İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

289
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Pizarro artık Roma'nın
« : 27 Haziran 2007, 11:05:19 »
AS Roma, geçtiğimiz sezon transfer ettiği David Pizarro'nun tüm haklarını Inter'den aldı.

İki kulübün de sahibi olduğu Pizarro, 2005-06 sezonunda Udinese'den Inter'e transfer olmuş ama bekleneni veremeyerek kadroya girememişti. Geçtiğimiz yaz Roma ile anlaşan Pizaaro için Roma kulübü yaklaşık 9 milyon dolar ödemiş ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e çıkmakta büyük pay sahibi olmuştu.

Roma'nın Inter'e Şilili oyuncu için yaklaşık 8 Milyon Dolar daha ödeyeceği tahmin ediliyor.

290
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Kaka Real'e çok yakın
« : 27 Haziran 2007, 11:04:50 »
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'ın Brezilyalı orta saha yıldızı Kaka'nın, İspanya şampiyonu Real Madrid'e transfer olabileceği bildirildi.

İspanya'da yayın yapan günlük spor gazetesi AS'a konuşan Kaka'nın sözcüsü Diogo Kotscho, Brezilyalı yıldızın Real Madrid'e transferi konusunda açık kapı bıraktı. Kotscho, gazeteye yaptığı açıklamada, "Kaka, Madrid'e transfer olmayacak diyemem. Ancak, Kaka, Madrid'de de, Milan'da da mutlu olacak" dedi. Kotscho, "Zaten reddedemeyeceğiniz bir öneri yaptılar" diyerek transfer hakkında ipuçları verirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin çok zor olacağını da vurguladı. Diogo Kotscho, transferin ekonomik boyutuna ilişkin detaylar vermekten kaçınırken, sadece, Kaka transferinin futbol tarihinin en pahalı transferi olacağını iddia etti.

Futbol tarihinin en pahalı transferini yine Real Madrid, 2001 yılında Juventus'un Fransız yıldızı Zinedine Zidane'ı 75 milyon euroya alarak gerçekleştirmişti. Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, geçtiğimiz yılki başkanlık seçimlerinde Kaka'yı takıma kazandıracağını söyleyerek seçim propagandası yapmıştı.

İspanyol medyasında ise, Milan'la 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kaka için Real Madrid'in 80 milyon euro gibi rekor bir rakamı gözden çıkardığı iddia ediliyor.
Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Kaka, bir orta saha oyuncusu olmasına karşın Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon 10 gol kaydetmiş ve turnuvanın en golcü ismi olmuştu.

20.06.2007   

Kaynak : İHA

291
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Milan'da Eto'o heyecanı
« : 27 Haziran 2007, 11:04:18 »
Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'da, transferde bir numaralı hedefin, Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o olduğu bildirildi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da transferin öncelikli ismi belirlendi. AC Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, kulübün Ronaldinho ve Shevchenko'yla ilgilendiği yönündeki haberlerin aksine, transferde hedefledikleri ismin Samuel Eto'o olduğunu söyledi. Galliani konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Milan'ın önümüzdeki sezon için ilk hedefi Samuel Eto'o'yu transfer etmektir. Eğer ekonomik şartları bize uyarsa onu renklerimize bağlayacağız" dedi.

Dünyanın en iyi forvet oyuncularından biri olarak gösterilen 26 yaşındaki Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, 2004 yılında Real Mallorca'dan Barcelona'ya transfer edilmişti. Eto'o, geçtiğimiz yıl takımının Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nda da büyük pay sahibiydi.

Barcelona'nın bu sezon şampiyonluğu son haftada Real Madrid'e kaptırmasının ardından zaten takımda huzursuz oldukları iddia edilen Ronaldinho ve Eto'o'dan birinin Katalan ekibinden ayrılması bekleniyor.

İkili için de İtalyan AC Milan'ın devrede olduğu belirtilirken, geçtiğimiz hafta Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin açıklamaları ise yine kafaları karıştırmıştı. Berlusconi, eski yıldızları Chelsea'li Andriy Shevchenko'nun oğlu gibi olduğunu ve kendisini tekrar takımda görmek istediğini söylemişti.Berlusconi, Shevchenko'yu Samuel Eto'o'ya tercih edeceğini de sözlerine eklemişti

18.06.2007   

Kaynak : İHA

292
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Makelele Antalya'da
« : 27 Haziran 2007, 11:02:36 »
Beşiktaş'ın kadrosuna dahil etmek istediği Fransız yıldız Claude Makalele, Antalya'ya geldi. Makalele, yanında 2 kardeşi ve 2 arkadaşı ile birlikte saat 18.30'da Antalya Havalimanı'na geldi.

Fransız yıldız, havalimanında iç hatlarda indi, ancak özel bir araçla liman içinden dış hatlara götürüldü. Dış hatlardan çıkış yapan Makalele ve yanındakiler gazetecilerden kaçarak, konuşmaktan kaçındı. 07 JL 794 plakalı özel bir minibüse bindirilen siyahi futbolcunun, Kemer'deki bir otele gittiği öğrenildi.
26.06.2007   

Kaynak : DHA

293
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / 14 milyon € tazminat!
« : 27 Haziran 2007, 11:01:53 »
İngiltere Premier League ekiplerinden Newcastle United, Michael Owen için sürdürdüğü savaşı kazandı! Dünya Kupası'nda sakatlanan yıldız futbolcuları Owen için FA (İngiltere Futbol Federasyonu)'na karşı bir zarar davası açan ve konuyu FIFA'ya götüren Magpies 14 milyon avroluk rekor bir tazminat alacak.

27 yaşındaki yıldız futbolcu İngiltere'nin İsveç ile Almanya 2006 Dünya Kupası'nda oynadığı maçta sakatlanmış ve 10 aylık bir sakatlığın ardından takıma dönmüştü.

Sporx'ten bir not:
Bu olayın bir benzeri Türkiye'de yaşanmıştı. Eski F.Bahçeli milli kaleci Rüştü Reçber milli maçta sakatlanarak uzun bir süre sakatlık geçirirken F.Bahçe Rüştü'den dolayı gördükleri zarar karşısında tecrübeli futbolcunun ücretini Futbol Federasyonu'nun ödemesini istemiş ve bu konuda bir başvuruda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu ve F.Bahçe yönetimi arasında bir dönem süren Rüştü savaşında ise sarı-lacivertli yönetim Rüştü'nün maaşını ödemek zorunda kalmış ve herhangi bir tazminat alamamıştı..
26.06.2007   

Kaynak : Sporx.com dış haberler

294
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Eriksson geri döndü!
« : 27 Haziran 2007, 11:01:19 »
Tayland'ın devrik lideri Thaksin Shinawatra'nın satın aldığı İngiliz ekibi Manchester City'de teknik direktörlük görevine beklenildiği gibi Sven-Goran Eriksson'ın getirildiği bildirildi.

İngiltere'de yayın yapan Sky Televizyonu, İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörü İsveçli Sven-Goran Eriksson'un, Manchester City'nin başına geçmeyi kabul ettiğini bildirdi. Kanal, İsveçli teknik adamın üç yıllık sözleşme imzalamaya 'evet' dediğini de duyurdu.

Eriksson, transferinin kesinleşmesi halinde Manchester City'de göreve başlayacak. City'nin önceki teknik direktörü ise Stuart Pearce'di. Pearce, takımın üst üste aldığı kötü sonuçların ardından geçtiğimiz sezon sonuna doğru görevden ayrılmıştı.

59 yaşındaki Eriksson, daha önce Benfica ve Lazio gibi takımları da çalıştırmıştı. Eriksson, son olarak İngiltere Milli Takımı'nda görev almış ancak takımı 2006 Dünya Kupası Finalleri'ne çeyrek finalde veda edince görevden ayrılmıştı. Eriksson, İngiltere'de aldığı yüksek maaş ve yaşadığı skandallarla sürekli gündemde olan bir teknik adamdı.



295
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Sırada Fabregas var!
« : 27 Haziran 2007, 11:00:55 »
Thierry Henry'yi Barcelona'ya kaptıran Arsenal, şimdi de İspanyol yıldız Cesc Fabregas'ı İspanyollara kaptırmamak için uğraş veriyor.

İki İspnayol devi Barcelona ve Real Madrid'in, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için Arsenal'in kapısını çaldığı ve Barcelona'nın, Katalan ekibin altyapısında yetişen Fabregas'a 15 milyon pound önerdiği belirtildi.. Bunu duyan Real Madrid'in de İngiliz ekibine bir teklif yapacağı gelen söylemler arasında.

Henry'nin gidişinden sonra kendisi ile de söylemler çıkan Arsene Wenger, Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen Ajax'lı Ryan Babel'i istemiş ancak Babel, Fransız teknik adamın kulüpteki geleceğinin belirsiz olmasından dolayı bu teklifi geri çevirmişti.

Barcelona ile sözleşme imzalayan Henry, eski hocası hakkında çıkan dedikodularla ilgili bir açıklama yaptı ve Wenger'in Arsenal'de kalması gerektiğini söyledi. Fransız hocanın adı Real Madrid ile anılıyor. Arsene Wenger'in takımdan ayrılması durumunda Fabregas'ın da 'Bir gün mutlaka döneceğim" dediği Barça'ya gideceği belirtiliyor.

20 yaşındaki genç yıldız geçtiğimiz yıl Arsenalle olan kontratını 8 yıllığına uzatmıştı.

26.06.2007   

Kaynak : Sporx.com dış haberler

296
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Arsenal'de Tevez planları
« : 27 Haziran 2007, 11:00:34 »
Yıldız futbolcusu Thierry Henry'i Barcelona'ya kaptıran Arsenal, Fransız golcünün yerini Arjantinli oyuncu Carlos Tevez'le doldurmayı planlıyor.

Henry'nin gidişiyle hücum hattında büyük bir boşlukla karşı karşıya kalan Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, bir süredir Real Madrid'in de gündemin olduğu iddia edilen Arjantinli yıldız Carlos Tevez'in peşinde olduğu iddia ediliyor. 'skysports.com' adlı ünlü spor portalında yer alan iddiada, Tevez'in de Arsenal'e gelmeye sıcak baktığı ve transfer girişimini heyecan verici olarak bulduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon West Ham United formasıyla başarılı bir grafik çizen Tevez için, İspanyol Real Madrid ve İtalyan ekibi Inter'in transfer girişimleri olduğu iddia ediliyor. Arjantin Milli Takımı formasıyla 'Copa America'da mücadele edecek olan Tevez, milli forma altında çıktığı 29 maçta 6 gole imzasını atmıştı.

26.06.2007   

Kaynak : İHA

297
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Onuoha M.City'de
« : 27 Haziran 2007, 11:00:14 »
İngiltere U21'de forma giyen defans oyuncusu Nedum Onuoha, Premier Lig temsilcilerinden Manchester City ile olan sözleşmesini 4 sene daha uzattı.

Hollanda'da geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve ev sahibi ülkenin şampiyonluğu ile biten U21 Avrupa Şampiyonası'nda Nijerya asıllı oyuncu, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekerken, yapılan açıklamada, Onuoha'nın takımda kalması için aylardır görüşmelerin sürdürüldüğü belirtildi.

Asbaşkanlardan Alistair Mackintosh, yaptığı açıklamada, genç bir kadro oluşturulduğu ve geleceğe yatırım yapıldığını söyledi.

298
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Torres'te sona doğru
« : 27 Haziran 2007, 10:59:47 »
Liverpool, aylardır peşinden koştuğu Atletico Madrid'in yıldızı Fernando Torres transferini bitirme aşamasına geldi. Rafael Beniztez'in ısrarla istediği İspanyol yıldız, bu hafta içi Liverpool ile anlaştığını açıklayabilir.
Geçtiğimiz hafta Madrid'e gidip Torres'in menajeri ve kulüp yetkilileriyle bir araya gelen Liverpool'lu idareciler, Atletico'nun istediği 27 milyon pound'u vermeyi kabul etmişlerdi. Ancak daha sonra Benitez bu parayı vermek yerine 16 milyoun pound verip üstüne de Luis Garcia'yı Madrid kulübüne vermeyi teklif etmişti. Bu öneriyi kabul etmeyen Atletico Madrid'li yöneticiler, teknik direktörleri Javier Aguirre'nin isteği doğrultusunda Luis Garcia yerine Peter Crouch'u istediklerini belirttiler.

Atletico Madrid teknik direktörü Aguirre, İngiltere Milli Takımı'nın da formasını giyen dev adam Crouch'a hayran olduğunu ve İspanya'da çok iş yapacağını düşündüğü için böyle bir takas düşündüklerini söyledi.

Şimdi söz sırası Benitez'de. Eğer İspanyol hoca inat etmeyip Luis Garcia yerine Peter Crouch'u göndermeyi kabul ederse, Fernando Torres 8 milyon pound + Crouch karşılığında bu hafta içi Liverpool'lu olacak. Eğer Rafa yine parayı ön plana çıkartır ve inat ederse Torres'i Manchester United kapabilir.

Yani herşey, İspanyol hocanın ağzından çıkacak cümlelere bağlı.

Transfer Sporx'ten izlenir...

25.06.2007   

Kaynak : Sporx.com
 
 
 

299
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Henry 5. sırada!
« : 27 Haziran 2007, 10:59:28 »
Henry 5. sırada!
Barcelona'nın yeni transferi Thierry Henry, Katalan ekibinin tarihindeki en pahalı 5. futbolcu oldu.

23.8 milyon avro'ya Arsenal'den transfer olan fransız yıldız, Marc Overmars, Javier Saviola, Ronaldinho ve Samuel Eto'o'nun gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Bu transfer, Arsenal'in Barcelona'ya 20 milyon avro'nun üzerinde sattığı 2. transfer. İlki 2000 yılında Marc Overmars'tı. 39.9 milyon avro'ya mal olan Overmars, Arsenal ve Barcelona tarihinin hala en pahalı transferi durumunda bulunuyor.

Barcelona'nın en az 20 milyon avro'ya kadrosuna kattığı oyuncular

Bedel (milyon avro) Oyuncu Ülke Hangi takımdan Tarih
39.9 Marc Overmars Hol Arsenal (İNG) Tem 2000
33.1 Javier Saviola ARJ River Plate (ARJ) Tem 2001
28.5 Ronaldinho BRE Paris Saint-Germain (FRA) Tem 2003
24.0 Samuel Eto’o KAM Real Mallorca (İSP) Ağu 2004
23.8 Thierry Henry FRA Arsenal (İNG) Haz 2007
22.7 Rivaldo  BRE Deportivo La Coruña (İSP) Tem 1997
21.0 Deco POR FC Porto (POR) Tem 2004


 
Arsenal'in en az 20 milyon avro'ya sattığı futbolcular


Bedel (milyon avro) Oyuncu Ülke Hangi takıma Tarih
39.9 Marc Overmars HOL FC Barcelona (İSP) Tem 2000
34.0 Nicolas Anelka FRA Real Madrid (İSP) Ağu 1999
23.8 Thierry Henry FRA FC Barcelona (İSP) Haz 2007
20.0 Patrick Vieira FRA Juventus (ITA) Tem 2005


25.06.2007   

Kaynak : Sporx.com dış haberler

300
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / "F.Bahçe'yi reddettim"
« : 27 Haziran 2007, 10:58:27 »
Emre F.Bahçe ve Galatasaray'ın tekliflerini reddetiğini açıkladı. Ada'da Newcastle United forması giyen milli futbolcumuz Emre Belözoğlu transfer dönemi içerisinde kendisi hakkında çıkan haberlere karşı son noktayı koydu.

Takımın başına Sam Allardyce'ın gelmesiyle birlikte ufak çaplı revizyona giden ve transferde hızlanan N.Castle United'da Emre'nin gelecek sezon kadroda kendisine şans bulmasının zor olduğu ve Türkiye'ye döneceği iddiaları başarılı futbolcu tarafından yalanlandı.

Emre yaptığı açıklamada Türkiye'de ve Avrupa'da adının bir çok kez farklı kulüp ile geçtiğini söylerken, tercihinin kesinlikle İngiltere'de kalmak olduğunu vurguladı. Türkiye'den F.Bahçe ve G.Saray'dan resmi teklif aldığını ilk kez açıklayan Emre, bu iki kulübü de reddettiğini söyledi. Emre F.Bahçe'nin teklifinin çok ciddi ve cazip olduğunu da ekledi. Öte yandan Emre Bayern Münih ve Hertha Berlin ekiplerinin de kendisiyle ilgilendiğini fakat tek düşüncesinin sözleşmesinin devam ettiği kulübü olan Newcastle United'da kalmak olduğunu belirtti.

Son olarak Emre Belözoğlu yeni hocaları Sam Allardyce ile büyük bir uyum içerisinde olduklarını ve başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

25.06.2007   

Kaynak : Sporx.com dış haberler