İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - WolborQ

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22
157
DÜNYADAN FUTBOL / Kaka Real Madrid yolunda
« : 21 Haziran 2007, 08:38:01 »
Kaka Real Madrid yolunda
İspanya'da yayın yapan günlük spor gazetesi AS'a konuşan Kaka'nın sözcüsü Diogo Kotscho, Brezilyalı yıldızın Real Madrid'e transferi konusunda açık kapı bıraktı.

Kotscho, gazeteye yaptığı açıklamada, "Kaka, Madrid'e transfer olmayacak diyemem. Ancak, Kaka, Madrid'de de, Milan'da da mutlu olacak" dedi. Kotscho, "Zaten reddedemeyeceğiniz bir öneri yaptılar" diyerek transfer hakkında ipuçları verirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin çok zor olacağını da vurguladı. Diogo Kotscho, transferin ekonomik boyutuna ilişkin detaylar vermekten kaçınırken, sadece, Kaka transferinin futbol tarihinin en pahalı transferi olacağını iddia etti.

Futbol tarihinin en pahalı transferini yine Real Madrid, 2001 yılında Juventus'un Fransız yıldızı Zinedine Zidane'ı 75 milyon euroya alarak gerçekleştirmişti. Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, geçtiğimiz yılki başkanlık seçimlerinde Kaka'yı takıma kazandıracağını söyleyerek seçim propagandası yapmıştı.

İspanyol medyasında ise, Milan'la 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kaka için Real Madrid'in 80 milyon euro gibi rekor bir rakamı gözden çıkardığı iddia ediliyor.

Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Kaka, bir orta saha oyuncusu

158
TRABZONSPOR / Albayrak'ın acı günü
« : 21 Haziran 2007, 08:35:10 »
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın teyzesi Saniye Taka vefat etti18 Haziran 2007 10:34Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın teyzesi ve aynı zamanda Trabzonspor eski başkanlarından Mustafa Günaydın'ın kardeşi Saniye Taka vefat etti. Albayrak cenazeye katılmak üzere bu sabah Trabzon'a uçtu.

Taka'nın cenazesi bugün Of İlçesi Cumapazarı Beldesi'nde kılınacak ikindi namazına müteakip aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Spor3.com olarak Merhume'ye Tanrı'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

159
TRABZONSPOR / Trabzon'da Almanya kampı iptal
« : 21 Haziran 2007, 08:34:46 »
Trabzonspor'un 18 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapmayı planladığı Almanya kampı iptal edildi.18 Haziran 2007 11:30Trabzonspor'un 18 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapmayı planladığı Almanya kampının iptal edildiği bildirildi. Profesyonel Takım Futbol Menajeri Necmi Perekli, açıklamada, bu sezon UEFA İntertoto Kupası'nda Temmuz ayında yapacakları maçlar nedeniyle Almanya kampının iptal edildiğini söyledi.

Perekli, 20-30 Haziran tarihleri arasında Gerede'de bir kamp düzenleyeceklerini belirterek, "30 Haziran'dan sonra hazırlıklarımızı Trabzon'da sürdüreceğiz ve 8 Temmuz'da da sahamızda UEFA İntertoto Kupası ilk maçımızı yapacağız. Bu yıl yurt dışı programımız olmayacak hazırlıklar Trabzon'da yapılacak" dedi.

İyi transferler yaptıklarını dile getiren Perekli, "Eksik mevkileri iyi transferlerle güçlendirdik. Kamp dönemi ve İntertoto maçlarında da yeni transferler takıma uyum sağlayacaklar ve gelecek yıl herkes çok daha iyi bir Trabzonspor izleyecek" diye konuştu

160
TRABZONSPOR / Cordoba haber bekliyor
« : 21 Haziran 2007, 08:34:31 »
Trabzospor ile her konuda anlaşan Cordoba yönetimden haber bekliyor18 Haziran 2007 10:30Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile her konuda anlaşan, ancak bordo mavili yönetimden bazı isimlerin muhalefetine takılan Cordoba dinlenmek için gittiği Kolombiya'da haber bekliyor.

Trabzonspor'da bazı yöneticilerin transferine karşı çıktığı Cordoba, bordo mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak'ın ikna turlarını bekleyecek.

Hem Serkan ve Jabi'nin imza töreni hem de teyzesinin cenazesine katılmak üzere bu sabah Trabzon'a giden Albayrak, Cordoba'nın transferine karşı çıkan bordo mavili yöneticileri de iknaya çalışacak. Albayrak'ın bu yöneticileri ikna etmesi, ardından da Cordoba'nın Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

161
TRABZONSPOR / Trabzon`da rota Martinez
« : 21 Haziran 2007, 08:34:13 »
Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in gündemdeki yerini koruduğu öğrenildi.
20.06.2007

Antalyaspor’da geçen sezon oynayan Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba’nın transferinin bordo-mavili takımın gündeminde yer almadığı ve Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in transferi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
Ancak Sakaryaspor’un Martinez konusunda fazla bonservis bedeli istemesi nedeniyle şu anlık transferin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.
Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez’in gündemlerinde bulunan birkaç kaleciden biri olduğunu, Kolombiyalı kaleci konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydett

162
TRABZONSPOR / Necati’den vazgeçmiyorlar
« : 21 Haziran 2007, 08:33:54 »
BORDO-mavililer, bonservis için 3 milyon euro veya Hüseyin ile takas teklif eden Galatasaray’a Ersen+1 milyon dolar önerdi. Ayrılmak isteyen Necati’yi gözden çıkaran sarı-kırmızılılarda yönetimin teknik direktör Feldkamp’ın kararına göre Trabzon’a cevap vereceği belirtildi. Öte yandan yarın Gerede’de toplanacak olan bordo-mavili takımın kamp kadrosunda 33 futbolcu bulunuyor. Musampa’nın Gerede kampına katılmayacağı bildirilirken, daha önce gençlerle İntertoto Kupası’na katılacağını açıklayan yöneticilerin genç oyunculardan vazgeçmesi genç bordo-mavili futbolcular tarafından tepkiyle karşılandı.

163
TRABZONSPOR / Trabzon Bombaci PeŞİnde
« : 21 Haziran 2007, 08:33:32 »
Anlaştığı oyunculara teker teker imza attıran Trabzonspor Arjantinli golcü Martin Palermo’yu renklerine katmak için yoğun uğraş veriyor
YABANCI oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Arjantinli golcü Martin Palermo’nun peşine düştü. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da renklerine katmak istediği Riquelme’nin takım arkadaşı olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu 3 yıl içinde oynadığı 80 maçta 44 gol kaydetti. Boca Juniors takımında santrfor olarak görev yapan Palermo’nun 33 yaşında olması ise Trabzonlu bazı yöneticiler tarafından eleştirilse de teknik direktör Ziya Doğan bu futbolcuya kefil olduğunu söyledi.İSPANYA’DA da yıllarca top koşturan Arjantinli golcü, Villa Real’de oynadığı sırada ayağı kırıyınca tekrar eski takımı Boca’ya döndü. Palermo, 98 yılında Arjantin’in en iyi Güney Amerikalı oyuncusu seçilmişti. Martin Palermo’nun bonservisinin elinde olduğu ve yıllık 1 milyon dolar karşılığında Trabzonspor forması giymeyi kabul edebileceği vurgulandı. Arjantinli oyuncunun anlaşma halinde hafta sonunda Trabzon’a gelmesi bekleniyor
__________________

164
TRABZONSPOR / Murat Ocak’a İst.B.Bel. talip
« : 21 Haziran 2007, 08:32:57 »
TRABZONSPOR’UN devre arasında 1.5 yıllığına Ankaragücü’ne kiraladığı ancak başkent kulübüyle anlaşarak geri dönen Murat Ocak’a Süper Lig’in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediye talip oldu

165
TRABZONSPOR / Hüseyin’e servet
« : 21 Haziran 2007, 08:31:58 »
Rus ekibi Rubin Kazan'ın Trabzonspor'un kaptanı için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı, oyuncuya da yıllık 2.2 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Bu ilk değil!

Trabzonspor’un yıldızları transfer borsasının gündeminden düşmek bilmiyor... İngiltere Premier Lig takımlarının Gökdeniz Karadeniz’i yakın takibe alıp astronomik ücretler önermesinden sonra şimdi de Hüseyin Çimşir’e oldukça çarpıcı bir teklifin yolda olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezonunun devre arasında da Trabzonspor’un kaptanını renklerine bağlamak isteyen Rubin Kazan’ın, milli futbolcu için kesenin ağzını açtığı ve bu kez transferi mutlaka mutlu sonla tamamlamak istediği belirtildi.

Fatih’e soruyor

Rus temsilcisinin Hüseyin Çimşir için 4 milyon Euro (yaklaşık 7 milyon YTL) bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlanan Rubin Kazan’ın bonservis ücretinde daha yukarılara da çıkabileceği vurgulandı. Yeni sezonda ligde üst sıraları hedefleyen Rubin Kazan’ın, deneyimli futbolcuya da yıllık 2.2 milyon Euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Yurt dışı deneyimine sıcak bakan Hüseyin’in Fatih Tekke ile fikir alış-verişinde bulunduğu belirtildi

166
TRABZONSPOR / Jabi resmen Trabzonlu
« : 21 Haziran 2007, 08:31:34 »
dnan Güngör ve Serkan Balcı’dan sonra dün attığı imzayla Jabi de 3 yıllığına Trabzonsporlu oldu. Paris’teki ailesinin yanına gideceği için erken saatlerde düzenlenen imza töreni sırasında bir hayli mutlu olduğu gözlenen Gineli oyuncu, Bordo-Mavili takımı seçmesindeki etkenler hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz sezon Erciyes forması giyen deneyimli futbolcu, “Başka teklifler de aldım. Ancak Trabzonspor’u büyük bir kulüp olduğu için tercih ettim” ifadesini kullandı. Vatandaşı olan Yattara’nın da Trabzonspor’a gelmesinde önemli bir etken olduğunun altını çizen Jabi, “Mutlu ve gururluyum” dedi ve daha sonra Bordo-Mavili formayı giyerek medyaya poz verdi. Uzun süredir milli takım kampında bulunduğunu ve bu nedenle ailesini göremediğini hatırlatan Karadeniz ekibinin yeni transferinin Gerede etabına katılmayacağı ve Trabzon’da yapılacak olan ikinci etap çalışmalardaki yerini alacağı kaydedildi.

167
TRABZONSPOR / Skoko sesleri
« : 21 Haziran 2007, 08:31:16 »
Oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da gündeme tanıdık bir ismin geldiği öğrenildi.
20.06.2007

Teknik direktör Ziya Doğan’ın Gençlerbirliği’nden tanıdığı Skoko ile en kısa zamanda temasa geçileceği bildirildi. Ön liberoda ve orta alanda görev alabilen, son olarak İngiltere’nin Wigan takımında forma giyen Avustralyalı futbolcunun da Türkiye’ye dönüp Doğan ile çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Bu arada kaleci arayışları paralelinde Bordo-Mavili takımın listesinde yer alan Oscar Cordoba, uzun süredir Türkiye’de olduğunu hatırlatıp, yaşantısına ülkesinde devam etmeyi düşündüğünü açıkladı. Karadeniz ekibi, eğer Martinez konusunda Sakaryaspor’dan beklediği indirimi alamazsa rotayı yurt dışına çevirecek.

168
TRABZONSPOR / `Forma sözü istemem`
« : 21 Haziran 2007, 08:30:55 »
İmzası sürekli geciken Serkan Balcı, nihayet resmen Trabzonsporlu oldu.
19.06.2007

Lig bittikten hemen sonra anlaşma sağlanmasına rağmen, çeşitli sebeplerden ötürü imzası sürekli geciken Serkan Balcı, nihayet resmen Trabzonsporlu oldu. Sabah erken saatlerde İstanbul’dan Trabzon’a uçan ve soluğu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde alan genç yıldızın bir hayli mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe’de çok güzel günler geçirdiğini, ancak bu defteri tamamen kapattığını belirten Serkan Balcı, “İstanbul’dan geliyor olmamın bir önemi yok. Sonuçta yine büyük bir camiada yoluma devam edeceğim. Şampiyonluk özlemi çeken bu kulüpte hedefe ulaşan takımın içinde olmak istiyorum” diye konuştu. Teknik direktör Ziya Doğan’dan forma garantisi aldığı yönündeki haberlerin de doğru olmadığını belirten Serkan Balcı, “Kimseden söz almadım, bunu da istemem. Formayı hak ederek kazanacağımı biliyorum. Ziya hocayla yaptığımız görüşmede sadece, beni her yerde değerlendireceğini söyledi” ifadesini kullandı. Serkan Balcı’nın Trabzonspor’da 30 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22