İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Nightmare

181
HER TELDEN DUYURULAR / Dünya yıldızı Alex
« : 04 Şubat 2008, 18:22:29 »
şaka yapıyoz be cemil iyi oyuncu alex bunları medyayı takip eden herkes biliyo ztn böyle lacivert kırmızı yazılar fln.. :D

İŞTE ENES SİZİN FUTBOL ANLAYIŞINIZ BU KARDEŞİM... ;)1 MAÇTA YOK DİYE HELAL OLSUN HEE..AFERİM DİZE


ONUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ TARTIŞANLARDA AKIL ARAMAK ''APTALLIK'' OLUR ;) ;)

182
HER TELDEN DUYURULAR / Havanızı almaya geliyoruz!
« : 04 Şubat 2008, 17:02:02 »
etkilenme derken fb taraftarının en iyi 2.tezahuratı kuru gürültüsu(ugultudan) ıslıgıda haksızlık etmiyelim ama  :D maç bittikten sonra futbolcularımızın kulaklarında hafif bi uguldama olabilir buda pek bi etki yaratmaz bence.. 

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KLASİK BİR FIKRA OLDU ARTIK BU SÖZÜNÜZ HER DERBİDE AYNI LAF

İYİ VARSINIZ CANLARIM BENİM
  :-* :-*

RAKİP: Hiç önemli değil. Kim olursa olsun Kadıköy’den çıkış olmadığını görecek ve yaşayacak, burada, bu futbol mabedine gelip farklı yenilmenin bile onur sayılacağı arenaya konuk olacak olan. Çaresizliğin cesareti ile kendisinin 12. Adam’dan etkilenmeden mücadele edebileceğini sanan. 8) 8) 8)

183
HER TELDEN DUYURULAR / FFC 100 HAKKINDA ( YETKILILER GIRSIN )
« : 04 Şubat 2008, 16:37:57 »
saat kaçta ?

184
HER TELDEN DUYURULAR / FENERBAHÇE 0 - 0 GALTASARAY
« : 04 Şubat 2008, 16:36:41 »
nedemek kardeşim birimiz hepimiz hepimiz galatasaray için...

eyw kardeşşim  ;)

185
HER TELDEN DUYURULAR / FENERBAHÇE - GALATASARAY (SON MAÇLAR)
« : 04 Şubat 2008, 16:08:29 »
Ne biçim konuşuyon bilader sokuyoz fln sen kime ne sokuyon ya Galatasaray hakkında düzgün konuş.

ULAN HER SOKTUGUMUZDA AVI WERİOR SONRA LAF ATIYORSUNUZ.YOK BİLMEM ÜFLETTİLER YOK BİLMEM HOCAYA GİTTİLER YOK BİLMEM SİHİR NE BU A.M.K :D

Falcı büyücü klübü a!Q

şeytanın bacağını kıracaz bu sefer ;)

186
aurelio onun ta...gını yesin   :D :D

hayırlı olsun.barusso yu romada tanırım (iddaa fln oynuyodum romada gözüme çarpıodu :D )

iyi oyuncudur.hayırlı olsun...ama AURELİO yer onu  :D


187
HER TELDEN DUYURULAR / "Maldonado'ya talip olmuştuk"
« : 04 Şubat 2008, 16:02:10 »
alves yırtıcımı yaw klavuz hakketen bi kaç yorumunu okudum sen hiç bişey bilmiyon be kardeşim sırf fb aşkına bilmedigin her şeye atlıyosun alves bitirici bi adamdır oke yırtıcı fln degil ;) ayrıca kezmana da yazık oldu top degdimi maçta hiç ayagına  ???

FORWET FELAN İSTEMEZ.KEZMAN FORMUNU BULDU...6S'YE 2.Cİ DEFA KOCA OLACAK BU PAZAR GÜNÜ..ZATEN SEMİHTE TAM FORMUNDA İLHAN DA OYNATILIRSA TAM İYİ OALCAK..AMA AVRUPA İÇİN YIRTICI FORVET GEREKLİ ;)....ALVES QİBİ

188
HER TELDEN DUYURULAR / Schildenfeld Beşiktaş’ta
« : 04 Şubat 2008, 15:59:33 »
zago ve ronaldo + amokachi  + guinti yi unutma bunlar sizin en önemli yabancılarınız hazer + alt yapıda en iyi klüp gs dir tartırşmaya gerek yok oke ;)

cisseye bi kere b.k atma   aurelionun yaptığını yapmıyosa en adi o..ç bikere futol bilgimiz kadar konuşalım aurelio  şerefsiz sadece ricardinhoya kafa atarak tanındı  alexe sözüm yok

fbnin aldığı yabancılara bo lsözüm var deividi satıyodunuz geçen yaz noldu?   anelkayı aldınız noldu adam gitmek için 100 türlü sebep aradı gitti şimdi chelsea de

en azından istisnalarımız bol

bobo , delgado ,  cisse , tello , cordoba ,  ferdinand , ricardinho vs.  birsürü 

bunların yanında birsürüde türk süper oyuncularımızı pahalı ücretlere gönderdik

alt yapımız hiç bir klupte yok türkiyde bu zaten bilinen bir durum

189
HER TELDEN DUYURULAR / Schildenfeld Beşiktaş’ta
« : 04 Şubat 2008, 15:57:43 »
cisse aurelio dan 10 kat daha iyidir herkesle bahse girerim...Hatta takımınızda bulunana kemal de aurelio dan çok daha iyi bi oyuncudur... ;)

poposunu gösteren adamları almadık merak   etmeyin  siz MALdonadonuzla oynayın

Aynı Memleketten Tello   Var   10 kat iyi Beşiktaşta
Öncelikle neden fbli bi oyuncuya b.k attığınızı hiç anlayamıorum..Genelde fbnin aldığı fazla tanınmamış oyuncular(bkz.deivid) ii adamlar çıkıor..Ama bjk te ne zaman yabancı alsa foss çıktı be kardeşim..Tamam Bobo,Delgado ve Tello istisna onlara lafım yok..Ama bi ricardinhonun alex gibi istikrarlı bir oyun kurucu olarak her maç ii oynadığını görmedim..Veya cissenin çıkıpta orta sahada Aurelio nun yaptığı şeyleri yaptığını görmedim..Yani kısaca önce bizim (sizin deyiminizle MALdonadoymuş)maldonadolarıMIZA laf atacağınıza önce bi adamı izleyin ondan sonra yorum yapın..ve birazda kendi oyuncularınıza bakın..

190
HER TELDEN DUYURULAR / ''Kadıköy sustu bizi dinliyor''
« : 04 Şubat 2008, 15:55:50 »
Video dün akşam maçtaydı izlesen görürdün ;)

video nerde...Bak benim imzama video da var

Samiyen Sustu Bizi Dinliyor


191
HER TELDEN DUYURULAR / ''Kadıköy sustu bizi dinliyor''
« : 04 Şubat 2008, 15:55:11 »

192
HER TELDEN DUYURULAR / Dünya yıldızı Alex
« : 04 Şubat 2008, 15:52:05 »
way be.. ne adammış  :P hll olsun ozaman mehmet topal a ;D ;D

Dünya yıldızı Alex
     
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex, UEFA’nın resmi internet sitesinde yapılan puanlardırmaya göre Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi beş oyuncudan biri oldu.

Oynadığı futbol, attığı ve attırdığı gollerle Sarı-Lacivertliler’i son 16 takım arasına taşıyan Brezilyalı yıldız, UEFA’nın resmi internet sitesinde oynanan “Fantasy Football'' adlı sanal oyunda en çok puan toplayan 5. oyuncu oldu. Oynadığı 6 maçta 34 puan alan Alex’i geçmeyi başaran isimler ise 43 puan toplayan Manchester United’lı Cristiano Ronaldo, 40 puanlı Liverpool kaptanı Steven Gerrard, 38 puan alan Milan orta sahasının dinamosu Pirlo ve Olimpiakos’un sürpriz ismi 36 puanlı Stoltidis. Fener’in Brezilyalı yıldızı ise, Arsenal’in orta sahasının beyni Fabregas, Liverpool’lu Benayoun ve Real Madrid’in golcü futbolcusu Nistelrooy ile birlikte 34 puan toplayıp en değerli 5. oyuncu olmayı başardı. Alex böylece Ronaldinho, Kaka, Messi, Robinho gibi dünya yıldızlarını geride bırakmayı başardı. Öte yandan aynı puanlamaya göre Roberto Carlos Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi 8. defans oyuncusu olurken, genç file bekçisi Volkan Demirel de en iyi kaleciler arasında 7. sırada bulunuyor.


KAKA LEİTE YORUMU

Milanın ünlü oyuncusu‚ Tokyo-Zürih uçağında UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ile sohbet etti‚ vatandaşı Alexi övdü:

"Top kendisine gel meden önce ne yapacağına karar verir. Bunu yapan ender futbolculardan biridir."

STEVEN GERRARD

Liverpool ve İngiliz Milli Takımı'nın ünlü yıldızı Steven Gerrard, "Türk futbolu denilince ilk aklıma F.Bahçe geliyor Onları takip ediyorum. Turu hak ettiler" dedi..
Dünyaca ünlü spor ürünleri üreticisi Adidas, yeni kramponu Predator'u Fransa'nın başkenti Paris'te dev bir organizasyonla tanıttı.


'UMARIM EŞLEŞMEYİZ'
'Türk futbolu' denildiğinde aklına ilk gelen takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen İngiliz yıldız, "Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını kaçırmıyorum. Gerçekten de ortaya koydukları futbola ve aldıkları sonuçlara saygı duyuyorum. Grupta ilk ikiyi, dolayısıyla turu geçmeyi büyük ölçüde garantilediler. Doğrusu Inter ve PSV gibi iki takımı yenerek ve 4 maçta mağlup olmayarak bunu hak ettiler. Bir sonraki turdaki rakibimiz olmalarını istemiyorum. Eşleşirsek işimiz gerçekten çok zor" yorumunda bulundu.




Alex'i izlemekten keyif alıyorum
F.Bahçe'nin çok kaliteli bir kadrosu olduğunu söyleyen Gerrard, "Roberto Carlos'u anlatmaya zaten gerek yok. O dünya çapında bir yıldız. Ama benim asıl dikkatimi çeken isim Alex... Son derece yaratıcı, yetenekli ve çalışkan bir oyuncu. Maçı zekasıyla oynuyor. Doğrusu ona hayran olmamak elde değil. Bunların dışında da iyi futbolcular var ama açıkçası ben Alex'i izlemeye doyamıyorum. 8) 8) Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde çok daha yukarılara gideceğini düşünüyorum" diye konuştu.


Hakan Şükür'den samimi itiraf: Alex'le oynamayı kim istemez ki?     
Hakan Şükür, Fenerbahçe'li Alex'i nokta atışlar yaptığını söyledi.
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, Fenerbahçe'nin orta sahadaki yıldızı Brezilyalı Alex'in çok kaliteli bir futbolcu olduğunu söyledi.

"Alex'in attığı goller ve asistleri ortada. Bunları yaparken tabii ki diğer oyuncular kadar koşmayacak. Bazı oyuncular böyledir. Sergen'de bunun en büyük örneğini gördük. Benim yapımdaki biri için önemli bir oyuncu. Nokta atışlar yapabiliyor. Bana göre çok değerli bir oyuncu. Galatasaray'da oynamasını tabii ki isterdim." diye konuştu.[NAHHH SİZDE lincoln VARYA YATALAK  :D :D :D



BREZİLYA=ONUN GİBİ BİR ALEX BİR DAHA GELMEYECEK BU BÖYLE KALACAK.

ONUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ TARTIŞANLARDA AKIL ARAMAK ''APTALLIK'' OLUR 8) 8) 8)