İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 88
205
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Eto'o 'tamam' dedi!
« : 27 Haziran 2007, 15:33:20 »
Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, kendisi hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu!

Katalan ekibinin başkanı Juan Laporta ile bir görüşme yapan Eto'o önümzüdeki sezon Henry'nin ileri ikilideki partneri olacak.

Adı Milan, Liverpool ve Manchester United ile birlikte anılan ve Frank Rjkaard'la araları bozuk olduğundan takımdan ayrılacağı söylentileri çıkan Samuel Eto'o yaptığı açıklamada; "Laporta ve yönetim, takımda kalacağımı söyledi. Ben de onlara zaten takımdan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmediğimi dile getirdim" dedi.

Kamerunlu yıldız, "Önümüzdeki sezon büyük hedeflere koşacağımızdan dolayı çok heyecanlıyım. Başkanla aram çok iyi ve sırf bu yüzden kariyerimin sonuna kadar burada kalabilirim" diyerek sözlerini tamamladı.


206
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Kral Kupası sahibini buluyor
« : 27 Haziran 2007, 15:32:59 »
Kanal A’da futbol keyfi İspanya Kral Kupası finaliyle geri dönüyor...

Bu sezon başladığı kulvarlarda sonuna kadar devam eden, iki yıldır UEFA Kupasını müzesine götüren ve şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar devam ettiren Sevilla, yarı finalde sürpriz bir şekilde Barcelona’yı eleyen Getafe ile karşı karşıya geliyor.

Sevilla mı? Getafe mi? İspanya Kral Kupası’nı hangi takım havaya kaldıracak?

Bu soru 23 Haziran Cumartesi akşamı saat 23.00’te Kanal A’da cevap bulacak...


207
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Şimdi söz sizde!..
« : 27 Haziran 2007, 15:32:34 »
Fransız yıldız Thierry Henry kariyerine yeni bir sayfa açarak İspanyol devi Barcelona'ya transfer oldu.

Katalan ekibi Barcelona Henry için Arsenal'e 24 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek. 29 yaşındaki yıldız ismin İspanya'yı tercih etmesi ise Avrupa'da büyük yankı uyandırdı.

Avrupa basını Henry'nin Barcelona'ya gitmesini manşetlerinde verdi. Sporx ziyaretçileri de bu gelişmeyi dün akşam saatlerinde Sporx Dış Haberler Servisi'nin 'son dakika' olarak verdiği haberle öğrendi.

Şimdi söz sizde. 8 yıllık Arsenal kariyerini noktalayan ve Barcelona'yı, Camp Nou'yu tercih eden Henry'nin gidişini nasıl değerlendiriyoruz? Barcelona Galacticos olarak ün yapan ezeli rakibi Real Madrid'e Henry transferiyle bir çalım attı mı?

Henry Barça'nın oyun planına uygun mu? Henry, Eto'o, Messi ve Ronaldinho ile ofansif hattı zaten güçlü olan Barcelona'da iyi işler yapabilecek mi? Fransız futbolcu Katalan ekibinin gelecek sezon elde edeceği başarılarda pay sahibi olabilecek mi? Şimdi söz sırası sizde.


208
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Kanoute ayrılmak istiyor
« : 27 Haziran 2007, 15:32:11 »
UEFA Kupası Şampiyonu Sevilla'yla başarılı bir grafik çizen Malili yıldız futbolcu Frederic Kanoute'nin İspanyol ekibinden ayrılmak istediği bildirildi. İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Sevilla forması giyen ve takımının üst üste iki UEFA Kupası ve bir Süper Kupa Şampiyonluğu kazanmasında büyük pay sahibi olan Frederic Kanoute, takımdan ayrılmak istiyor. Özellikle Müslüman olduğu için kendine has hayran kitleleri olan Kanoute'nin yeniden İngiltere Premier Ligi'ne dönmek istediği belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Kanoute'nin menajerlerinden Christophe Magoui, Malili yıldız için Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Portsmouth ve Bolton Wanderers'ın transfer tekliflerinde bulunduklarını söyledi. Magoui açıklamasında, "Fredi, Sevilla'dan ayrılmak istiyor ve onun ilk tercihi; İngiltere. Zaten şu anda onu transfer etmek istediğini bildiren bir İspanyol kulübü yok. Bize ulaşan resmi bir teklif olmamakla birlikte, Kanoute'nin bonservis bedeli de 10 milyon euro" dedi.

29 yaşındaki Kanoute'nin, Premier Lig'de West Ham United'da top koştururken hocalığını yapan ve şu anda Portsmouth'un başında bulunan Harry Redknapp'la aynı takımda yer almayı planladığı da İspanyol basınında yer alan iddialar arasında.
Frederic Kanoute, 2000-2003 yılları arasında West Ham formasıyla 84 maça çıkan ve 29 gol kaydetmiş daha sonra da bir başka Premier Lig ekibi Tottenham'a transfer olmuştu. Kanoute, burada da 60 maçta 14 gol kaydettikten sonra 2005 yılında Sevilla adına mücadele etmeye başlamıştı.

209
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Toshack geri mi dönüyor?
« : 27 Haziran 2007, 15:31:48 »
Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Galli teknik adam John Benjamin Toshack'ın, bu sezon İspanya Birinci Futbol Ligi'ne (La Liga) veda eden Real Sociedad'ın başına geçeceği iddia ediliyor.

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi'nde yer alan bir haberde, şu anda Galler Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan 58 yaşındaki tecrübeli teknik adam John Benjamin Toshack'ın, La Liga'da küme düşen Real Sociedad'ın başına getirileceği iddia edildi. Futbolculuğu döneminde, 70'li yıllarında en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Toshack; 1985-1989, 1991-1994 ve 2001-2002 yılları arasında da Real Sociedad'ı çalıştırmış ve başarılı sonuçlar elde etmişti. Toshack, 1997-1999 yılları arasında da Beşiktaş'ı çalıştırmış ve 1998'de Türkiye Kupası Şampiyonluğu yaşamıştı.

Real Sociedad, özellikle milli futbolcu Nihat Kahveci'yi transfer ettikten sonra büyük bir çıkış yakalamış, 2002-2003 sezonunda ise şampiyonluğu kıl payı Real Madrid'e kaptırmıştı. Sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de oynayan ve başarılı bir grafik çizen Sociedad, yıldız oyuncularının satılmasıyla büyük bir düşüşe geçmiş ve bu sezon da küme düşmekten kurtulamamıştı.


210
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Büyüksün Real!
« : 27 Haziran 2007, 15:31:18 »
İspanya'nın Real Madrid kulübü, bu sezon içinde marketing ve bilet satışlarından toplam 343 milyon Avro gelir elde ettiğini açıkladı. Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon, ''Geçen sezona oranla gelirimizi yüzde 17 artırdık. 343 milyon Avro gelir, futbol dünyasında bir rekordur'' dedi.

Real Madrid'in ana sponsoru olan BenQ'in iflas etmesinden dolayı 10 milyon Avro kayıplarının olduğunu belirten Calderon yine de bu sezonu 80 milyon Avro kazançla kapatacaklarını ifade etti. Real Madrid'in geçtiğimiz ekim ayında bir televizyon ile imzaladığı gelecek 7 yıl için maç yayın hakkı antlaşmasından dolayı 1 milyar 200 milyon avro kazanç elde edeceğini de hatırlatan Calderon, 17 temmuz tarihinde önemli bir Amerikan şirketi ile Real Madrid'in ABD'deki turuyla ilgili yeni bir antlaşma yapacaklarını ve buradan da önemli bir gelir sağlayacaklarını belirtti.

211
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / "Barcelona'yı tercih ettim"
« : 27 Haziran 2007, 15:30:54 »
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'ya transfer olduğu bildirilen Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldızı Thierry Henry, yaptığı bir açıklamayla transferini doğruladı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de uzun yıllardır forma giyen Fransız yıldız Thierry Henry kariyerine, Katalan ekibi Barcelona'da devam edecek. Uzun yıllardır Henry'yi kadrosuna katmak için uğraş veren Barcelona, sonunda bombayı patlatmış ve Henry'yle dört yıllığına anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.

SÖZLEŞME 4 YILLIK

Dünyanın önde gelen haber ajansları ve İnternet portalları transferi 'flaş haber' olarak dünyaya aktarırken, Henry'den konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama gelmemişti. Ve sonunda Henry'de Fransa'da yayın yapan günlük spor gazetesi L'Equipe'e konuşarak transferini doğruladı. Henry, gazeteye yaptığı açıklamada, "Sağlık kontrolünden geçmek zorundayım ancak o zaman transferim netleşir. Ancak Barcelona'yı tercih ettiğim kesindir. Önümüzdeki hafta yeni kulübümle dört yıllık sözleşmeye imza atacağım" dedi.

Henry, henüz resmi olarak atılmış imzalar olmadığını da vurgulayarak sadece iki kulübün anlaşmaya vardığını söyledi. Henry, "Barcelona'nın stadyumunda futbol oynamayı tercih ettim" derken, Arsenal'den ayrılmasının ana nedeni olarak ise teknik direktör Arsene Wenger'in kendisiyle uzun süreli sözleşme yapmaya yanaşmamasını gösterdi. Dört yıllık sözleşme imzalayacak olan 29 yaşındaki Henry'nin transferi için, önceki sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de La Liga Şampiyonluğu'nu kazanan Barcelona'nın yaklaşık 24 milyon euro ödeyeceği bildiriliyor.

212
İspanyol devi Barcelona Arsenal'in Fransız yıldızı Thierry Henry'i kadrosuna katarak transfer sezonunun ilk bombasını patlattı. Bu transfer karşılığında Katalan ekibi Arsenal'e 24 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek. Barcelona cephesinden yapılan açıklamada Henry'nin 25 Haziran pazartesi günü resmi imzayı atacağı belirtildi.

Bu transferi akşam saatlerinde ilk olarak İspanyol Cadena Ser radyosu açıklamıştı. Cadena ser radyosu daha önce David Beckham ve Zinedine Zidane'ın Real Madrid'e transferlerini dünyaya duyurmuştu.

8 YIL ARSENAL, ARDINDAN BARCELONA

Yıldız futbolcunun Barcelona ile adı geçtiğimiz yıl da çok ciddi bir şekilde geçmiş fakat Henry Arsenal'de kalacağını açıklayarak kulübü ile olan sözleşmesini 4 yıl daha uzatmıştı. Arsenal'li taraftarlar ise 8 yıldır kucak açtıkları Henry'nin gideceği haberini almasıyla birlikte hayal kırıklığına uğramış durumda. Konu ile ilgili Arsenal'in menajeri Jeff Weston'a ulaşan BBC ise verdiği bilgide Weston'un haberi yalanlamadığını ifade etti.

Arsenal tarihinin en golcü ismi Thierry Henry, kariyerine yeni bir sayfa açacak ve gelecek sezon Barcelona formasıyla Camp Nou'ya çıkacak. Premier League'de 2001-2006 sezonları arasında 4 kez gol kralı olan usta futbolcu artık Ronaldinho'lu, Messi'li, Eto'o'lu Barça için ter dökecek. Fransız yıldız 8 yıllık Arsenal kariyerinde 254 kez Gunners forması giyerken 174 kez fileleri havalandırmıştı.

213
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Baskların tartışmalı maçı
« : 27 Haziran 2007, 15:30:06 »
İspanya'da merkezi otoriteye karşı duruşuyla bilinen Bask bölgesinin kurduğu futbol takımı, Venezüella Milli Takımı ile karşılaştı. İspanya gazetelerinde tepkiyle karşılanan futbol maçı Venezüella'da yapıldı. Basklı futbolcuların "Bir milletiz, resmileştirin!" yazılı pankartlarla çıktığı maç, Bask ekibinin 4-3 galibiyetiyle sonlandı. Basklılar, İspanya'dan ayrı olarak en son 69 yıl önce Kore ile karşılaşmıştı.

214
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Real çıldırmış olmalı!
« : 27 Haziran 2007, 15:29:48 »
Milan''ın dünyaca ünlü yıldızı Kaka için Real Madrid bir serveti gözden çıkardı. İspanyol As Gazetesi'nin haberine göre Real, Brezilyalı futbolcu için 80 milyon euro'luk teklifte bulundu. İspanyol kulübünün Kaka'yı almak için elinden gelen herşeyi yaptığını bildiren gazete, transfer gerçekleşirse dünya futbolunun en pahalı transferi olacağının altını çiziyor. Haberde ayrıca Real'de teknik direktör Capello'nun yerine Schuster'in geçeceği de iddia edildi.

215
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Lotina Sociedad'tan ayrıldı
« : 27 Haziran 2007, 15:29:30 »
40 yıl aradan sonra, La Liga'dan düşen Real Sociedad'ta teknik direktör Miguel Angel Lotina, görevinden ayrıldı.

Daha önce Espanyol'un teknik direktörlüğünü yapan, geçtiğimiz sonbaharda Jose Mari Bakero'nun yerine göreve getirilen Lotina, Sociedad'tan ayrıldığını ifade etmesinin ardından, Sociedad Kulübü de resmi internet sayfasında bunu doğrulandı.

Sociedad; ilk galibiyetini yılbaşından 1 hafta önce elde etmişti. İspanyol basını, Lotina'nın Deportivo la Coruna'nın başına geçeceğini iddia ediyor.

216
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / İspanya'da politik futbol !
« : 27 Haziran 2007, 15:29:06 »
İspanya'nın kuzeyinde bulunan ve ayrılıkçılığı ile bilinen Bask bölgesinin futbol takımının, milli bir takım gibi Venezuela ile maç yapması İspanya'da polemiğe yol açtı.
Özellikle sağ görüşlü muhafazakar gazeteler olayı büyütüp, 1. sayfalarından verirken, ana muhalefetteki Halk Partisi (PP) de sosyalist hükümetten açıklama istedi.

Gelecek hafta başlayacak Amerika Kupası'nda A grubunda yer alan takımların maçlarını oynaması için Venezuela devlet başkanı Hugo Chevez'in talimatıyla kısa sürede inşa edilen Pueblo Nuevo de San Cristobal Stadı'nın açılışı sebebiyle geçtiğimiz çarşamba günü Venezuela milli takımı ile Bask takımı arasında oynanan maça Bask takımının futbolcuları, Baskça ve İspanyolca, ''Bir milletiz, resmileştirin!'' yazılı pankartlarla çıktı. Son olarak 1938 yılında, İspanya iç savaşı zamanında, İspanya dışında Küba ile milli takımmış gibi futbol maçı yapan Bask futbol takımı, 69 yıl sonra tekrar İspanya'nın dışında milli takımmış gibi başka bir ülke ile karşılaştı.

Bask Özerk Yönetimi'nin İspanya Dışişleri Bakanlığı'na danışmadan kendi insiyatifiyle gerçekleştirdiği belirtilen organizasyonla ilgili olarak sert tepki veren Halk Partisi, hükümetten acil bir şekilde ''etkili bir karşılık'' vermesini istedi.

Özel dostluk maçı olmasına rağmen FIFA ve UEFA'nın normalarına uygun olmadığı belirtilen maçta, Bask takımı deplasmanda Venezuela'ya karşı 4-3 galip geldi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 88