İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 337
133
OYUNSİTENİZ EURO 2008 CUP / ŞAMPIYON SPAİN [HAMZA]
« : 22 Temmuz 2007, 18:21:26 »
^^^ OYUNSİTENİZ ^^^
^^ EURO 2008 CUP ^^

.:: ŞAMPİYON ::.


^^ HAMZA [ SPAİN ] ^^

134
Boyut:     1.45 MB
Açıklama:    TÜM TRANSFERLER 18 TEMMUZ 2007 TARİHİNE KADAR OLAN TRANSFERLERİ KAPSAMAKTADIR. *KİRALANAN OYUNCULAR HARİÇ KURULUMU YAPMAK İÇİN FIFA 07'Yİ NEREYE KURDUYSANIZ ...FIFA 07\data\cmn KLASÖRÜNÜ SEÇİNİZ.

Download:    http://dosyam.net/?id=u9x9tv

135
DEV FİNAL / DEV FİNAL
« : 22 Temmuz 2007, 09:00:34 »
^^^  OYUNSİTENİZ  ^^^

*** OYUNSİTENİZ TEAM CUP 2 TURNUVASI ***

$ SUPER CUP $


____.:: THE FİNAL ::.____


HARUN vs. DEVİL

137
FIFA 2008 / Fifa 08 İçin Oyun Önincelemesi
« : 22 Temmuz 2007, 08:52:35 »
Dünyanın en iyi iki futbol oyununun 08 versiyonu şükürler olsun ki çok az bir zaman sonra yeniden karşımızda olacak. Bu iki aylık süreyi nasıl geçireceğiz bilemiyorum çünkü sanırım Fifa severler biraz sonra yerlerinde duramayacaklar. Biraz daha sabredelim, futbolun doruğa ulaştığı Eylül-Ekim sezonuna o kadar fazla kalmadı...
     
     Yürü EA, Kim Tutar Seni!
     
     Hatırlarsanız EA, Fifa 2002 ile üç boyuta geçmişti, Fifa 06, blur efektini de ekranlarımıza taşıdı, son olarak Fifa 07 ile de inanılmaz bir online dünya bizlere doyumsuz bir zevk yaşattı, aklımızda da "This Is The Season" sloganı kaldı. Fifa 08'de bunlar gibi bir sürü yenilik bekliyor olacak. İşte EA'in açıklamasından çıkarabileceğimiz yenilikler:
     
     1-Top Fiziği: Top fiziği artık daha da gelişecek ve yapmurlu ortamdaysak daha fazla duracak, karlı ortamdaysak daha fazla kayacak.
     
      2- File Fiziği: 07 ile yepyeni bir gelişmeydi file fiziği. Yani topun kaleye girdikten sonra filelerin hareketi. Bu oyunda bu özellik daha da gelişecek. ( PS3 içinse kalecinin kendi astığı eşyaları da topa göre düşebilecek )
     
      3- Kaleci Fiziği: Kaleciği fiziği dah da gelişecek. Artık 90'a takılacak bir topa atlamayacak, durumu anlayıp sadece topa bakacak, hamle yapmayacaklar. ( PS3 için kalecinin ortama göre göz altı boyası sürelebileceği söyleniyor ama adı üstünde bu bir söylenti )
     
     4- Buglar: Buglar ( grafik hataları ) azaltılacak ve daha gerçekçi bir maç keyfi bizlere sunulacak.
     
     5- Sesler: Tezehüratlar canlanacak, gol pozisyonunda bağırma çağırma daha fazla olacak, direkten dönen topa bir "ahh" sesi yükselecek.
     
     Yepyeni Hareketler
     
     EA ayrıca açıklamasında her oyuncunun karakteristik özelliklerini de dikkat çekeceklerini söylemişti. Örn: gerçek hayatta agresif bir oyuncu oyunda da agresifliğini gösterecek. Sakin bir oyuncu oyunda da sakin olacak. Ayrıca Ronaldinho'nun şu "Flip-Flap" hareketini de (hani şu eski Nike reklamında vardı, topu sağa atıp hızla sola çevirme hareketi) sadece birkaç yetenekli oyuncu yapabilecek.
     
     Lisans Tabii Ki Yerli Yerinde
     
     PES'in sönük kaldığı en önemli noktada Fifa yine *yaklaşık*ve *tanınan* tüm tüm dünya liglerinin, takımlarının, oyuncularının lisansını almış durumda. EA bu, dünyayı gezip tozup tüm lisansları almışlar:)
     
     Son Sözler
     
     Dediğim gibi bu iki ay nasıl geçecek bilmiyorum ama PES vs. FIFA rekabeti hiç tükenmeyecek gibi gözüküyor. Bakalım PES 8'de bizleri ne tür yenilikelr bekliyor olacak.
     
     Göreceğiz...

138
FIFA 2008 / Fifa 08 Yepyeni Bilgiler (10.07.07)
« : 22 Temmuz 2007, 08:51:58 »
Çoğunlukla devam oyunlarından bahsederken, daha öncekileri hakkında da bilgiler verilir ve böylece geçmişte neler görmüşüz, onları hatırlama şansına sahip oluruz. Ancak artık FIFA hakkında söylenecek çok fazla şeyimiz olduğunu düşünmüyorum. Son zamanlarda PES mi FIFA tartışmaları süregelmiş olmasına ve FIFA'nın bayrağı PES'e kaptırmış olduğu düşünceleri olsa da, o bizim ilk göz ağrımız. Gerçekçi futbol simülasyonu nasıl olur ondan öğrendik ve tamamen lisanslı olan içeriği sayesinde daha bir zevkle oynadık. FIFA 2000'den sonra birkaç oyunda eksiklikler göze çarpsa da, son yıllarda yine toparlandı ve kendini daha da geliştirdi. Eklediği güzel modları zevkle oynadık ve yaşayan efsaneyle bolca vakit geçirdik. Ben bu sefer değişik bir şey yapıp, daha önceki oyunları tek tek tanıtmak yerine, FIFA 2008'den 10 sene geriye gitmek ve FIFA 98 hakkında bir şeyler bahsetmek istiyorum.

Futbolun incelikleri

FIFA 98, benim almış olduğum ilk bilgisayar oyunu olma özelliğini taşıyor. Dolayısıyla FIFA serisiyle de ilk onla tanıştım. Motion Capture tekniğinin yeni yeni kullanılmaya başlandığı zamanlardı ve grafikler oldukça gerçekçi gözüküyordu. Futbolcuların hareketleri ve modellemeleri o zamana göre son derece gelişmişti. FIFA 98'in en güzel özelliklerinden birisi, o senenin Fransa'da düzenlenen Dünya Kupası'nı oynayabiliyorduk ve ayrıca bir de salon futbolumuz vardı. Orada maç yapmak gerçekten bambaşka bir eğlenceydi, hele iki kişi kapışıyorsanız. Bunların dışında, ayrıca müzikleri ile de son derece başarılıydı FIFA 98. Üzerinden tam 10 sene geçti ve FIFA gerçekten kat ettiği bu yolda tebrikleri sonuna kadar hak ediyor.

Genellikle yaz aylarına girdiğimizde EA Sports, bomba spor oyunlarını açıklamaya başlıyor ve haklarında bilgiler veriyor. FIFA 08'de işte bunlardan birisi oldu. PC'nin yanında tüm konsollar için de hazırlanacak olan yapımın motion capture aşamasında, dünyaca ünlü futbol starı, Barcelona'lı Ronaldinho rol aldı. EA Sports, son zamanlarda, her yeni çıkarttığı FIFA oyununda bir konsepte önem veriyor. Bu sefer FIFA 08'de önemli olan konu, şutlar ve onların gerçekçiliği. Yapımcılar, fizik kurallarını şutların gerçekçi olabilmesi için programlıyorlar. Düzgün bir şut çekebilmek için, futbolcunun teknik kapasitesiyle birlikte, rüzgar koşulları ya da ne kadar sert vurup vurmadığımız da önemli olacak. Top ve karakter animasyonları üzerinde de geliştirmeler yapılıyor ve yine bir önceki oyuna göre yenilikler belli olacak şekilde tasarlanıyorlar.

FIFA'nın aslında PES'e göre en büyük artısı, lisans probleminin olmaması. FIFA 2008'de 30 lig olacak ve bu ligler içerisindeki 620 takımdan 15.000'den fazla oyuncu bulunacak. Futbolcular fiziksel olarak gerçeklerine uygun biçimde tasarlanıyorlar ve ayrıca yetenekleri de gerçekte oldukları gibi aktarılacak. Animasyonlar üzerinde de çalışılıyor ve maç boyunca gerçekleşecek tüm hareketlerin göze hoş gelmesi sağlanıyor. Fizik kurallarından da şaşılmayacak. Topla çok hızlı bir şekilde hareketlendiğimizde, kontrol yeteri kadar sağlam olmayacak ve varyetede bulunamayacağız. Bunun dışında, uygun durumlarda verebileceğimiz çeşitli pas türleri ve çalım hareketleri bulunacak. Zor pozisyonlara göre, hareket kabiliyetimiz kısıtlanabilecek. Uygun olmayan durumlarda şut çekmeye kalktığımız zaman, şut göstergesi uygun olmayan biçimde dolacak ve böylece top dağlara taşlara gidecek.

FIFA 08'de yepyeni ve önemli bir mod karşımıza çıkacak; "Be A Pro". Bu modda, istediğimiz bir futbolcunun rolünde olacağız ve maç sırasında sadece onu kontrol edeceğiz. Defans, orta saha ya da forvet oynayabileceğiz. New Star Soccer'ı oynamış olanlar, ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaklardır. Yalnız, Be A Pro modunu sanırız yapımcılar FIFA 08'de bir deneme sürecine alacaklar. Çünkü, sadece Exhibition modunda ve online desteği olmadan oynanabilecek. Maçlar sırasında, kamera sürekli seçtiğimiz oyuncuyu takip ediyor olacak ve aksiyon durumuna ya da kaçabileceğimiz yerlere göre şekil değiştirecek. Dribling sırasında hızlandığımızda kamera direkt olarak bizi arkadan takip edecek. Bu modda aynı zamanda oyun bize yardımcı olacak. Kaçabileceğimiz boş alanlar işaret edilecek, ofsayt pozisyonundaysak uyarılacağız. Eğer bir defansı oynuyorsak, o zaman da markaj yapmamız gereken futbolcu işaret edilecek. Bu mod, ileriki yıllarda FIFA'nın önemli bir parçası olabilir, tabii FIFA 08'de oyunculardan alacağı olumlu ya da olumsuz tepkilere göre bu şekillenecektir. Bunun dışında henüz Manager ya da Online modları hakkında bilgiler verilmiyor.

Hey gidi FIFA

Her sene alışmış olduğumuz gibi, bu sene de FIFA'yı dört gözle bekliyor olacağız. Tabii bununla birlikte, PES 7'nin de hazırlanmasıyla FIFA vs. PES kapışması daha farklı bir boyut kazanacaktır. Heyecanla bu senenin sonbahar aylarını bekliyoruz, FIFA'yla o zaman buluşacağız.



NOT : Tamamıyla alıntıdır.Umarım sorun olmaz

141
FENERBAHCE / F.Bahçe’de oynamak isterim
« : 10 Temmuz 2007, 07:25:11 »
F.Bahçe’de oynamak isterim

Schalke’de forma giyen ve F.Bahçe’ye transferi iddiaları gündeme getirilen Halil Altıntop, kariyerini Alman 1. Ligi’nde sürdüreceğini söyledi.

"F.Bahçe’de oynamak isterim. Ama ben bu konuda ne F.Bahçe ne de başka bir takımın yöneticisi ile görüşmedim. Menajerimden de böyle bir bilgi gelmedi" diyen Halil şöyle devam etti: "Bundesliga’da bu yıl Altıntop fırtınası esecek." Schalke Menajeri Müller de Appiah’la ilgili, "Bize gelmek istiyor. Ama F.Bahçe’nin istediği 12 milyon Euro’luk bonservis ücreti ile ve Appiah’ın ücretini Schalke karşılayamaz" dedi.

HÜRRİYET
 

142
FENERBAHCE / Fener'e gol at,transferi yap!
« : 10 Temmuz 2007, 07:24:37 »
Fener'e gol at,transferi yap! 

Fenerbahçe, kendisine gol atan oyuncuları kadrosuna katmayı alışkanlık haline getirdi.

Vaktiyle Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Elvir Baliç, Ceyhun Eriş, Tümer Metin gibi isimlere bu şekilde forma giydiren Kanarya, bu sezon da Ali Bilgin, Gökçek Vederson ve İlhan Parlak'ı renklerine bağladı. Bu üç oyuncu da geçen sezon F.Bahçe'yi golleriyle üzmüştü.


F.Bahçe, Antalyaspor'un Süper Lig'den düşmesini ve Ali Bilgin'in sözleşmesindeki ihtilafı iyi değerlendirerek genç oyuncuyu renklerine kattı. Ali Bilgin geçtiğimiz sezon F.Bahçe ağlarına iki gol kaydetmişti.

Fenerbahçe'nin bu sene iç transferde aldığı Ali Bilgin, Gökçek Vederson ve İlhan Parlak'ın ortak özellikleri bu yıl üçünün de Sarı-Lacivertlileri attıkları gollerle üzmüş olmasıydı. Fenerbahçe'ye gol atan üç futbolcunun sezon sonunda transfer edilmeleri ilginç bir tesadüf oldu. Ancak Sarı-Lacivertlilerin sadece bu yıl değil, geçmişte de aynı şekilde transferler yaptığı biliniyor. Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Tümer Metin, Elvir Baliç, Ceyhun Eriş, Tarık Daşgün, Fenerbahçe'ye gol atıp, daha sonra transfer olan oyuncuların sadece bazıları. Onlar Sarı-Lacivertlilere gol attılar ve en büyük hayalleri olan takımda oynamak şansına eriştiler. Bunun son örnekleri ise Ali Bilgin, Gökçek Vederson ve İlhan Parlak.

Vederson'un sezon içinde attığı gol sonrası gerçekleşen Fenerbahçe'ye transferinde kullandığı, 'Çağırdılar, düşünmeden geldim. Burası çok büyük bir takım. Ben çok mutluyum. Parayı hiç konuşmadık, hemen kabul ettim.' şeklindeki sözleri nasıl da bu hayalle yaşadığının en açık hali... İlhan Parlak'ın da Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye alınmasının sadece dört saat sürdüğü, bu oyuncunun da kendisine yapılan teklife çarçabuk 'evet' dediği biliniyor. Ali Bilgin'in Lig A'ya düşen Antalyaspor'dan kopmasının gecikmesi takımıyla önceden yaptığı sözleşmedeki yorum ihtilafından kaynaklanmıştı. Oysa Sarı-Lacivertliler, Ali'yle Almanya'da yaptıkları ilk görüşmede uzlaşmaya varmışlardı.

Geçen sene Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'ndan eden Tümer Metin, sonraki günlerde hayal kırıklığına ve üzüntüye boğduğu camianın üyesi olanların en büyük örneği... 'Fenerbahçe'nin yerli piyasadaki transfer politikası kendisine gol atanları almaktır.' demek doğru olmaz; ama bu tür alışverişlerin özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın döneminde çok sık tekrarlandığı biliniyor. 2000-2001'de de Siirtspor forması giyen Ceyhun Eriş, Sarı-Lacivertlilere attığı gol sonrası transfer edilmişti. Yine aynı yıl Fenerbahçe'de kaleci Rüştü Reçber'i avlamayı başaran Hakan Bayraktar da 'Sarı-Lacivert' renklere bağlanmıştı.

Gençlerbirliği'nden alınan Tarık Daşgün de Fenerbahçe'yi Türkiye Ligi'ndeki yarışta üzenlerden... Ve tabii ki ardından da Sarı-Lacivertlilere transfer olanlardan... Hem de rekor ücretle büyük umutlarla alınıp, daha önce de attığı golle mutsuz ettiği takımına ikinci hayal kırıklığını yaşatarak gitmişti. Samsunspor'la 2000'lerin başında Fenerbahçe filelerini sarsan Ali Akdeniz bir sonraki sene diğerleri gibi Sarı-Lacivertlilere geçmişti. O da pek parlak bir form çizemeyerek veda etti. Elvir Baliç, Bursaspor'da oynarken Fenerbahçe'ye galibiyet şansı tanımamıştı. O attığı golle takımına da zafer yaşatamamıştı; ama Sarı-Lacivertlilerin kapısı çoktan açılmıştı. Erkan Sözeri ise G.Birliği'nde sivrildi. 1997'deki Fenerbahçe karşılaşmasında iki gol atmıştı. Kırmızı-Siyahlılar, Erkan'ın göz kamaştıran oyunuyla o gün sahadan 3-0'lık zaferle ayrılmıştı. Lakin Erkan'ı yitirmişlerdi. Sarı-Lacivertliler, gelecek sene kendilerine iki gol birden atan Erkan'ı bünyesine dahil edecekti.

'Büyük maçlar vitrin oluyor'

Son olarak Erkan'ın, transferiyle ilgili görüşlerini dinleyelim: "Büyükler olarak tabir edilen takımlarla oynanan karşılaşmalar biz futbolcular için vitrin anlamı taşıyor. Bizler İstanbul'da oynayacağımız maçlara daha farklı hazırlanıp motive oluyoruz. Herhangi bir teknik direktörün bu tür müsabakalar öncesi oyuncuları maça adapte etmek için özel bir çaba sarf etmesi lüzumsuz. Zira futbolcular kendilerini zaten çok iyi hazırlıyorlar. Ben de o dönem hafta içinde şahsi idmanlar yaptım. F.Bahçe'yle oynadığımız maçta çıktım ve iki gol attım. Ama maç öncesi sorsalar, 'gol atabilir misin?' diye bu kadarını düşünmezdim bile. Gerçekten o gün çok iyi maç çıkardım. İki gol attım, bir golün pasını vermiştim. Biz de 3-0 kazanmıştık. Sezon sonunda transferimin gerçekleşmesi beni epey heyecanlandırmıştı. İstanbul dışında oynayan tüm Türk futbolcuların hayalidir zaten büyük takımlarda forma giymek."

GOLLERİ İÇİN ALINAN BAZI İSİMLER

1987-88 Erdi Demir, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman
1988-89 Şenol Ulusavaş
1989-90 Sercan Görgülü
1990-91 Tanju Çolak, İlker Yağcıoğlu, Faruk Korkmaz
1992-93 Mecnur Çolak
1993-94 Toprak Kırtoğlu
1994-95 Tarık Daşgün, Halil İbrahim Kara
1996-97 Erkan Sözeri
1997-98 Elvir Baliç
1998-99 Erhan Albayrak
1999-00 Oktay Derelioğlu
2000-01 Ceyhun Eriş, İsmail Güldüren, Ümit Özat, Hakan Bayraktar, Ali Akdeniz
2002-03 Kemal Aslan, Deniz Barış
2004-05 Zafer Biryol
2005-06 Tümer Metin
2006-07 Ali Bilgin, İlhan Parlak, Vederson
 

143
FENERBAHCE / Zico transfer istiyor
« : 10 Temmuz 2007, 07:23:53 »
Zico transfer istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico'nun Transfer Komitesi'nden iki oyuncu daha talep ettiği öğrenildi

Bu sene kadrosundan beş futbolcuyu kaybeden Sarı-Lacivertliler, aynı sayıda yeni oyuncuyla anlaşma sağladı.

Zico, bu alışverişi Türkiye için yeterli görürken, Avrupa'da hedeflenen noktalara ulaşmak adına iki transfer daha yapılması gerektiğine dikkat çekti. 'Stoper ve sağ bek için iki isim lazım.' diyen Zico, çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

İstanbul'dan ayrılmadan önce bu talebini yöneticilere ilettiğine vurgu yapan Zico, "Kendilerinin belirlenen isimler üzerinde uğraş verdiğini biliyorum. Onların da en kısa zamanda aramıza katılmasını diliyorum. Forvet hattında herhangi bir transfer girişimimiz yok. Gol yollarında çok kaliteli yedi oyuncum var. Onlar sezon içinde bizi sıkıntıya sokmayacaktır.

En sağlam, en eksiksiz mevkim forvet. Bizim ihtiyacımız savunma üzerinde bazı bölgeler. Sol beke gereken takviyeleri yaptık. Sağ bek ve stopere de birer isim aldığımız takdirde defans bloğunda da sorunları aşmış oluruz." dedi.

Zico, 2007-2008'de uygulayacakları sistem hakkında şimdiden bir şeyler söylemenin erken olacağını dile getirdi. Biraz zaman sonra taktik üzerine açıklamalarda bulunacağı sözünü veren Brezilyalı çalıştırıcı, "Uzun sayılacak tatil sonrası antrenmanlarımızın ilk periyodunu Samandıra'da yaptık. İzinli oldukları süre içinde futbolcularımın kaybettikleri fizik ve kondisyon yüklemelerini yardımcılarım sayesinde gerçekleştirdik. Bu idmanlarda oyuncularımın gayretli ve istekli halleri beni oldukça memnun etti. Azimli çalışmalar sonrası yeni sezon idmanlarının ikinci ayağı için Bad Tatzmanndorf'a geçiyoruz." diye konuştu.

Stephen Appiah ve Alex de Souza'nın sakatlıkları hakkında da açıklamalar yapan Zico, özetle, "Tedavileri sürüyor. Umuyorum ki Süper Lig'in ilk maçına her ikisi de yetişecektir." cümlelerini kullandı.

Kaptanlık konusunda henüz bir açıklama yapmasının doğru olmayacağının altını çizen Zico, '6+1' şeklinde belirlenen yabancı sınırlandırmasıyla ilgili Futbol Federasyonu'nun aldığı kararı ise şöyle yorumladı: "Elimdeki yabancıların durumu ortada. Bazı futbolcularımızı rakiplerimize bize koz olarak kullanmaları için kiralık vermek durumunda kalıyoruz. Mateus Edmar de Souza'yla ilgili kararımı vermedim. Birkaç gün içinde onun geleceğiyle ilgili fikir zihnimde canlanacaktır. Şimdilik herkes gibi o da F.Bahçe'nin oyuncusudur
 

144
1.BÖLÜM(YENENLER) / ŞAMPIYON HARUN !
« : 09 Temmuz 2007, 21:25:54 »
^^^ OYUNSİTENİZ TEAM CUP 2 > 1.BÖLÜM(YENENLER) ^^^


.:: ŞAMPIYONU ::.


*** HARUN ***  


Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 337