İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

361
GALATASARAY / Volkan'da son durum!
« : 23 Haziran 2007, 12:37:57 »
Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar.

Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.

Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:

''Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.''

23.06.2007   

Kaynak : AA

362
GALATASARAY / AFP'den Lincoln yorumu
« : 23 Haziran 2007, 12:37:34 »
Galatasaray'ın Lincoln'e dört yıllık imza attırması Avrupa basınında yankı buldu. Ünlü Fransız haber ajansı AFP, "Lincoln mükemmel seçim" başlığı ile transferi dünyaya duyurdu. Haberde, Bundesliga'da 136 maçta 32 gol atan Brezilyalı yıldızın, sarı - kırmızılı kulüpten yılda 2.5 milyon euro alacağı belirtildi. Alman Bild gazetesi, Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonunda Lincoln'ü kadrosuna kattığını yazdı. Gazete, Schalke Menajeri Müller'in, "Evet, Lincoln Galatasaray'a gidiyor. Uluslararası izni vermemiz, anlaştığımız rakamın tamamının kasamıza yatırılması halinde mümkün olacak" sözlerine yer verdi. Alman Kicker dergisi ise web sitesindeki haberde, "Lincoln, Türkiye'ye gidiyor" başlığını kullandı.

23.06.2007   

Kaynak : Milliyet

363
GALATASARAY / "Bülent'ten haber bekliyorum"
« : 23 Haziran 2007, 12:36:59 »
Galatasaray'ın milli futbolcusu Ergün Penbe, ''Birlikte olmaktan mutluluk duyacağım Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'dan haber bekliyorum'' dedi.
Ergün Penbe, memleketi Zonguldak'ın Kilimli beldesinde yaptığı açıklamada, çok başarılara imza attığı Galatasaray'ın gönlünde ayrı yer tuttuğunu, 13 yıldır bulunmaktan mutlululuk duyduğu kulübüne de çok şey borçlu olduğunu söyledi.

Ufak tefek kırgınlıklar yaşamasına karşın camiaya kesinlikle küsmediğini anlatan Penbe, şöyle konuştu.

''İnşallah transferler Galatasaray'a faydalı olur. En önemlisi takıma futbolcuların uyum sağlamalarıdır. Beni Ergün Penbe yapan Galatasaray'dır. Bazı kişilerin tavırlarını camiaya mal etmemek lazım. Bursaspor'un başına gelen Bülent Korkmaz ile konuştuk, beni de takımına çok istiyor. Ben de onunla beraber çalışmaktan büyük zevk alacağım. Çünkü, daha önce birlikte Galatasaray formasını terletmiştik. Birlikte olmaktan mutluluk duyacağım Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'dan haber bekliyorum. Olumlu haber geldiğinde onunla çalışmaktan gurur duyacağım.''


-''FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUKTA ŞANSLI''-


Milli futbolcu Penbe, Fenerbahçe Kulübü başkanının şampiyonluk ve ileriki başarılar için elinden gelen her şeyi yaptığını belirterek, şunları söyledi:

''Galatasaray ekonomik gücünü toparlayabilirse, eksik mevkilerine de kaliteli futbolcular getirirse Fenerbahçe ile kafa kafaya mücadele edeceği inancındayım. Ekonomik güç ve transferler yönünden bakıldığında Fenerbahçe'yi şampiyonlukta çok önde görüyorum. Galatasaray'da da çok yetenekli arkadaşlarımız mevcut. Beşiktaş bünyesinde de genç yetenekli futbolcular olduğu kadar Ertuğrul Sağlam gibi başarılı teknik adam var.''


-''GALATASARAY'A MAL OLDUM''-


''Fenerbahçe'den transfer teklifi gelirse ne düşünürsünüz'' sorusunu Ergün Penbe, şöyle yanıtladı:

''Böyle teklif almak beni onurlandırır. Ama, Fenerbahçe gibi camiada oynar mıyım, o biraz düşündürür. Ben, Galatasaray'da oynadığım zamanlarda Fenebahçe'den transfer teklifleri aldım ve kendilerine teşekkür ettim. Galatasaray'a mal olmuş kişi olarak camiada kalmamın gerektiğini söyledim. Şimdi de öyle olur. Galatasaray formasını 13 yıl giymişsiniz. Fenerbahçe'ye gitmek benim prensiplerime aykırı olur diye düşünüyorum. Son 1-2 yılımı Bülent Korkmaz ile olmazsa da başka kulüpte Türk futboluna bir şeyler verebilecek şekilde huzurlu bitirmek istiyorum.''


-RÜŞTÜ VE CARLOS'UN TRANSFERİ-


Ergün Penbe, kaleci Rüştü Reçber ve Roberto Carlos'un transferini nasıl değerlendirdiğine yönelik soru üzerine şunları söyledi:

''Ben bu zamana kadar sürekli amatör baktım, zaten onun için böyle oldu. Bu işi Rüştü profesyonel olarak gördüğünden Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gitmesi normal. Rüştü ile Fenerbahçe arasında diyalogları bilmiyoruz. İstenmeyen şeyler yaşanmış olabilir. Rüştü'nün kaleciğini her zaman beğenmişimdir. Beşiktaş camiasına yararlı olacağına inanıyorum.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos'un futbolcuğunu tartışmaya gerek yok. Çünkü, çok kaliteli futbolcu. Önemli olan takıma uyum sağlamasıdır. Kendini çabuk adapte etmesi lazım. Bunlar sağlanırsa zaten futbolculuk yönünden hiçbir eksiği olmadığından başarıya ulaşacaktır.''

Ergün, siyasete girmeyi düşünmediğini de belirterek, ''Bizim işimiz futbol. Futbol bilgimiz daha üst düzeyde. Bildiğimiz işleri yaparsak daha iyi olur diye düşünüyorum'' dedi.

Gelecek futbol sezonunu sakatlık geçirmeden tamamlaması durumunda 1 yıl daha oynayarak ardından antrenörlük hayatına atılmak istediğini, belki de Bülent Korkmaz ile çalışabileceğini ifade eden Penbe, jübilesini de Tugay Kerimoğlu gibi milli takımda yapmak istediğini kaydetti.

Ergün Penbe, babasına ait sandalla denizde balık tutmasının ardından Galatasaray taraftarı Yayla İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Elif Yağmur Eliyazıcı'ya forma imzaladı.


23.06.2007   

Kaynak : AA
 
 
 

365
YERLİ MP3 / ROBER HATEMONUNUN BÜTÜN ALBÜMLERİ !!!!!
« : 22 Haziran 2007, 22:58:26 »

1-Rober Hatemo - Asksiz Prens

Rober Hatemo - 01 - Saf Sevgilim
Rober Hatemo - 02 - Itirazim Var
Rober Hatemo - 03 - Asksiz Prens
Rober Hatemo - 04 - Seni Benden Ayiranlar
Rober Hatemo - 05 - Cehennemi Kapattim
Rober Hatemo - 06 - Havalanma
Rober Hatemo - 07 - Tanimazsin Beni
Rober Hatemo - 08 - Yaramaz Cocuk
Rober Hatemo - 09 - Gidersen Ortada Kalacaksin
Rober Hatemo - 10 - Balim
Rober Hatemo - 11 - Ceylan Gozlum
Rober Hatemo - 12 - Buyudum Uslandim
Rober Hatemo - 13 - Saf Sevgilim (Hitech Mix)


LinK >==> http://rapidshare.com/files/17989065/RoberHatemoAsksizPrens.rar.html

2-Rober Hatemo - Azili Bela

Rober Hatemo - 01 - Vur Dibine
Rober Hatemo - 02 - Askim Adina
Rober Hatemo - 03 - Azili Bela
Rober Hatemo - 04 - Doktur Doktur
Rober Hatemo - 05 - Sen
Rober Hatemo - 06 - Cicegim
Rober Hatemo - 07 - Para
Rober Hatemo - 08 - Yorgun Dustum
Rober Hatemo - 09 - Hakki Reis
Rober Hatemo - 10 - Sozunu Tutamadim


LinK >==> http://rapidshare.com/files/17989061/RoberHatemoAziliBela.rar.html

3-Rober Hatemo - Esmer

Rober Hatemo - 01 - Esmer
Rober Hatemo - 02 - Askin Kanunu
Rober Hatemo - 03 - Cennetin Kapisi
Rober Hatemo - 04 - Bayram Degil
Rober Hatemo - 05 - Elveda
Rober Hatemo - 06 - Askin Kanunu (Video Mix)
Rober Hatemo - 07 - Dilber
Rober Hatemo - 08 - Kara Defter
Rober Hatemo - 09 - Ah Asik
Rober Hatemo - 10 - O
Rober Hatemo - 11 - Sevis Arkadasimla


LinK >==> http://rapidshare.com/files/17989060/RoberHatemoEsmer.rar.html

4-Rober Hatemo - Sen Farklisin

Rober Hatemo - 01 - Dolu Dizgin
Rober Hatemo - 02 - Tanrim
Rober Hatemo - 03 - Niyetimi Bozdum
Rober Hatemo - 04 - Gurur
Rober Hatemo - 05 - Vay Aney
Rober Hatemo - 06 - Sen Farklisin
Rober Hatemo - 07 - Bensiz Olmek Yoktu
Rober Hatemo - 08 - Baslarim Gecmisinden
Rober Hatemo - 09 - Zor Gelir
Rober Hatemo - 10 - Ne Yazar
Rober Hatemo - 11 - Senden Uzak
Rober Hatemo - 12 - Kacamak


LinK >==> http://rapidshare.com/files/17989064/RoberHatemoSenFarklisin.rar.html


5 - Rober Hatemo - Sihirli Degnek

Rober Hatemo - 01 - Senden Cok Var
Rober Hatemo - 02 - Oh Ne Guzel Oldu
Rober Hatemo - 03 - Beyaz Ve Sen
Rober Hatemo - 04 - Ama Seni Sevdim
Rober Hatemo - 05 - Sana Cinden Kosarim
Rober Hatemo - 06 - Yine Bulussak
Rober Hatemo - 07 - Dua Et
Rober Hatemo - 08 - Dedim Ama Dinlemedin
Rober Hatemo - 09 - Uzgunum Taniyamadim
Rober Hatemo - 10 - Aglama Bebegim
Rober Hatemo - 11 - Bahanesi Yok
Rober Hatemo - 12 - Yan Bahce
Rober Hatemo - 13 - Sihirli Degnek


LinK >==> http://rapidshare.com/files/26909880/Rob.rar


366
OYUNSİTENİZ 264. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .

NOT : FFC 264. TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.


367


OYUNSİTENİZ FİFA 07 264. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 


CEMALAKKO - BIGSEXY

HARUN - KZKAD

DEVİL - BARUT

NURULLAHGS - WİLLTURNER

368
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / KAYDINIZI BURADAN YAPINIZ
« : 22 Haziran 2007, 14:42:53 »

OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 264 [ FFC 262 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞIDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^

NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

369
FFC 263 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 22 Haziran 2007, 12:36:54 »


OYUNSİTENİZ FİFA 07 263. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 


NIGHTMARE - HALİL

HARUN - BIGSEXY

370
FULL OYUNLAR / PES 6 (SADECE 16 MB !!!! ŞAKA DEYİL )
« : 22 Haziran 2007, 11:42:16 »
sadece 14mb %100 çalışıyo

oyunu indirme: http://upload.ohshare.com/v/7599076/...nnemi.rar.html

site açıldığı gibi böyle bi yazı gelicek karşınıza:

Download File







Extra Details:
Name: gstibet_oyuncehennemi.rar
Size: 14,615 KB
Downloaded:4 dakika(internet hızına göre değişir.)
Description:

Alıntıdır....................


siz Download File a basıcaksınız ve indiriceksiniz bu kadar basit yaaww

Crack:http://rapidshare.com/files/938357/pes6_crack.rar
seial:J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7

---------------------------------------------------------------------------------------------------------YAMALARI AŞAĞIDA-













Türkçe:http://rapidshare.com/files/5063963/PES6_Tuerk_e_Yama_by_Emo.exe
TSL FULL:PES6 Turkcell Süper Lig v1.0 by korsan_eko

A L I N T I D I R
http://rapidshare.com/files/9363926/Sueper_Lig_yama.rar.html




http://rapidshare.com/files/9369602/kitserver.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/9377417/kitserver.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/9377417/kitserver.part3.rar.html





Patch boyutu 199 MB’tır.

Bu patch stadyumsuz olup (Upload edilen 199 MB değerindeki patchin Kitserver’ının “Stadiums” klasöründe sadece Türkiye’den 5 adet stad mevcuttur.) stadyumlar farklı olarak upload edileceğinden stadyumları indirip kullanmak size bırakılmıştır. Stadyumları indirmek isterseniz onun içinde de dünyadan 103 adet ünlü stadyum bulunur.

Patch Özellikleri:

- Tüm ligler lisanslıdır. Turkcell Süper Lig Hollanda ligi Eredivi... üzerine yapılmış, Alman ligi Bundesliga ise eski adıyla Other League C’de bulunmaktadır. Böylece Turkcell Süper Lig oyundaki mevcut ligler arasında bulunmaktadır ve ligin doyumsuz serüvenini yaşayabilirsiniz.

- Oyuna yeni takımlar eklenmiştir. (Other League A ve Other League B)

Other League A: (Yeni Adı: Other Europe Teams)

Anderlecht

Club Brugge

AC Sparta Praha

Kopenhagen

CSKA Moskau

Olympiacos

AEK

Juventus

Rosenborg

Benfica

FC Porto

Sporting Lisbon

Celtic Glasgow

Glasgow Rangers

Djurgardens

Ajax Amsterdam

Feyenoord

PSV Eindhoven

Dynamo Kyiv

Other League B: (Yeni Adı: South American Teams)

Boca Juniors

River Plate

Sao Paulo

Corinthians

Palmeiras

- Oyun menüleri ve renkleri tamamiyle değiştirilmiştir.

- Takımların en güncel ve gerçekçi kadrolarını barındırmaktadır.

- Turkcell Süper Lig topları bulunmaktadır.

- Çoğu oyuncunun yüzleri Kitserver yardımıyla oyuna eklenmiştir. 1500′ü aşkın yüz ve saç oyunda bulunur. (TSL OYUNCULARININ YÜZ VE SAÇLARI YOKTUR!!!)

- En güzel stadyumlar Kitserver yardımıyla oyuna eklenmiştir. Türkiye’den 5 adet stadyum bulunur. Bunlar:

Şükrü Saracoğlu Stadyumu - Fenerbahçe

Ali Sami Yen Stadyumu - Galatasaray

İnönü Stadyumu - Beşiktaş

Hüseyin Avni Aker Stadyumu - Trabzonspor

19 Mayıs Stadyumu - Ankaragücü, Ankaraspor, Gençlerbirliği

http://img446.imageshack.us/my.php?image=screen3hu9.jpg

http://img279.imageshack.us/my.php?image=screen8cr7.jpg

Pes 6 tüm stadlar seç indir:http://www.4shared.com/dir/1578515/f289435e/sharing.html

Kurulum


1- 0_Text patch DKZ Studio ile açarak importlayın..


2-E_Text C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat içine atın
[/SIZE]

3- kitserver klasörünüde C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 içine
atıp setup çalıştırın

4- KONAMI-WIN32PES6OPT dosyasınıda Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 içine kopyalayın[/color]



güncellemeler devam edecek....


__________________


+repleri beklerim çok uğraştım  :P :P


371
FFC 263 / ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 22 Haziran 2007, 11:36:19 »


OYUNSİTENİZ FİFA 07 263. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 


CEMALAKKO - HALİL

HARUN - UARDA

DEVİL - NIGHTMARE

BARUT - BIGSEXY

372
ŞAMPİYONLARIMIZ / FAST FUTBOL CUP 82[FFC 82]
« : 22 Haziran 2007, 09:42:54 »
^^^ FFC 82 ^^^

*** ŞAMPİYONU ***

!!!! SONY_HARUN !!!!