İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

265
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / B.Münih'e dönüyor!
« : 27 Haziran 2007, 14:29:18 »
Fransız yıldız Franck Ribery'i kadrosuna katarak yeni sezon önceki rakiplerine göz dağı veren Bundesliga devi Bayern Münih, eski futbolcusu Brezilyalı oyuncu Ze Roberto'yu da tekrar transfer etmeye hazırlanıyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) kötü bir sezon geçiren ve ligi dördüncü sırada bitirerek 1996 yılından beri ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalan Bayern Münih, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Transfer gündeminin flaş isimlerinden Franck Ribery'i kadrosuna dahil eden Bayern, şimdi de geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi'ne giden eski futbolcusu Ze Roberto'yu geri getirmenin planlarını yapıyor. Bayern Münih Genel Menajeri Uli Hoeness, yaptığı bir açıklamayla Ze Roberto'yu tekrar transfer etmek istediklerini doğruladı ve, "Ze Roberto'yla prensipte anlaştık. Ufak pürüzler kaldı" dedi.

Bir başka Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'de dört sezon forma giyen Ze Roberto, 2002 yılında Bayern Münih'e transfer olmuş ve önceki sezonun sonuna kadar da Münih ekibinde forma giymişti. Ze Roberto, Bayern'le sözleşmesi sona erince Brezilya'nın Santos Kulübü'ne transfer olmuştu

266
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / "Bremen ya da Bayern fark etmez"
« : 27 Haziran 2007, 14:28:44 »
Werder Bremen'in golcü oyuncusu Miroslav Klose, yaptığı açıklamada, Werder Bremen'le 2007-08 sezonun sonuna kadar sözleşmesinin olduğunu ama Bayern'de de oynayabileceğini ifade etti.

Bremen'de memnun olduğunu ama Bayern'in de formasını giyebileceğini söyleyen Klose, iki kulübün anlaşması durumunda Bayern'e transfer olabileceğini belirtti.

Bayern başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise gelecek sezon sözleşmesi sonra erecek Klose için 15-20 Milyon Avro istemeleri durumunda transfer etmeyeceklerini ve sözleşmesinin sona ermesini bekleyeceklerini açıkladı.

267
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Ribery artık Bayernli
« : 27 Haziran 2007, 14:28:24 »
Bir dönem Galatasaray forması da giyen yıldız futbolcu Franck Ribery, sonunda Bundesliga'nın köklü takımlarından Bayern Münih'e transfer oldu. Transferi adeta yılan hikayesine dönen Fransız orta saha oyuncusu Franck Ribery, sonunda resmen Bayern Münih'e transfer oldu. Real Madrid'in de transfer listesinde olduğu iddia edilen Ribery'nin Bayern Münih'e resmen transfer olduğu, kulübü Marsilya tarafından duyuruldu. Marsilya Kulübü, Ribery'nin Bundesliga devi Bayern Münih'le 4 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

Transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını Münih'te yapan Ribery, "Her şey çok iyi gitti. Münih'e yardım edeceğim için çok mutluyum" dedi. Bayern Münih'in kulüp doktoru Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt'la yaklaşık 30 dakika görüşen 24 yaşındaki yıldız futbolcu görüşmenin ardından mutlu bir şekilde klinikten ayrıldı. Ribery'nin Bayern Münih'e maliyetinin yaklaşık 25 milyon euro olduğu ifade edilirken, bu fiyatın Bayern tarihinin en yüksek transfer rakamı olduğu ifade ediliyor.
Bayern Münih bu sezon ligi 4. sırada bitirerek büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış ve 1996 yılından beri ilk kez Şampiyonlar Ligi'de mücadele etme hakkını kaybetmişti

268
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Hamit'ten veda
« : 27 Haziran 2007, 14:28:06 »
Alman 1. Ligi Bundesliga ekiplerinden Schalke 04´e transfer olduktan sonra yıldızı parlayan ve A Milli Takım’ın değişmez oyuncusu olan Hamit Altıntop, önümüzdeki sezon Bayern Münih formasını giyeceği için Schalke’ye veda etti.

Dört yıl formasını giydiği Schalke’de çıktığı veda antrenmanın ardından Alman taraftarların sitemkar bakışlarıyla karşılaşan Hamit Altıntop, Türk taraftarların büyük sevgisiyle uğurlandı. Az sayıdaki Türk taraftarlardan biri olan Şahin Taşçıoğlu, Hamit´in Türk ve Alman gazetelerde çıkan haberlerden hazırladığı albümleri, milli oyuncuya teslim etti. Gazete küpürlerinden hazırladığı üç ayrı albüm ve iki büyük tabloyu Hamit´e hediye eden Şahin Taşçıoğlu, “Hamit´in Bundesliga´da futbol oynamaya başladığı dönemde Türk ve Alman gazeteleri sürekli O’ndan bahsediyordu. Ben de bir Türk olarak büyük gurur duydum ve bu albümleri hazırladım. Albümleri teslim etmek için daha önce fırsat bulamadım, ama anlamlı bir dönemde kendisine hediye ettim ve yeni takımımda başarılar diledim” diye konuştu. Kendisine yapılan bu jestten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Hamit Altıntop, Şahin Taşçıoğlu teşekkür etti. Şahin Taşçıoğlu´nun Hamit için hazırladığı albümleri milli oyuncuya hediye edeceği sırada, özellikle Schalkeli bayan taraftarlar albümleri incelemeden geçemedi.

Avrupa futbolunda bir marka olan FC Bayern Münih´e transfer olan Hamit´in, son antrenmandaki görüntüsü ve daha önce yaptığı "Schalke´de doğdum büyüdüm. Evimin önünde futbol oynuyorum. İçinde bulunduğum şartlar beni buradan ayırıyor" şeklindeki açıklamasıyla buruk bir ayrılık yaşadığını dile getirdi.

269
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Werder Bremen Diarra'nın peşinde
« : 27 Haziran 2007, 14:27:48 »
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen, Fransa Şampiyonu Lyon'un orta saha oyuncusu Alou Diarra'yı transfer etmek istiyor.

Werder Bremen menajeri Klaus Allofs tarafından yapılan açıklamada, Bremen'in, Fransız orta saha oyuncusu Alou Diarra'yı transfer etmek istediği ifade edildi. Konuyla ilgili olarak Almanya'da yayın yapan Bild gazetesine konuşan Allofs, Werder Bremen'in 1.90 metre boyundaki orta saha oyuncusu Diarra için 5 ila 7 milyon euro arasında bir bedeli ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

Bu sezon Lyon formasıyla yalnızca 14 maçta forma giyen Diarra, takımda sık forma şansı bulamadığı için ayrılmak istiyordu. Diarra, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde de Fransa Milli Takımı'nın formasını giymişti.



270
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Kosi Saka Hamburg'da
« : 27 Haziran 2007, 14:27:29 »
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg, Borussia Dortmund'un Kongolu orta saha oyuncusu Kosi Saka'yı renklerine bağladı.

Hamburg Kulübü'nden yapılan açıklamada, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen 21 yaşındaki Kongolu hücuma dönük orta saha oyuncusu Kosi Saka'yla 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Saka, transferinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kariyerime Hamburg gibi saygın bir kulüpte devam edeceğim için çok mutluyum" dedi.

Saka, Dortmund formasıyla geçtiğimiz sezon sadece 6 maçta forma giymişti. Bundesliga'da bugüne kadar 7 şampiyonluk yaşayan Hamburg ise, geçtiğimiz hafta da Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Zidane'ı renklerine bağlamıştı

271
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Mondragon'dan 3 yıllık imza!
« : 27 Haziran 2007, 14:27:09 »
Galatasaray ile sözleşmesini fesh eden Fardy Mondragon, Almanya 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden 1. FC Köln ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mondragon, kulübün resmi İnternet sayfasına yaptığı açıklamada, Köln'e transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Böyle harika bir kulübe gelmek benim için büyük bir şereftir'' dedi.

Kulüpten 80 adet 1. FC Köln formasıyla bir o kadar da diğer ürünlerden satın almasına ilişkin de Mondragon, ''Kolombiya'da bir futbol okulum var. Futbol okulunda dersler ücretsiz. Orada eğitim gören futbolcuların kramponlarını ve malzemelerini ücretsiz veriyoruz. Yeni yeteneklere okulumda futboldan öte disiplin de vermeye çalışıyoruz. Ayrıca birçok arkadaşım için de forma aldım'' açıklamasını yaptı.

1. FC Köln'e transfer olmasında, teknik direktör Christoph Daum'un ve kulüp başkanı Wolfgang Overath'ın katkısının büyük olduğunu ifade eden Mondragon, Daum'un kendisini Türkiye'den tanıdığını ve tecrübeli teknik adamın çok iyi bir kariyere sahip olduğunu kaydetti.

Mondragon, 1. FC Köln'de imza atarken, sözleşmede ''takımın ilk kalecisi olacaktır'' şeklinde bir maddenin olup olmadığı şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

''Her oyuncu takıma formayı kazanmak üzere gelir. Burada her oyuncu saha içinde elinden gelenin en iyisini vereceği gibi saha dışında da iyi bir insan olması için çalışması gerekir. Amacımız 1. FC Köln'ü hakettiği yer olan birinci lige çıkartmaktır. Bugüne kadar birçok uluslararası maçlarda görev yaptım. Ancak bu takımı birinci lige çıkartmak benim için çok önemli bir görev.''

Tecrübeli kaleci. 1. FC Köln'ün mükemmel bir stat ve taraftara sahip olduğunu da belirterek, oluşacak iyi arkadaşlıklarla ve iyi futbol sonucunda yeniden birinci lige çıkacaklarını savundu.


272
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Daum için geldim"
« : 27 Haziran 2007, 14:26:43 »
Galatasaray'dan ayrılan Kolombiyalı file bekçisi Faryd Mondragon sonunda Christoph Daum'un teknik direktörlüğünü yaptığı Alman ikinci lig takımı FC Köln ile sözleşme imzaladı.

Köln kulübünden yapılan açıklamaya göre tecrübeli kaleci ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3 yıllık anlaşma yapıldı.

İmza sonrasında kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Mondragon, Alman futbol tarihinde önemli bir yeri olan FC Köln kulübüne transfer olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.35 yaşındaki başarılı file bekçisi, kariyerli bir futbolcu olarak ikinci ligde oynayan bir kulübe gelmesinin en büyük nedeni olarak ise Daum'un takımın başında olmasını gösterdi. Daum'un dünya çapında bir büyük bir antrenör olduğunu belirten Kolombiyalı kaleci,"Daum beni Türkiye'de ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin antrenörü olduğu dönemden çok iyi tanıyor. O zaman rakiptik, ama şimdi kendisi ile aynı hedef için çalışacağız. Onun gibi kariyerli bir antrenörle çalışmak gurur verici" diye konuştu. Mondragon ayrıca Kulüp Başkanı Wolfgang Overath ve menajer Michael Meiere'e de transferinde gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür etti.

Tecrübeli kaleci ayağının tozuyla yaptığı açıklamasında FC Köln taraftarına da umut dağıtmayı ihmal etmedi. Taraftarlar seslenen Mondragon, FC Köln'ün takımı ve taraftarlarıyla Bundesliga seviyesinde bir takım olduğunun altını çizerek, hep beraber takımı tekrar birinci lige çıkaracaklarını söyledi. 86 kez milli olmuş bir tecrübeli bir futbolcu olarak, kariyerinde ilk defa birinci lige çıkma hedefindeki bir takımda oynayacağını belirten Mondragon, bunun futbol hayatındaki en önemli görevlerden biri olduğunu belirtti. Başarılı file bekçisi,takımın birinci lige çıkması halinde Bundesliga'daki ilk Güney Amerikalı kaleci unvanına alacağını da sözlerine ekledi.

FC Köln'ün şu anki kalecisi Stefan Wessels ile aralarında bir sorun olmayacağını da değinen Kolombiyalı kaleci, "En iyi kimse ona zaten Daum karar verir. Önemli olan kişisel olarak değil takım halinde başarılı olarak Köln'ü birinci lige çıkarmak" diye konuştu.


273
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Stuttgart'tan sonra Türkiye'deyim
« : 27 Haziran 2007, 14:26:18 »
Milli Takım'ın yıldızlarından Yıldıray, transferiyle ilgili açıklamalar yaptı. Hem Fenerbahçe'den hem de Galatasaray'dan teklifler aldığını söyleyen Yıldıray, "Ama ben şu anda Türkiye'de oynamak istemediğim için Stuttgart'ı tercih ettim. Buradan sonra kesinlikle Türkiye'de oynayacağım. Hangi takım olduğunu ise şimdiden bilemem" dedi. Yıldıray ayrıca Tuncay'ın kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyip, "Bence yurt dışına çıkmalı. Bunu kendisine de söyledim" diye konuştu.

274
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Bekle ve gör politikası
« : 27 Haziran 2007, 11:12:47 »
Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'ın, Barcelona'nın Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o konusundaki transfer politikası belli oldu.

AC Milan Kulübü Başkanı Silvio Berlusconi, Samuel Eto'o'nun transferi konusunda 'bekle ve gör' politikası izleyeceklerini söyledi. Cagliari'nin Honduraslı başarılı golcüsü David Suazo'nun transferinde pürüz yaşayan ve golcü arayışlarını sürdüren AC Milan, Barcelona'nın Fransız yıldız Thierry Henry'i transfer etmesiyle, Eto'o konusunda iyice umutlandı. Henry'nin gelmesiyle Barcelona'nda ayrılması muhtemel olarak gösterilen Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun transferi konusunda acele etmeyen Milan yönetimi, gelişmeleri yakında takip etmeyi sürdürüyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Silvio Berlusconi, "Milan standartlarında bir oyuncu bulmayı ümit ediyoruz. Biz zaten Avrupa şampiyonuyuz ve Ronaldo'dan da bu sezon daha fazla şey bekliyoruz. Eto'o konusunda ise beklemek ve gelişmeleri görmek zorundayız" dedi.

FC Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta ise daha önce yaptığı bir açıklamada, Eto'o'yu takımda tutmak istediklerini söylemişti. Ancak Henry transferinden sonra, Eto'o'nun takımdan ayrılacağına yönelik söylentiler de gittikçe artmaya başladı.


26.06.2007   

Kaynak : İHA

275
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Trezequet bitti!
« : 27 Haziran 2007, 11:12:31 »
Trezequet bitti!
Bir süredir adı F.Bahçe ile geçen Juventus'un Fransız yıldızı David Trezequet kulübü ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatarak kendisini 2011 yılına kadar Juventus'lu yapan sözleşmeye imza attı.

İtalya'da şike skandalı kapsamında Serie B'ye düştükten sonra toparlanarak bir sezonda lige geri dönen Juventus'da teknik direktör Deschamps'ın ayrılışının ardından Trezequet ayrılık sinyalleri vermişti. Takımda kalmayacağına kesin gözüyle bakılan 29 yaşındaki golcü futbolcu Torino ekibinden yapılan açıklamaya göre sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Trezeguet 2000 yılında Monaco'dan Juventus'a transfer olmuştu. Transfer döneminde bir büyük yıldız daha alma planları yapan F.Bahçe'de Adriano'nun transferinin zora girmesinin ardından, Trezeguet girişimleri de bu imzayla birlikte tamamıyla sona ermiş oldu.

276
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Esposito Roma'da
« : 27 Haziran 2007, 11:11:58 »
Cagliari başkanı Massimo Cellino, yaptığı açıklamada, kanat oyuncusu Mauro Esposito'nun gelecek sezon AS Roma'da oynayacağını belirtti.

Cellino; Bonservisi AS Roma ve Cagliari'de olan Esposito hakkında, ömrü boyunca Cagliari'de kalabileceğini ifade ederken, Esposito'nun AS Roma'dan gelen teklife "Hayır" diyemediğini sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz Dünya Kupası'nda İtalya kadrosunda yer almayan Esposito, 6 kez milli formayı giymişti.