İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 88
217
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Valencia'ya yeni golcü!
« : 27 Haziran 2007, 15:28:47 »
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Valencia, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Angel Javier Arizmendi'yi renklerine bağladı.

La Liga'nın güçlü takımlarından Valencia, İspanyol oyuncu Angel Javier Arizmendi'yi, Deportivo la Coruna'dan ayrılarak ilk kulübü Atletico Madrid'e gidişinden sadece bir ay sonra transfer etti. 23 yaşındaki forvet oyuncusunun Valencia ile 6 yıllık uzun dönemli bir sözleşme imzalamayı kabul ettiği bildirildi. İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın eski yıldızlarından olan Arizmendi, 2005 yılı Aralık ayında geldiği Deportivo formasıyla 50 lig maçında 7 gol kaydetmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için Ağustos ayında 3. ön eleme turu oynayacak olan Valencia, daha önce de orta saha oyuncuları David Silva ile 2013, Ruben Baraja ile de 2010 yılına kadar sözleşme yapma konusunda anlaşmıştı.

218
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / 27 litrelik şarap açtırdı
« : 27 Haziran 2007, 15:28:29 »
Real Madrid'in eski yıldız futbolcusu David Beckham, mor-beyazlı ekibin şampiyonluğunu ünlü aktör Tom Cruise ile birlikte kutladı.
Madrid ekibinin lig şampiyonluğunu kutlayan Beckham ve Cruise ikilisi, partide 1250 Euro'luk şarap şişesini açtırarak, sabaha kadar eğlendi.

Kendilerini 'kan kardeş' olarak nitelendiren ünlü ikilinin eşleri, Victoria Beckham ve Katie Holmes ise partide yer alan diğer isimler oldu.

Öte yandan Beckham'ın şampiyonluk onuruna açtırdığı 'malleolus' adlı şarabın, 27 litre olduğu ve dünyada çok özel ve az üretilen şaraplar arasında yer aldığı öğrenildi

219
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Real'e Tevez iddiası
« : 27 Haziran 2007, 15:27:56 »
İspanyol AS Gazetesi, geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Real Madrid'in West Ham'ın forvet oyuncusu Carlos Tevez'le ilgilendiğini iddia etti.

Boca Juniors'ta futbola başlayan Tevez, Arjantin forması altında Dünya Kupası'nda gösterdiği performansın ardından, Corinthians'tan Upton Park'a transfer olmuştu.

220
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Anketler Real Madrid diyor!
« : 27 Haziran 2007, 15:27:34 »
İspanya Sosyolojik Araştırma Merkezi'nin (CIS) mayıs ayı sonunda yaptığı bir ankete göre, İspanyollar'ın yüzde 32.8'inin Real Madrid taraftarı oldukları bildirildi.
CIS'in açıkladığı 237 belediye ve 49 ilçede yapılan anket sonuçlarına göre, en fazla taraftarı bulunan takım sıralamasında, Real Madrid'in ardından yüzde 25.7 ile FC Barcelona 2., yüzde 5.3 ile Valencia CF 3., yüzde 5.1 ile Athletic Club Bilbao 4. ve yüzde 4.3 ile Atletico Madrid 5. sırada yer aldı.

Ankette, İspanyollar'ın çoğunluğu ''en fazla parası olan kulüp ligi kazanır'' görüşünü doğru bulurken, ''futbolda gerekenden fazla para döndüğü ve yolsuzluk olduğu'' iddialarına inananların oranı da yüzde 40 çıktı.

Ayrıca İspanyollar'ın yüzde 72.8'i, ''mümkün olması durumunda her zaman takımlarının maçlarını izlediklerini'' bildirdiler.

221
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Capello yol ayrımında
« : 27 Haziran 2007, 15:27:01 »
Real Madrid teknik direktörü Fabio Capello, takımını şampiyon yapmasına rağmen Galacticos'tan ayrılabilir.

Tecrübeli teknik adamın, Real Madrid'i şampiyon yapmasına rağmen şuanda Getafe'nin teknik direktörlüğünü yapan eski Real Madrid oyuncusu Bernd Schuster'le yer değiştireceği belirtiliyor.

İspanyol basınında çıkan haberlerde Capello'nun kovulmasının an meselesi olduğu ve yerine gelecek teknik direkötürnde belli olduğu söyleniyor. Bu kararın, Sevilla ile Getafe arasında, cumartesi günü oynanacak Copa Del Rey Final maçından sonra alınması bekleniyor.

61 yaşındaki teknik direkör, kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu daha önce belirtmişti. Fabio Capello yaptığı açıklamada;

"Bu, para atışı yapmaya benziyor. Real Madrid'le kontratım sürüyor ve ben kalmak istiyorum ancak her şey başkana bağlı" şeklinde konuştu.

"Zaten elimde 19 Temmuz tarihine ayırtılmış bir uçak bileti var. Eğer beni kovarlarsa teknik direktörüğü bırakırım. Sadece yabancı bir milli takımdan gelecek teklif kararımı değiştirmeme sebep olabilir" dedi.

Capello şöyle devam etti; "Bu sezon mucizevi bir şampiyonluk kazandık. Eğer kalırsam önemüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum" diye konuştu.

222
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Portugal bıraktı!
« : 27 Haziran 2007, 15:26:23 »
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Racing Santander'de, teknik direktör Miguel Angel Portugal görevinden ayrıldı.

La Liga takımlarından Racing Santander'le başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Miguel Angel Portugal, sezon bitiminin ardından görevi bıraktı. İspanyol medyasında çıkan haberlerde 51 yaşındaki Portugal'ın Real Madrid Sportif Direktörü Pedja Mijatovic'in yardımcılığına getirileceği iddia edildi.

1979-1983 yılları arasında Real Madrid'de forma giyen Portugal, 2005-2006 sezonunda rezerv takımı çalıştırmıştı.

Racing Santander, bu sezon ligi, şampiyon Real Madrid'in 26 puan gerisinde 10. sırada noktalamıştı.

223
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Galaxy'de Beckham endişesi
« : 27 Haziran 2007, 15:25:59 »
Sezon ortasında Real Madrid'ten Los Angeles Galaxy'ye transfer olan İngiliz oyuncu David Beckham, La Liga'nın son maçında sakatlanıp sahayı terk ederken, Galaxy'nin genel menajeri Alexi Lalas, Beckham'ın sağlık durumundan endişe duyduklarını ifade etti.

Real Madrid'in Mallorca'yı 1-0 yenilgiden 3-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmada son 25 dakikada forma giyemeyen İngiliz oyuncunun hala Real Madrid oyuncusu olduğunu ifade eden Lalas, Beckham'ın sakatlığı konusunda çok detaylı bir bilgileri olmadığını ama bir süre dinlenmesinden sonra Galaxy'e katılacağını belirtti

224
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Capello'ya göre yarı yarıya
« : 27 Haziran 2007, 15:25:24 »
La Liga'da Real Madrid, sezonu şampiyonlukla geride bırakırken, teknik patron Fabio Capello'nun hala geleceği konusunda bir gelişme yok.

2 sene daha sözleşmesi bulunan Capello'nun sürekli gönderileceği İspanyol basınında yer alırken, Real Madrid cephesinden bunu yalanlayan bir açıklama yapılmış değil.

Bir radyo kanalına katılan Capello, tek bildiği şeyin kalıp Şampiyonlar Ligi'nin sahibi olmak istediğini belirtirken, takımda kalıp kalmamasını %50 ihtimal olarak gördüğünü ifade etti.

Real Madrid öncesinde de çok iyi takımları çalıştırdığını ifade eden Capello, Real Madrid'in yeni bir planın olduğunu ve bunu hayata geçirmek yeni bir isim arayışında olduğunu hissettiğini söyleyerek sözlerine son noktayı koydu.

Geçtiğimiz gün Getafe çalıştırıcısı Bernd Schuster, Real Madrid'te göreve talip olduğunu açıklamıştı.

225
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Laporta umutlu!
« : 27 Haziran 2007, 15:24:53 »
FC Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, takımın yıldız oyuncuları Ronaldinho ve Samuel Eto'o'nun önümüzdeki sezonda Katalan ekibinde kalacaklarını söyledi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) şampiyonluğu sezonun son haftasında Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da gergin bekleyiş sürüyor. Başta Brezilyalı Ronaldinho ve Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun yanı sıra teknik direktör Frank Rijkaard'ın da takımdan ayrılacağı yönündeki söylentiler gün geçtikçe İspanyol basınında daha sık yer almaya başlıyor. Yaşanan bu gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Barcelona Başkanı Joan Laporta, ismi transfer söylentilerine karışan bu üç ismin de, önümüzdeki sezon takımda kalacaklarını ümit ettiğini söyledi.

Önceki sezon hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de La Liga'yı kazanarak 'duble' yapan Barcelona, geçtiğimiz sezonu ise eli boş kapadı.

İspanyol basınında özellikle bazı Barcelonalı oyuncuların, takıma uyum sağlayamamaları, bazılarının ise gece hayatına düşkün oldukları yönündeki iddialar ve sezon ortasında Rijkaard, Ronaldinho ve Eto'o üçgeninde yaşanan gerilimler nedeniyle, Katalan ekibinde ciddi değişimler yaşanacağı savunuluyordu.

226
Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a giden Roberto Carlos'a gösterilen yoğun ilgi İspanyolları şaşırttı.

İspanyol basını, Real Madrid'den Fenerbahçe'ye giden Roberto Carlos'un İstanbul'da ''bir idol gibi'' karşılandığını belirterek, ''İstanbul şimdiden Roberto Carlos'a aşık oldu'' diye yazdı.

Marca gazetesi, Carlos'un havaalanında karşılanmasının ''tam bir çılgınlık'' şeklinde olduğunu kaydederek, ''Roberto, seni kaos bekliyor!'' ifadesini kullandı.

Bu arada İspanyol televizyonları da Carlos'un İstanbul'daki görüntülerine geniş yer vererek, Brezilyalı futbolcuya olağanüstü ilgi gösterildiği, alışık olmadığı şekilde özel korumalarla dolaşmak zorunda kaldığı haberlerini aktardı.



227
Getafe Teknik Direktörü Bernd Schuster, bir dönem formasını da giydiği İspanya Şampiyonu Real Madrid'de teknik direktörlük yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Real Madrid'in İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) sezonu şampiyon olarak kapatmasının üzerinden henüz 48 saat geçmeden takımdaki teknik direktör krizi yeniden gündeme geldi. Sezon boyunca her an gönderilme korkusu yaşayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, birçok sıkıntıya rağmen takımını şampiyon yapmayı başarırken, sezon ortasında adı Real Madrid'le anılan Getafe Teknik Direktörü Bernd Schuster, sezon bitiminin ardından ilginç açıklamalarda bulundu. Real Madrid'de şampiyonluk kutlamaları halen devam ederken, Getafe'nin Alman teknik direktörü Schuster, İspanya şampiyonunda görev almaya hazır olduğunu söyleyerek yine kafaları karıştırdı. Schuster, Almanya Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezon Real Madrid'i çalıştırmaya hazırım. Uzun süredir kendimi bu göreve hazırlıyorum. Real Madrid benim en büyük projem. Ben çılgın değilim. Sadece bu işi yapabileceğimi söylüyorum" dedi.

Real Madrid, pazar günü La Liga'nın son haftasında Real Mallarco'yı 1-0 geriye düşmesine karşın 3-1 yenmiş ve ikili averajla Barcelona'nın önünde, ligdeki 30. şampiyonluğunu ilan etmişti. Real Madrid'e geldiği günden beri takımdaki geleceği sürekli tartışılan Capello'nun ise İspanyol ekibiyle 2009 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

228
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Schuster'de hedef Real
« : 27 Haziran 2007, 15:23:56 »
La Liga'da Real Madrid, sezonu şampiyonlukla tamamlarken, Real çalıştırıcısı Fabio Capello'nun geleceği henüz kesinleşmiş değil. Getafe çalıştırıcısı Bernd Schuster, ise yaptığı açıklamda, hedefinin Real Madrid'te çalışmak olduğunu açıkladı.

Hedefinin, Real Madrid'in başına geçmek olduğunu ifade eden Alman çalıştırıcı, uzun dönemli ve programlı hazırlandığını belirterek, kendisinde Real Madrid'i yönetecek güçte bulduğunu ifade etti.

Capello'nun sözleşmesi Haziran 2009'da sona ererken, İspanyol basınında Capello'nun işine son verileceği iddia ediliyor. Real Madrid, Mallorca karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmadan, 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 30. şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 88