İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 88
73
SKOR TAHMİN & İDDİA / PLAKA - DİEGO
« : 30 Haziran 2007, 15:15:38 »
SİZCE BU MAÇİN FAVORİSİ KİM ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİN YANİNDA DEĞERLİ YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUZ .. !

74
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Tuncay'a hayran
« : 30 Haziran 2007, 12:52:34 »
Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın liderliğinde Middlesbrough'nun önümüzdeki sezon çok başarılı olacağını söyledi. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Middlesbrough'ya transfer olan milli futbolcu Tuncay Şanlı'ya, yeni teknik direktörü Gareth Southgate'den övgü dolu sözler geldi.

 Southgate, geçtiğimiz haftalarda takımla sözleşme imzalayan Tuncay'ın transferinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Tuncay'ın takımlarının hücum gücüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Tuncay'ın farklı bir kültüre gelmesine rağmen çabuk uyum sağlayacağına inandığını da ifade eden Southgate, "Tabii ki kültürel değişikliğin olacağı kesin, özellikle de Tuncay gibi bir futbolcu için. Ancak biz, onun bunu kolaylıkla aşacağına eminiz" dedi.


Southgate, Tuncay hakkında da övgü dolu sözler sarf ederek, "Tuncay'ı geçtiğimiz sezon sonunda izledik ve onun bir futbolcu olarak kalitesini gördük. Daha sonra da onu hemen transfer ettik. Onun çapında bir futbolcuyu buraya getirmek büyüleyici bir şey. Tuncay'ın Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'ndaki önemli geçmişi var ve Tuncay oyunuyla bize çok şey katacak" diye konuştu.

75
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Lampard gidiyor mu?
« : 30 Haziran 2007, 12:52:07 »
Chelsea ile 2 senelik sözleşmesi bulunmasına rağmen aldığı ücretin yükseltilmesini isteyen Frank Lampard, Chelsea'nin hızlı davranması gerektiğini söyledi.

29 yaşındaki oyuncu; FA Cup final maçının ardından Chelseali yetkililerle görüştüklerini ama ardından yetkililerin sessizliğini koruduğunu ifade ederken, Londra'da yaşamaktan mutlu olduğunu söylemiş olmasına rağmen, Chelsea'nin bir an önce sözleşmeyi gözden geçirmesi gerektiğini ifade etti.

Tatilini İspanya'da geçiren ve her fırsatta İspanya'da olmak istediğini ifade eden Lampard için Barcelona'nın 30 Milyon Avro teklif yapacağı iddia ediliyor.

76
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Sonunda anlaştılar!
« : 30 Haziran 2007, 12:49:10 »
Atletico Madrid ile Liverpool arasında Fernando Torres için haftalardır süren pazarlık sonunda bitti.Madrid ekibi, 27 milyon pound + Luis Garcia teklifine ‘evet’ dedi ve topu golcü oyuncu Torres’e attı. 9 Temmuz’da tatilden dönecek olan ‘El Nino’ lakaplı oyuncu, Liverpool’da oynamayı kabul ettiği takdirde önümüzdeki yıl Anfield Road’ta mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon La Liga’da 36 maçta 14 gol atan 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Liverpool’un ödeyeceği 27 milyon pound yani yaklaşık 40 milyon avro, kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak.

77
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / "Futbolu kalbimle oynarım"
« : 30 Haziran 2007, 12:48:50 »
İngiltere'ye transfer olan Milli oyuncumuz Tuncay Şanlı futbolu kalbiyle oynadığını belirterek, "Bu yıl umuyorum ki burada da M.Boro’lu taraftarların sevgilisi olacağım" dedi. İngiltere'ye gittikten sonra ilk açıklamalarını British Footbal Week Gazetesi'nden Damian Spellman'e yapan Tuncay, kulüp yetkililerinden 17 numaralı formayı giymek istediğini ve bunun kabul edilmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

İngiltere'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Tuncay, "Boro’nun ne kadar büyük takım olduğunu çok iyi biliyorum ve Boro’nun maçlarını televizyondan bir çok kez izlemiştim. Küçüklüğümden beri İngiltere’de futbol oynamak benim en büyük hayalimdi ve şu anda İngiltere’nin en güçlü takımlarından birinde forma giyiyorum. Ben futbolu her zaman takımım için ve kalbimle oynarım. F.Bahçeli taraftarlar bunu çok iyi bilmektedir. Burada da M.Boro'lu taraftarların sevgilisi olacağıma inanıyorum" dedi.

Teknik Direktörü Southgate'in kendisinden istediklerinin farkında olduğunu vurgulayan Tuncay, "Rekabeti severim. Hızlıyım ve ağır antremanları seviyorum. Gücümün tamamını sahada sergiliyorum" diye konuştu. Tuncay'ın teknik patronu  Southgate ise böylesine yıldız bir ismi hiç bir bonservis ücreti vermeden kadrolarına dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Tuncay İngiltere’ye 6 temmuzda gelecek ve o zamana kadar oyuncumuz tatilini ülkesinde sürdürüyor" diye konuştu.


78
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Newcastle'a yeni takviye
« : 30 Haziran 2007, 12:48:26 »
Newcastle United’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Siyah beyazlılar en son Paris St Germain’da forma giyen ve Çek Cumhuriyeti milli takımının da başarılı defans oyuncularından olan David Rozehnal ile anlaştı. 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon PSG formasıyla toplam 34 maça çıktı. Rozehnal'in Dortmund ve Sevilla’dan da transfer teklifi aldığı ancak 2 milyon sterlin karşılığında Newcastle ile sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Newcastle United'ın ayrıca Sevilla’da forma giyen Frederic Kanoute ile yakından ilgilendiği ancak futbolcunun İspanya’dan ayrılmayı düşünmediği şeklindeki demeçlerinden sonra bu transferin çıkmaza girdiği öğrenildi.


79
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Edmilson Ada'ya gidiyor
« : 30 Haziran 2007, 12:48:02 »
İspanya La Liga'da şampiyonluğu Real Madrid'e kaptırdıktan sonra kadroda revizyona giden Henry, Yaya Toure ve Eric Abidal gibi kaliteli oyuncuları kadrosuna katan Barcelona, Fransız yıldız Guily'den sonra Edmilson'u da gözden çıkardı. Edmilson'a Barcelona'dan izin çıkmasının ardından devreye giren transfer döneminin flaş takımı Newcastle United bu oyuncu için kesenin ağzını açtı.

İngiltere Premier Lig'de sezona yeni hocası Sam Allardyce ile başlayacak olan Newcastle United, Edmilson'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Brezilyalı yıldızın transferi için bizzat İspanya'ya giden Sam Allardyce bu oyuncunun transferi için Barcelona'dan onay aldı. Öte yandan geçen sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı Barcelona'da forma şansı bulayana Edmilson'un da Newcastle United'in transfer teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

Barcelonalı yıldız oyuncu Edmilson'un yanı sıra İzlandalı golcü Eidur Gudjohnsen'in de transferini bitirmek isteyen Newcastle United, Barcelona'nın bu oyuncu için yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle şimdilik bu transferi askıya aldığı gelen haberler arasında.


80
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Makelele'ye yeni talip
« : 30 Haziran 2007, 12:47:37 »
İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth'un teknik direktörü Harry Redknapp, şu anda Türkiye'de tatilde olan Chelsea'nin Fransız yıldızı Claude Makalele'yi transfer etmek istediklerini söyledi.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail gazetesine konuşan Harry Redknapp, Makalele'yi transfer etmek istediklerini ifade ederek, "Onu takımımda görmekten mutluluk duyarım" dedi. Bu arada İngiliz basınında yer alan haberlerde Porstmouth'un Makalele için 2 milyon poundu gözden çıkardığı da iddia edildi.

34 yaşındaki Makalele, bir dönem Real Madrid'de de forma giydikten sonra 2003 yılında Londra ekibi Chelsea'ye transfer olmuştu. Makalele, tatilini geçirmek için Türkiye'ye geldiğinde, Türk takımlarına transfer olacağı iddiası heyecan yaratmıştı. Fransız yıldız için Paris Saint Germain (PSG) ve Villarreal takımlarının da transfer girişimlerinde bulunduğu iddia ediliyor.

81
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Bayan Shevchenko!
« : 30 Haziran 2007, 12:47:07 »
Futbolun magazin yönüyle yine karşınızdayız. Chelsea'nin Ukraynalı golcüsü Andriy Shevchenko uzun süredir ABD'li manken Kristen Pazik ile evli.

İkili Sheva'nın Milan'da oynadığı sırada 2004 yılında evlenmişti. Sheva'nın modacı arkadaşı Giorgio Armani'nin bir defile sonrası partisinde. Çiftin iki erkek çocuğu var. Çocuklardan bir tanesinin ismi Jordan. Bu isim Sheva'nın idöl olarak gördüğü efsane basketbolcu Michael Jordan'dan geliyor. Çiftin 2006'da dünyaya gelen diğer çocuğunun ismi ise Christian...

Kristen Pazik çok fazla dergi için özel çekimlere girdi. Özellikle verdiği cesur pozlarla tanınıyor. Pazik'in bir değişik özelliği ise adeta bir maço kadın olması. ABD'li model Shevchenko'yu adeta yönetiyor. Zaman zaman basında da bu konuyla ilgili Pazik'in sert açıklamalarını okuyoruz. Hatta bu Shevchenko'yu bazen kötü duruma düşürüyor. Sheva hakkında yazılan yazılarda hep Pazik'in bir tasma ile Ukraynalı golcüyü yönlendirdiği esprili bir dille belirtiliyor.

Shevchenko'nun büyük aşkı bu evlilikten önce Milan'ın patronu ve eski İtalya başbakanı Silvio Berlusconi'nin oğlu, Piersilvio Berlusconi ile birlikte oldu, ardından Sheva'ya gitti! İşte sert tavırları ve Sheva'nın kariyeriyle ilgili aldığı kararlara büyük etkisi olduğu öne sürülen, bayan Shevchenko ve Sheva...


82
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / 23.5 milyon €'ya Spurs'te!
« : 30 Haziran 2007, 12:46:44 »
Transfer sezonunda trafik artmaya devam ediyor. İngiltere'de son yıllarda gerek sportif başarı gerekse büyüme anlamında gösterdiği gelişme ile dikkatleri çeken köklü Londra ekibi Tottenham Hotspurs Ada'da sezonun en çok konuşulacak transferlerinden birine imzayı attı.

Uzun süren çabalar ve diğer kulüpler ile yarıştan sonra Charlton'un genç İngiliz golcüsü Darren Bent 23.5 milyon avro karşılığında Tottenham'lı oldu. 23 yaşındaki yetenekli futbolcu Ada ekibiyle 6 yıllık uzun vadeli bir sözleşme yaptı.

Geçtiğimiz hafta Arsenal'in Fransız yıldızı Henry 24 milyon bonservis ile Barcelona'ya gitmişti. Tottenham gibi bir başka Londra ekibi Charlton Athletic komşusuna Bent'i hemen hemen Henry ile aynı rakama sattı. Charlton geçtiğimiz yıl Premier League'e veda etmişti..

Bent anlaşmanın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Tottenham kadrosunda genç ve dinamik isimler bulunduran kaliteli bir ekip. Bu kalitenin içinde yer almaktan dolayı mutluyum. Spurs için neler yapabileceğimi düşünüyorum ve heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Spurs teknik direktörü, Timsah lakaplı başarılı çalıştırıcı Martin Jol'ün Bent'in takıma katılmasının ardından ise mutluluğu gözlerden kaçmazken, "Bent'in müthiş bir azmi var. Aynı zamanda eforu. Bir futbolcu 45 dakika içinde 3-4 kez sprint atarken o bunun çok daha fazlasını yapabiliyor" dedi.

Tottenham'ın Bent'ten önce ses getiren ve kendi adlarına en büyük transferleri ise 2000 yılında 11 milyon pound karşılığında Dinamo Kiev'den transfer ettikleri bir dönemin yıldız ismi Sergei Rebrov'du.

Eski Ipswich'li, Cambrigde doğumlu etkili forvet oyuncusu Darren Bent'in transferi eski kulübüne de yaradı. Ipswich sözleşme gereği bu transferden 3.8 milyon avroluk bir pay alacak.


83
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Yeni Ronaldinho'ya şok!
« : 30 Haziran 2007, 12:46:12 »
İngiliz devi M.United'ın transfer dönemi içerisinde 18 milyon pound karşılığında Porto'dan kadrosuna kattığı ve büyük sükse yarattığı genç Brezilyalı futbolcu Anderson'un takıma katılışı bir yıl gecikebilir.

İngiltere'de günlük yayın yapan gazetelerden The Daily Mirror'da yer alan habere göre, önceki gün kulüp avukatı Maurice Watkin ile görüşen takımın tecrübeli teknik direktörü Sir Alex Ferguson, Anderson'un İngiltere'de çalışma izni alması konusunda yaşanan problemlerden dolayı sıkıntılı.

Anderson'un çalışma izni almak için yaptığı ilk başvuru reddedilmiş durumda. 19 yaşındaki, gelecek vaadeden ve M.United'da transfer olarak bu sezon öncesi Premier League takipçilerini heyecanlandıran Anderson'un durumunun 48 saat içinde belli olması bekleniyor. Sir Alex Ferguson ise kulüp avukatıyla yaptığı görüşmede Anderson için bir takım özel izinlerin ve koşulların devreye sokulmasını istediğini belirtti.

Sezon öncesi M.United taraftarlarını heyecanlandıran fakat bu şok gelişme ile transferde, Anderson çalışma izni alamaz ise Kırmızılar şansını bir yıl sonra deneyecek ve  Anderson'un bu sezon Premier League'de forma giymesi mümkün olmayacak.



84
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Liverpool'a genç kaleci
« : 30 Haziran 2007, 12:45:45 »
Bulgaristan Birinci Futbol Ligi Şampiyonu Levski Sofya'nın kalesini koruyan Nikolay Mihaylov, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bulgaristan Şampiyonu Levski Sofya'dan yapılan açıklamada, takımın kalesini koruyan Nikolay Mihaylov'un, İngiliz ekibi Liverpool'la 3 yıllık sözleşme imzaladığını ve 2 yıllık da kontratını uzatma opsiyonu bulunduğu bildirildi. Levski Sofya formasıyla 12 maça çıkan Mihaylov'un 19. yaş gününü kutladığı 28 Haziran'da Liverpool'la sözleşme imzaladığı da vurgulandı.

Mihaylov'un babası Borislav ise, Bulgaristan Futbol Birliği'nin başkanlığını yürütüyor. Mihaylov'un dedesi Bissa ise, Levski Sofya'nın ve Bulgaristan Milli Takımı'nın kalesini korumuştu.


Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 88