İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - umutguven

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
61
3.HAFTA
ispanya 12 - 0 irlanda cumh.

tek sayfaya yetmediği için 2 kere screen yapıp birleştirdim.

62
1.ULUSLARARASI GOLD LİG / Ynt: ŞİKAYET VE SOHBET
« : 21 Haziran 2006, 01:22:38 »
Arkadaşlar bir düzeltme yapıp sonra bu konuyu kapatıyorum.... bu nadir bilmemne denilen arkadaş tam bir virüs gibidir. Söyledikleri herşey tepeden tırnağa asılsızdır. İlk maçta çıktı... ikinci maçı yapıyorduk ve ikinci maçta 3-1 yeniyordum. 3. golü yiyince golü atmamla beraber çıktı. Şimdi yorumlarını okudumda, 5-3 falan yazmış.. birincisi 5-3 yenen bir kişi sinirlenmez ve oyunu terketmez. Bu tarz şeylere "kuran çarpsın" vs. gibi şeyler yazmış. Bu arkadaş dinsiz ve imansızdır. Kara listeye alınmalıdır ve turnuva düzenleyen arkadaşların dikkat etmesi lazımdır bu kişiye. Turnuvanın adabını bozuyor. Beni az çok tanıyan tanır bilen bilir. Yalan söylemem. Ben bu kişiye küfür etmedim. İlk maçtada ikinci maçtada bilerek çıktı. Bu konuyu kapatıyorum ve bu kişiyle bir daha asla maç yapmayacağım, eğer bir turnuvada karşılaşsak bile. Bence o turnuvayı bırakmadan sizin onu şutlamanız gerekir. Bol şans herkese..

63
1.ULUSLARARASI GOLD LİG / Ynt: ŞİKAYET VE SOHBET
« : 20 Haziran 2006, 20:52:18 »
(İSPANYA) BEN BU İSVEÇ TAKIMIYLA BİR DAHA OYNAMAM. 2 KERE OYNADIK... 2 SİNDEDE OYUNDAN ÇIKTI...SİTE DE PRNTSCRN İSTEDİĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN 2 DEFA OYUNDAN ÇIKTI.. VE BİR DAHAKİ MAÇA TAHAMÜLÜM KALMADI ARTIK... ve arkadaşın cevapları:

"yaw bu sefer benim hatam golü yiyince sinirlendim klavyeye vurdum ama sende oynamayı bilimyon hep aynı golleri atıyon farklı bi gol atmayı biliyosan söle bende deneyim"

"oynamayı bilmiyen çocuk sana diom lan oukuz"

"yemedi"
"oynamayı bilmiyor"


tarzı şeyler yazdı.... BENİM ÇOLUK ÇOCUKLA İŞİM OLMAZ...BİR DAHA BU ÇOCUKLA MAÇ YAPMAM....

64
2.HAFTA
ispanya 5 - 1 norveç

65
1.ULUSLARARASI GOLD LİG / Ynt: KAYIT YERİ
« : 06 Haziran 2006, 14:24:57 »
umut güven

umut-guven@hotmail.com

ispanya

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]