradan tünelin açılışına davet ediyorum, hep birlikte burayı izleyeceğiz ve buradan göreceğiz" dedi.

Bu sırada konuşmasının hemen bitiminde yanına yaklaşan ve açılış organizasyonunda görev yaptığı belirtilen bir kişi kürsüde bulunan Başbakan Erdoğan'ın yanına yaklaşıp, sessizce video bağlantısını kastederek, "Tünelle bağlantı yok efendim" dedi. Başbakan Erdoğan, bu sözü söyleyen kişiye "Olur mu öyle şey ya" dedikten sonra ters bir şekilde baktı. Ardından da başını önüne eğip önündeki mikrofonlara rağmen, sessiz şekilde "Beni..........." diye sert bir çıkışta bulundu. Ardından da açılışı gerçekleştirmek için bakanları, ve milletvekillerini yanına davet etti. Tünelle video bağlantısı olmadığından sinevizyondan sadece fotoğrafları gösterildi.

42
ONLINE FILM IZLEME / Kor-The Core Türkçe Dublaj Online izle
« : 08 Şubat 2009, 17:13:05 »


Yönetmen: Jon Amiel
Başroller: Christopher Shyer, Aaron Eckhart

Bilimadamları dünyanın eksenin dönmeyi durdurmak üzere olduğunu keşfederler. Tüm bunlar bir takım doğal afetlere sebep olacaktır. Bilim adamlarından bir grup dünyanın merkezine bir bomba gönderip patlacak bir gemi projesinde çalıştırılmaya başlarlar.

Dünyanın iç çekirdeğinin dönmesi durmuştur ve bilimadamı Josh Keyes (Aaron Eckhart) dünya tamamen yol olmadan evvel sebebini bulmalıdır. O ve bir grup parlak araştırmacı binbaşı Beck Childs (Hilary Swank) ve Albay Robert Iverson (Bruce Greenwood) tarafından kullanılan yeraltı gemisiyle bir delik açarak dünyanın merkezine doğru ilerlerler. Çok geç olmadan dünyanın tekrar dönmesini sağlamasını umdukları bir aleti yerleştirmeye çalışırlar.

Oyuncular: Rekha Sharma, Eileen Pedde, Tcheky Karyo, Hilary Swank, Ray Galletti
Senaryo: John Rogers, Cooper Layne
Kurgu: Terry Rawlings
Görüntü: John Lindley
Müzik: Christopher Young
Yapımcı: David Foster, Cooper Layne, Sean Bailey
Ekran: 16:9 (Geniş Ekran)
Dil: Türkce Dublaj
Yıl: 2003
Süre(dk): 135



http://www.megavideo.com/?v=07SMIC90

43




Yönetmen: Sheldon Wilson
Yapım Yılı: 2009
Firma: Pope Productions
Dil: İngilizce
Ülke: Amerika Kanada
Tür: Bilim-Kurgu, Gerilim

Oyuncular:
Lance Henriksen, Greg Bryk, Gina Holden, Tim Rozon, Christopher Redman, Stephen Amell, Holly O'Brien, Stephen Patrick Dunn, Lynley Hall, Sarah Small

Müzik: Benoit Grey
Senaryo: Tom Berry, Philip K. Dick, Miguel Tejada-Flores, Miguel Tejada-Flores
Yapımcılar: Gordon Yang

http://video.yahoo.com/watch/4444920/11915341

http://video.yahoo.com/watch/4445057/11915628

44
ONLINE FILM IZLEME / Mutluluk /2007/ Online İzle
« : 08 Şubat 2009, 16:51:26 »


Tür : Dram
gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
yönetmen : Abdullah Oğuz
senaryo : Elif Ayan , Kubilay Tunçer , Abdullah Oğuz , Zülfü Livaneli (kitap)
görüntü Yönetmeni : Mirsad Herovic
yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

talat Bulut , Özgü Namal , Murat Han , Lale Mansur

töre Kurallarına Kurban Gitmek Üzere Olan Genç Bir Kız, Meryem... Bir Gün Baygın Bir Şekilde Göl Kenarında Bulunması Sonucu, Ailesi Tarafından Hüküm Verilir:

Meryem'in Namusu Kirlenmiştir Ve Öldürülecektir! Bu Görevin, Yakın Akrabalarından Olan Cemal'e Verilmesi İle İkilinin Ölüme Doğru Yolculukları Başlar.

cemal, Kendisine Verilen Görevin Haklılığı Konusunda Ne Kadar Kararlı Görünse De Cezayı Gerçekleştirmekte Bir Türlü Başarılı Olamaz. Bir Gün Bir Tesadüf

Eseri Yollarının Profesör İrfan Kurudal'la Kesişmesi, Üçü İçin De Bir Daha Geri Dönüşün Olmayacağı Bir Dönüm Noktası Olacaktır. Ölüm'e Giden Yolculuğun

Rotası, Acaba Mutluluk'a Doğru Mu Dönecektir?

1. CD
http://video.yahoo.com/watch/3272419/9220547

2.CD
http://video.yahoo.com/watch/3272325/9220277

45
ONLINE FILM IZLEME / *** Banker Bilo *** Online izle
« : 08 Şubat 2009, 16:45:37 »


TUR=================>Komedi
YONETMEN ============>Ertem Eğilmez
SENARYO =============>Yavuz Turgul, Sadık Şendil
YAPIM ===============>1980 - Türkiye
SURE ================>85 Dk ..

İZLEMEK İÇİN :

http://video.google.com/videoplay?docid=3476658552550155797&hl=en

46
ONLINE FILM IZLEME / ---VİCDAN--- Online izle
« : 08 Şubat 2009, 16:12:45 »


CAPS:


Yapım :2008, Türkiye
Tür ram
Yönetmen :Erden Kıral
Senaryo :Raşit Çelikezer
Oyuncular :Nazan Kesal, Rıza Sönmez, Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Mustafa Üstündağ, Nihan Koruyucu
Görüntü Yönetmeni :Zekeriya Kurtuluş
Müzik :Zülfü Livaneli
Dağıtım :Medyavizyon
Gösterim Tarihi :10 Ekim 2008


Küçük bir kasabada yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişinin arasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi. Aydanur (Nurgül Yeşilçay) hayatın ona sunduklarıyla da pek yetinmiyor, ‘yırtmak’ istiyor. Mahmut ise (Murat Han) Aydanur ile karısı Songül (Tülin Özen) arasında kalıyor. Ama belli ki Aydanur ağır basıyor yüreğinde. İkisinin yolu böylece bir pavyonda kesişiyor. “Başımıza gelenler yaptığımız seçimlerden mi, yoksa kaderimiz yüzünden mi?”

Üçlü bir aşk üzerinden bir vicdanî hesaplaşmayı anlatıyor “Vicdan”…



1. CD
TIKLA İZLE

2. CD
TIKLA İZLE

47
ABD’nin en saygın gazetesi Washington Post, dünyadaki 50’den fazla Müslüman ülke arasında Türkiye’nin Batı açısından özel bir konumu bulunduğunu belirterek, AKP döneminde Türkiye’nin bu özelliğini kaybetmekte olduğunu ve “Muhtemelen yeni Başkan Obama’nın gözde Müslüman ülkesi” olmayacağını yazdı.

Washington Enstitüsü Yakın Doğu Araştırmaları Kıdemli Uzmanı Soner Çağatay’ın imzasıyla yayınlanan yazıda, Türkiye’nin bir NATO müttefiki, Avrupa Birliği üyeliğine aday bir ülke, liberal bir demokrasi ve İsrail ile ilişkileri olan Müslüman bir ülke olduğu hatırlatılarak, AKP döneminde ülkenin bu özelliklerini kaybetmekte olduğu ileri sürülerek şöyle devam edildi:

“Liberal politikalar bir bir kayboluyor. AB üyelik görüşmeleri durmuş durumda. İran gibi Batı karşıtı devletlerle bağlar güçlenirken, İsrail ile ilişkiler zayıflıyor. Başbakan Erdoğan son olarak da İsrail Devlet Başkanını insanları öldürmekle suçlayıp toplantı terk etti. Türkiye böyle giderse Başka Obama’nın gözde Müslüman ülkesi olamayacak.”


AB yolunda Fransa gibi ülkelerin engellemesinin doğru olması rağmen, sorunun bir o kadar da AKP’nin liberal değerlerden uzaklaşması olduğu savunulan yazıda, AKP’nin altı yıllık bir iktidar döneminden sonra Türkiye’yi artık daha az özgür, daha az eşit bir ülke yaptığı ve medyadaki engelleme girişimleri ile kadın-erkek eşitliğinde yaşananların bunun göstergesi olduğu öne sürüldü.


AKP’nin 2007 yılındaki çıkardığı internet yasasına dayanarak YouTube adlı siteyi kapatan tek Avrupa ülkesi olduğu belirtilen yazıda, BM Kalkınma Programı’nın yaptığı bir araştırmaya göre kadın-erkek eşitliğinde Türkiye’nin 2002’de 63. sırada iken bugün 90. sıraya düştüğü vurgulandı. Yazıda, Türkiye’nin, kadınların siyasi, ekonomik ve toplumsal olarak Suudi Arabistan’ın bile gerisine düştüğü belirtildi.


Türkiye toplumunun geleneğinde anti-semitizmin fazla bir kök salmadığı hatırlatıla yazıya göre, bugün yaşanmakta olan anti-semitik gelişmeler siyasi iktidar tarafından cesaretlendiriliyor.


AKP döneminde giderek Batı’dan uzaklaşan Türkiye, kendini İslamcı rejim veya davaların yanında konumlandırdığı iddia edilen Washington Post’taki yazı şöyle devam ediyor:

“Türkiye bu tavırlarıyla sadece Avrupa’dan değil, ABD’den de uzaklaşıyor. Eğer Erdoğan’ın AKP’si liberalizm karşıtlığına hizmet etmeye devam eder dış politikasında dini esas almakta ısrar ederse artık özel olmayacak. Dahası Türkiye’ye yazık olacak.”

48
1- Ünlülerimizin şöhret olmadan önceki isimlerini biliyor musunuz? Müjde Ar'ın Asena'nın isim değiştirdiğini biliyorduk... Ama ya diğerleri... İşte ünlülerin gerçek isimleri...

Müjde Ar: Kamile Suat Ebrem
Ahu Tuğba: Tuğba Çetin
Asena: Onur Çakmak
Aytaç Arman: Veysel İnce
Ahmet Özhan: Ahmet Şükrü Kadıöz

Banu Alkan: Renka Bronkavi
Ayhan Işık: Ayhan Işıyan
Bülent Ersoy: Bülent Erkoç
Cüneyt Arkın: Fahrettin Cüreklibatur

Seda Sayan: Aysel Gürsaçer
Doğuş: Orhan Baltacı
Ekrem Bora: Ekrem Şerifuçak
Engin Çağlar: Çağlan Övet
Ferdi Tayfur: Turhan Bayburt
Fikret Hakan: Bumin Gaffar Çıtanak

Sezen Aksu: Fatme Sezen Yıldırım
Gönül Yazar: Gönül Özyeğiner
Kenan Pars: Kirkor Cezveciyan
Kibariye: Bahriye Tokmak
Mahsun Kırmızıgül: Abdullah Bazencir

Muazzez Ersoy: Hatice Yıldız Levent
Murat Soydan: Rüydan Tercan
Neriman Köksal: Hatice Kökçü
Nuri Sesigüzel: Nuri Kaçtaş

Okan Bayülgen: Kaan Okan Görgün
Orhan Gencebay: Orhan Kencebay
Perran Kutman: Perran Kanat

Perihan Savaş: Şerife Perihan
İbrahim Tatlıses: İbrahim Tatlı
Şener Şen: Ali Haydar Şen

Alişan: Serkan Burak
Teoman: Teoman Fazlı Yakupoğlu
Yaşar: Yasar Günaçgün
Sibel Can: Deniz Engüzel
Berdan Mardini: Engin Karademir

Petek Dinçöz: Diğdem Ezgü
Tarık Akan: Tarık Üregül
Yaşar Kemal: Kemal Sağdıkgöğçeli
Yıldız Kenter: Ayşe Yıldız
Yılmaz Güney: Yılmaz Pütün

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 368