İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - rmelihr

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
229
FENERBAHCE / NİHAT HEP GÜNDEMDE
« : 02 Haziran 2008, 08:36:25 »
Nihat hep gündemde

G.SARAY’IN şampiyonluğunu yaptığı transferlerle gölgede bırakmayı amaç edinen ve bu kez de Emre ile bu çıkışı yakalayan Fenerbahçe, diğer Türk yıldızlarını da renklerine katmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertliler bu kez de İspanya’nın Villarreal takımında başarılı bir sezon geçiren Nihat Kahveci için girişimlerini sıklaştırdı. Milli takım kampında bulunan Nihat ile yapılan ön görüşmede alınan olumlu cevap üzerine sarı-lacivertli yönetim İspanyol kulübü yöneticileri ile de anlaşma zemini aramaya başladı.

230
FENERBAHCE / HAYALİM GERÇEK OLMAK ÜZERE
« : 02 Haziran 2008, 08:36:06 »
Hayalim gerçek olmak üzere

FATİH Tekke’den dobra dobra açıklamalar... Fenerbahçe’nin transferinde sona çok yaklaştığı milli golcü Fatih Tekke, hayalinin yavaş yavaş gerçekleştiğini söyledi. Zenit’te forma giymek istemediğini her fırsatta dile getiren Fatih Tekke, “Türkiye’yi çok özledim. Bana bugüne kadar en yakın ilgiyi Fenerbahçe kulübü gösterdi. Bir aksilik olmazsa bu hayalim gerçekleşecek” dedi.

231
FENERBAHCE / TAKASTA SON VİRAJ
« : 02 Haziran 2008, 08:35:39 »
Takasta son viraj

FENERBAHÇE’NİN yeni golcüsü, Kezman’ı bekliyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın FBTV’de bugün açıklayacağı bombalardan birisinin de gazeteniz FOTOSPOR’UN dün okurlarına duyurduğu Kezman-Tekke takası. Sırp futbolcu Mateja Kezman, Fenerbahçe’nin bu takas teklifini kabul etti. Bunun üzerine Fenerbahçeli bir yönetici Fatih Tekke’nin formasını giydiği Zenit kulübü ile temasa geçti. Fatih Tekke’nin de Fenerbahçe’ye gelmeyi çok arzu etmesi üzerine bu transfere bitti gözüyle bakılıyor. Şayet bu takas gerçekleşirse Fenerbahçe’nin otomatik olarak yabancı kontenjanı da açılmış olacak. Böylelikle alınacak olan yeni yabancı golcüye de yer açılmış olacak.

232
FENERBAHCE / ÇEK BİR KASET
« : 02 Haziran 2008, 08:35:12 »
Çek bir kaset

FBTV, hem Kanoute hem de Shevchenko’nun kasetlerini hazırladı. Başkan, bugün yapacağı açıklamada hangisinin adını açıklarsa, onun kaseti dönmeye başlayacak

FENERBAHÇELİLER için büyük gün geldi çattı. Başkan Aziz Yıldırım’ın sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı olan FBTV’de Genel Müdür İhsan Topaloğlu’nun sorularını yanıtlarken büyük bombalar patlatması bekleniyor. Saat 14.00’teki programda Başkan Aziz Yıldırım’ın yapacağı açıklama merakla beklenirken, FBTV’nin hem Kanoute’nin hem de Shevchenko’nun kasetlerini hazırladığı belirtildi. BAŞKAN Yıldırım programda bu iki isimden hangisini açıklarsa, FBTV başkanın açıkladığı ismin kasetlerini hemen döndürmeye başlayacak. İşte bu iddia kulislerde büyük heyecan yarattı. Ancak bu sıralamada Malili Kanoute’nin isminin kulislerde daha çok ağırlık kazanırken, bu oyuncu ile anlaşılamaması halinde ise Andriy Shevchenko’nun yedekte bekletildiği öğrenildi. SEVİLLA’NIN Kanoute’de pürüz çıkaracağı ihtimalini de gözlerden uzak tutmayan F.Bahçe, Ukraynalı yıldıza “Bizden haber bekle” dedi. Şimdi tüm Fenerliler Başkan Yıldırım’ın ağzından çıkacak 2 kelimeye kilitlendi. Ancak sürprizleri çok seven ve yaptığı işlerden bazen en yakınına bile bahsetmeyen Aziz Yıldırım’ın yine de camiayı ayağa kaldıracak başka isimleri de açıklaması sürpriz olmayacak.

233
FENERBAHCE / Bu aşk Emre’yi Fener’e getirdi
« : 02 Haziran 2008, 08:34:53 »


Newcastle’da mutsuz olan milli futbolcu, B.Münih’e de gidebilirdi. Ancak evlilik sürprizi kapıyı çalınca, Fener’den gelen teklifi kabul etmesi zor olmadı!..

EMRE Belözoğlu’nun, İzmirli tanınmış bir işadamının kızı olduğu iddia edilen Tuğba isimli kızla, önümüzdeki yıl evleneceği belirtiliyor. Emre’nin kız arkadaşına “Kuzum” diye hitap ettiği, hatta evlilik teklifini ‘boğazında tek taş pırlanta asılı olan bir kuzuyla’ ve 100 adet gülle yaptığı öğrenildi!.. Emre’nin aşkı Tuğba’nın okulunun bu sene bittiği de ifade edilirken, ikilinin arasını “Var mısın Yok musun” isimli programın sunucusu Acun’un yaptığı da ileri sürülüyor. Geçtiğimiz günlerde milli futbolcuların ve Terim’in de katıldığı programda, Emre’nin evliliğe hazırlandığı esprili bir şekilde dile getirilmişti...

234
Milyonlarca Fenerli'nin beklediği gün geldi


F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün saat 14.00'te FBTV'de çok önemli açıklamalar yapacak. Yıldırım, transferler, teknik direktör ve gündemdeki diğer konularla ilgili konuşacak.

***

Söz Yıldırım'da

FBTV'de 14.00'te taraftarlara seslenecek olan Aziz Yıldırım transferlerden, Zico'ya kadar bir çok konuyu aydınlatacak.

KANOUTE MÜJDESİ
Fenerbahçe camiası, bugün FBTV'de başkan Aziz Yıldırım'ın yapacağı açıklamaya kilitlendi. Saat 14.00'te sarılacivertli taraftarlara seslenecek olan Yıldırım'ın, öncelikle teknik direktör Arthur Zico ile devam kararını açıklaması bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın golcü Kanoute transferini
sarı-lacivertli taraftarlara müjdeleyeceği gelen haberler arasında.

VE TAKAS OLAYI
Başkan Yıldırım, yayın saatine kadar somut adımlar atılırsa Kezman'ın Zenit ya da başka bir kulüple gerçekleşebilecek takasını da taraftarlarla paylaşacak. Bomba etkisi yaratan Emre Belözoğlu'nun transferini de resmen açıklayacak olan başkan Aziz Yıldırım, başta Ankara olmak üzere kulübe ait çeşitli yerlerdeki tesisleşme çalışmalarını da dile getirecek.

235
FENERBAHCE / NİHAT ISRARI SÜRÜYOR
« : 02 Haziran 2008, 08:33:36 »
Nihat ısrarı sürüyor

Fenerbahçe, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini açıklamasına rağmen milli futbolcudan vazgeçmiyor. Girişimler üst seviyede devam ediyor....


"VİLLARREAL'DE MUTLUYUM"
Emre'yi renklerine katan, Fatih Tekke'de ise sona yaklaşan Fenerbahçe, bir diğer lejyoner Nihat Kahveci için de devrede. Milli futbolcu, önceki gün yaptığı açıklamada Villarreal'de mutlu olduğunu ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirtmişti. Ancak sarı-lacivertli yönetim,
bu açıklamaya rağmen Nihat'tan vazgeçmiş değil.

BOMBA HER AN PATLAYABİLİR
Nihat için 15 milyon euro'yu gözden çıkaran yönetim, süper bücür Roberto Carlos'u Fenerbahçe'ye getiren menajer Dino Pasaliç vasıtasıyla İspanya'da temaslarını sürdürüyor. La Liga'da muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcunun Fenerbahçeli olması şu anda oldukça zor gibi görünse de, bomba her an patlayabilir.



   

236
FENERBAHCE / Sheva takibi
« : 02 Haziran 2008, 08:33:11 »
Sheva takibi

Haberler iyi ama futbolcunun eşi Keita'nın "İstanbul'a gitmem" direnci hâlâ kırılamadı.


Kezman'ı bir şekilde elden çıkartarak forvetini iki super yabancıyla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'lı Kanoute'yi büyük oranda bitirdi. Sarı-lacivertliler, Adriano ile birlikte bir diğer gözde Andry Shevchenko ile ilgili girişimlerini ise sürdürüyor. Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ukraynalı yıldızın
menajeriyle sürekli irtibatta olan yönetime iyi haberler geliyor. Sheva'nın gelmeye hazır olduğu, Chelsea'nin uzlaşmacı tutum izlediği belirtilirken, futbolcunun eşi Keita ile ilgili sorun ise sürüyor. Bayan Shevchenko'nun "İstanbul'a gitmem" direnci hala kırılamadı.

237
FENERBAHCE / AİLEDEN FENERLİ
« : 02 Haziran 2008, 08:32:49 »
Oğlum Fener'de hayatının futbolunu oynayacak


Emre'nin farklı özellikleri var. Sol kanatta oynar, göbekte oynar, ileride oynar. Bu nedenle Alex'le sorun yaşanmaz. Oğlum Fenerbahçe'de hayatının futbolunu oynayacak.

Emre'nin söylendiği gibi, sakatlığı yok. Çok iyi durumda. Ayrıca Fatih hoca, Newcastle'dan rica etti, "Milli maçlar var, oynatmayın" diye... Bu yüzden son maçta oynamadı.

Ben aslında kimseyle konuşmuyorum ama FOTOMAÇ, Emre haberini ilk veren gazete oldu. Emre konusunda hep doğruları yazdınız. Bu yüzden size konuşmayı kabul ettim.

***

Aileden Fenerli

56 yıllık Fenerbahçeli olduğunu söyleyen baba Belözoğlu, "G.Saraylılar bize hiç kızmasın" dedi, daha birçok bilinmeyeni kamuoyuyla paylaştı.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu herkesten 2 gün önce tüm Türkiye'ye duyuran FOTOMAÇ, bir büyük gazetecilik olayına daha imzasını attı. İstihbarat Şefimiz Yılmaz Şenol, çiçeği burnunda Fenerbahçeli Emre'nin 56 yaşındaki babası Mehmet Belözoğlu'nu bulup tele-röportaj yaptı. Emre olayını herkesten önce verdiği için FOTOMAÇ'ı seçtiğini
söyleyen Baba Belözoğlu, "56 yıldır Fenerbahçeliyim. Emre'nin Fenerbahçe'ye transferinde en büyük pay sahibi benim" şeklinde konuştu.

AİLECE ÇOK SEVİNDİK
İŞTE FOTOMAÇ farkıyla Mehmet Belözoğlu'nun ağzından daha önce hiç duymadığınız çarpıcı açıklamalar: "Oğlumun Türkiye'ye dönüp, Fenerbahçeli olmasına ailece çok sevindik. Çünkü biz ailece Fenerbahçeliyiz. Oğlumu Galatasaray altyapısına gönderdik çünkü o dönemler Fenerbahçe altyapıya hiç önem vermiyordu. Galatasaraylılar bize hiç kızmasın, bazı şeylere artık daha profesyonelce bakmalıyız. Futbolun bir spor olduğunu da hiç kimse unutmasın."

NİHAT DA GELEBİLİR
"HER futbolcu her takıma transfer olabilir. Bunları normal karşılamak lazım. Çünkü bütün dünyada böyle. Nihat da Fenerbahçe'ye gelebilir. Gelirse Beşiktaşlılar tepki göstermesin. Madem onu bu kadar çok seviyorlar o zaman göndermeyeceklerdi. Emre'nin Fenerbahçe ile görüştüğünü Galatasaraylılar biliyorlardı. Ama bize telefon açıp 'Alo' diyen bile olmadı. Emre sadece bizim değil Türkiye'nin evladı. Her futbolcu, her yerde, şartlar müsait olduğu sürece oynayabilmeli."

SAKAT OLDUĞU YALAN
"FATİH Terim'in kızı ile oğlumun ilişkisi olduğu söylendi. Bu yalan! Emre bir başkasıyla nişanlı ve Avrupa Şampiyonası sonrası evlenecek. Emre'nin basına kızgınlığı bu konuda yazılan haberler yüzündendi. Oğlum Fenerbahçe'de hayatının futbolunu oynayacak. Alex'le arasında da hiçbir sorun olmaz. Oğlum sadece forvet arkası değil, solda ve ortada da oynuyor. İddia edildiği gibi sakat da değil. Newcastle'da son dönemde oynamaması, Fatih Terim'in ricası yüzündendir."

238
FENERBAHCE / APPİAHA ÖFKE
« : 02 Haziran 2008, 08:32:16 »

Appiah'a öfke

Sakatlığı nedeniyle aylardır F.Bahçe'de oynayamayan Ganalı'nın son davranışı sarı-lacivertlileri isyan ettirdi.


Sözleşmesini feshetmeye yanaşmayan ve aylardır damar tıkanıklığı tedavisi gören Steven Appiah'ın, gizlice İstanbul'a gelip, yönetime haber vermeden İtalya'ya geri dönmesi Fenerbahçe'de büyük öfke ile karşılandı. Sözleşmesi gereği bankada biriken 800 bin euro'yu alarak, hemen İstanbul'u terk eden Ganalı oyuncu'nun bu tavrı
sarı-lacivertlileri isyan ettirdi.

KARŞI ATAĞA HAZIRLAR
1 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Appiah için sarı-lacivertli yönetim karşı atağa geçme kararı aldı. Sarılacivertliler, öncelikle FIFA'ya başvurarak, Appiah'ın tedavisinin İstanbul'da sürdürülmesini talep edecek. Fenerbahçe yönetimi, daha sonra ise Ganalı'nın sözleşmesini feshetmek için bir kez daha FIFA'nın kapısını çalacak.

239
ANKETLER / rmelihr ayın üyesi seçilebilirmi
« : 01 Haziran 2008, 18:55:51 »
1 günde ortalama 1200 mesaj sayısı ve 650 konu sizce??

240
ANKETLER / PORTEKİZ TÜRİYE MAÇI NE OLUR
« : 01 Haziran 2008, 15:36:52 »
SİZCE?

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31