İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Konular - weathered

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 104
97
BEŞİKTAŞ / Kartal 5'in peşinde!
« : 01 Şubat 2009, 23:43:41 »
2009 yılına resmi maçlarda aldığı 4 galibiyetle iyi başlayan Beşiktaş, Antalyaspor karşısında bu performansını sürdürmeyi amaçlıyor..

Ligin 17. haftasında kendi sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek zirve mücadelesini sürdüren siyah-beyazlı ekip, Antalyaspor maçını kazanarak ligde galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Zapotocny yarınki maçta forma giyemeyecek.

98
BEŞİKTAŞ / ''Kutik zamanı gibi gitmez..''
« : 01 Şubat 2009, 23:42:52 »
“Bu skorlarla yüreğim ağzımda değil ama taraftarın öyle. Bunlar zor maçlar. Bu sezonda 4. oynadığımız ve 4. kazandığımız maç.. Burada bizim çözmemiz gereklenleri Antalya yapıyor ve bu da doğal.. Bizden daha fazla Antalya yapıyor.. 3 defa oynayıp içeride dışarıda yendiğiniz rakibe karşı hem hazırlanmak kolay değil, hem de Antalya’nın kadrosu itibariyle kolay depil. 1-0 olsun bizim olsuna uygun bir galibiyet. Zor bir gün.. Her takım için lig sürprize açık geçebiliyor.. Oyunun ilk yarısı çok üretken değildik ama 75 dakiya kadar çok güzel ataklar geliştrdik, gol bulabilirdik. Antalya çok dirençli bir takım. Çok dişrençli bir takım..”

“Beşiktaş’ın Adrea Kutik zamanında 1-0’lık maçlar kazandığı bir dönemi vardı. Ama bizim için böyle gitmez tabii... Kazanma arzusu yanında telaşımız da var. Bu da zorluk derecesini artırıyor. Ama önemli değil. 2 haftada önemli bir yol kat ettik. 2 hafta önce üzerimizdeki 5 takımla topla 23 puan fark vardı. İlk hafta sonunda bunu 16’ya indirdik. Bugün 7’ye indi fark. Bu çok önemli. Bu 1-0’lar çok güzel habeci aslında. Yani tablo açısından.. Ama her maç böyle giderse de taraftar açısından kritik.. Düşündüğümüz stratejide hedeflerimize ilerleyeceğiz. Beşiktaş’ın geleceğinden kimse şüphe etmesin.. Evet zorlanıyoruz. Bugün de zorlandık. Ama zorlanırken kazanmak da önemli.. Bundan çok daha iyi oynadığımız adet olarak fazla maç var. Ama bunlarda bazen berabere kalıp kaybettik. Güzel futbol olarak bugünün üzerinde olduğumuz maçlardı ama puanlar kaybettik. Bu da taraftarı bir ölçüde tatmin ediyor. Ama rakiplerle puan farkınızı azaltmak lige ayrı bir hava ve strateji getirecek. Hem lig hem de kupada Çarşamba günü de iyi bir sonuç alarak devam etmek istiyoruz..”

“Bazı konularda aksaklılar da yaşıyoruz. Bazı oyuncularımız düşündüğümüz çizgi altında, bazıları da üstünde.. Bunlar da doğal. Saha içerisndeki birkliktelik adına güzel örnekler veriyoruz. Birlikte hücum ve defans adına tabii. Bazı dönemlerde bunu yapamasak da, fizik üstünlüğünü kuruyoruz. İç saha baskısını zaman zaman negatif, zaman zaman da pozitif yaşıyoruz. Ama bütün bunları pozitife çevireceğiz.. Bu zorlu ama güzel bir gidiş..”

BASIN TOPLANTISI
Denizli, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında ise, Antalyaspor karşılaşmasının son derece önemli olduğunu ifade ederek, ''Zaman zaman zorlandık. İkinci yarıda 20-25 dakika bir tempo yaptık. Belki ikinci bir gol bulsak rahatlardık. 90 dakikalarımız sıkıntılı geçiyor. Buna rağmen kazanmak ve üstümüzdeki rakiplere yaklaşmak bizim için önemli'' diye konuştu.

Önümüzdeki haftalarda puan sıralamasında daha iyi yerde olacaklarına inandığını ifade eden Denizli, ''Bu geldiğimiz yerle tatmin olmayacağız. 2 haftada üstümüzdeki takımlarda yaklaşık 12-13 puan erittik. Toplam 23 puanlık farkı 10 puana indirdik. Üzerimizde 3 takım var. İlerleyen haftalarda buraya daha da yaklaşacağız'' dedi.

Denizli, bu akşamın bir diğer zorluğunun Antalyaspor ile bu sezonki 4. karşılaşmalarını oynamış olmaları olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Bu maçların tamamını kazandık. Bu maçları kazanan takımın oyuna avantajlı başlaması zor. Rakip bulunduğu klasman yerini muhafaza etmek ve yukarı çıkarmak için dirençle mücadele ediyor. Baskı derecesi, zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Bu gecenin en olumlu tarafı kazanmış olmamız. Ligin ilk yarısında rakipten iyi oynadığımız birçok maçta puanlar kaybettik. Bu kez iyi oynamasak da kazandık.''

-ERNST'İN TRANSFERİ-
Mustafa Denizli, transfer etmeyi düşündükleri Alman futbolcu Fabian Ernst konusunda da sözlü anlaşmaya varıldığını söyledi.

Denizli bir soru üzerine, ''Sözlü olarak anlaşmaya varıldı. Herhangi bir değişiklik olmazsa muhtemelen yarın bu transfer tamamlanacak'' dedi.

99
BEŞİKTAŞ / Serdar: ''Kondisyon eksiğim var!''
« : 01 Şubat 2009, 23:42:17 »
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Kurtuluş'un Ajansspor tarafından derlenen maç sonu açıklamaları şöyle :

"Hafta içinde oynadığımız bir kupa maçı vardı. Orada da iyi mücadele edip 2-0 kazanmıştık. Lig maçı tabi ki kupadan farklıdır. Antalyaspor da bu ligin en iyi mücadelelerini veren dirençli takımlardan biri. Artık ligde de büyük takım küçük takım ayrımı da yok. İlk yarıda tutuk bir futbol sergiledik ama ikinci yarıda daha olgun Beşiktaş’a yakışır bir futbol sergiledik."

"Ben geçen sene 6 ay futboldan uzak kaldım. Bu sene de zaman zaman görev aldım, zaman zaman alamadım.. Maç kondisyonu eksiğim var. Bunu yakalamam gerekiyor.. Uzun süre futboldan uzak kalmam performansımı etkiledi. Ben de olabildiğince şans bulup kondisyonumu geri kazanmak istiyorum ve performansımla Beşiktaş'a faydalı olmak istiyorum

100
BEŞİKTAŞ / ''Bu kadar güzel bir gol olacağını..
« : 01 Şubat 2009, 23:41:47 »
Beşiktaş’ın Antalyaspor’u devirdiği maçta müthiş bir gol atan Tello, golünü yorumladı.. Yıldız futbolcu direk olarak kaleyi vurmayı denediğini ama bu kadar güzel bir gol olacağını ve istediği yere gidececeğini kendisinin de beklnediğini ifade etti..

“Pası köşeden Serdar’dan aldığım anda önümdeki Antalyalı oyuncuyu geçtim ve geçerken de ilk aklıma gelen kaleye vurmaktı. Açıkçası vurmadan önce bu kadar güzel bir gol olacağını ve istediğim yere gideceğini düşünmedim ama istediğim yere de gitti. Sonuçta demek ki kalecinin şansı yoktu ki gol oldu. Şansı olsa çıkarırdı. Ama benim için bu golün bir önemi de Gençlerbirliği maçından beri golüm yoktu ligde. Hem bu golün sevinci hem de de 3 puan serimize devam ediyoruz. Bu nedenle çok mutluyum..”

“Pozisyon bulmakta zorlanmamız Antalya’ya bağlı olan bir şey. İyi kapandılar. Kupa maçından farklı bir maç oldu. İkinci yarı daha çok açıldılar.. İki takımın da şansı vardı kazanmak için biz bunu değerlendirip kazandık..”

101
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş kalesini gole kapattı!
« : 01 Şubat 2009, 23:41:09 »
Hafta içinde kupada 2-0 mağlup ettiği Antalyaspor'u ligde kendi sahasında 1-0 yenen Beşiktaş, son 4 resmi maçtır kalesini gole kapatırken, 2009 yılında oynadığı resmi ve özel 6 maçta fire vermedi.

Resmi maçlarda son golünü 3-1 kazandıkları Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları grup maçında yiyen siyah-beyazlılar, daha sonra oynadığı 2'şer lig ve kupa maçında gole izin vermedi.

Beşiktaş, bu süre içinde ligde Denizlispor ve Antalyaspor'u 1-0, kupada da Gaziantepspor'u 1-0, Antalyaspor'u da 2-0 mağlup etti.

Bu arada Antalyaspor galibiyetyile Beşiktaş, 2009 yılında yaptığı resmi ve özel 6 maçı da kazandı.

2009 yılında henüz fire vermeyen siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ve Antalyaspor'u 1-0, Fortis Türkiye Kupası'nda grup maçlarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1, Gaziantepspor'u 1-0, çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yenerken, lige verilen arada ise Almanya'nın Werder Bremen takımını 2-1 mağlup etti.

102
FENERBAHCE / Tümer yine Larissa'da!
« : 01 Şubat 2009, 23:39:41 »
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, tıpkı geçen yıl olduğu gibi yine Larissa'nın yolunu tuttu! Tümer'in menajeri Tarık Üstün, yaptığı açıklamada, tecrübeli oyuncunun Yunan ekibi ile sezon sonuna kadar anlaştığını kaydetti!

Menajeriyle birlikte Yunanistan'da olan Tümer, bugün resmi sözleşmeyi imzaladı. Tecrübeli oyuncu bu akşam İstanbul'a dönüp, eşyalarını toplayacak ve yarın tekrar Yunanistan'a gidip, yeni takımıyla antrenmanlara başlayacak.

Tümer Metin, geçen yıl da yarım sezon Larissa takımında forma giymiş, sezon başında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

103
FENERBAHCE / Kaptan puanı kurtardı!
« : 01 Şubat 2009, 23:38:44 »
Fenerbahçe evinde Antep'e karşı tutuk ve teslim bir futbol sergiledi, direnci ve mücadelesi ile 3 puana oynayan G.Antepspor İstanbul'dan 1 puan çıkardı! Son bölümleri müthiş geçen ve Josico'nun sakatlanması ile Fener'in 10 kişi kaldığı maçta Erman'ın golünü yanıtlayan Alex yenilgiyi önledi!

104
FENERBAHCE / ''Yıldırım istifa!''
« : 01 Şubat 2009, 23:38:05 »
Geçen hafta Trabzonspor karşısında oynanan etkisiz oyununun ardından bu hafta Gaziantepspor karşısında alınan beraberlik Fenerbahçe taraftarını çileden çıkardı. Sarı lacivertli taraftarların bir kısmi şu ana kadar tam destek verdiği yönetim ve başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti.

Geçen haftaki Trabzonspor karşılaşmasındaki etkisiz futbolun ardından bu hafta da Gaziantepspor karşısında beraberliği Alex'in kişisel becerisi ile kurtaran Fenerbahçe'de taraftarın sabrı taşmaya başladı. Sarı lacivertli futbolseverler, 1998'den bu yana görevde olan ve yaşanan bir çok sıkıntıda arkasında durdukları Aziz Yıldırım ve yönetimine olan inancını kaybettiğine yönelik sinyaller verdi.

1-1 sona eren Gaziantepspor karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte tepkilerini dışa vuran taraftarlar "Yıldırım istifa", "Yönetim istifa" ve "Yönetim bu takım senin eserin" sloganlarıyla başkanlarını istifaya davet ederken, bir kısım sarı lacivertli taraftarın da tepki gösteren grubu ıslıklarıyla protesto ettiği gözlendi.

105
FENERBAHCE / Selçuk dalya dedi!
« : 01 Şubat 2009, 23:37:26 »
2003-2004 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Selçuk, ligde sarı-lacivertli formayı giydiği 99 maçta takımı adına da toplam 8 gole imza attı.

Selçuk'un Fenerbahçe'de oynadığı lig maç sayıları ve attığı goller sezon sezon şöyle:

SEZON MAÇ GOL
2003-2004 25 1
2004-2005 17 -
2005-2006 17 1
2006-2007 6 1
2007-2008 22 2
2008-2009 12 3

106
FENERBAHCE / Nurullah Sağlam: ''Fark attık''
« : 01 Şubat 2009, 23:36:40 »
Gaziantepspor teknik direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe karşısında pozisyon zenginliği açısından rakiplerine fark attıklarını ifade ederken, Tabata'nın maç sonunda soyunma odasında kendisine ilettiği üzüntüyü açıkladı..

Soyunma odasına girdiğimde birkaç oyuncumu tebrik etmeye gittim. Fakat Tabata’nın bana söylediği şuydu; 'hocam tebrik edilecek bir şey yok'.. Kendisi bana Fenerbahçe’yi böyle yakaladığımız durumda kazanmamız gerektiğini söyledi. Tabii buraya gelmeden önce biz her zaman olduğu gibi rakibin kim olduğunu umursamadan kendi futbol anlayışımızı sahaya yansıtmaya geldik. Bugünkü müsabaka bunlardan biriydi. Çok fazla pozisyona girdik.. Bu kadar iyi oyunun karşılığında ise futbolun meyvesi olan golü bulmayınca 3 puan alamadık. İyi bir maç oldu. Maçın hakemi de iyi bir yönetim gösterdi..”

“Maç öncesinde topla oynama yüzdesinin rakipten çok olması, fazla koşarak, topa daha .çok sahip olmalıydık diye düşünüyordum. Pozisyon zenginliği açısından rakibimize fark attık diye düşünüyorum. Fakat topla oynama rakamında görülen, geride kalan müsabakalara bakınca ilk kez topla oynamada rakibe göre gerideyiz. Keşke onu da kaybetmeseydik.”

“Bizim takımımızda dişlilerin birbirini iyi tamamlaması artımız. Birbirinin dilinden çok iyi anlayan, saha dışında bile birbirini seven oyuncularımın olması, takıma da doğru olarak yansıyor..”

BASIN TOPLANTISI
Sağlam, rakibin kim olduğunu gözetmeden kendi oyun anlayışlarını kabul ettirmeye çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:
''Futbolun doğrularının, güzelliklerinin sahaya yansıtılması gereken müsabakaydı. Top rakipteyken onlardan daha fazla savunma yapıp, top bizdeyken de onlardan fazla yüzdeyle topla oynamak istiyorduk, ama topla oynama yüzdesi onların daha iyiydi. Daha fazla pozisyona girdik, çok fazla pozisyon vermedik. Rakip 10 kişi kaldığı anda gol yedik. Belki kazandık düşüncesi bizi hataya sürükledi. Buradan şartlar ne olursa olsun alınan bir puan da kötü değil.''

107
FENERBAHCE / Bekir zorlandı!
« : 01 Şubat 2009, 23:35:41 »
Bekir İrtegün, sezon sonunda sarı-lacivertli takımla anlaşıp anlaşmayacağı yönündeki soruya, ''Benim sözleşmem mayıs ayında bitecek. Sonuçta hedefleri olan bir futbolcuyum. Şu ana kadar sezon sonu için hiçbir kulüple anlaşma yapmadım. Zaman içinde göreceğiz. Bugün de benim için çok zor bir gündü. Bu transfer görüşmeleri nedeniyle yaşanan diyaloglardan dolayı benim için bu maça hazırlanmak zor oldu'' yanıtını verdi.

108
FENERBAHCE / Alex taraftara seslendi!
« : 01 Şubat 2009, 23:35:11 »
 Alex, maç sonrası yaptığı açıklamada, ''Bu noktada bir karamsarlık havası seziyorum. Karamsarlığa gerek yok. Taraftarlarımız eğer bir ışık arıyorsa, ışık bu takımdır. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan, lig mücadelelerinde en kötü ikincilik alan takım bu takımdır. Her şey bitmiş havası var, ancak öyle değil. Rakiplerimize baktığımızda puan olarak açık ara önde değiller. Fenerbahçe'yi yıkmak, Fenerbahçe'nin hakkında karamsarlığa kapılmak bu kadar kolay değildir'' diye konuştu.

Eski performansında olmadığı yönündeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine Brezilyalı oyuncu, ''Eleştirileri kabul edebilirim. Belki bundan daha iyi olduğum dönemler olmuştur. Ancak bunlar olağan şeyler. Her futbolcunun inişli çıkışlı süreci olabilir. Ben çalışıyorum, takımım için en iyisini istiyorum'' dedi.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 104