İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ManSpider111

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 368
73


imdb puanı :
8.3/10
Yapım :
2008, ABD
Tür :
Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen :
Jon Favreau
Senaryo :
Stan Lee, Arthur Marcum, Matt Holloway, Mark Fergus, Hawk Ostby
Oyuncular :
Robert Downey Jr., Stan Lee, Shaun Toub, Hilary Swank, Terrence (Dashon) Howard, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Leslie Bibb, Clark Gregg, Bill Smitrovich, Faran Tahir, Ghostface Killah, Sahar Bibiyan, Fahim Fazli, Micah A. Hauptman
Yapımcı :
Stan Lee, Avi Arad, Kevin Feige
Görüntü Yönetmeni :
Matthew Libatique
Müzik :
Ramin Djawadi
Dağıtım :
UIP Filmcilik
Süre :
2 saat, 06 dk.
Gösterim Tarihi :
2 Mayıs 2008


Özet

“Iron Man – Demir Adam” karakterinin, çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması 1962 yılında oldu. Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen “Iron Man – Demir Adam”da Çin ordusu için silah yaratmak zorunda bırakılan milyoner sanayici Tony Stark, istemeden yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice zırh üretiyordu. Böylece Çinliler’in kontrolünden çıkarak onları durdurabileceğine inanıyordu. Çin’den kaçıp ABD’ye geri döndüğünde tehlikeli bir komplonun varlığını keşfedince durdurabilmek için de Demir Adam’a dönüşüyordu.

Demir Adam’ın çok ünlü bir de düşmanı vardır. Kısaca M.O.D.O.K. adıyla bilinen bu düşman, sadece öldürmek için dizayn edilmiş beyinsel bir organizmadır. Sallanan sandalyesinde oturan kocaman kafalı bir yaratıktır. Ancak yönetmen Jon Favreau’nun Myspace sitesinde yaptığı açıklamaya göre, Soğuk Savaş dönemini çağrıştırdığı için filmde M.O.D.O.K.’a yer verilmeyecek. Demir Adam’ın düşmanı olarak Mandarin Çinli’si yer alacak.

İzlemek İçin Linke Tıklayın :

http://www.megavideo.com/?v=AHMNEEUC

74
ONLINE FILM IZLEME / Transformers (Türkçe) - Online İzle
« : 31 Ağustos 2008, 20:17:29 »


Filmin Konusu :

Cybertron ismindeki robotların gezegenine hoşgeldiniz! Farklı mekanizmalara dönüşebilme yetenekleri olan robotların yaşadığı bu gezegen, aslında iki farklı cepheye bölünmüştür. İyi ve kötü robotlar olarak farklı hedeflerin peşinde koşan bu Transformer‘lar, gezegenlerindeki yakıt stoklarının azalması sonucu, uzayda farklı yakıt kaynaklarının arayışı içine girerler.Ve tabi ki bu arayış, kimyasallar ve gerekli yakıt mineralleri açısından son derece zengin olan Dünyamıza düşürecektir yollarını. Kolaylıkla otomobillere, uçaklara, deniz taşıtlarına, kamyonlara dönüşebilme yeteneği olan bu robotlar, dünyaya gelerek bu kaynakları ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır. Kötü ruhlu robotlar Decepticonlar’ın tek isteği kendi isteklerini elde edebilmek için dünyayı yok etmektir. Tabi yine karşılarında iyi robotlar ve onların başı Optimus Prime’ı bulacaklardır.


İZLEMEK İÇİN İNDİR BUTONUNA TIKLAYINIZ
 

75





imdb puanı :
8.0/10
Yapım :
2008, ABD / İngiltere
Tür :
Aile / Fantastik / Macera
Yönetmen :
Andrew Adamson
Senaryo :
Andrew Adamson, Christopher Markus, Stephen McFeely, C.S. Lewis, C.S. Lewis (Kitap)
Oyuncular :
Tilda Swinton, Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Peter Dinklage, Warwick Davis, Ben Barnes, Shane Rangi, Sergio Castellitto, Alicia Borrachero, David Bowles, Winham Hammond, Carlos Da Silva, Vincent Grass
Seslendirenler :
Harry Gregson-Williams, Liam Neeson, Pattertwig The Squirrel, David Walliams, Sim Evan-jones
Yapımcı :
Andrew Adamson, Mark Johnson, Douglas Gresham, Perry Moore, Philip Steuer
Görüntü Yönetmeni :
Karl Walter Lindenlaub
Müzik :
Harry Gregson-Williams
Süre :
2 saat, 20 dk.
Gösterim Tarihi :
11 Temmuz 2008

KONUSU

Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.


1. CD
TIKLA

2. CD
TIKLA

76



Kahramanlarımızın bu seferki maceraları uzak doğuda geçmektedir. 2000 bin yıl önce yaşayan, kötülüklerin efendisi olarak bilinen ve beş elemente hükmedebilme gücüne sahip Ejder İmparatorunu ve onun ordusunu diriltirler. Bu mumyayı ve ordusunu durdurmak bu kadar kolay değildir ama yine de biryol vardır. O da Ejder İmparatorunun o devirdeki düşmanını da diriltmek.

CD 1

http://www.megavideo.com/?v=YPHAFGU3

CD 2

http://www.megavideo.com/?v=MFXOSQXX

78














ÖNEMLİ NOT:
Lütfen filmi 18 yaşından küçükler ve midesi hassas olanlar indirmesin.
Bu film Türkiye dahil 60 ülkede yasaklanmıştır. Filmin yönetmeni, filmde ölen insanların gerçekten öldürüldüğü iddiasıyla aylarca hapiste yatmıştır. yönetmen, insanlara değil ama hayvanlara yapılanların gerçek olduğunu kabul etmiştir.Ancak yönetmen yardımcılarının nerede olduğunu bir türlü tam olarak açıklayamamıştır.
Öncelikle filmi kesinlikle onayladığımı söyleyemem. Ama sansüre de bir okadar karşıyım. Filmde yapılanlar ne sebeple olursa olsun kabul edilemez. Filmin işkence sahnelerini anlatmaya kelimeler yetmez. Sağlam bir psikolojim var diyorsanız izleyin derim. Vahşette testere ve oteli gölgede bırakacak bir film. Tüm bunlardan sonra sanırım konuyu yazmama gerek yok. Çünkü filmin sahneleri konusunun çok çok önüne geçmiş durumda.



ne ışık bilmemne oyunu ne de ses efektiyle korkutma gibi bilimum hadiselerden eser yok filmde. zira bilimum kafa kesme, iç organ boşaltma, karaciğer dişleme gibi sahneler TAMAMEN GERÇEKÇİ YAPILMIŞ.

2008 yılında yeni çekimiyle tekrar vizyona girecek olan gore film (kaynak: imdb). yönetmen ise ilk filmi çeken isim rugerro deodato. ilk filmin vahşeti bulunur mu bilinmez ama merak ettiriyor insanı. ilk filmde izleyiciler oyuncuların gerçekten öldürülmediğine inanmamış bunun sonucu yönetmen bütün oyuncuları toplayıp televizyona çıkarmak zorunda kalmıştı. bu da dönemine göre ne kadar gerçekçi özel efektler kullanıldığına kanıttır.

Bunlara rağmen eğer izleyebilirim diyorsanız buyrun linkler...

ONLİNE İZLE

http://www.megavideo.com/?v=82VHDXT4

download icin;

tek link


veya

http://rapidshare.com/files/105330456/yamyam_i__351_kencesi.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/105347818/yamyam_i__351_kencesi.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/105380399/yamyam_i__351_kencesi.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/105398667/yamyam_i__351_kencesi.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/105415992/yamyam_i__351_kencesi.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/105430479/yamyam_i__351_kencesi.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/105444671/yamyam_i__351_kencesi.part7.rar.html


ALINTIDIRRRR.......

79





Tür : Macera / Aksiyon / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi :6 Temmuz 2007
Yönetmen : Michael Bay
Senaryo : John Rogers , Alex Kurtzman , Roberto Orci
Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen
Müzik : Steve Jablonsky
Yapım : 2007, ABD


Oyuncular


Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (USAF Tech Sergeant Epps) , Rachael Taylor (Maggie Madsen) , Anthony Anderson (Glen Whitmann) , Jon Voight (Savunma Bakanı John Keller) , John Turturro (Ajan Simmons) , Peter Cullen (Optimus Prime (sesi))

ÖZET

Cybertron ismindeki robotların gezegenine hoşgeldiniz! Farklı mekanizmalara dönüşebilme yetenekleri olan robotların yaşadığı bu gezegen, aslında iki farklı cepheye bölünmüştür. İyi ve kötü robotlar olarak farklı hedeflerin peşinde koşan bu Transformer'lar, gezegenlerindeki yakıt stoklarının azalması sonucu, uzayda farklı yakıt kaynaklarının arayışı içine girerler.

Ve tabi ki bu arayış, kimyasallar ve gerekli yakıt mineralleri açısından son derece zengin olan Dünyamıza düşürecektir yollarını. Kolaylıkla otomobillere, uçaklara, deniz taşıtlarına, kamyonlara dönüşebilme yeteneği olan bu robotlar, dünyaya gelerek bu kaynakları ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır. Kötü ruhlu robotlar Decepticonlar'ın tek isteği kendi isteklerini elde edebilmek için dünyayı yok etmektir. Tabi yine karşılarında iyi robotlar ve onların başı Optimus Prime'ı bulacaklardır.

Tüm dünya televizyonlarında büyük bir beğeni ile izlenen dizi versiyonundan ve 1986 yılında çekilen animasyonundan sonra şimdi de sıra Transformers'ı yeniden beyazperdede seyretmekte! Pearl Harbor, Ada gibi büyük bütçeli filmlerin altından başarı ile kalkan Michael Bay çocukluk sevdamızı perdeye aktarmak için yönetmen koltuğunda...


80


Yönetmen
Sylvester Stallone
Senaryo
Sylvester Stallone, David Morrell
Oyuncular
Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden
Graham McTavish, Reynaldo Gallegos
Filmin Türü
Drama, Gerilim
Orijinal Adı
Rambo 4: Pearl of the Cobra
Yapımcı Firma
Rogue Marble
Yapım Yılı
2008
Yapım Ülkesi
ABD, Almanya
Orijinal Dili
İngilizce
Vizyon Tarihi
01.02.2008



IMDB




KONU
Sylvester Stallone 20 yıl sonra tekrar Rambo rolünde. Bir zamanların Vietnam gazisi ve yaşamı boyunca bir kurtarıcı olmuş olan John Rambo, artık çatışmalardan uzak, Bangkok’da sakin bir yaşam sürmektedir. Şimdiki zorlu görevinde ise Tayland’da Hıristiyan insan hakları misyoneri olarak çalışan bir grubu korsanlara karşı koruyacak ve kaybolmaları üzerine yeniden silâhlarını kuşanacaktır.

http://bitroad.net/download/d1d5f7367217/John.Rambo.Rambo.4.2008..xvid.Life.jembalade.rar.html

82
YERLİ DİZİLER / Son Ağa [Sürekli Güncel]
« : 30 Ağustos 2008, 16:27:06 »
Bölüm 01

17.07.2008



http://rapidlayer.in/go/67ff339d
http://rapidlayer.in/go/a3ecab61
http://rapidlayer.in/go/ef51cd4b
http://rapidlayer.in/go/fbb01ed4
http://rapidlayer.in/go/e86a2aa5




Bölüm 02

24.07.2008


http://rapidshare.com/files/132377158/Son.Aga.02.By.Dayicik.part1.rar
http://rapidshare.com/files/132380807/Son.Aga.02.By.Dayicik.part2.rar
http://rapidshare.com/files/132384752/Son.Aga.02.By.Dayicik.part3.rar
http://rapidshare.com/files/132388668/Son.Aga.02.By.Dayicik.part4.rar
http://rapidshare.com/files/132392511/Son.Aga.02.By.Dayicik.part5.rar
http://rapidshare.com/files/132396243/Son.Aga.02.By.Dayicik.part6.rar




Bölüm 03

31.07.2008



http://rapidlayer.in/go/bd45a43d
http://rapidlayer.in/go/7e8fb0a4
http://rapidlayer.in/go/a12eafdb
http://rapidlayer.in/go/c2c047a6
http://rapidlayer.in/go/8671cb71



Bölüm 4
07.08.2008



http://rapidshare.com/files/135743823/Son.Aga.Bl.04.by.venom.part1.rar
http://rapidshare.com/files/135749047/Son.Aga.Bl.04.by.venom.part2.rar
http://rapidshare.com/files/135754079/Son.Aga.Bl.04.by.venom.part3.rar
http://rapidshare.com/files/135759693/Son.Aga.Bl.04.by.venom.part4.rar
http://rapidshare.com/files/135763598/Son.Aga.Bl.04.by.venom.part5.rar



Bölüm 05
14.08.2008



http://rapidshare.com/files/137440267/Son.Aga.BL05-HeRTeS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/137443882/Son.Aga.BL05-HeRTeS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/137447550/Son.Aga.BL05-HeRTeS.part3.rar
http://rapidshare.com/files/137451588/Son.Aga.BL05-HeRTeS.part4.rar
http://rapidshare.com/files/137455524/Son.Aga.BL05-HeRTeS.part5.rar



Bölüm 06
21.08.2008


http://rapidshare.com/files/139170807/Son.Aga.BL06-HeRTeS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/139174662/Son.Aga.BL06-HeRTeS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/139179059/Son.Aga.BL06-HeRTeS.part3.rar
http://rapidshare.com/files/139183592/Son.Aga.BL06-HeRTeS.part4.rar
http://rapidshare.com/files/139187630/Son.Aga.BL06-HeRTeS.part5.rar




7.Bölüm (28.08.2008)


http://rapidlayer.in/go/5d778937
http://rapidlayer.in/go/6706242a
http://rapidlayer.in/go/b7140c8f
http://rapidlayer.in/go/2bffb3ed
http://rapidlayer.in/go/d5825f7d


ALINTIDIR....

83
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Kanka-Production.Com
« : 30 Ağustos 2008, 15:28:45 »
Hayırlı olsun siteyi alana :)

84
 Hiroşima'ya atılan atom bombasının bin katı etkiye sahip olacağını açıkladı.
Rus bilim adamları 2004 yılında keşfedilen asteroitin 2029 yılında dünyaya 27 bin km yakın mesafeden geçeceğini, bunun oluşturacağı hava basıncının ise Hiroşima'ya atılan atom bombasının bin katı etkiye sahip olacağını açıkladı.




Rusya Astronomi Enstitüsü Direktörü Boris Shustov Moskova'da düzenlenen uluslararası uzay formunda yaptığı konuşmada Apophis ismi verilen asteroitin 2029 yılında dünya atmosferinden hızla geçeceğini bunun da dünya yüzeyinde çok büyük bir etki meydana getireceğini söyledi.

Meydana gelecek patlamanın 1908 yılında gerçekleşen Tunguska çarpmasından daha büyük olması bekleniyor. Rusya'nın Sibirya bölgesinde meydana gelen benzer bir astroit basıncının etkisi ile 2 bin 150 km2 lik alan etkilenmiş ve büyük Sibirya ormanlarında 80 milyon ağaç yerle bir olmuştu.

Meteorun meydana getireceği hava basıncının 10 ya da 20 megaton TNT kalıbına eşit olduğu ya da Hiroşima'ya atılan atom bombasından bin kat daha güçlü olduğu öngörülüyor. Basıncın geniş bir alanda hissedilecek 5 şiddetinde bir depreme de sebep olması tahmin ediliyor. Shustov daha önce yaptığı açıklamalarda da Apophis'in yüzde 3 ihtimalle dünyaya çarpabileceğini belirtmişti.

Rus astronomi uzmanı astroitin Hollywood filmlerinde olduğu gibi büyük operasyonlara gerek kalmadan küçük uydularla yörüngesinin değiştirilebileceğini ifade etti. Shustov füzelerle asteroitin vurularak parçalanmasının günümüzde elde edilen teknolojiye göre öngörülmeyecek bir çözüm yöntemi olduğunu kaydederek, "On litre yakıtı olan küçük bir mikro uydu onu yolundan alıkoymaya yeter." dedi.

Geçen ayda Peruvian bölgesine düşen bir meteor 30 metre çapında ve 6 metre derinliğinde bir çukur açılmasına neden olmuştu. Bölgeye gelen uzmanlar asteroitin parçalarını toplayarak incelemeye almışlardı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 368