İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - WolborQ

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
145
HAMZA KARDEŞİM YETTİ VALLAHA CANIMA TAK ETTİ ARTIK KARARIM KESİN YA O YA BEN ADAM ŞİMDİDE MSJIMI SİLİORR ..BİŞEMİ YAPTIM ONAA  BÖYLE HAKSIZLIK OLMAZZ GÖREVİNDEN ALINMASINI İSTİYORUMM..ONANE BENİM MSJLARDAN...DEDİĞİM GİBİ YA O YA BEN ONA GÖRE SİTEMİ ALCAM YARIŞMADAN

146
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / CEMALAKKO'NUN MAÇLARI
« : 22 Haziran 2007, 10:35:37 »
CEMALAKKOL 3 - 0 UGUR

CEKILDIGI ICIN


henüz kimse uğur ile olan maçina hükmen yazmasin .

uğurun turnuvadan çekilip çekilmemesi kesin değil .. !


KESIN AGA KENDI SITESIYLE KATILIYO O
SENİN OLDUĞUN TAKIMDA YOKUMM CEMALLL ..BANA TAKILMA DİYORUM AMA HALENDAHA LAF ATIONN ....HAMZA KARDEŞİMM KARARIM DAHA NETLEŞTİİ BUNLA BEN AYNI TAKIMDA OLMAM YA O YA BEN KARAR VERR  BAŞKA ŞANSIM YOK KARDEŞİM ÖZÜR DİLERİM AMA YOK ...?? GÖRVEİDNEN ALMAN LAZIM MSJ EDİTLİOO GÖREVNİ KÖTÜYE KULLLANIO

147
EDİT

148
benim siteyii silinn  ;) ;)

149
DÜNYADAN FUTBOL / Galaxy'de Beckham endişesi
« : 21 Haziran 2007, 08:43:02 »
Sezon ortasında Real Madrid'ten Los Angeles Galaxy'ye transfer olan İngiliz oyuncu David Beckham, La Liga'nın son maçında sakatlanıp sahayı terk ederken, Galaxy'nin genel menajeri Alexi Lalas, Beckham'ın sağlık durumundan endişe duyduklarını ifade etti.

Real Madrid'in Mallorca'yı 1-0 yenilgiden 3-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmada son 25 dakikada forma giyemeyen İngiliz oyuncunun hala Real Madrid oyuncusu olduğunu ifade eden Lalas, Beckham'ın sakatlığı konusunda çok detaylı bir bilgileri olmadığını ama bir süre dinlenmesinden sonra Galaxy'e katılacağını belirtti.

150
DÜNYADAN FUTBOL / Quagliarella Premier'e hazır
« : 21 Haziran 2007, 08:42:24 »
Serie A'da "En iyi genç oyuncular" arasında gösterilen Fabio Quagliarella; yaptığı açıklamada, Manchester United'ın kendisiyle ilgilendiğini belirtti.

23 yaşındaki oyuncu, bu sezon Sampdoria forması altında 13 gol kaydederken, futbol otoriteleri tarafından çok başarılı bulunmuştu.

Premier Lig'de oynamaya hazır olduğunu ifade eden Quagliarella, Manchester United'ın kendisiyle ciddi ilgilendiğini ve fiyat tekliflerini arttırdığını belirterek, "Ben hazırım ve İngiltere'de oynayabilirim." dedi.
__________________

151
DÜNYADAN FUTBOL / Racing Santander Ürktü
« : 21 Haziran 2007, 08:41:59 »
Başkan Francisco Pernêa, teknik direktörleri Miguel Ángel Portugal’in Real Madrid’in başına geçeceği iddialarını duyunca deliye döndü. Pernia konuyla ilgili şunları söyledi:

Portugal bu sabah beni aradı ve durumu anlattı. Çok şaşırdım, güzel geçen bir sezondan sonra böyle bir şeyi açıkçası beklemiyordum”. Portugal Real Madrid B takımını çalıştırırken Juan Ramón López Caro’in yerine Santander’e geçmişti.

Pernia transfer hakkında ise politik konuştu:
“ Bizim için yeni bir sayfa açılacak. Planlarımızda olmayan bir durumla karşı karşıyayız. Bu beraberliğin bitmesinden dolayı üzüntü duyuyorum. Medyadaki söylentilerden haberim vardı ama gerçeğe dönüşebileceğini hiç düşünmemiştim. Sportif direktörümüz Jesús Merino’yla yeni sezondaki planlarımız için bir görüşme yapacağım.

152
DÜNYADAN FUTBOL / Lincoln'e Schalke'den İzin Çıktı
« : 21 Haziran 2007, 08:41:02 »
Schalke kulübü genel menajeri Andreas Moeller, Galatasaray'ın istediği Brezilyalı oyuncu Lincoln'un gitmek istemesi halinde, engel olmayacaklarını söyledi.

Moeller konuyla ilgili açıklamasında, "Eğer bir oyuncu takımdan ayrılmak isterse, ona engel olmayız. Kadromuzda yeterince iyi oyuncu var ve yeni oyuncular da transfer edeceğiz," dedi.

Schalke'nin bu futbolcu için G.Saray'dan yaklaşık 5-6 milyon avroluk bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

Öte yandan, Schalke kulübü Lincoln'ün ayrılması durumunda Basel'de oynayan 19 yaşındaki genç yetenek Ivan Rakitic'i kadrosuna katacak.

İsviçreli genç yıldız konu hakkında, "Schalke'nin benimle ilgilendiğini bilmek çok güzel. Bir an önce görüşmelerin başlamasını bekliyorum," diye konuştu. Basel'in oyuncu için 3 milyon avro bonservis bedeli istediği belirtildi.

153
DÜNYADAN FUTBOL / Amerikalı İşadamı Blackburn’e Talip
« : 21 Haziran 2007, 08:40:41 »
Bir Amerikalı işadamı daha Premier lig takımlarından birine göz koydu. Daniel Williams isimli işadamı kulübü almak için bir konsorsiyum kurmak hazırlığında olduğunu söylese de alım işleminin henüz çok uzakta olduğunu belirtiyor.

Aslen İngliz olan Williams, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha işin çok ama çok başındayız. İşin bitmekte olduğu ya da fiyatın belli olduğu yolunda çıkan haberler gerçek dışı," diye konuşurken, konsorsiyumun Mart başında teklife dahil olduğunu söyledi.

30 yaşındaki Williams, "Tanıdığım bir arkadaşım Premier ligde bir takım almak istiyordu ve Blackburn’un adı geçti, ben de o zaman ilgilenmeye başladım. Ancak o teklif vermekten vazgeçince ben devam ettim ve konsorsiyuma başka insanları da dahil ettim," dedi.

Williams sıkı bir Rovers taraftarı ve geçen sene Amerika’dan gelip takımın 3 maçını seyretti.

Williams’ın satış gerçekleşmesi halinde paranın büyük bir kısmını cebinden ödeyeceği, gerisini de finans şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyumun karşılayacağı iddia edildi.

Manchester United, Liverpool ve Aston Villa daha önce Amerikalı işadamları tarafından satın alındılar ve gelen haberler Arsenal ve Manchester City’nin de satılacağı yönünde.

Ancak Blackburn’un satılması Ewood Park’ın eski sahibi Jack Walker’ın vekillerinin onayına bağlı.

154
İngiliz gazeteleri, şampiyon Manchester United'ın gözünü İnterli forvet Zlatan Ibrahimovich'e diktiğini iddia etti.

İnter'den gelecek sezon için çok yüksek bir ücret talep etmesi ve kulübün bu talebe sıcak bakmaması üzerine takımdan ayrılacağına ilişkin dedikodular artan İsveçli golcünün adı Real Madrid'den sonra, şimdi de Manchester United'la anılıyor.

Nani ve Luis Anderson'u alarak, transfer sezonuna fiyakalı bir giriş yapan United'ın üst düzey bir forvet aradığı biliniyor. Teknik direktör Alex Ferguson da daha önceki açıklamalarında, Giggs ve Scholes'ün deneyimleriyle iki yıl daha takıma faydalı olabileceklerini ama bir forvet almalarının şart olduğunu söylemişti.

United, İbrahimoviçin yanısıra, Samdoria'nın genç yıldızı Fabio Quagliarella'yla da ilgileniyor.

155
DÜNYADAN FUTBOL / Pfertzel Bochum’da
« : 21 Haziran 2007, 08:39:45 »
4 senelik anlaşmaya imza atan 26 yaşındaki Marc Pfertzel, Bochum’un bu yazki 8. transferi olmuş oldu.


Bochum Fransız oyuncu için Livorno’ya 500,000 euro bonservis bedeli ödedi. Pfertzel , Livorno’da oynadığı 106 maçta 4 gol attı. Futbolculuk hayatında bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Stefan Kuntz Bochum’un teknik direktörlüğünü yapıyor. Kuntz, transferle ilgili şöyle konuştu:

“ Marc’ı çok yakından takip ediyorduk. Çok yönlü, teknik ve uluslararası tecrübesi olan bir oyuncuyu transfer etmekten mutluluk duyuyorum”. Lazio, Sampdoria, Le Mans ve Stasbourg oyuncunun peşinde olan kulüplerdendi.

156
DÜNYADAN FUTBOL / Nani Chelsea’ye Meydan Okudu
« : 21 Haziran 2007, 08:39:11 »
Manchester United’ın çiçeği burnunda transferi Nani, 25 milyon euro edenecek bir oyuncu olmadığı ve son sene içinde kendisini geliştirmediği için Chelsea tarafından eleştiriliyordu.

5 Ağustos’ta hazırlık maçı niteliği taşıyan“Community Shield” maçında Manchester United’la karşılaşacak olan Chelsea’nin baş yıldız avcısı Piet de Visser, yaptığı açıklamada, “ Futbolunu son sene bir adım öteye götürememiş bir oyuncu için United çok para vermiş,” diye konuşmuştu. Nina ise bunların üzerine, “Onlarla oynayacağımız maçı şimdiden düşünüyorum. O maça damgamı vurmak ve bana güvenenlerin yanlış iş yapmadığını Chelsea’ye göstermek istiyorum,” dedi.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22