İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - melih123

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 188
193
FENERBAHCE / "Fenerbahçe kupaya daha yakın"
« : 31 Ocak 2009, 14:26:03 »
"Fenerbahçe kupaya daha yakın"
Bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe´nin, lig şampiyonluğundan daha çok Türkiye Kupası´na yakın olduğunu söyledi.
31 Ocak 2009 08:17


Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe´nin kalecisi Recep Biler, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe´nin, lig şampiyonluğundan daha çok Türkiye Kupası´na yakın olduğunu söyledi.

Hacettepe’nin tecrübeli kalecisi Recep, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı ilk kez geçen yıl Şükrü Saracoğlu’nda oynadığını belirterek, "3 sene aradan sonra Kadıköy’de seyircinin karşısına çıkmak farklı bir duyguydu. Taraftarın beni tribüne çağırmasından çok mutlu olmuştum" dedi. Şampiyonluk yarışında, Sivasspor’u şanslı gördüğünü ifade eden Recep, Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşma şansının, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanma olasılığından daha düşük olduğunu söyledi. Sivasspor’un "haddini bilerek" oynadığını söyleyen Recep, "Sivasspor, rakibini yorduktan sonra hızlı hücumlarla sonuca gidiyor. Sivasspor’un ardından, şampiyonluğun en büyük adayının Beşiktaş olduğunu düşünüyorum. Mustafa Denizli ve Yusuf’un katkısı büyük olacaktır. Beşiktaş’ın hücumcuları çok kaliteli" yorumunu yaptı.

"ÇOCUKLUK TAKIMIM BEŞİKTAŞ"
Hacettepe’nin deneyimli kalecisi Recep Biler, çocukken Beşiktaş taraftarı olduğunu sonradan Mustafa Denizli döneminde, transfer olduğu Fenerbahçe’ye bağlandığını söyledi.Sarı-lacivertli takıma transfer olduktan sonra camiayı tanıdıkça, çok farklı olduğunu anladığını kaydeden tecrübeli eldiven, "Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarında yaptığı maçlarda çok heyecanlanıyorum. Kazanmalarını gönülden istiyorum" ifadelerini kullandı.

"OFTAŞ İSMİ KALSIN İSTERDİK"
Hacettepe ismiyle Gençlerbirliği OFTAŞ dönemindeki gibi bir çıkış yaşayamadıklarını söyleyen Recep, "OFTAŞ isminin bir büyüsü, bir havası vardı. Takım olarak OFTAŞ isminin kalmasını isterdik. Biliyoruz OFTAŞ sponsorumuzdu ama ’Hacettepe OFTAŞ’ da olabilirdi. Hacettepe ismi de elbette güzel. Bu ismi üniversitesiyle, semtiyle kullanabilirdik, hala da kullanabiliriz" değerlendirmesinde bulundu. Devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Recep, Kocaelispor yenilgisini takımda hiç kimsenin beklemediğini belirterek, "Aşırı konsantrasyon ve rakibi küçümsemenin yenilginin nedenleri olabileceğini düşünüyorum. Yine de telafisi olan bir maç olarak görüyoruz. Kocaelispor ile tekrar karşılaşacağız. Bizim için Bursaspor maçı başlangıç olacak. Bundan sonra telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Gerçek ikinci yarı Bursaspor maçıyla başlıyor" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIM İÇİN 3 BÜYÜKLERDE OYNAMAYA GEREK YOK"
Recep, Turkcell Süper Lig takımlarında görev alan yerli kaleci sayısının geçen yıla oranla azaldığını kaydetti.Türk kalecilerine duyulan güvenin, kaleci rekabetini de artırdığını ifade eden Recep, "Bu rekabet milli takıma da olumlu yönde yansıyor. Örneğin, Fenerbahçe, Tomi Scnumacher’den sonra hiç yabancı kaleci oynatmadı. Bunun da nedeni yabancı kontenjanı kaleciyle doldurmak istememeleri, ayrıca Fenerbahçe’de yerli kaleciye, yabancı kaleciye oranla daha çok tolerans tanınıyor. Örneğin Robert Enke" dedi.

Bu sezon kendisi ve Kocaelispor kalecisi Serdar Kulbilge’nin Milli Takım için yeterince iyi olmadığını da vurgulayan Recep, şöyle devam etti:"Rüştü Ağabey Milli Takımı bırakmayı düşündüğünü açıkladı. Ligdeki takımlarda forma şansı bulan yerli kaleci sayısı da azaldı. Bu nedenle Milli Takım kalesini korumak için büyük takımlarda oynamak gerekmiyor, ligde iyi performans ortaya koymak yeterli olacaktır. Denizlispor kalecisi Cenk bu sezon iyi oynuyor."

"BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE SİVASSPOR İLE ANKARA’DA OYNAYACAĞIZ"
Takımda küme düşmemeye oynamış futbolcu sayısının çok az olduğunu kaydeden tecrübeli kaleci, hep zirveye oynamaya alıştıklarını, geçen sezon ’düşer’ denilen OFTAŞ Gençlerbirliği’nin ortaya koyduğu performans ile bu düşüncelere gerekli cevabı verdiğini ancak bu sezon Hacettepe’nin bunu başaramadığını ifade etti.

Sezonun ikinci yarısındaki 17 maçın 9’unu ve deplasman maçlarından Gençlerbirliği ile Ankaragücü karşılaşmalarını Ankara’da oynayacaklarının altını çizen mor-beyazlı file bekçisi, bu avantajı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Bundan sonraki her maçlarının final niteliği taşıdığını vurgulayan Recep Biler, sözlerini şöyle tamamladı:"Bir türlü çift haneli puanlara ulaşamadık. ’9’ sayısı benim için uğursuz rakam oldu. 9 puanı bir türlü geçemedik. Bursaspor’a karşı benim ayrıca bir şansızlığım daha var.  Yeşil-beyazlılara karşı değişik takımlarda çıktığım, 10 maçta da galip gelemedim. Bu maçla ’şeytanın bacağını’ kırmak istiyoruz. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bir an evvel bulunduğumuz konumdan kurtularak üst sıralara yükselmek istiyoruz. Düşme hattından uzaklaşmak için rakiplerimizden 2 maç daha fazla kazanmalıyız."

194
FENERBAHCE / Van Bommel Fener'e 'evet' dedi
« : 31 Ocak 2009, 14:25:40 »
Van Bommel Fener'e 'evet' dedi
Fenerli yöneticilerle buluşan Van Bommel, sezon sonuna kadar süre istedi. Ünlü yıldız takımıyla anlaşamazsa İstanbul'un yolunu tutacak.
31 Ocak 2009 08:40


Sarı-Lacivertli yöneticilerle Almanya'da bir araya gelen Van Bommel, sezon sonu masaya oturacağı kulübüyle anlaşma sağlayamazsa Fenerbahçe'ye imza atacak.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe çok önemli bir isimle anlaşma sağladı... Bayern Münih ve Hollanda Milli Takımı'nın orta alanda görev yapan Mark Van Bommel, Sarı-Lacivertli yönetimin yıllık 3.5 milyon euroluk müthiş teklifine prensipte "evet" dedi.

ÖN ALMAŞMA DA YAPILACAK
Almanya'da Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya gelen tecrübeli yıldız, "Teklifiniz gerçekten gurur verici. Sezon sonunda Bayern Münih'le yeniden masaya oturacağım. Eğer kulübümle anlaşma sağlayazsam, Fenerbahçe forması giyeceğim" ifadesini kullandığı öğrenildi. Mark Van Bommel'le önümüzdeki günlerde ön anlaşma imzalanabileceği de gelen haberler arasında.

KLINSMANN İSTEMİYOR
Alman basını ise Van Bommel'in sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor. Teknik direktör Jurgen Klinsmann'ın büyük bir gençleştirme operasyonu düşündüğü için 32 yaşındaki Hollandalı yıldızın sözleşmesini uzatmak istemediği ifade ediliyor. Van Bommel iki sezondur Bayern Münih formasını giyiyor.

195
Sarı- Kanaryalıları isyan ettiren olay...
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın göreve geldiği günden beri uyguladığı transfer taktiği bazen çileden çıkartıyor...
31 Ocak 2009 09:03


F.Bahçe'nin başarılı savunmacısı, bir İtalyan kulübüyle anlaştı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Lugano'nun Aurelio ve Tuncay gibi bedelsiz ayrılacak olması tepki topladı....

F.Bahçe'nin Uruguaylı yıldızı Lugano'nun sezon sonu için bir İtalyan kulübüyle el sıkıştığı öğrenildi. Oyuncunun menajeri Juan Figer'in "Sezon sonu için bir İtalyan kulübüyle anlaştık" demesi şaşkınlık yaratırken, Lugano'nun da Aurelio ve Tuncay gibi bonservissiz ayrılacak olması tepki topladı.

JUVENTUS DA İSTİYOR
Sarı-Lacivertliler'le sözleşme imzalamaya yanaşmayan Lugano için Zenit 4, Lazio 6 milyon euro önermiş ancak teklifler kabul edilmemişti. Ancak Lugano ile de sözleşme yenileyemen Fenerbahçe, bir anlamda oyuncusunun bonservissiz gitmesine göz yumuyor. Uruguaylı yıldıza, Lazio'nun dışında Juventus, Fiorentina ve Roma talip.

196
FENERBAHCE / Mehmet Aurelio ayrıldığına bin pişman
« : 31 Ocak 2009, 14:24:54 »
Mehmet Aurelio ayrıldığına bin pişman
Geçen sezon sonunda, Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmaması üzerine, İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olan Mehmet Aurelio, bu kararı nedeniyle büyük pişmanlık yaşıyor.
31 Ocak 2009 09:48


Geçen sezon sonunda, Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmaması üzerine, İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olan Mehmet Aurelio, bu kararı nedeniyle büyük pişmanlık yaşıyor.

Atv Spor Müdürü Selçuk Manav'a açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcunun birbirinden çarpıcı sözleri şöyle: "Çok mutlu olduğum Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğim halde olayların gelişimi beni Real Betis'e taşıdı. Aslında İspanya'da her şey çok güzel başladı. Kulübüm, takım arkadaşlarım ve taraftarlar bana gerçekten büyük ilgi gösterdiler. Ben de başarılı olmak için elimden geleni yaptım. Aldığım paranın karşılığını tam olarak vermeye çalıştım."

"Real Betis'te ortaya koyduğum başarılı performans nedeniyle bana "İmparator" lakabı takıldı. Fakat daha sonra işler kötü gitmeye başladı. İstediğimiz sonuçları alamadık. Ligde durumumuz pek iyi değil. Küme düşme hattındayız. Dönüp geçmişe baktığımda, F.Bahçe'den ayrıldığım için pişman olduğumu söyleyebilirim. Orada çok güzel günlerim geçti. Hayatımın sonuna kadar unutmayacağım mutluluklar yaşadım. Kalbimin yarısı Brezilya'ya, yarısı Türkiye'ye ait. Doğrusunu söylemek gerekirse burada çok mutlu değilim. F.Bahçe'deki ortamı arıyorum. Eğer F.Bahçe'den bana çağrı gelirse hemen kabul ederim ve gider Betis'li yöneticilerle konuşurum."

197
FENERBAHCE / FENERBAHÇELİ TÜMER KONYA YOLUNDA
« : 31 Ocak 2009, 14:24:28 »
FENERBAHÇELİ TÜMER KONYA YOLUNDA
Yeşil beyazlı ekip ayrıca Fenerbahçe'de sakatlıklarla boğuşan yıldız oyuncu Tümer Metin ile de temasa geçti.
31 Ocak 2009 13:10


Konyaspor, Poljac, Serhat ve Bülent'in ardından Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz ve Slovak savunmacı Roman Kratochvil ile sezon sonuna kadar anlaştı. Yeşil beyazlı ekip ayrıca Fenerbahçeli oyuncu Tümer Metin ile de temasa geçti.

Forvet hattında görülen eksiklikler üzerine araştırmalarına devam eden yeşil-beyazlı kulübün transfer komitesi, alınacak bir golcünün ardından ara transfer dönemine nokta koyacak.

Turkcell Süper Lig'in yeni sezonuna, 15 yeni oyuncuyla merhaba diyen Konyaspor'da ara transfer dönemi çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Norveçli Branimir Poljac ile Kocaelisporlu Serhat Akın ve Bülent Bölükbaşı'nı transfer ederek renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, daha önce Kocaelispor, Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da da forma giyen 31 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz ve Türkiye'de oynadığı dönemde Denizlispor'da forma giyen 35 yaşındaki Slovak savunma oyuncusu Roman Kratochvil ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Resmi sözleşmelerin imzalanması için Ankaragücü karşılaşmasının oynanması beklenirken, bonservisi elinde bulunan Kratochvil'in sezon sonunda gösterdiği performansına göre sözleşmesinin uzatılabileceği öğrenildi.

FENERBAHÇELİ TÜMER KONYA YOLUNDA

Ara transfer döneminde 5 oyuncuyu renklerine bağlayan Konyaspor, Teknik Direktör Giray Bulak'ın olmazsa olmaz gözüyle baktığı hücum hattı için de oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

Hücum hattına alınacak oyuncunun yabancı da olabileceği, düşünülen oyuncular ile ön görüşmelere başlandığı ve görüşülen oyuncular arasında Fenerbahçeli Tümer Metin'in de yer aldığı öğrenildi.

Öte yandan Konyaspor ilk yarı sonunda sezon başında alınan ancak beklenen performansı gösteremeyen Şener Aşkaroğlu, Fatih Egedik, Ferdi Başoda ve Fahri Tatan ile yollarını ayırırken, Konya'dan habersizce giden Tehoue ve kiralık olarak başka kulüplere gönderilen Uğur Yanıkdemir ve İlker Avcıbay bu sezonun ikinci yarısında Konyaspor forması giyemeyecek.

198
FENERBAHCE / Van Hooijdonk'un hayali gerçek oluyor
« : 31 Ocak 2009, 14:23:30 »
1 Temmuz tarihinden itibaren Hollanda'nın ünlü kulüplerinden Feyenoord'un başına geçecek olan Hollandalı teknik direktör Mario Been, teknik konularda yardımcı antrenör olarak Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk'u düşünüyor.

Been'in yardımcı antrenörlük teklifine olumlu bakan Van Hooijdonk'un, 1 Temmuz tarihinden itibaren Feyenoord'da yardımcı antrenör olarak göreve başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Futbolculuk kariyerine son noktayı koyduktan sonra antrenörlük yapmak istediğini her defasında vurgulayan Pierre van Hooijdonk, bir gün Fenerbahçe'ye antrenör olarak dönmek istediğini söylemişti.

Feyenoord'da üsteleneceği görev ile birlikte antrenörlüğe ilk adımını atacak olan Pierre Van Hooijdonk, kendisine yapılan tekliften dolayı mutlu olduğunu ve konu hakkındaki görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Mario Been, Feyenoord'un 2002 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı zaman Feyenoord'da yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu. O tarihlerde Feyenoord'da top koşturan Pierre van Hooijdonk, UEFA Kupası'nın kazanılmasında büyük rol oynamıştı.

199
BASKETBOL / Çaylaklar maçı kadrosu açıklandı
« : 31 Ocak 2009, 14:20:30 »
Çaylaklar maçı kadrosu açıklandı
Phoenix'te düzenlenecek olan NBA All-Star 2009 Haftasonu etkinlikleri çerçevesinde 13 Şubat Cuma günü oynanacak Çaylaklar takımı ve 2. yıl oyuncuları(Sophomores) arasında yapılacak olan maçın kadroları belirlendi.

Kadrolar şu isimlerden oluşuyor;

Çaylaklar takımı:

Michael Beasley (Heat)
Rudy Fernandez (Trail Blazers) 
O.J. Mayo (Grizzlies)               
Greg Oden (Trail Blazers)         
Derrick Rose (Bulls)               
Russell Westbrook (Thunder)   
Marc Gasol (Grizzlies)           
Eric Gordon (Clippers)             
Brook Lopez (Nets)                 

2. yıl oyuncuları (Sophomore)

Aaron Brooks (Rockets)
Wilson Chandler (Knicks)
Luis Scola (Rockets)       
Al Thornton (Clippers)       
Rodney Stuckey (Pistons)   
Thaddeus Young (Sixers)
Kevin Durant (Thunder)   
Jeff Green (Thunder)       
Al Horford (Hawks)

200
BASKETBOL / Hido, Cavs'a patladı: 99-88
« : 31 Ocak 2009, 14:20:07 »
Hido, Cavs'a patladı: 99-88
NBA'de normal sezon heyecanı tüm hızıyla devam ederken, milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, sahasında Cleveland Cavaliers'ı 99-88 mağlup etti. Amway Arena'da oynanan karşılaşmada Magic'ten Dwight Howard 22 sayı 18 ribaunt ile double-double yaparak maça damgasını vuran isim oldu.


Orlando'dan Hidayet Türkoğlu 42:10 dakika süre aldığı maçta 19 sayı 11 ribaunt 2 asistlik performansıyla double double yaptı.

Cleveland Cavaliers'ta ise süperstar LeBron James 23 sayı 8 ribaunt 8 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Anderson Varejao 9 sayı 8 ribaunt ile benchten gelen J.J. Hickson ise 13 sayı 7 ribaunt ile geceyi noktaladı.

201
NBA / Ne Hido ne de Memo!
« : 31 Ocak 2009, 14:07:15 »
Ne Hido ne de Memo!
15 Şubat'ta Phoenix'ta düzenlenecek NBA All-Star maçında, halk oylamasıyla belirlenen asların ardından ligde görev yapan coachlar tarafından yedekler de basına duyuruldu.


Ligde forma giyen oyuncularımız Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'un seçilmediği All-Star yedekleri şu isimlerden oluşuyor...

Doğu Konferansı

Paul Pierce (Boston Celtics)
Chris Bosh (Toronto Raptors)
Joe Johnson (Atlanta Hawks)
Danny Granger (Indiana Pacers)
Devin Harris (New Jersey Nets)
Rashard Lewis (Orlando Magic)
Jameer Nelson (Orlando Magic)

Batı Konferansı

Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks)
Pau Gasol (L.A. Lakers)
Tony Parker (S.A. Spurs)
Brandon Roy (Portland Trail Blazers)
Shaquille O'Neal (Phoenix Suns)
Chauncey Billups (Denver Nuggets)
David West (New Orleans Hornets)


Bilindiği gibi daha önceAll-Star ilk beşleri, Batı Karması (Tim Duncan, Amare Stoudemire, Yao Ming, Kobe Bryant, Chris Paul) ve Doğu Karması (Kevin Garnett, LeBron James, Dwight Howard, Allen Iverson, Dwyane Wade) şeklinde ilan edilmişti.

202
NBA / Utah nefes aldı
« : 31 Ocak 2009, 14:04:48 »
Utah nefes aldı
NBA'de normal sezon, bu sabaha karşı yapılan 11 maçla devam edildi. Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, sahasında Oklahoma City Thunder'ı 110-90 yendi. Salt Lake City'de 19 bin 911 kişinin izlediği karşılaşmada, Okur, 20 sayı attı, 2'si hücum 5'i savunma olmak üzere 7 ribaunt aldı, 2 de asist yaptı. Mehmet Okur, 2 sayılık atışlarda 14'de 7, 3 sayılık atışlarda 2'de 1 ve serbest atışlarda 5'de 3 isabet buldu.

Deron Williams 24 sayı ve 12 ribauntla Jazz'da en çok sayı üreten isim olurken Paul Millsap 16, Ronnie Brewer ile C.J Miles da 15'er sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

City Thunder'da ise 29 sayı ve 10 ribauntla maçın en skorer ismi olan Kevin Durant ile 20 sayıyla da Russel Westbrook'un çabaları yeterli olmadı.

203
BASKETBOL / Utah nefes aldı
« : 31 Ocak 2009, 13:59:03 »
Utah nefes aldı
NBA'de normal sezon, bu sabaha karşı yapılan 11 maçla devam edildi. Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, sahasında Oklahoma City Thunder'ı 110-90 yendi. Salt Lake City'de 19 bin 911 kişinin izlediği karşılaşmada, Okur, 20 sayı attı, 2'si hücum 5'i savunma olmak üzere 7 ribaunt aldı, 2 de asist yaptı. Mehmet Okur, 2 sayılık atışlarda 14'de 7, 3 sayılık atışlarda 2'de 1 ve serbest atışlarda 5'de 3 isabet buldu.

Deron Williams 24 sayı ve 12 ribauntla Jazz'da en çok sayı üreten isim olurken Paul Millsap 16, Ronnie Brewer ile C.J Miles da 15'er sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

City Thunder'da ise 29 sayı ve 10 ribauntla maçın en skorer ismi olan Kevin Durant ile 20 sayıyla da Russel Westbrook'un çabaları yeterli olmadı.

204
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Yönetici
« : 30 Ocak 2009, 21:45:34 »
..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 188