İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - onurates2703

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
73
FULL PROGRAMLAR / Boxoft Photo Magic Maker 1.0
« : 21 Kasım 2010, 21:34:31 »

Boxoft Photo Magic Maker 1.0 | 16.5 MB
Boxoft Photo Magic Maker - will provide you with lots of effects to be applied to your photos. A few clicks, you'll create spectacular photos with amazing effects, such as star shimmer, shimmering waves, sharp colors, etc. There is nothing easier to make your pictures even more attractive.

Features:
• Adding to the image of multiple effects
• Work with images from your computer or directly from the camera
• Preview the effects of processing
• Double click the mouse to view image
• Different types of effects: sketch, light, water, weather, etc.
• Support to cancel and return operations
• Save images in various formats: JPG, PNG, TIFF, BMP
• Direct editing of images for printing
• Choice of manual or determine the amount of leaf
• Support for printing a mirror image

Boxoft Photo Magic Maker is software which provides you all-sided magic effects for touching up your photos. With easy clicks, you can create stunning photos with multiple amazing effects, such as dazzling star lights, artistic water waves, classical color types, and so on. You will enjoy the funny decorating process to make your lovely photos.

Key Features:Edit images with adding multiple effects
Directly get images form PC or Digital Camera
Preview image effect while processing
Provides different kinds of effects: Sketch, Light, Star, Water, Whether, etc.
Allow save images in different formats: JPG, PNG, TIFF, BMP

http://www.oyunsiteniz.tk/qhjysm6z0dgq.html

74
FULL PROGRAMLAR / Binary House OrgFinances for Workgroup v1.4
« : 20 Kasım 2010, 19:08:56 »
BinaryHouse tarafından sunulan OrgFinances – gelişmiş ev muhasebe aracıdır. Sadece ev kullanıcıları değil, tüccar ve küçük işletmeler tarafından da kullanılabilir. Muhasebe yetenekleri ve özel nitelikler gerektirmeyen program, finansal yönetimi, gelir takibini başarıyla yapmanızı, önemsiz giderleri kısmanızı sağlar. Birkaç bütçenin aynı anda yönetimi, görev zamanlayıcısı ve randevu takvimi özellikleri bulunmaktadır.


Anahtar özellikler:

    * Sınırsız sayıda hesap ve kategori
    * Herhangi bir gün veya zaman aralığı için kolay anlaşılır istatistikler
    * Kolaylaştırılmış finansal yönetim
    * HTML, XML, Excel, PDF ve metin dosyalarına veri aktarabilme
    * Kullanışlı bir görev planlayıcısı ve randevu takvimi
    * Randevuları ve hatırlatmaları SMS veya e-posta yoluyla gönderme özelliği
    * Rahat ve kolay kullanılan arayüz
    * Parola koruması

http://www.oyunsiteniz.tk/scvqw13w39k5.html

75
FULL PROGRAMLAR / DzSoft Quick Image Resizer 2.7.1.5
« : 19 Kasım 2010, 22:02:38 »

Normalde dijital fotoğrafları veya diğer resimleri internete yüklemeden veya e-posta ile göndermeden önce tekrar boyutlandırmanız gerekir. Quick Image Resizer, resimlerinizi işlemede büyük kolaylık sağlar.
Quick Image Resizer ile bir fotoğrafı işlemek için, bilgisayarınızdaki herhangi bir klasörü Quick Image Resizer’ın mavi sürükleme noktasına sürükleyin. Dosyalar, mavi sürükleme noktasının alt bölümünde ayarlanan seçenekler kullanılarak anında işlenecektir. Bundan sonra göndermek istediğiniz resmi Quick Image Resizer’ın sağ bölümünden istediğiniz yere sürükleyin (bir klasöre, bir e-posta mesajına, bir CD’ye). Bu kadar kolay!

http://www.oyunsiteniz.tk/yfl0pz50ds2a.html

76
HER TELDEN DUYURULAR / CHIP.eu Araç Çubuğu: iPad kazanın!
« : 18 Kasım 2010, 23:42:30 »
evet arkadaşlar chip online  bir araç çubuğu geliştiriyor en iyi fikri verene ipad hediye edecek. dereceye girenlere ise verbatimın hdd , flashdisk gibi ürünlerinden verecek
soru şu : bir araç çubuğunda ne olsa iyi olurdu ?
3 aralık son katılım tarihi


ayrıntıları siteden öğrenebilirsiniz
Tıklayın

77
TRABZONSPOR / Bu spiker taraftarı çıldırttı !!!
« : 17 Kasım 2010, 12:43:22 »
:D izleyin ve görün bir insan ancak bu kadar saçmalayabilir.

Trabzonspor'un Bursaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Pazar günü, yeşil-beyazlıların internet üzerinden yayın yapan resmi yayın organı Bursaspor TV'de, Gazete Turu adı altında sabah haberlerini sunan Seda Çapçı'nın Trabzonlular'ı galeyana getirecek şekilde ifadeler kullanması, tepkilere neden oldu.

İŞTE O VİDEO (TIKLAYIN)

Yerel gazete başlıklarını okuduktan sonra Trabzon'u ve Trabzonsporluları hedef alan sunucu, "Bursa'da bağrımızda yaşayan Trabzonlular tribündeydi. Onları hep benimsedik. Burada ekmek yediler, okudular, burada kazandılar. Biz mutlu olduk. Hiçbir zaman ayrım yapmadık ama algıda seçicilik yaptırdılar. Dik kaldırım ve Beşevler civarında oturan Trabzonlular, onlara artık hemşehri demeyeceğiz. Kötü tezahüratlar yaptılar. Bizimle omuz omuza yaşıyorlar. 'Bize her yer Trabzon' sloganı atıyorlar ama maç sonu ben Bursa'nın en işlek caddesi Heykel de ve Setbaşı'nda bir tane Trabzonspor formalı göremedim. Madem size her yer Trabzon, çıkın, Heykel ve Setbaşı'nda dolaşın o zaman" diyerek Trabzonsporlular'ı galeyana getirip kışkırttı.

BURSA'DAKİ TRABZONLULAR'I HEDEF GÖSTERDİ

Sunucu, hedef gösteren ve ağır tahrik içeren yorumlarına şöyle devam etti: "Ortamı Trabzonspor taraftarları gerdi. Böyle haddini aşan tezahürat olmaz. Hele de Bursa'da ekmek yiyen Trabzonluları kastediyorum. Kocaman kocaman dükkanlara, Rizeli bilmem ne uşakları yazmayı biliyorsunuz. Trabzonspor taraftarlarına da mikrofon uzattık. Beni kızdıran buradaki Trabzonlular. Buna artık şımarıklık ve haddini bilmezlik denir. Lütfen formanın arkasında, 'Bize her yer Trabzon' yazan taraftarlar şu anda Heykel'e gelip gezsin. Lütfen, bekliyorum. Siz gelemiyorsunuz. Hani her yer Trabzon'du size? Ne olduğunuz önemli değil. Şampiyonda olabilirsiniz ama adam olabiliyor musunuz? Önemli olan bu. Biz geçen sene kendi bileğimizin hakkı ile şampiyonluğu kazandık ve Altıparmak'a Trabzonspor bayrağının asılmasına sesimizi çıkartmadık. Kendileri aynısını yapar mıydı? Adam olmak her yiğidin harcı mı?"

GAZETELERİ DE HEDEF GÖSTERDİ

Sunucunun tahrik içeren açıklamalarının ardı arkası gelmedi. Yorumların devamı şu şekilde: "Egemen sizin olsun. Egemen sırtında o 16 numaralı formayı hangi vicdanla taşıyor? Onu da sormak lazım kendisine. Ulusal gazetelerde de haddini aşan yorumlar yapıldı. Özellikle Fotomaç ve Fanatik gazetelerinde bunu gördük. Hiçbir zaman en büyük Bursa yazmayan gazeteler, şimdi en büyük Trabzonspor yazıyor. Küçük küçüğü desteklermiş her zaman. Biz adam gibi bir takımız ve adam gibi bir camiayız. Hürriyet Gazetesi, 'Lider marka' yazmış. Bursaspor kazanınca lider olmuyor da Trabzonspor kazanınca mı lider marka oluyor?"

SİTELERDE TEPKİ MESAJLARI YAĞIYOR

Sunucunun Bursaspor'un resmi yayın organından hedef gösterici ve halkı galeyana getirici, ağır tahrik içeren yorumlar yapması bordo-mavili taraftarları oldukça kızdırdı. Forum ve sosyal paylaşım sitelerinde sunucu aleyhine gruplar açılırken RTÜK'e de şikayet telefonları yağdı. Olayla ilgili olarak Trabzonspor yönetim kurulu sessizliğini korurken, taraftarlar Bursaspor yönetim kurulundan özür bekliyor. Özellikle Bursa'da yaşayan Trabzonlular'ı zor durumda bırakacak olan yorumların ardından taraftarların tepkiyle yanlış bir hareket yapmasından korkuluyor.

http://video.mynet.com/sporvdo/Bursa-TV-nin-spikeri-cildirtti/1010497

78
FULL PROGRAMLAR / Zentimo-harici disk yöneticisi
« : 03 Kasım 2010, 23:55:42 »
Zentimo, flash sürücüler, taşınabilir sürücüler, kart okuyucular gibi USB\SATA\Fireware depolama sürücülerini etkin olarak kullanan kullanıcılara zaman kazandıran bir harici disk yöneticisidir. Gelişmiş araçları sayesinde, taşınabilir sürücü verilerinizi yönetebilir, sürücüleri güvenli bir şekilde kaldırabilir, durdurulan bir aygıtı tekrar çalıştırabilir, taşınabilir uygulamalarınızı hızlıca çalıştırabilir, TrueCrypt sürücülerinin bağlantılarını otomatik olarak kesebilir, boş kart okuyucu slotlarının sürücü harflerini gizleyebilirsiniz.
bu gün içerisinde bu linkten yasal olarak elde edebilirsiniz : http://zentimo.com/req-gaotd-license.htm

Eğer kampanyayı kaçırırsanız http://zentimo.com/download.htm buradan demosunu indirin ben sizin için lisans anahtarı aldım ama çok kişi kullanabilirmi bilmiyorum :)

 ==========================================================================
 
Your registration name: Oyun Siteniz
Your registration code: BV7S-BD8S9-2BEE4-K2UG7-NB5WB-E7TA5-8ZLVS-W8DDM-NXJKD
 
==========================================================================

79
öyle süper bir şaka programı buldum kiii gerçekten muhteşem
programı açıp telefon numarasını yazıyorsunuz 1 kez çaldır derseniz bir kere telefonu arıyor sürekli çaldır derseniz programı kapatana kadar yazdığınız telefon aranıyor :D üstelik istediği kadar meşgul tuşuna bassın yine çalması devam ediyor :D arayan numara + 1000000000 gibi birşey
telefonu açarlarsa bir kadın ingilizce konuşuyor
:D indirme linki :
http://www.oyunsiteniz.tk/5j987p124pv8.html
//EDIT
[galiba artık çalışmıyor arama hatası diyor her denediğimde :S ]

80
programı açtıktan sonra reklama tıkladığınızda maçların olduğu sayfa açılıyor maçı seçip izliyorsunuz.
her maçı izleme şansınız yok tabii,ip adresine göre ayarlamışlar bazılarını

[OSC] : http://www.oyunsiteniz.tk/lsyqfnqstnsu.html

[TB]: http://www.turbobit.net/lsyqfnqstnsu.html

82

Mipony v.1.2 Ücretsiz + premium link üretici
Mipony Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Sharex, X7, Big & Free, ZippyShare gibi dosya paylaşım sitelerindeki dosyaları bilgisayar başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak indirebilmenize imkan veren gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir yazılımdır.

Programda desteklenen paylaşım siteleri: Megaupload, Rapidshare, Hotfile, Easy-share, Gigasize, Mediafire, Depositefiles, Filefactory, Uploading, Filefactory, 4shared gibi 20′nin üzerinde siteyi destekler.Rapidshare, Hotfile ve Megaupload siteleri için Premium hesap desteği vardır


Program emsallerine göre daha gelişmiş özelliklere ve kolay bir kullanıma sahiptir. Mipony’yi emsallerinden ayıran en önemli ve kullanışlı özelliği ise kopyaladığınız bir metinden veya girdiğiniz bir internet adresinden, indirilebilecek linkleri kendisi otomatik olarak algılayıp listeye ekliyor. “Add Links” bölümündeki kutuya ister doğrudan linkleri girebilir, ister içinde linklerin bulunduğu (ayıklanmamış) bir metni olduğu gibi yapıştırabilir, isterseniz de linklerin bulunduğu internet sitesinin adresini yapıştırabilirsiniz. Daha sonra “Detect Links” tuşuna bastığınızda Mipony, girdiğiniz metinleri ve sayfa adreslerini analiz ederek indirilebilecek adresleri ayıklar ve indirme listesine ekler.

Programın ayrıca kendi dahili tarayıcısı (browser) bulunmaktadır. Bu şekilde başka bir tarayıcı kullanmadan programın kendi içinde internet sitelerini dolaşabilir ve bulduğunuz linkleri kolayca indirme listesine ekleyebilirsiniz.

Bunun yanında programın Capture, yani herhangi bir ortamdan linkleri fareniz ile seçip kopyaladığınızda bunu otomatik olarak algılayıp listeye ekleme özelliği de vardır.

Bir diğer özelliği de içeriğinde bulunan HJSplit programı ile parçalanmış video dosyaları gibi dosyaları tek bir dosyaya birleştirebilirsiniz.

Program bir araç çubuğu eklentisiyle birlikte geliyor. Bu eklentiyi kurulumda kurup kurmayacağınızı seçebiliyorsunuz. Eklenti Internet Explorer ve Firefox içindir.



http://www.oyunsiteniz.tk/a1fefuy8wn9m.html
Alternatif link

indirme linki hariç alıntıdır.Programın çalışması için sisteminizde Net framework 2 yüklü olmalıdır

83
PHOTOSHOP & İMAGEREADY / Adobe Photoshop Cs5 Portable
« : 23 Ekim 2010, 11:42:10 »
merhaba arkadaşlar photoshopun en yeni sürümünü sizler için upload ettim fakat portable yazdığına bakmayın tek dosya değil bir klasör içinde photoshop.exe ye tıklayınca açılıyor hiç bir ayara gerek yok xp,vista ,win7 uyumlu taşınabilir versiyondur


http://www.oyunsiteniz.tk/l2v6mw5836sd/Adobe.Photoshop.CS5.part1.rar.html
http://www.oyunsiteniz.tk/1vcrvge7jznc/Adobe.Photoshop.CS5.part2.rar.html

regular download'ı seçip indirebilirsiniz

84
WEBMASTER / IPB 3.03 + 80 eklenti + temalar
« : 21 Eylül 2010, 22:58:41 »
IPB 3.03 + 80 mods and hooks + skins

Download this mega Invision power board pack all zipped and ready to go smile
*Files to Download*
*IPB 3.03 (Nulled)
*80+ Mods and hooks Including (blog,gallery,portal,downloads,chatbox,Ip coverage, IP links)etc just to name a few
*40+ fully customizable IPB skins



Download IPB 3.03 (Nulled)
IPB 3.0.3 Nulled.zip

Download 80+ Mods and Hooks
Mods & Hooks.zip

Download 40+ IPB Skins
IPB3.03Skins.zip

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21