İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - R3s0rces

325
BEŞİKTAŞ / Aranan Kişi Tatilde!!
« : 04 Haziran 2008, 18:58:34 »


Arjantinli yıldız Delgado, yönetimin "Sözleşmeni 2 yıl daha uzatalım, menajerini gönder" önerisine, "Şu anda tatildeyim. Geri gelince konuşuruz" yanıtını verdi.


Beşiktaş yönetiminin sözleşmesini uzatmak istediği Matias Delgado'dan "Acele etmeyin" yanıtı geldi. Ülker Grubu'nun büyük jestiyle 5 milyon euro'luk bonservis bedeli hakkını üzerine alan siyah-beyazlılar, Arjantinli futbolcunun mevcut sözleşmesini iki sene daha uzatmak için girişimlere başladı.
Yıldız futbolcu ile temasa geçen yönetim, "Sözleşmeni
uzatmak istiyoruz. Menajerinle görüşelim" teklifini götürdü. Delgado'nun ise, "Şu anda Arjantin'de tatil yapıyorum. Kafamı bu tür işlerle yormak istemiyorum. Acele etmeyelim, Türkiye'ye döndüğümde konuşuruz" yanıtını verdiği öğrenildi.

326
BEŞİKTAŞ / Zapotocy Kiralandı!!
« : 04 Haziran 2008, 18:58:04 »


İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Tomas Zapotocny'nin ikinci yılı opsiyonlu 2 yıllık kiralandığı, senelik 900 bin euro alacağı belirtildi.


Defans güçlendi
Siyah -beyazlılar, Anthony Seric ve Tomas Sivok'u bonservisleriyle renklerine bağlarken, Çek stoper Tomas Zapotocny'le ise kiralık olarak anlaşmaya vardı. Yabancı transferine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş yönetimi, böylece savunmasını üç tecrübeli futbolcu ile güçlendirmiş oldu.

Sağlam rahatladı
Geçtiğimiz
sezon başarılı bir performans sergileyen Tomas Zapotocny ile ikinci yılı opsiyonlu iki yıllık kiralık sözleşme yapıldı. Çek futbolcunun Beşiktaş'tan senelik 900 bin euro alacağı ifade edilirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu transferlerle iyice rahatladığı belirtildi.

327
BEŞİKTAŞ / Son Kartal Ekrem Dağ!!
« : 04 Haziran 2008, 18:57:29 »


Beşiktaş; Sivok, Seric, Zapotocny ve Tuna'nın ardından dün de G.Antepspor'un sağ kanat oyuncusu Ekrem Dağ'ı üç yıllığına renklerine bağladı. 28 yaşındaki futbolcuya yıllık 750 bin YTL ödenecek.

***

Son Kartal Ekrem

Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile 3 yıllık anlaşma yaptı. Ekrem Dağ, senelik 750 bin YTL alacak.

Ümraniye'ye geldi
Beşiktaş; Sivok, Seric, Zapotocny ve Tuna'nın ardından dün de G.Antepli Ekrem Dağ'ı renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar, geçen sezon sonundan bu yana görüştükleri Ekrem'i dün Nevzat Demir Tesisleri'ne getirdiler. Burada uzun süren görüşmelerin ardından taraflar el sıkıştı ve 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile üç senelik anlaşmaya varıldı. Ekrem Dağ, Beşiktaş'tan yıllık 750 bin YTL alacak.

1 milyon euro!
G.Antepspor yönetimi, Beşiktaş'ın Ekrem Dağ'a karşılık önerdiği Higuain ve Mehmet Sedef takasını kabul etmeyince devreye kulüp başkanları girdi. Kırmızı-siyahlı ekibin başkanı İbrahim Kızıl'ın, Yıldırım Demirören ile yaptığı özel görüşmenin ardından Ekrem'in bonservis bedeli 2 milyon euro'dan 1 milyon euro'ya indirildi. Ekrem, bu hafta içinde sözleşme imzalayacak.

Ekrem Dağ kimdir?
Doğum tarihi: 5 Aralık 1980
Doğum yeri: Mardin
Boyu: 1.79Kilosu: 73
Mevki: Orta saha
Numarası: 23
Kariyeri: 166 maç / 17 gol
Takım: Gaziantep
Fatih DOĞAN


328
GALATASARAY / Polattan Rest
« : 04 Haziran 2008, 18:56:10 »

Polat'tan rest: Zorla tutmayız


Başkan Polat, sarı-kırmızılı formayı giymek istemeyenleri zorla tutmayacaklarını söyledi. 1905 Ankara G.Saraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (AGS) tarafından Crown Plaza Ankara'da düzenlenen şampiyonluk kutlamasında Polat, "İstemeyeni zorla tutmayız. İstediğimiz oyuncuyu da alırız" dedi. Polat, yeni hocanın pazar günü belli olacağını da açıkladı.

329
GALATASARAY / Aslanda Önder Turacı Bilmecesi!!
« : 04 Haziran 2008, 18:55:34 »


G.Saray'ın transfer gündemin-den düşmeyen Önder Turacı için kulüpten yapılan farklı açıklamalar kafa karıştırdı. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Önder ile kesinlikle ilgilenmiyoruz" diye konuştu. Başkan Adnan Polat ise "Menajeri, Önder'i bize teklif etti. Transferle ilgili net karar vermedik" diyerek görüşmelerin sürdüğünün mesajını verdi.
Önder'in Aslan'dan yıllık 1 milyon 250 bin dolar istediği öğrenildi.



330
GALATASARAY / Cimbomun Yeni Hocası Deschamps
« : 04 Haziran 2008, 18:54:30 »


Cimbom, Fransız hocayla her konuda anlaştı. Üç gün içinde imza atılması bekleniyor. Son dakika sürprizine karşı Skibbe de yedekte tutuluyor.

***

Deschamps bitti

Genç hoca ile son detaylar konuşuluyor. 3 gün içinde imza atılması bekleniyor. "B planı" ise Alman Skibbe.

Mucizeleri başardı
Teknik direktörsüz şampiyon olan G.Saray'ın, Didier Deschamps ile anlaştığı iddia edildi. Fransız hocayla uzun süren pazarlıklar sonrasında anlaşıldığı, imzanın üç gün içinde atılacağı belirtiliyor. Monaco'yu tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan, İkinci Lig'e düşürülen Juventus'u şampiyon yapan genç Fransız hocayı
Adnan Sezgin ikna etti.

Küçük pürüzler kaldı
Fransız hocanın menajeri ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldığı son detaylar için beklenildiği belirtiliyor. G.Saray yönetimi son dakikada çıkabilecek pürüz için ise Leverkusen ile yollarını ayıran Michael Skibbe'yi yedekte bekletiyor. Alman hocayı, Feldkamp'ın da önerdiği biliniyor.

331
GALATASARAY / Ardayı Satmayız!!
« : 04 Haziran 2008, 18:53:27 »



Polat, adı transfer dedikodularına karışan mili futbolcu Arda Turan ile ilgili olarak ise "Arda ile ilgili ortaya atılan iddiaların hepsi asılsız... Arda'yı kesinlikle satmayacağız. Tüm Galatasaraylıların gönlü rahat olsun" açıklamasını yaptı. Başkan Polat, Fenerbahçeli Aurelio ile transfer söylentilerini için de "Ne kendisi, ne menajeri ne de Fenerbahçe ile ilgili bir görüşmemiz olmadı" dedi.

332
GALATASARAY / Final Yakışır!!
« : 04 Haziran 2008, 18:52:30 »


"Ligde ve kupada şampiyon-luğu almak için savaşacağız Avrupa'da da finale çıkamazsak başarılı olduk demeyiz".


Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nun ardından iddialı açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon bütün kulvarlarda şampiyonluğa oynamak istediklerini belirten Adnan Polat, "Gelecek sezon hedefimiz Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. Bu kupada final
oynamazsak kesinlikle başarılı sayılmayız" ifadelerini kullandı.

333
GALATASARAY / Tomasson Ve Simic Gs ' de!!
« : 04 Haziran 2008, 18:51:30 »


Sarı-kırmızılı ekip, Villarreal'in Danimarkalı golcüsü Tomasson ve Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusu Dario Simic'le anlaşma sağladı.

***

İşte yeni Aslanlar

Villarreal ve Milan 'tamam' dedi Polat, 32'lik iki oyuncuyu bitirdi.

F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu bitirmesinden sonra transfer atağını hızlandıran G.Saray, Jon Dahl Tomassson ve Dario Simic ile anlaştı. Başkan Adnan Polat'ın çok istediği Tomasson'un yıllık 2.5 milyon euro'ya "Evet" dediği belirtiliyor. Villarreal'de fazla şans bulamayan Danimarkalı golcü, muhteşem kariyeriyle de dikkat çekiyor. Danimarka'nın Ekstra
Bladet gazetesi, La Liga'da istediğini bulamayan Tomasson'un Türkiye ve G.Saray hakkında bilgi toplamaya başladığını yazdı.

Galliani doğruladı
G.Saray'ın prensipte anlaştığı bir başka oyuncu ise Milan'ın 32'lik savunma oyuncusu Dario Simic oldu. Hırvatistan Milli Takımı'nın EURO 2008 kadrosunda yer alan Simic için başkan Adnan Polat'ın devreye girip işi bitirdiği belirtiliyor. Milan Başkanı Adriano Galliani de bu görüşmeyi Corriere dello Sport'a doğruladı. G.Saray böylece defansa ve forvete önemli takviyeler yapmış oldu.

335
SİLK ROAD ONLİNE / Silkroad
« : 04 Haziran 2008, 18:49:33 »
paylaşım yokki burda a<q  >:(

336
SORULAR VE SORUNLAR / YENİ BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ
« : 04 Haziran 2008, 18:45:09 »
adam apo napcan  ;D