İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - WolborQ

1549
TRABZONSPOR / Murat Ocak’a İst.B.Bel. talip
« : 21 Haziran 2007, 08:32:57 »
TRABZONSPOR’UN devre arasında 1.5 yıllığına Ankaragücü’ne kiraladığı ancak başkent kulübüyle anlaşarak geri dönen Murat Ocak’a Süper Lig’in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediye talip oldu

1550
TRABZONSPOR / Hüseyin’e servet
« : 21 Haziran 2007, 08:31:58 »
Rus ekibi Rubin Kazan'ın Trabzonspor'un kaptanı için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı, oyuncuya da yıllık 2.2 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Bu ilk değil!

Trabzonspor’un yıldızları transfer borsasının gündeminden düşmek bilmiyor... İngiltere Premier Lig takımlarının Gökdeniz Karadeniz’i yakın takibe alıp astronomik ücretler önermesinden sonra şimdi de Hüseyin Çimşir’e oldukça çarpıcı bir teklifin yolda olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezonunun devre arasında da Trabzonspor’un kaptanını renklerine bağlamak isteyen Rubin Kazan’ın, milli futbolcu için kesenin ağzını açtığı ve bu kez transferi mutlaka mutlu sonla tamamlamak istediği belirtildi.

Fatih’e soruyor

Rus temsilcisinin Hüseyin Çimşir için 4 milyon Euro (yaklaşık 7 milyon YTL) bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlanan Rubin Kazan’ın bonservis ücretinde daha yukarılara da çıkabileceği vurgulandı. Yeni sezonda ligde üst sıraları hedefleyen Rubin Kazan’ın, deneyimli futbolcuya da yıllık 2.2 milyon Euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Yurt dışı deneyimine sıcak bakan Hüseyin’in Fatih Tekke ile fikir alış-verişinde bulunduğu belirtildi

1551
TRABZONSPOR / Jabi resmen Trabzonlu
« : 21 Haziran 2007, 08:31:34 »
dnan Güngör ve Serkan Balcı’dan sonra dün attığı imzayla Jabi de 3 yıllığına Trabzonsporlu oldu. Paris’teki ailesinin yanına gideceği için erken saatlerde düzenlenen imza töreni sırasında bir hayli mutlu olduğu gözlenen Gineli oyuncu, Bordo-Mavili takımı seçmesindeki etkenler hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz sezon Erciyes forması giyen deneyimli futbolcu, “Başka teklifler de aldım. Ancak Trabzonspor’u büyük bir kulüp olduğu için tercih ettim” ifadesini kullandı. Vatandaşı olan Yattara’nın da Trabzonspor’a gelmesinde önemli bir etken olduğunun altını çizen Jabi, “Mutlu ve gururluyum” dedi ve daha sonra Bordo-Mavili formayı giyerek medyaya poz verdi. Uzun süredir milli takım kampında bulunduğunu ve bu nedenle ailesini göremediğini hatırlatan Karadeniz ekibinin yeni transferinin Gerede etabına katılmayacağı ve Trabzon’da yapılacak olan ikinci etap çalışmalardaki yerini alacağı kaydedildi.

1552
TRABZONSPOR / Skoko sesleri
« : 21 Haziran 2007, 08:31:16 »
Oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da gündeme tanıdık bir ismin geldiği öğrenildi.
20.06.2007

Teknik direktör Ziya Doğan’ın Gençlerbirliği’nden tanıdığı Skoko ile en kısa zamanda temasa geçileceği bildirildi. Ön liberoda ve orta alanda görev alabilen, son olarak İngiltere’nin Wigan takımında forma giyen Avustralyalı futbolcunun da Türkiye’ye dönüp Doğan ile çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Bu arada kaleci arayışları paralelinde Bordo-Mavili takımın listesinde yer alan Oscar Cordoba, uzun süredir Türkiye’de olduğunu hatırlatıp, yaşantısına ülkesinde devam etmeyi düşündüğünü açıkladı. Karadeniz ekibi, eğer Martinez konusunda Sakaryaspor’dan beklediği indirimi alamazsa rotayı yurt dışına çevirecek.

1553
TRABZONSPOR / `Forma sözü istemem`
« : 21 Haziran 2007, 08:30:55 »
İmzası sürekli geciken Serkan Balcı, nihayet resmen Trabzonsporlu oldu.
19.06.2007

Lig bittikten hemen sonra anlaşma sağlanmasına rağmen, çeşitli sebeplerden ötürü imzası sürekli geciken Serkan Balcı, nihayet resmen Trabzonsporlu oldu. Sabah erken saatlerde İstanbul’dan Trabzon’a uçan ve soluğu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde alan genç yıldızın bir hayli mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe’de çok güzel günler geçirdiğini, ancak bu defteri tamamen kapattığını belirten Serkan Balcı, “İstanbul’dan geliyor olmamın bir önemi yok. Sonuçta yine büyük bir camiada yoluma devam edeceğim. Şampiyonluk özlemi çeken bu kulüpte hedefe ulaşan takımın içinde olmak istiyorum” diye konuştu. Teknik direktör Ziya Doğan’dan forma garantisi aldığı yönündeki haberlerin de doğru olmadığını belirten Serkan Balcı, “Kimseden söz almadım, bunu da istemem. Formayı hak ederek kazanacağımı biliyorum. Ziya hocayla yaptığımız görüşmede sadece, beni her yerde değerlendireceğini söyledi” ifadesini kullandı. Serkan Balcı’nın Trabzonspor’da 30 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

1554
TRABZONSPOR / Kral kiralık
« : 21 Haziran 2007, 08:30:29 »
Şampiyonluğu hedefleyen bordo-mavililer eski kaptanları için her fedakârlığı yapacak. Gökdeniz'in gidişine ise "Şartlı evet" denecek.


Trabzonspor'un, Rusya'nın Zenit takımında mutsuz olduğu belirtilen Fatih Tekke'yi geri getirmek istediği öğrenildi. Bordo-mavili takımın harekete geçmesinde Kral'ın dönmek istediğini bildirmesinin etkili olduğu söyleniyor. Milli futbolcunun bonservisinin çok yüksek olması nedeniyle bordomavililer St. Petersburg'dan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...ODQ1NA%3D %3D
eski kaptanlarını kiralık almaya çalışacağı açıklandı.

F.BAHÇE HÜLLESİ Mİ?
Bu arada F.Bahçe'den Tuncay'ı alan Middlesbrough, Gökdeniz'i transfer etmek için ısrarını sürdürüyor. Gökdeniz'in yıllık 2 milyon euro'ya sıcak baktığı öğrenilirken, bordo-mavili yönetimi hülle korkusu sardı. Fenerbahçe'nin hülle yaparak Gökdeniz'i almasından şüphelenen Karadeniz ekibi, sözleşmesine özel maddeler konulması halinde "evet" diyecek. Transfer her an bitebilir.

1555
TRABZONSPOR / Trabzonspor günlüğü
« : 21 Haziran 2007, 08:30:05 »
Trabzon başlıyor Trabzonspor bugün Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon için start verecek. İnter Toto Kupası'na katılacağı için sezona erken başlayacak olan bordo mavililer 33 kişilik futbolcu kadrosuyla Gerede Green Park Otel'de kamp yapacak. 10 günlük kamp sonunda kafile 30 Haziran'da Trabzon'a dönecek.

Keçeli gidecek http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...ODQ1NA%3D %3D

TEKNİK direktör Ziya Doğan'ın oyun planı içinde düşünmediği Mustafa Keçeli'ye "kulüp bul" denildi. Geçen sezon 21 maçta görev alan Mustafa Keçeli 1303 dakika oyunda kaldı. 62.05 maç ortalaması yakaladı.

Murat Belediye'ye
Kadrosu iyice şişen Trabzonspor geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan aldığı Murat Ocak'ı eski takımına geri yollayacak. Teknik direktör Ziya Doğan geçen sezon forvette çok az fırsat verdiği Murat'ın yeni sezonda forma giyebileceği bir takıma verilmesini önermişti.

Hedef İnter Toto
GENEL menajer Necmi Perekli, ''Gerede'de de takıma katılan yenilerle eskilerin adaptasyonunu sağlayacağız" dedi. Perekli "Öncelikli hedefimiz İnter Toto Kupası'nda başarılı olmak" ifadelerini kullandı.

1556
TRABZONSPOR / Transfer dosyası
« : 21 Haziran 2007, 08:29:35 »
* SÖZLEŞMESi BiTENLER: Yok
* SÖZLEŞME YENiLEYENLER:
Hasan, Tolga.
* GELENLER:
Serkan Balcı, Jabi, Adnan, Kadir,
Yunus, Barış.
* GiDENLER:
Djokaj
* GÜNDEMDEKiLER:
Palermo, Hasagiç, Martinez, Emre,
Bekir, Serhat, Necati, Alp, Erhan,
Eren, Uğur.

1557
TRABZONSPOR / Yeni transferler ilk antrenmana çıktı
« : 21 Haziran 2007, 08:29:11 »
Green Park Otel'de 10 günlük kampa giren bordo-mavili ekip, teknik direktör Ziya Doğan yönetimindeki ilk çalışmasında kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Karadeniz temsilcisinde Gökdeniz, Hüseyin, Yattara, Jabi ve Umut Bulut kampa katılmazken, Mustafa, Stepanov, Ömer Rıza, Ceyhun ve Erdinç'in 25 Haziran Pazartesi günü kampa katılacağı bildirildi.
Bordo-mavili ekipte, Tomas Jun ve Musampa ise kadroya alınmadıkları için Gerede'ye getirilmedi. Öte yandan yeni transferler Serkan ve Adnan'ın istekli çalışması ve yeni takım arkadaşları ile anlaşmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenmanda Serkan ile Ersen Martin'in samimi davranışları dikkat çekti.

1558
FIFA 2007 / Fifa 07 %100 Türkçe Yama!!!
« : 21 Haziran 2007, 08:26:50 »
paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim

1559
FIFA 2007 / TSL Mini Update
« : 21 Haziran 2007, 08:26:39 »
paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim

1560
FIFA 2007 / Trabzonspor Taraftar Sesleri
« : 21 Haziran 2007, 08:26:32 »
paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim