İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - melih123

313
FENERBAHCE / Önder'in yüzü gülüyor
« : 31 Ocak 2009, 14:30:01 »
Önder'in yüzü gülüyor
Başarılı bir oyun çıkaran gurbetçi oyuncu, formaya iyice yapışıp, bir daha sırtından çıkarmamayı hedefliyor.
31 Ocak 2009 08:08


Edu, Lugano, Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak sezon başından beri yedek bekleyen ve onlardan birinin sakatlanmayı veya cezalı duruma düşmesiyle forma şansı bulabilen Önder Turacı'nın şu günlerde morali yerinde.

Kupa maçında sakat Edu’nun yerine ilk 11’de görev yapan ve başarılı bir oyun çıkaran gurbetçi oyuncu, formaya iyice yapışıp, bir daha sırtından çıkarmamayı hedefliyor. Formunun zirvesinde olduğunu söyleyen Önder, yakaladığı şansı iyi kullanacağı inancında.

314
FENERBAHCE / Fener'e büyük öfke
« : 31 Ocak 2009, 14:29:44 »
Fener'e büyük öfke
Arda, Sabri ve Hakan Şükür'den "Bazı futbolcular" diye bahsedilmesi Sarı-Kırmızılı yönetimi ayağa kaldırdı.
31 Ocak 2009 09:01


Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun işletmeciliğini yaptığı Bakirköy'deki bir restoran- cafe'nin açılışı hiç de hesapta olmayan bir gerilimin sebebi oldu. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi, Semih, Emre, Volkan Demirel, Uğur Boral, Burak ve Gökhan Emreciksin'den açılışa katıldığını belirttikten sonra yine açılışa gelen G.Saraylı Sabri, Arda ve Hakan Şükür'den adını zikretmeden "Bazı oyuncular" diye bahsetmesi Sarı- Kırmızılı yönetimi kızdırdı.

ŞİMDİLİK GÜNDEME GETİRİLMEDİ
Başta Başkan Adnan Polat olmak üzere, Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Yiğit Şardan'ın Fenerbahçe'nin resmi sitesinin bu üslubuna tepki gösterdiği, her an karşı bir deklerasyonun yayınlayıp Sarı-Lacivertli kulübün kınanabileceği bildirildi. Galatasaray Yönetimi'nin Denizlispor maçı öncesinde takımın konsantrasyonu bozmamak için bu konuyu şimdilik gündeme getirmediği ama bu maçın ardından kulübün tavrını ortaya koyacağı da öğrenildi.

315
FENERBAHCE / Sezon sonu önemli hedef belli
« : 31 Ocak 2009, 14:29:28 »
Sezon sonu önemli hedef belli
Alex, "Önemli olan lig sonunda lider olabilmek" diye konuştu....
31 Ocak 2009 09:05


Fener'in Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex, "Trabzon karşısında önemli bir 2 puan kaybettik. Ama asıl önemli olan bu puan kayıpları değil, ligin sonunda lider olabilmek. Takım olarak hedefimiz belli. G.Antep'i yenerek yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Alex, son maçlarda istediği performansı sergileyemediğini de belirterek, "Daha da iyi olacağım" diye konuştu.

316
FENERBAHCE / Tabata korkusu
« : 31 Ocak 2009, 14:29:14 »
Tabata korkusu
Brezilyalının müthiş grafiği, özel önlemleri gündeme getirdi. Dede: Bu adamı tutamazsak maçı alamayız!...
31 Ocak 2009 09:28


YAKIN MARKAJA ALACAK
F.Bahçe'yi yarınki Gaziantepspor maçında en çok tedirgin eden şey, rakibin büyük silahi Tabata. Bu oyuncu hakkında yardımcılarından rapor alan teknik direktör Luis Aragones, kasetlerden de izlediği Brezilyalı top cambazı için özel önlemler hazırlıyor. Adam markajını fazla uygulatmayan İspanyol hoca, 
Tabata'yı durdurmak için mecburen markaja yönelecek.

2 POZİSYONDAN 1'İ GOL
Oyuncularını, "Tabata'yı durduramazsak maçı kazanamayız" diyerek uyaran Aragones, Selçuk'u bu oyuncuya karşı özel hazırlıyor. Tabata'nın bu sezon ligde 8 golü, 4 asisti bulunuyor. Her 2 gol pozisyonundan 1'ini gol yapan Japon asıllı sambacının bir özelliği de ligin kaleye en çok şut çeken oyuncusu olması. Sakatlığı olan Tabata, yarın büyük ihtimalle sahada.

317
FENERBAHCE / Nuria bir sakız gibi yapıştı!
« : 31 Ocak 2009, 14:28:59 »
Nuria bir sakız gibi yapıştı!
Ayrıldığı sevgilisi Nuria tarafından adeta bombardımana tutulan Güiza'nın başı dertte...
31 Ocak 2009 09:29

Ayrıldığı sevgilisi Nuria tarafından adeta bombardımana tutulan Güiza, "Nuria bir sakız gibi yakama yapıştı. Ondan bir türlü kurtulamıyorum" diye konuştu. Okçu, yeni sevgilisi Rocio ile ise çok mutlu olduğunu, "Rocio iddia edildiği gibi çıplak bir fotomodel değil, ev hanımı" dedi.

318
FENERBAHCE / Fener'e bir branş daha
« : 31 Ocak 2009, 14:28:39 »
Fener'e bir branş daha
Fenerbahçe Spor Kulübü açtığı yeni branşla spora ne kadar önem verdiğini gösterdi...
31 Ocak 2009 09:30

F.Bahçe Kulübü Yüzme Şubesi bünyesinde senkronize yüzme grubu kuruldu. Senkronize takımı, bugün başlayacak Türkiye şampiyonasında boy gösterecek. Antrenör Emin Gökalp Baş, "Hedefimiz bu branşta da zirve" dedi.

319
FENERBAHCE / Alex'ten dönemeç uyarısı
« : 31 Ocak 2009, 14:28:28 »
Alex'ten dönemeç uyarısı
Kaptan Alex, şampiyon olmak için bugünkü futbollarının üzerine çıkmaları gerektiğini belirtti.
31 Ocak 2009 10:31


Şampiyon olmak için bugünkü futbollarının üzerine çıkmaları gerektiğini belirten Brezilyalı yıldız, 15 gün içinde yapacakları maçların F.Bahçe'nin geleceğini belirleme açısından önemine dikkat çekti.


Fenerbahçe'de Kaptan Alex, şampiyon olmak için bugünkü futbolun üzerine çıkmak zorunda olduklarını açıkladı. Brezilyalı futbolcu, kendisine ait internet sitesinde, Turkcell Süper Lig'de yarışın çok heyecanlı geçtiğini vurguladı ve “Önümüzdeki 15 günlük süreç bizim geleceğimizi belirleyecek çok önemli bir dönemeç. Şayet birşeyleri hedefliyorsak şu ana kadar olageldiğimizden çok daha güçlü olmamız gerekiyor. Deplasman maçlarında da galibiyetler almalıyız. Bundan sonra herşey olabilir. Çünkü ligde adım adım şampiyonluk için yarışan altı takım var” dedi. Türkiye Kupası çeyrek finalinde Bursaspor ile yapılan maçta teknik direktör Aragones tarafından kadroya alınmayan Brezilyalı yıldız, yarınki Gaziantepspor karşılaşmasında yeniden on birdeki yerini alacak.

Halaylı antrenman

F.Bahçe'nin dünkü antrenmanın, neşeli ve eğlenceli geçti. Minyatür kale maçta Uğur, Volkan Babacan, Burak, Emre ve İlhan'dan oluşan takım rakiplerini yenince, bu oyuncular saha ortasında halay çekti. Ayak tenisinde ise Deniz, sahasına düşmekte olan topu çıkarmak isterken, aynı takımdaki arkadaşı Can'ın omzuna tekmeyi vurunca, tüm oyuncuların bu olaya kahkahalarla güldü. Yine ayak tenisinde Gökhan Gönül'ün röveşata ile aldığı sayı oyuncular ve teknik ekip tarafından alkışlandı.


Kızıl Kadıköy'e geliyor


Bekir İrtegün'ü almak isteyen F.Bahçe yönetimiyle gerginlik yaşayan G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl, daha önce gelmeyeceğini söylediği Kadıköy'de oynanacak maça geleceğini açıkladı.

Nihat Özdemir'in 'Bekir'i sezon sonu sözleşmesi bitince alırız' sözlerine, “Gerekirse G.Saray'a, Beşiktaş'a bedava veririz” diye tepki veren Kızıl, “Savaşa değil, maça gideceğim” dedi.

320
FENERBAHCE / Arthur Zico'dan son inciler...
« : 31 Ocak 2009, 14:27:31 »
Arthur Zico'dan son inciler...
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico, yeni takımı CSKA Moskova ile birlikte kamp yapmak için geldiği Antalya’da LİG TV’ye çarpıcı açıklamalar yaptı.
31 Ocak 2009 07:52


Fenerbahçe’nin eski hocası, Başkan Yıldırım’a göndermede bulundu, “Yürüyerek şampiyon olmalıydık derken bunun biz olmadan olabileceğini zannetti herhalde. Bu takım işidir. Herkes parçasıdır” diye konuştu

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico, yeni takımı CSKA Moskova ile birlikte kamp yapmak için geldiği Antalya’da LİG TV’ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sarı-lacivertli ekipten ayrılmasının ana nedeninin yöneticilerin yardımcıları Santana ve Edu ile devam etmek istememeleri olduğunu belirten Brezilyalı hoca “Ben onlar kalırsa devam etmek istedim ama yöneticiler istemedi. Ben de çalışmamı durdurmak zorunda kaldım çünkü teknik ekibim istenmedi” dedi.

Zico, Başkan Aziz Yıldırım’a da göndermede bulunarak “Şampiyonluğun biz olmadan olabileceğini zannetti herhalde ‘Yürüyerek şampiyon olmalıydık’ derken. Bu iş bir takım işidir. Herkes bir parçadır” diye konuştu.

CSKA’nın golcüsü Wagner Love için “Fenerbahçe’ye geldiğimde transferini ilk istediğim futbolcu oydu. O zaman gerçekleşmemişti ama şimdi beraberiz” ifadesini kullanan Zico, Gökhan Gönül ve Semih için de övgü dolu sözler sarf etti.

“Ben onlara sadece bir şans verdim ve onlar bunu kullandılar” diyen Brezilyalı hoca, oyuncularının daha iyi noktalara geleceklerine inandığını da kaydetti. Zico, Roberto Carlos ve Alex’in Fenerbahçe ile sözleşme yenilemelerine de çok sevindiğini belirtti.

Aragones’i övdü
Zico, Deivid konusunda ise “Fenerbahçe’de çok başarılı ve kontratı da sezon sonuna kadar devam ediyor. Burada da bir yabancı sınırlamamız var. Sene ortasına kadar yani sezon sonuna kadar bir değişiklik olacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Aragones’e de övgüler yağdıran ünlü çalıştırıcı “Çok büyük bir teknik adam. Avrupa Şampiyonu olmak onu bir marka haline getirdi. Yeni gelen bir hoca için her şey çok zordur, kolay olmaz. İyi sonuçlar almadan önce böyle şeyler hep yaşanır. Çalışmalarını geliştirip, daha iyi noktaya gelip şampiyonluğu kazanacaktır. Ben buna inanıyorum” yorumunu yaptı. Zico, “Eğer UEFA’da finale kadar gidebilirsek Fenerbahçe taraftarının Saracoğlu’nda bizi desteklemesi çok hoşuma gider” dedi.

321
FENERBAHCE / Ali Şen'den Aragones'e salvolar...
« : 31 Ocak 2009, 14:27:06 »
Ali Şen'den Aragones'e salvolar...
Eski Başkan Ali Şen’den teknik direktör Aragones’e salvo. Yönetimin Sambacı'yla 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığını hatırlatan Şen, bakın neler söyledi?
31 Ocak 2009 08:03


Yönetimin Sambacı'yla 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığını hatırlatan eski Başkan Ali Şen, "Akıllı bir antrenör, 3 gün sonra onu oyundan almazdı" dedi.
‘Gönderin demişti’

 İspanyol hocaya inanmadığını bir kez daha vurgulayan Şen, şunları söyledi: “Çünkü zeki değil. Başkan Aziz Yıldırım, Kaptan Alex ve Roberto Carlos ile sözleşme uzatıp, bunu törenle gerçekleştirdi. Bu demektir ki, yönetim Alex’i 3 yıl daha takımda görmek istiyor. Taraftarın da ondan mutlu olduğu biliniyor. Aragones, 3 gün sonra Trabzon maçında oyundan aldı. Daha önce de Başkan Yıldırım’a, ‘Alex’i gönderirseniz sorun olmaz’ dediğini biliyorum.”

‘Kendisi kazanırdı’
“Zeki bir antrenör, Alex’e karşı bu davranışta bulunmazdı. Aragones, kaptanını kaybetti. Oysa Alex’i her maçta oynatmalı. Kötü oynarsa, yeni sözleşme yapmanın yanlış olduğu ortaya çıkardı. Alex’le kazanmaya devam ettiği takdirde ise Fenerbahçeliler ile birlikte kendisi kazanırdı. Bundan sonra olası ilk krizde Alex ya da Aragones’ten biri gider. Bana göre bu isim Aragones olur. Fenerbahçe antrenörü bilgili, tecrübeli, otoriter ve zeki olmalı. Maalesef sonuncu faktör Aragones’te yok.

322
FENERBAHCE / Aragones'i büyük sıkıntı bastı...
« : 31 Ocak 2009, 14:26:49 »
Aragones'i büyük sıkıntı bastı...
Büyük umutlar ve paralarla alınmasına karşın, özel yaşamındaki çalkantılar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Güiza, Aragones’i sıkıntıya soktu.
31 Ocak 2009 08:06


Formsuz olmasına karşın Güiza'dan vazgeçemeyen tecrübeli hoca, Semih'in formu ve camiadaki herkes tarafından istenmesi nedeniyle karar vermekte zorlanıyor.

İlk kez yedek kalmıştı

Büyük umutlar ve paralarla alınmasına karşın, özel yaşamındaki çalkantılar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Güiza, Aragones’i sıkıntıya soktu. Formsuzluğuna karşın kaybetmek istemediği için sürekli ilk 11’de şans verdiği vatandaşını, taraftarın sabrı taşıp yuhalayınca, kupada yedek kulübesine çekmek zorunda kalan tecrübeli hoca, Gaziantep maçında ne yapacağını kara kara düşünüyor. Onu böylesine düşündüren Semih’in sahalara başarılı bir dönüş yapması.

İbre İspanyol’dan yana

Taraftarından yöneticisine camiada herkesin tavrını Semih’ten yana koymasıyla zor durumda kalan Aragones, bu yüzden karar vermekte güçlük çekiyor. Aragones’in herşeye karşın Güiza’yı oynatmayı düşündüğü belirlendi. Tecrübeli teknik adamı düşündüren bir başka konu da, orta alanda kimleri oynatacağı. Kupada 18’e almadığı Kaptan Alex’in sahalara dönüşüyle birlikte bir oyuncu kenara çekilecek. Ayrıca Vederson’un yerine yeniden Uğur’un oynatılması bekleniyor.

323
FENERBAHCE / İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler
« : 31 Ocak 2009, 14:26:21 »
İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler
Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Zico, kamp yeri olarak Belek´i seçti. 'Fener, kupaya yakın'... Özen&Güzel döndü... Film galasında ebedi dostluk... UEFA Kupası Kadıköy yolcusu...
31 Ocak 2009 08:10


Zico Türkiye’de
Rusya’nın CSKA Moskova takımını çalıştıran Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Zico, kamp yeri olarak Belek’i seçti. Dün öğleden sonra Antalya’ya gelen CSKA, daha sonra 11 günlük kamp için Belek’e geçti. Burada bir açıklama yapan Zico, “Roberto Carlos ve Alex’in sözleşme yenilemelerine çok sevindim. Aragones büyük bir hoca. Eğer UEFA da finale gidesek Fenerbahçe seyircisinin bizi desteklemesi hoşuma gider” dedi.

'Fener, kupaya yakın'
Hacettepe kalecisi Recep Biler’den eski takımı Fenerbahçe için çarpıcı yorum. Yıllarca Rüştü ve Volkan’ın ardında yedek bekleyen tecrübeli file bekçisi, şampiyonluk yarışında Sivasspor’u şanslı gördüğünü kaydederek, “Daha sonraki adayım Beşiktaş. Fenerbahçe’nin Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşma şansı, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanma olasılığından daha düşük. Küçükken Beşiktaş taraftarıydım, transfer olunca Fenerbahçe’ye bağlandım” dedi.

Özen&Güzel döndü
Geleceğin yıldızlarını Türkiye’nin yanısıra, dünyanın dört bir yanında arayan yönetimin, Brezilya’ya gönderdiği antrenör Önder Özen ve tercüman Samet Güzel, raporla döndü. Sao Paolo’daki “Geleceğin Yıldızları” futbol turnuvasında birçok genç yetenek keşfettiklerini ifade eden antrenör Önder Özen, “Ancak yanıltıcı olmaması için, belirlediğimiz isimlerin tekrar izlenmesinde yarar var” diye konuştu.

Film galasında ebedi dostluk
Fenerbahçeli bir taraftarın, sevdiği kızla takımı arasında kalmasını anlatan Aşk Tutulması filminin Hamburg Galası Fenerbahçeliler Derneği organizasyonuyla önceki gün yapıldı. Galanın dikkat çeken yanı, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek ile Galatasaraylılar Derneği Başkanı Abdullah Akar ve Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Lütfü Kortağ’ın birlikte izlemesiydi.

UEFA Kupası Kadıköy yolcusu
Şükrü Saracoğlu’nda 20 Mayıs’ta oynanacak UEFA Kupası Finali ayrıntıları belli olmaya başladı. Buna göre, geçen senenin şampiyonu Zenit takımı, kupayı 23 Nisan’da İstanbul’a getirerek, UEFA Başkanı Michel Platini’ye teslim edecek. Platini de, ev sahibi olarak kupayı Büyükşehir Belediye Başkanı’na verecek. Finalden bir gün önce de Rahmi Koç Müzesi’nde özel bir davet düzenlenecek.

Minikler şampiyon
Marmaris Belediyespor Kulübü tarafından, düzenlenen 6. Geleceğin Yıldızları Minikler Futbol Turnuvası’da Fenerbahçe şampiyon oldu. Beşiktaş, Denizlispor, Fenerbahçe ve Marmaris Belediyespor’un 13 yaş altı takımlarının katılımıyla tek devreli lig usülü yapılan turnuvanın son maçında Beşiktaş’ı 2-1 yenen Kanarya, şampiyonluğa ulaştı.

 Fenerbahçe mağlup: 63-60
F IBA Bayanlar Avrupa Basketbol Ligi’nde, Fenerbahçe, Play-off 2. tur 2. maçında Polonya’nın Lotos PKO BP Gdynia takımına deplasmanda 63-60 yenildi ve seride durumu 1-1’e getirdi. Büyük bir çekişmeyle geçen maçın başından sonuna kadar mücadele eden ekibimiz yenilgiden kurtulamadı. Serinin ilk maçında rakibini İstanbul’da 87-83 yenen Sarı-Lacivertli ekip, çeyrek finale yükselme şansını çarşamba günkü son maça bıraktı.

324
FENERBAHCE / "Fenerbahçe kupaya daha yakın"
« : 31 Ocak 2009, 14:26:03 »
"Fenerbahçe kupaya daha yakın"
Bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe´nin, lig şampiyonluğundan daha çok Türkiye Kupası´na yakın olduğunu söyledi.
31 Ocak 2009 08:17


Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe´nin kalecisi Recep Biler, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe´nin, lig şampiyonluğundan daha çok Türkiye Kupası´na yakın olduğunu söyledi.

Hacettepe’nin tecrübeli kalecisi Recep, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı ilk kez geçen yıl Şükrü Saracoğlu’nda oynadığını belirterek, "3 sene aradan sonra Kadıköy’de seyircinin karşısına çıkmak farklı bir duyguydu. Taraftarın beni tribüne çağırmasından çok mutlu olmuştum" dedi. Şampiyonluk yarışında, Sivasspor’u şanslı gördüğünü ifade eden Recep, Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşma şansının, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanma olasılığından daha düşük olduğunu söyledi. Sivasspor’un "haddini bilerek" oynadığını söyleyen Recep, "Sivasspor, rakibini yorduktan sonra hızlı hücumlarla sonuca gidiyor. Sivasspor’un ardından, şampiyonluğun en büyük adayının Beşiktaş olduğunu düşünüyorum. Mustafa Denizli ve Yusuf’un katkısı büyük olacaktır. Beşiktaş’ın hücumcuları çok kaliteli" yorumunu yaptı.

"ÇOCUKLUK TAKIMIM BEŞİKTAŞ"
Hacettepe’nin deneyimli kalecisi Recep Biler, çocukken Beşiktaş taraftarı olduğunu sonradan Mustafa Denizli döneminde, transfer olduğu Fenerbahçe’ye bağlandığını söyledi.Sarı-lacivertli takıma transfer olduktan sonra camiayı tanıdıkça, çok farklı olduğunu anladığını kaydeden tecrübeli eldiven, "Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarında yaptığı maçlarda çok heyecanlanıyorum. Kazanmalarını gönülden istiyorum" ifadelerini kullandı.

"OFTAŞ İSMİ KALSIN İSTERDİK"
Hacettepe ismiyle Gençlerbirliği OFTAŞ dönemindeki gibi bir çıkış yaşayamadıklarını söyleyen Recep, "OFTAŞ isminin bir büyüsü, bir havası vardı. Takım olarak OFTAŞ isminin kalmasını isterdik. Biliyoruz OFTAŞ sponsorumuzdu ama ’Hacettepe OFTAŞ’ da olabilirdi. Hacettepe ismi de elbette güzel. Bu ismi üniversitesiyle, semtiyle kullanabilirdik, hala da kullanabiliriz" değerlendirmesinde bulundu. Devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Recep, Kocaelispor yenilgisini takımda hiç kimsenin beklemediğini belirterek, "Aşırı konsantrasyon ve rakibi küçümsemenin yenilginin nedenleri olabileceğini düşünüyorum. Yine de telafisi olan bir maç olarak görüyoruz. Kocaelispor ile tekrar karşılaşacağız. Bizim için Bursaspor maçı başlangıç olacak. Bundan sonra telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Gerçek ikinci yarı Bursaspor maçıyla başlıyor" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIM İÇİN 3 BÜYÜKLERDE OYNAMAYA GEREK YOK"
Recep, Turkcell Süper Lig takımlarında görev alan yerli kaleci sayısının geçen yıla oranla azaldığını kaydetti.Türk kalecilerine duyulan güvenin, kaleci rekabetini de artırdığını ifade eden Recep, "Bu rekabet milli takıma da olumlu yönde yansıyor. Örneğin, Fenerbahçe, Tomi Scnumacher’den sonra hiç yabancı kaleci oynatmadı. Bunun da nedeni yabancı kontenjanı kaleciyle doldurmak istememeleri, ayrıca Fenerbahçe’de yerli kaleciye, yabancı kaleciye oranla daha çok tolerans tanınıyor. Örneğin Robert Enke" dedi.

Bu sezon kendisi ve Kocaelispor kalecisi Serdar Kulbilge’nin Milli Takım için yeterince iyi olmadığını da vurgulayan Recep, şöyle devam etti:"Rüştü Ağabey Milli Takımı bırakmayı düşündüğünü açıkladı. Ligdeki takımlarda forma şansı bulan yerli kaleci sayısı da azaldı. Bu nedenle Milli Takım kalesini korumak için büyük takımlarda oynamak gerekmiyor, ligde iyi performans ortaya koymak yeterli olacaktır. Denizlispor kalecisi Cenk bu sezon iyi oynuyor."

"BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE SİVASSPOR İLE ANKARA’DA OYNAYACAĞIZ"
Takımda küme düşmemeye oynamış futbolcu sayısının çok az olduğunu kaydeden tecrübeli kaleci, hep zirveye oynamaya alıştıklarını, geçen sezon ’düşer’ denilen OFTAŞ Gençlerbirliği’nin ortaya koyduğu performans ile bu düşüncelere gerekli cevabı verdiğini ancak bu sezon Hacettepe’nin bunu başaramadığını ifade etti.

Sezonun ikinci yarısındaki 17 maçın 9’unu ve deplasman maçlarından Gençlerbirliği ile Ankaragücü karşılaşmalarını Ankara’da oynayacaklarının altını çizen mor-beyazlı file bekçisi, bu avantajı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Bundan sonraki her maçlarının final niteliği taşıdığını vurgulayan Recep Biler, sözlerini şöyle tamamladı:"Bir türlü çift haneli puanlara ulaşamadık. ’9’ sayısı benim için uğursuz rakam oldu. 9 puanı bir türlü geçemedik. Bursaspor’a karşı benim ayrıca bir şansızlığım daha var.  Yeşil-beyazlılara karşı değişik takımlarda çıktığım, 10 maçta da galip gelemedim. Bu maçla ’şeytanın bacağını’ kırmak istiyoruz. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bir an evvel bulunduğumuz konumdan kurtularak üst sıralara yükselmek istiyoruz. Düşme hattından uzaklaşmak için rakiplerimizden 2 maç daha fazla kazanmalıyız."