İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

253
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Bochum Concha'yı aldı
« : 27 Haziran 2007, 14:33:39 »
Bundesliga temsilcilerinden VfL Bochum, İsveçli oyuncu Matias Concha'yı transfer etti.

Djurgardens IF'den transfer edilen İsveçli oyuncu, savaşçı bir karakere sahip olduğu ve yetenekli bir oyuncu olduğu biliniyor.

4 kez milli takım forması giyen Concha, son kez 2 Temmuz'da Djurgardens'in formasını giyip Bochum'a transferi gerçekleşecek.

254
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Robert Kovac Dortmund'ta
« : 27 Haziran 2007, 14:33:12 »
Hırvat defans oyuncusu Robert Kovac, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Juventus adına mücadele eden Hırvat oyuncu Robert Kovac, Hırvatistan Birinci Ligi takımlarından Dinamo Zagreb'e transferi gerçekleşmeyince Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'la anlaştı. Kovac'ın Borussia Dortmund'da, Real Madrid'e satılan Christoph Metzelder'in yerini doldurması bekleniyor.

33 yaşındaki Kovac, bir başka Bundesliga ekibi Bayern Münih'te dört sezon geçirdikten sonra 2005 yılında Juventus'a transfer olmuştu.

255
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Heldt'le 2012'ye kadar
« : 27 Haziran 2007, 14:32:53 »
Bundesliga'da sezonu şampiyon kapatan Stuttgart'ta teknik direktör Horst Heldt'in sözleşmesinin 2012'ye kadar uzatıldığı açıklandı.

VfB'nin başkanı Erwin Staudt yaptığı açıklamada, Heldt'in çalışma stilinden memnun olduklarını ve 2008'de sona erecek olan sözleşmesini 2012'ye kadar uzattıklarını ifade etti.

Başarılı teknik adam ise yaptığı açıklamada, yönetimden böyle bir teklifin geldiği için onur duyduğunu belirtirken, takım olarak çok önemli kararlar aldıklarını ve sezonu bu şekilde şampiyonlukla tamamladıklarını belirtti.

256
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Beckenbauer'den Klose müjdesi!
« : 27 Haziran 2007, 14:32:33 »
Futbol dünyasının efsane isimlerinden Franz Beckenbauer, 2006 Dünya Kupası'nın gol kralı olan Miroslav Klose'nin Bayern Münih'e transferinin an meselesi olduğunu söyledi.

Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, ünlü Alman futbolcu Miroslav Klose'nin Bayer Münih'e yakın bir zamanda transfer olacağını söyledi.

Beckenbauer, Alman haber ajansı DPA'ya yaptığı açıklamada, "Klose'nin bu yaz takıma katılacağını tahmin ediyorum" dedi. 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde beş gol atarak turnuvanın en golcü ismi olan 29 yaşındaki Klose'nin, takımı Werder Bremen'le 2008 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Bayern'e transfer olmak istediğini açıklayan Klose için kulübü Werder Bremen'in 10 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği bildiriliyor.

Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığını uğratan ve sezonu dördüncü sırada tamamlayarak 11 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalan Bayern Münih, son olarak Fransız yıldız Franck Ribery, İtalya'yla Dünya Kupası kaldıran Luca Toni ve Alman savunma oyuncusu Marcell Jansen'i renklerine bağlayarak rakiplerine göz dağı vermişti.

257
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Köln'de forma numaraları belli!
« : 27 Haziran 2007, 14:32:15 »
Alman ikinci liginde mücadele eden FC Köln'de önümüzdeki sezon futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un takımı FC Köln'de bu yıl Galatasaray'dan transfer olan Mondragon 1 numaralı formayı giyecek. Milli futbolcu Alpay 5, Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit ise 6 numaralı formayı giyerek sahaya çıkacak. Takımın diğer Türk asıllı futbolcusu Baykal'ın forma numarası ise 30 olacak. 2007-2008 sezonu için özellikle Türkiye'den yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren FC Köln bu yıl Alman 1. ligine (Bundesliga) çıkmak için mücadele verecek.

258
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / "Klose'yi mücadele bekliyor"
« : 27 Haziran 2007, 14:31:51 »
Daha önce Bayern Münih ve Werder Bremen forması giyen Mario Basler, Miroslav Klose'nin Bayern Münih'e transfer olması durumunda kendisini çok büyük bir mücadele içinde bulacağını söyledi.

Bild gazetesine konuşan Basler, Klose'nin Bayern'e transfer olması durumunda, Fiorentina'dan transfer edilen Luca Toni ve Luka Podolski ile forma yarışına gireceğini ifade etti.

30 kez Almanya kaptanlığı yapan 1995'te Bundesliga'da "Gol Kralı" olan Basler, Klose'nin bu sezon bir çok kez hata yaptığını hatırlatarak, artık kararını vermesi gerektiğini belirtti.

Klose, sezon içerisinde Bayern Münih'le bir gizli görüşme yaptığı ortaya çıkmasının ardından taftarlardan özür dilemişti. Almanya'da düzenlenen son Dünya Kupası'nda Klose gol kralı olmuştu. 2008 sezonunda sözleşmesi bitecek olması ve gelecek sezon Bayern'e transfer olması kesin gözüyle bakılırken, bu sezon hedeflerinden çok uzakta kalan Bayern, "Gol kralı"'nı transfer ederek sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyor.


259
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Bayern Münih'in hedefi büyük
« : 27 Haziran 2007, 14:31:23 »
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bu sezon hayal kırıklığı yaşatan ekiplerin başında gelen ve ligi dördüncü sırada bitiren Bayern Münih, UEFA Kupası'ndan 25 milyon euroluk bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Bundesliga'da sezonu dördüncü sırada bitirerek 11 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını yitiren Bayern Münih, yaralarını UEFA Kupası'ndan gelecek parayla sarmaya çalışacak. Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, Bayer'in bu sezonki UEFA Kupası macerasının kulübe yaklaşık 25 milyon euro kazandıracağını söyledi. Almanya'da yayın yapan Kicker Dergisi'ne konuşan Rummenigge, final oynamaları halinde televizyon yayın haklarının satışı ve reklamlarla birlikte hedefledikleri rakama ulaşabileceklerini söyledi.

Kendi evinde oynayacağı maçların yayın haklarını satmayı planlayan Bayern Münih'in, bu hedefini gerçekleştirmesi için UEFA Kupası'nda final oynaması gerekiyor. Eğer Bayer, 28 Mayıs 2008 tarihindeki final maçının taraftarlarından biri olmayı başarırsa tahmin edildiği gibi 25 milyon dolarlık bir kazanç sağlayacak. Bundesliga ekibi geçtiğimiz yıl çeyrek final oynadığı Şampiyonlar Ligi'nde ise, 30 milyon euroluk bir gelir elde etmişti.

Bayern Münih, yeni sezon öncesi daha şimdiden transfere 57 milyon euro harcadı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Marsilya'nın Fransız yıldızı Franck Ribery'i renklerine bağlayan Bayern, İtalya'yla dünya şampiyonluğu yaşayan Luca Roni ve Akman savunma oyuncusu Marcell Jensen'i transfer etmişti.

260
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Bundesliga'da doping!
« : 27 Haziran 2007, 14:31:03 »
Bundesliga'da görev yapmış teknik direktörlerden Peter Nuerurer, yaptığı açıklamada 1990'lı yıllarda bir çok kez oyuncuların doping maddesi içeren ilaçlar kullandığına şahit olduğunu belirtti.

2. Bundesliga'da 1989-90 sezonunda Schalke 04'te görev alan Nuerurer, oyuncuların hemen hemen yarısının bu tarz maddeler kullandığını iddia ederken, bunun herkesin bildiğini ama kimsenin ifade etmediğini sözlerine ekledi.

Sözlerine devam eden Nuerurer, dopingin sadece 2. ligde olmadığını, 1. ligde de oyuncuların kullandığını iddia ederek, doping kullanan oyuncuların hiç yorulmaması ve bakışlarından kendilerini ele verdiğini söyledi.

261
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Westermann Schalke'de
« : 27 Haziran 2007, 14:30:43 »
Bu sezon son maçta Borussia Dortmund karşısında aldığı mağlubiyetle şampiyonluğu Stuttgart'a kaptıran Schalke 04, Arminia Bielefeld'ten Heiko Westermann'ı transfer etti.

Sezonu 13. sırada tamamlayan Bielefeld'te forma giyen Westermann'ın, Schalke'nin aradığı defans oyuncusu olduğu ifade edilirken, 1 senelik sözleşme imzalandığı açıklandı.

262
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Mahdavikia E.Frankfurt'ta
« : 27 Haziran 2007, 14:30:16 »
İranlı orta saha oyuncusu Mehdi Mahdavikia, Hamburg'da geçirdiği 8 yılın ardından Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, İranlı yıldız futbolcu Mehdi Mahdavikia'yla 3 yıllığına anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 sezondur bir başka Bundesliga ekibi Hamburg'da forma giyiyordu. İran Milli Takımı kaptanlığını da yapan Mahdavikia'nın Hamburg'dan Frankfurt'a bedelsiz olarak transfer olacağı ifade edildi.

1999 yılında VfL Bochum formasıyla Bundesliga kariyerine başlayan Mehdi Mahdavikia, Bochum'un ikinci lige düşmesiyle Hamburg'a transfer olmuştu. 2003'te 'Yılın Asyalı Futbolcusu' ödülüne layık görülen Mahdavikia, Bundesliga'da oynadığı 233 maçta 29 gole imzasını atmıştı.

Eintracht Frankfurt, daha önce de Galatasaray'dan ayrılan Japon futbolcu Junichi Inamoto'yu renklerine bağlamıştı.

263
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Petric Dortmund'ta
« : 27 Haziran 2007, 14:29:59 »
İsviçre takımlarından Basel'de forma giyen Hırvat oyuncu Mladen Petric, Bundesliga temsilcilerinden Borussia Dortmund'la 4 senelik sözleşme imzaladı.

Sözleşmenin ardından konuşan Hırvat oyuncu, Bundesliga'nın kendi kariyeri için önemli bir basamak olduğunu belirtti.

1999-2004 sezonları arasında Grasshopper'da forma giyen Petric, 2003 yılında İsviçre şampiyonluğu yaşamıştı. Basel forması altında 25 maçta 19 gol kaydeden Petric'in, maliyetinin yaklaşık 5 Milyon Dolar olduğu tahmin ediliyor.

264
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / "Carlos zevk katacak"
« : 27 Haziran 2007, 14:29:40 »
Almanya'nın Köln takımına transfer olan Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat, iyi yabancı futbolcu transferine karyı olmadığını belirterek, Roberto Carlos gibi futbolcuların Türk futbolunu daha zevkli hale getireceğini söyledi.

Ümit Özat, Profesyonel Futbolcular Derneğinin Crowne Plaza Oteli'nde düzenlediği "Futbolumuzun Süper Gecesi"nde yaptığı açıklamada yabancı teknik direktör ve yabancı futbolcuya karşı olmadığını belirterek, "Neticede iyi olan kendini belli eder. Yabancı hoca ve yabancı oyuncunun iyisine karşı olmadığımı her zaman ifade ettim. Fenerbahçe gelecek sene hem lig hem Avrupa için iyi bir kadro kurmayı hedefliyor. Bunun doğrultusunda transferler yapıyor. Gönül isterki Cafu, Emerson, Lucio da gelsin. İyi futbolcular elbette gelsin. Gönül isterki bunu diğer takımlarda yapsın. diğer takımlarda kendi eksiklerine göre transfer yapacaklardır. Türk futbolu daha zevkli bir hale gelir diye düşünüyorum." dedi.

Milli futbolcu Roberto Carlos'a aynı takımda oynayamayacak olduğun için üzülüyor musun sorusuna ise, "Hayır. Ben kendi hedeflerim ve geleceğim doğrultusunda böyle bir karar aldım. Fenerbahçe'ye 6 sene Türk futboluna 14 yıldır hizmet ettim. Birgün yolumun yeniden Fenerbahçe ile kesişeceğine inanıyorum. Birisi gelecek diye benim geleceğimle ilgili planlarımda değişiklik yapmam söz konusu değil. Bu tamamen profesyonel bir düşüncedir. Umut ediyorum ki Roberto Carlos Real Madrid de yaşadığı günleri Fenerbahçe'de de yaşar. Fenerbahçe'de çok güzel günlerim oldu. Ben Fenerbahçe'den kalben asla kopamam. Sadece profesyonel çerçevede böyle bir karar aldım. Artık Köln'de neler yaparım, nasıl bayarılı oluruz. Bunun çabası ve gayreti içerisinde olacağım. Fenerbahçe'nin de hedefleri doğrultusunda başarıya ulaşacağından hiçbir şüphem yok" diye konuştu.

Kendisi gibi Köln'e transfer olan Galatasaray kalecisi Mondragon ile ilgili olarak ise diğer takımlardaki futbolcularla saha dışında zaten dostusuz ve görüşüyoruz. Mondragon ile de görüşüyorum. Ümit ediyorum ki o da Galatasaray'daki başarılarını Köln'de de yakalayacak. Biz Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil eden iki futbolcu olarak Köln'ü de layık olduğu yere taşıyacağız" ifadlerini kullandı.
Tecrübeli futbolcu, futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktör olmayı planladığını ifade ederek, "Zaten Köln'ü seçme nedenlerim arasında Daum ve Murat Kuş'un Köln'de bulunmasının yanı sıra Köln Spor Akademesi vasıtasıyla antrenörlük hedeflerime ulaşmak" şeklinde konuştu.